TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
egyébként meddig jönnek még be új lakók? legutóbb mintha azt mondta volna Éva, h a műsor felénél járunk.lolJa, hogy annak egyszer vége lesz? 😀 én szentül hittem,hogy ez simán megy kb. a végéig 😀
több mint 13 éve
engem is rohadt mód idegesít 😀 talán még Alexa volt ennyire antipatikus számomra.mondjuk az új csajért se vagyok annyira oda, bemutatkozásnál szépen beállította magát egy baromi intellektuális nőnek, de szegény elég egyszerű lélek. mondjuk nem nagyon sikerült még megismernünk, szóval nem ítélem el ilyen gyorsan.
egyébként meddig jönnek még be új lakók? legutóbb mintha azt mondta volna Éva, h a műsor felénél járunk.
több mint 13 éve
ez a Petra miért nem tudja kinyitni a száját, ha beszél? egy baszott szót nem lehet érteni abból, amit mond.lolbiztos a betegsége része 😀
nagyon irritáló fejre is már alapból.
több mint 13 éve
ez a Petra miért nem tudja kinyitni a száját, ha beszél? egy baszott szót nem lehet érteni abból, amit mond.
több mint 13 éve
Hát én még a Gangban láttam anno vagy 13-14 éves koromban, aztán mivel rádiót nem nagyon hallgatok, eltűnt nekem a hét mesterlövészééig, aztán ezen elindulva visszahallgattam több rádióműsorát is. De a tévés gagjei szerintem mindent visznek, mind a reklámtörvényszék, mind az Echon, mind a BPTVn előadott bohóckodásai, mind fenn vannak youtubeon. Bár sok dologban nem értek vele egyet, az egyetlen több-kevésbé szerintem jó irányba mutató és ráadásul független médiamunkás széles e hazában, ezért most szívemen viselem a sorsát a mainstream médiában 😊Puzsért ma is kiherélték, bár ennél a borzalmas felhozatalnál nem is csoda, már ő is továbblőtt néhány trágyát. Kb. senkinek nem volt hangja, az meg nem produkció, hogy valaki tud mondjuk trombitálni. A hip-hop tánccsoport is közepes volt, ami továbbment, viszont az egyik srácnak Nats sapkája volt, azaz vagy Washington környékén élt mostanában, vagy baseball fan, ez érdekelne.Köszi h mindig itt nyomatod a Puzsérozást mert a 3., 4. után már úgy voltam vele, hogy utánanézek h ki ez a faszi ha ennyit beszélsz róla. 😀
A következő adást viszont nagyon várom, Puzsérnak muszáj lesz valami teret engedni. A döntőkre úgyis megveszik.Rajna
Rátaláltam "A hét mesterlövésze"-re, párat meghallgattam és sztem még fogok is. Érdekelnek a filmes kritikák.Bébé
több mint 13 éve
Ilyenkor azért sajnálom, hogy a Viasat 6 nem áll rendelkezésemre 😀Gabesz92interneted van bazzeg, a viasat honlapján azonnal nézhető az extra
több mint 13 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊azon szólnak, ha menni kell interjúzni Milóhoz.
Ez az Edina meg hülye mint a segg.Bazzani
több mint 13 éve
Noémi azért arcos eléggé ezzel a tipikus nő figurával amit hoz.. 😊 Ma se lett szimpatikus újra 😀 Viszont Omárnak ott gyakorlatilag könyörgött, hogy rakja be neki a lompert.Edina gáz. Nagyon gáz. És egyre gázabb. Várom a pillanatot, amikor Máté lecseréli. Minden egyes szaron besérül mint a barom ráadásul, plusz játsza ezeket a tipikus csaj játékait a "mit szólsz, hogy Levi lett a párom" és stb.. Nagyon szánalmas már szegény szerintem.
Nikolett meg kb. Edina testvére, nem is csoda, hogy Máté rögtön rágerjedt.
Soma: Kíra szerintem holnap fog visszamenni. Legalábbis az előzetes utolsó jelenete szvsz elég erősen erre utalt. Meg most az éden extra vége is, hogy "kiejt akárkit by Noémi", "Neki kell beilleszkedni, nem nekem! by Krisztián" ...
De Bears fanok tartsunk össze, én is k.vára várom már 😀
looooooooooooooool. Viasat6, Éden Extra. Ezt muszáj bemásolnom.
Krisztián: Mi az, 4 lába van, szék de nem asztal.
Nikolett: Ez valami beugratós kérdés?
Krisztián: Nem. Kezdjem újra?
Nikolett: Ééértettem a kérdést.
Krisztián: Akkor válaszolj.
Nikolett: Azt nem mondtam, hogy tudok rá válaszolni.
...
Máté: Lehet bármi. Szék, de az biztos, hogy nem asztal.
Nikolett: De akkor lehet bármi? Lehet egy ló, egy ágy...?
