TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
legjobb magyar műsor plakát evör
Höri
Sajnos nem találtam meg a neten, de ma láttam a koncepció újabb gyöngyszemét.

A plakáton Máté, pólóján az igekötő:BE. 😊vadibandi
március nyolcadikai hozzászólásban már írtam 😊konqueror
Kérek engedélyt apró ponttá zsugorodni!
Mentségemre szóljon, hogy az infó elveszett abban a terjedelmes hozzászólásban.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Pókmajom fészbukos borítóképe:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419944_274614145940816_100001766981865_616785_171241778_n.jpg

Aranypart Ádám apja gondolom jóárasítja 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
az ÉH 2 óriás plakátja nagyon üt... meg, át, ki feliratok három emberen egymás mellett... mindenki helyettesítse be a szerinte megfelelő szóval.... 😀peach
Höri

A plakáton Máté, pólóján az igekötő:BE. 😊vadibandi
március nyolcadikai hozzászólásban már írtam 😊
több mint 12 éve
az ÉH 2 óriás plakátja nagyon üt... meg, át, ki feliratok három emberen egymás mellett... mindenki helyettesítse be a szerinte megfelelő szóval.... 😀peach
Höri

A plakáton Máté, pólóján az igekötő:BE. 😊

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
"az új lány"

trivia: ki mögött backup most Liváj a Sport utcában?Höri
Vezér Ádám

pont a héten mondogattam civileknek, hát volt akinek egyik név se mondott semmit 😕 FB-on láttam tagelt képet róluk mert mindkettőt valami új noname kapuskesztyűcég szponzorál. Levinek mondjuk azhitték Jarvas a vezetékneve, nem Járvás, csak mert a kék gecin ékezet nélkül nyomul. gondolom hogy a ciprusi harmadosztálybéli barátai is betalálhassákkonqueror
OFF: Megszórtuk őket mint a picsa!eaglesmcnabb
pedig Liváj ezt is promózta ezerrel a kéken
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
örök emlék hogy az első hét végén mikor már mindenki taktikázott izomból, hogy Reát (remember the name) vagy Alízt küldje haza Kristóf, Levi másnaposan benyögte hogy "haveeer, fogalmam sincs kit hogy hívnak" 😀konqueror
"az új lány"

Vezér Ádám

pont a héten mondogattam civileknek, hát volt akinek egyik név se mondott semmit 😕 FB-on láttam tagelt képet róluk mert mindkettőt valami új noname kapuskesztyűcég szponzorál. Levinek mondjuk azhitték Jarvas a vezetékneve, nem Járvás, csak mert a kék gecin ékezet nélkül nyomul. gondolom hogy a ciprusi harmadosztálybéli barátai is betalálhassákkonqueror
OFF: Megszórtuk őket mint a picsa!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley

Hajrá Anikó!
😉

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azért a promóban az új csaj eléggé hasonlított a szakadár retekre 😊

fosok is, hogy a muzsikus bepróbálja

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Mondjuk Melák esti akciója elég szépre sikerült (igazából egy osztálykirándulás jutott róla eszembe, mikor haverom jól berúgott majd reggel kérdezte, hogy mér hánytuk körbe...). 😊Jughead
ez az aranyköpés mindennek a legteteje! 😂

SZERK.: kicsit ilyen az "én nem hánytam, csak feljött a hányás és kiköptem!" quote is, valamint a Family Guyos "én nem vagyok részeg, csak fáradt mert egész éjjel ittam!" aranymondás
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 218
a denás nemtom micsodakonqueror
Alkoholista a jelentése, ha tippelnem kéne a denaturált szesz-ből jön ez a "szleng" szó.
Amúgy remélem a jövő héten egy kicsit izgalmasabb lesz mert ezzel, hogy Denás nem választhatta Muzsikust, minden izgalmat kilőttek a párválasztóról. 😕
Mondjuk Melák esti akciója elég szépre sikerült (igazából egy osztálykirándulás jutott róla eszembe, mikor haverom jól berúgott majd reggel kérdezte, hogy mér hánytuk körbe...). 😊
Ja amúgy Máté Edina páros szurkoló leszek idén úgy néz ki, dehát sehol egy Korleóne kaliber ebbe a játékba 😕 , persze csak ha Melákot nem számítjuk. 😊
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
De sebaj, úgyse olvasok hogyvoltot 😀fetomy
azért ettől függetlenül én ajánlom olvasásra, úgy komplex a kép

