TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Plot twist, önfeláldozás, legepicebb hőstett evör: http://www.youtube.com/watch?list=UUueVV1JoSTHx6C9s5uO76aw&feature=player_detailpage&v=R5-zVkhftp8#t=561sshawnka
Ugye tudjátok, hogy kinek az all-time osztály és csapattársa a "hőstett" végrehajtója? 😀
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Edina a legjobb csaj.

ez az autószerelő meg nagyon felbasz, borzasztó iq negatív..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
de most több a droid mint tavaly ilyenkor, ez segíthet a műsoron.

remélem az autószerelő gyerek sokáig marad, két lábon járó humorbonbon, kírával összezárnám, tutiság lenne.

btw, a medanszié azzal a kifutóval, vulkánforró.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Az első rész kegyetlen jó volt,a tegnapi meg egy agyontaktikázott unalom.
Én vagyok az egyetlen akinek ez az Anikó kegyetleül bejön? 😊Bazzani
a tavalyi sem egyből indult be, ott is eléggé unalmasak voltak az első részek. a tűzijáték úgyis az évad első negyede után fog beindulni, kb. mint tavaly, amikor Kata kiesett.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Az első rész kegyetlen jó volt,a tegnapi meg egy agyontaktikázott unalom.
Én vagyok az egyetlen akinek ez az Anikó kegyetleül bejön? 😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kristóf az

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Asszem a leventés is önfeláldozós volt ahogy láttam, mert ott választhatta volna a csávó a másik csajt aki a szélén ült, és akkor tuti bent marad, csak onnan se akarta kirakni a csávót, inkább bepróbálkozott a jóval kevésbé sanszossal, ahol meg ki is esett.

btw kemény, hogy mekkora utálat volt az első videón szandra vagy ki irányába, aztán jó sokáig ott volt mégis 😀
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
az önfeláldozós hőstettes videónál mi történik pontosan? mint ÉH freshman semmit nem értek 😀Joci
Még én is értem bazmeg 😀

Dani kiesett, mert Attilát választotta a csaj. Viszont Dani megjelölt előtte két csávót (Ádám és Krisztián), akik jó haverjai, ezért kapott Ádám és Krisztián egy lehetőséget, hogy ha feláldozza egyikük magát, akkor Dani bentmaradhat. Ádám pedig azt mondta, hogy ő feláldozza magát, inkább maradjon bent Dani helyette.

Végeredmény: Dani mégis maradt, Ádám húzott haza.fetomy
az előbb még valami levente nevű fickó volt a hőstettes rencer mellett,most meg már másik video van ott 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
az önfeláldozós hőstettes videónál mi történik pontosan? mint ÉH freshman semmit nem értek 😀Joci
Még én is értem bazmeg 😀

Dani kiesett, mert Attilát választotta a csaj. Viszont Dani megjelölt előtte két csávót (Ádám és Krisztián), akik jó haverjai, ezért kapott Ádám és Krisztián egy lehetőséget, hogy ha feláldozza egyikük magát, akkor Dani bentmaradhat. Ádám pedig azt mondta, hogy ő feláldozza magát, inkább maradjon bent Dani helyette.

Végeredmény: Dani mégis maradt, Ádám húzott haza.
több mint 12 éve
az önfeláldozós hőstettes videónál mi történik pontosan? mint ÉH freshman semmit nem értek 😀

több mint 12 éve
egyik héten faszik, másik héten csajok. mindig onnan esnek ki, ahol éppen többen vannak, hiszen akkor ott van a "felesleg". ezért nem vágom, hogy a 6-6-ból hogyan lesz holnap faszikiesés. első évados példák következnek:

Védettséggel szopatós párválasztás: http://www.youtube.com/watch?v=tqs3FgnFQ_I&feature=plcp&context=C303e514UDOEgsToPDskKsFYC5eRj0pf3KcssAfJaC

A legfájóbb kiesés, sima választós: http://www.youtube.com/watch?v=4yiAR_B3Sfg&feature=plcp&context=C3f64129UDOEgsToPDskJRU_Ekts96xmsnd5-qSXWl