Krisztián: De lehet kecske is, nem?
több mint 13 éve
Krisztián 4 prez! Egyértelműen. 😀Gabesz92"niki tudhatná, hogy ha megkedvelek valakit gyengéd vagyok vele -> nem érdekelnek a faszságaid, azt csinálod amit mondok" 😀 😀 😀 😀 😀
ZSENIÁLIS volt a mai rész vége 😀 omár nagyon be volt kúrva, pedig megfarkalhatta volna noémit
több mint 13 éve
Levente: "Nikolettről elsőként egy szívtelen dög jut eszembe" 😂 Pít: "jó, hogy lány jött be"
Krisztián: "ja, de azért jól is kinézhetne" 😛
Nikolett: "remélem azért nem baj, ha nem jegyzem meg a neveket elsőre"
Krisztián: "DE!"
több mint 13 éve
Tudom én. 😉Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊Ez egy hotel neme?JayB
Nem tetszik az új csaj...
több mint 13 éve
khmm khmm :cool:plusz kemény lehet ez a Niki-Máté vonal, amit nemtom, hogy valami szimpla cucc felfújva, hogy beszarjunk, vagy sem, de mindenesetre lenne alapja.fetomyaztmondta "Nikolett"
szóval lehet ez nem is Niki hanem egy új gárékonqueror
több mint 13 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊Ez egy hotel neme?
több mint 13 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊gondolom a szobaszervíz, hátha megint eldugul a vécé, mint az első szériában Levinél 😀
több mint 13 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊csak naiv a drága.... de nagyon
Mikor jön már vissza Kíra. Őt akarom végre! 😊
több mint 13 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊Ez az Edina meg hülye mint a segg.
több mint 13 éve
Radics Béla azért megmosolyogtatott 😊
több mint 13 éve
Puzsért ma is kiherélték, bár ennél a borzalmas felhozatalnál nem is csoda, már ő is továbblőtt néhány trágyát. Kb. senkinek nem volt hangja, az meg nem produkció, hogy valaki tud mondjuk trombitálni. A hip-hop tánccsoport is közepes volt, ami továbbment, viszont az egyik srácnak Nats sapkája volt, azaz vagy Washington környékén élt mostanában, vagy baseball fan, ez érdekelne.Köszi h mindig itt nyomatod a Puzsérozást mert a 3., 4. után már úgy voltam vele, hogy utánanézek h ki ez a faszi ha ennyit beszélsz róla. 😀
A következő adást viszont nagyon várom, Puzsérnak muszáj lesz valami teret engedni. A döntőkre úgyis megveszik.Rajna
Rátaláltam "A hét mesterlövésze"-re, párat meghallgattam és sztem még fogok is. Érdekelnek a filmes kritikák.
több mint 13 éve
Puzsért ma is kiherélték, bár ennél a borzalmas felhozatalnál nem is csoda, már ő is továbblőtt néhány trágyát. Kb. senkinek nem volt hangja, az meg nem produkció, hogy valaki tud mondjuk trombitálni. A hip-hop tánccsoport is közepes volt, ami továbbment, viszont az egyik srácnak Nats sapkája volt, azaz vagy Washington környékén élt mostanában, vagy baseball fan, ez érdekelne.A következő adást viszont nagyon várom, Puzsérnak muszáj lesz valami teret engedni. A döntőkre úgyis megveszik.
több mint 13 éve
Éljen megjött a szokásos székely srác csajhanggal is. Nagyon különleges hang természetesen, évente 3-at hallunk belőle minimum, de ő legalább nagy arccal is bír. Legalábbis ez a "mit lát ő, ami rossz?" azért kemény volt..A sztendápos továbbjutó valóban ugyanolyan gyenge volt, mint az előzőek. Annyi volt a különbség, hogy láthatóan meg volt mondva most a közönségnek, hogy röhögjetek parasztok. 😀
Egyébként volt pár elég jó énekes, de ez a stand upos széria szenzációs volt 😀 Egy fél mosolyt nem tudtam elengedni, kivéve hogy már mennyire szánalmasak voltak 😀
hozzáteszem aki továbbjutott is csak ezek között volt valamilyen, amúgy nem volt jó sztem.fetomy
Viszont a mezőny amúgy elég kemény, zavartak haza pár olyan énekest, aki a megasztárban most van a döntőben.
több mint 13 éve
Éljen megjött a szokásos székely srác csajhanggal is. Nagyon különleges hang természetesen, évente 3-at hallunk belőle minimum, de ő legalább nagy arccal is bír. Legalábbis ez a "mit lát ő, ami rossz?" azért kemény volt..Egyébként volt pár elég jó énekes, de ez a stand upos széria szenzációs volt 😀 Egy fél mosolyt nem tudtam elengedni, kivéve hogy már mennyire szánalmasak voltak 😀
hozzáteszem aki továbbjutott is csak ezek között volt valamilyen, amúgy nem volt jó sztem.
több mint 13 éve
Megasztár. filmslágerekremélem Adri ezt énekli majd 😛 http://www.youtube.com/watch?v=501etbyLpfU