TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
naÉden Hotel első évad összes rész: http://www.youtube.com/user/ParadiseHotelHungary
Éden Hotel első évad király összefoglalása amit már régóta kerestem: http://www.youtube.com/watch?v=wW_5koxtQ-U&list=UUueVV1JoSTHx6C9s5uO76aw&index=4&feature=plcp (az első 2,5 percben)
jogos a taps és az ÉÓ-ÉÓ kiabálás
több mint 12 éve
korán van még így előre gondokozni.max 2 hét és jön a "megint részeg vagy" "haggyá engem békén, be nem áll a pofád" " már nem is foglalkozol velem annyit" "semmi közöd hozzá hol voltam"
aztán villain nélkül is szétszakad az álompár 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
papírforma.minden szavaddal egyetértek, de én is attól félek, amit FeGa írt twitteren, hogy ha összejönnek és nem tudják megfelelően titkolni a többiek simán kicsinálják őket (a dán(?) ellenpéldát be tudnád linkelni?)
Hajrá Mádina, teljesen szimpatikus mindkettő, jó rájuk nézni. 😊
Meláknak ma is volt egy giganézése, percekig kapkodtam a levegőt utána 😀shawnka
több mint 12 éve
papírforma.Hajrá Mádina, teljesen szimpatikus mindkettő, jó rájuk nézni. 😊
Meláknak ma is volt egy giganézése, percekig kapkodtam a levegőt utána 😀
több mint 12 éve
bazzeg ez a Krisztián olyan hülye mint a seggkonquerormondjuk Adrienn se panaszkodhat
"sose láttam Edinát Mátéval beszélgetni"
Máté hatalmas arc 😊 Máté & Edina all the way to the finals!
több mint 12 éve
bazzeg ez a Krisztián olyan hülye mint a segg
több mint 12 éve
de akinek esetleg mégse: http://www.youtube.com/watch?v=llZziSIMFoAjó válasz nyalhat.Remélem ennek eredete mindenki számára egyértelmű. 😉Schleck
Höri
több mint 12 éve
jó válasz nyalhat.Remélem ennek eredete mindenki számára egyértelmű. 😉
Höri
több mint 12 éve
és újra hajolós szám 😀kristof( . )( . ) strikes again
bazzeg most meg reklám a do or die feladat előtt 😮 kurva lufik kifogtak rajta (mármint most nem a saját..khmm...lufijai)
NEKI KELL MENNI (harmadikra 😛 )
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
és újra hajolós szám 😀
több mint 12 éve
azért az RTL-nél is okosak, a hatalmas mellű fiatal csaj elsőként egyből behajolgatós tésztaszopogatós feladatot kapott 😛pacsi nekik
LOL másodikra meg "popsi pingpong" 😀 mindenki a tévé elé 😂
több mint 12 éve
na rá nem igazán, de hát a keleti régió nekem nem túlságosan hazai pálya, pláne ha oldschool NBIIjó válasz nyalhat."az új lány"Vezér Ádámkonqueror
trivia: ki mögött backup most Liváj a Sport utcában?Höri
és Noémi névrokonára emlékszel-e? Valerij Cap speciel ukrán volt és a fél NB2 keleti csoportot megjárta.Höri
több mint 12 éve
jó válasz nyalhat.Vezér Ádámkonquerorörök emlék hogy az első hét végén mikor már mindenki taktikázott izomból, hogy Reát (remember the name) vagy Alízt küldje haza Kristóf, Levi másnaposan benyögte hogy "haveeer, fogalmam sincs kit hogy hívnak" 😀konqueror"az új lány"
és Noémi névrokonára emlékszel-e? Valerij Cap speciel ukrán volt és a fél NB2 keleti csoportot megjárta.