Plot twist, önfeláldozás, legepicebb hőstett evör: http://www.youtube.com/watch?list=UUueVV1JoSTHx6C9s5uO76aw&feature=player_detailpage&v=R5-zVkhftp8#t=561s
több mint 12 éve
Tehát ha jól értelmezem leül az alap 5 csaj és a 6 faszi válogat, 1 csaj nélkül marad, ő kiesik.
De akkor 1 valaki fog kiesni, tehát utána páratlanul lesznek? És ha igen, mi alapján dől el, hogy faszi esik-e ki vagy csaj?
több mint 12 éve
mindig lesz egy brancs, ahol eggyel többen vannak. mittudomén, ha 5 csaj ül, akkor a 6 faszi mindegyike egyesével oda fog állni az általa választott lyány mögé. értelemszerűen valahol ketten lesznek, ott meg a csaj eldönti, hogy ki maradjon vele és ki menjen haza. persze lesz itt variálás védettséggel, titkos küldetésekkel és hasonló cukiságokkal. plusz folyamatosan jönnek majd az új játékosok.
több mint 12 éve
De most ez a kieséses cucc hogy fog műkszeni, valaki sötétítsen fel légyszi, mert fingom nincs mi a rencer 😀
több mint 12 éve
holnap remélem beindul, vagy legalább hozza a prömier színvonalát. meglesz az első kiesőnk, tippre Peti lesz az. kérdés mi alapján lesz eldöntve 6v6-ban nehéz páratlannak maradni. talán védettséget fog kapni valaki, fogalmam nincsen.
több mint 12 éve
Nem is szar ez az ében motel, még ha ma kicsit unalmas is vót.

Hálistennek megvan itt is a fehérvári, ráadásul legnagyobb arc, tegnap mikor fullbebaszva kóválygott be, majd eccálfaszba befeküdt az ágyba, hát zseniális volt 😂

Csajok közül mondjuk van kábé 2 aki legalább az elmegy kategória (asszem Höri is őket mondta: Noémi és Edina), bár azért.. Na mindegy.
Viszont ez a Krisztián csávó valami böszmenagyképű. Azért ez a "ha én nem csinálnám itt a hangulatot, mindenki aludna" jellegű szöveg jelentősen ütött, főleg hogy semmit nem láttunk ebből 😀

ui.: ribancnikit rendszeresen rabotnickinek olvastam 😂
több mint 12 éve
először nézem az éden hotelt, hát ez valami katasztrófa 😀
de legalább a zenék jókJoci
nem is #vót jó a mai epizód.
több mint 12 éve
először nézem az éden hotelt, hát ez valami katasztrófa 😀
de legalább a zenék jók

több mint 12 éve
a két tagmondatom között kapcsolatos mellérendelő viszony van 😀
kurvaként is lehet érvényeslülni, de ez nem fog.

egyébként meg 12-en vannak, szóval már ma vagy holnap kiesik valaki szvszHöri
nyilván nem véletlenül választott tegnap kártyát.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

Höri
ha így van , talán kellene egy kötőszó is 😉
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
szegény csajt szétszivatják 1 perc és nyersz be 😀
több mint 12 éve
kurvaként is lehet érvényeslülni, de ez nem fog.

egyébként meg 12-en vannak, szóval már ma vagy holnap kiesik valaki szvsz

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
ez a +1-es bige meg tuti hogy kurva, alapvető első kieső.

Höri
attól hogy az , még nem tuti 1. kieső!(lsd. Pókmajom)
nyilván kell valami fordulat rögtön az elején
meglepő lenne ha nem történne változás a "kiválasztásig"....
így akár még ő is juthat párhoz...
több mint 12 éve
Szabaának melyik a haverja? kösziKroos
nyilván amelyik dunaújvárosi és nyilván amelyik úszó.

tehát a szilikon mániás gyerek

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Szabaának melyik a haverja? köszi

PunBB bbcode test