több mint 12 éve
Vezér Ádám"az új lány"Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.Höriörök emlék hogy az első hét végén mikor már mindenki taktikázott izomból, hogy Reát (remember the name) vagy Alízt küldje haza Kristóf, Levi másnaposan benyögte hogy "haveeer, fogalmam sincs kit hogy hívnak" 😀konqueror
pont a héten mondogattam civileknek, hát volt akinek egyik név se mondott semmit 😕 FB-on láttam tagelt képet róluk mert mindkettőt valami új noname kapuskesztyűcég szponzorál. Levinek mondjuk azhitték Jarvas a vezetékneve, nem Járvás, csak mert a kék gecin ékezet nélkül nyomul. gondolom hogy a ciprusi harmadosztálybéli barátai is betalálhassák
több mint 12 éve
"az új lány"Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.Höriörök emlék hogy az első hét végén mikor már mindenki taktikázott izomból, hogy Reát (remember the name) vagy Alízt küldje haza Kristóf, Levi másnaposan benyögte hogy "haveeer, fogalmam sincs kit hogy hívnak" 😀konqueror
trivia: ki mögött backup most Liváj a Sport utcában?
több mint 12 éve
Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.Höriörök emlék hogy az első hét végén mikor már mindenki taktikázott izomból, hogy Reát (remember the name) vagy Alízt küldje haza Kristóf, Levi másnaposan benyögte hogy "haveeer, fogalmam sincs kit hogy hívnak" 😀
több mint 12 éve
nem láttad a honlapjukon lévő bemutatkozó kisfilmeket?Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.HöriMondjuk ebbe van valami, és hát bróker, ami ebben a játékban egy elég jó szakma (mondjuk lehet én vagyok a hülye, de nem azt mondta, hogy jogásznak tanul?)... 😊
Jah amúgy most vettem észre, hogy amíg leírtam gondolataimat az előbb, te is beírtad a Szöszi-Muzsikus párhuzamot, ezek szerint csak jól látom a dolgokat... 😊Jughead
abban forgattak a munkahelyén, amit utál csinálni 😀
több mint 12 éve
Jughead
5 218
Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.HöriMondjuk ebbe van valami, és hát bróker, ami ebben a játékban egy elég jó szakma (mondjuk lehet én vagyok a hülye, de nem azt mondta, hogy jogásznak tanul?)... 😊
Jah amúgy most vettem észre, hogy amíg leírtam gondolataimat az előbb, te is beírtad a Szöszi-Muzsikus párhuzamot, ezek szerint csak jól látom a dolgokat... 😊
több mint 12 éve
kösz bazdmeg 😀 édesanyáddal csak egyszer találkoztam, ippen a Stadion parkolóban oltotta porrá kishugodatugyanaz a neve, mint anyámnak. jusson erről eszedbe a megfelelő hívószó 😛 😀shawnkaCap!látszik mennyire leszarom az irritáló fejét. tudtam hogy valami Á vagy A. azért is úgy hagyom, innentől ezen a néven fut. kurva anyját neki, nyilván az ő hibája 😛konqueror
lol, Hipernek nem is Ágnes neve 😀Höri
és még Kendi se volt ott hogy megvigasztalhassa
több mint 12 éve
ugyanaz a neve, mint anyámnak. jusson erről eszedbe a megfelelő hívószó 😛 😀Cap!látszik mennyire leszarom az irritáló fejét. tudtam hogy valami Á vagy A. azért is úgy hagyom, innentől ezen a néven fut. kurva anyját neki, nyilván az ő hibája 😛konqueror
több mint 12 éve
Cap!látszik mennyire leszarom az irritáló fejét. tudtam hogy valami Á vagy A. azért is úgy hagyom, innentől ezen a néven fut. kurva anyját neki, nyilván az ő hibája 😛
több mint 12 éve
konqueror visszatér a (szür)reality beatwriterség szennyes világába, ÉH2 mock következik az első párosodásramivel nőnap van és még többen is vannak, így ezúttal a vaginális típusú játékosok választanak, hollári hollári hó
Edina (hajrá ő): no brainer, hogy elhagyja a Korleónéra csak a koordinátarendszer szemeivel hasonlító mamlaszt, és beáll Máté mellé. ráadásul úgytűnik még pluszban szeretne szerdánként szemtelen szépfiújával szerelmesen szöszmötölni szemérmetlenül, szarrágó szívtelen szerelője helyett (csak hogy lássátok, nem csak Sixx tud alliterációt írni)
Kíra: hát ő beáll a jaguárja (btw az gáz ha amikor tegnap megjelent az ormányos medve én reflexből bekiabáltam hogy ott egy bébi jaguár? 😛 ) mellé, a CR hajzatú nyikhaj Petivel csodás párost alkotnak majd, broáf
Adrienn: róla találtam valami gáz infót, de nem tettem be azonnal mert múlthéten letargiában voltam és nem fórumoztam. elnézést. anyway, utálom ezt a csajt, ki is fog esni. beáll majd Máté mellé, de az leszarja és Edinát viszi majd, mert ő pöckölhetőbb. Adrienn balra el, cső
Niki: nekem ne mondja senki, hogy ez nem egy olvadócsoki fej! Niki lesz a fő heel kanca, beáll majd Krisztián mellé, aztán tapsolhatnak, mekkora Napóleonok, mert volt B tervük ugye. megelőlegezett jóslat: Niki baszatja majd ki Krisztiánt, instant faceturn lesz a nap, akárki meglássa
Noémi: hát ő slowplayel majd, mint Alíz tavaly, kitart az olaszliszkai Eric Clapton Tamás mellett, aztán majd lesz valahogy. nyereményjáték: melyik amerikaifocis kifejezés a tót leányzó vezetékneve? az első beküldő húsvétra csokinikit kap
Ágnes vagy Anikó, szarok én bele: engem ő irritál, bár tény hogy jó ez a sunyító stílus az öreg ácsmesterrel, be is áll oda. Gábor (akit értelmetlen ok miatt utálok)
ennyi a történet, ez az Éden. de mivel itt bármi megtörténhet ezért lehet hogy meteorzápor söpri el az egész mödansziét és a jövőben Jersey Shore hogyvoltot leszek kénytelen írni
jó Konqleone módon le is szimuláltam a párosodást, így a mai mockot a Dunakavics szponzorálta. tényleg
több mint 12 éve
Máté sokkal rafináltabb mint Levi volt, csak még nincs rá szükség, hogy ezt kimutassa. Neki az halál mindegy, hogy a két kurva vagy Csíra esik ki.
több mint 12 éve
Jughead
5 218
Krisztián - Korleónénak hiszi magát, de beszélni is alig tudkonquerorNem, mintha a királynak pont a beszéd lett volna az erőssége, ebbe azért kicsit hasonlítanak (meg abban, hogy mind a kettő jó nagy darab állat). Ami különbség, hogy Korleóne a magyar relity showk legjobb (legokosabb) játékosa volt, addig Melák olyan hülye, hogy az hihetetlen, mondjuk ezzel nem is lenne baj, ha nem akarna még is a legokosabbnak látszani. 😉
Adrienn megy hazakonquerorÉn ebbe nem vagyok ennyire biztos, két biztos pár van csak most: Melák-Műanyag, és Hiper-Fátter. A legfontosabb döntés ma Noémié lesz, ha beáll a Muzsikus mögé bajban lehet, ha beáll Peti mögé, akkor viszont az Edina Csíra páros közül az egyik kerül bajba. 3 lehetőség van szerintem 1. Noémi Petihez, Csíra Mátéhoz, Edina és Denás a Muzsikushoz (kieső szerintem Edina), 2. Edina Máté mögé, Denás Muzsikushoz, Noémi és Csíra megy Petihez (kiesik Csíra), 3. Noémi, Denás Muzsikushoz, Csíra Petihez, Edina Mátéhoz (talán Denás esik ki, de Muzsikus van akkora taktikus, hogy bent hagyja magának ezt a hülyét). 😊
Apropó Muzsikus és taktika, csak nekem tűnik a csávó Szöszi 2-nek, aki nálam a felejthetetlen hülye kategória (a nagy taktikus... 😊 ), meg hát ugye Levi Máté, és Dani Fátter párhuzam ami még feltűnő (főleg utóbbi). 😉