tavaly Höri sokáig csak a hogyvoltot olvasta és nem is nézte az eseményeket. csak az össznépi WM nézésen lett igazi fan. (insider kikacsintás: azóta is furcsa kevinness nélkül ÉH-t nézni) emlékszem akkor ismételték mikor Pókmajom (na ez pl jó név) kibaszta Katát, mire az Korleónénak: "öld meg! :mad: "
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Csíra az csak Kíra miatt volt nekem egyértelmű. Egyébként egyetértek. 1-1 viccesnél nem zavar, de így hogy van mindenkinek és ebből egytől sem vágom magam hanyatt, inkább csak szar 😊 Túlságosan erőltett, ami meg sose jó.
De sebaj, úgyse olvasok hogyvoltot 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Mivel tudom, hogy nem csak én olvasom az ÉH2 alkalmából a hogyvolt.blog.hu-t, ezért szükségesnek érzem, hogy beírjak ide egy fordítókulcsot hozzá. Kérem, hogy aki tudja, az javítsa vagy egészítse ki:

Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111konqueror
Kösz, hogy beírtátok, mert a muzsikus-műanyag-csíra trión kívül fogalmam nem volt ki ki lehet 😀 (speciel ez a melák-denás-hiper még mindig nem tiszta, a fátter csak szimplán szar szerintem 😀)fetomy
utóbbit a lakók találták ki 😛 a denás nemtom micsoda, de a Google erre a szóra képtalálatként csak hogyvoltos képeket ad ki 😛 hiper asszem azért az, mert első este babaszva nagyon pörgött. melák meg egyértelmű sztem

btw néhány kivételtől eltekintve nem szívleltem soha ezeket a nickneveket. néhány jó van azért, de mikor mindenki következetesen nevet kap, az néha frusztráló az olvasáskor, aztán kapkodhatja az ember a fejét. pláne mikor hirtelen valaki új nevet kap, te meg kihagysz pár epizódot, aztán agyalhatsz hogy most ki kivel van. én az elején Csírára is azthittem hogy az a Péter (mondjuk utálom azt is meg a Kírát is szal töknyóc)
több mint 12 éve
Mivel tudom, hogy nem csak én olvasom az ÉH2 alkalmából a hogyvolt.blog.hu-t, ezért szükségesnek érzem, hogy beírjak ide egy fordítókulcsot hozzá. Kérem, hogy aki tudja, az javítsa vagy egészítse ki:

Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111konqueror
Kösz, hogy beírtátok, mert a muzsikus-műanyag-csíra trión kívül fogalmam nem volt ki ki lehet 😀 (speciel ez a melák-denás-hiper még mindig nem tiszta, a fátter csak szimplán szar szerintem 😀)
több mint 12 éve
Engem Melák valahogy Freddy Mercuryra emlékeztet, Hiper pedig Ungár Anikóra.
vadibandi
Freddy az első évadban volt jelen 😛

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

Csíra-Kíra
Műanyag-Niki
Melák-Krisztián
Denás-Adrienn
Muzsikus-Tamás
Hiper-Anikó
Fátter-Gáborvadibandi
http://hogyvolt.blog.hu/2012/03/09/eden_hotel_extra_karatkerhatarozo#more4299111
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Höri sigje pedig jó, de a csaj szarkonqueror
gondolom az ágyadból is kirugdosnád....

|
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
az Ágnes/Anikó = Ungár Anikó párhuzam nekem is leesett

Höri sigje pedig jó, de a csaj szar
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

vadibandi
+ egy kis Pesuth Rita.... 😊
több mint 12 éve

Ember Péter pedig a fiammal járt egy általános iskolába, de nem egy évfolyamra.

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
van néhány ígéretes karakter a Hotelben , de egyelőre
teljesen izgalommentesen csordogálnak az események!
azzal hogy szupermodell Adrienne esett ki az totális paírforma volt...
(bár őt sajnáltam legkevésbé..)
az ÉH1.-ben emlékezhetünk hogy egyből volt egy jó kis csavar , azzal ahogy Reát kiejtették és csak utólag vágták be a paktumot !

Most hogy már egyre többször látom , Niki olyan szinten van szétplasztikázva hogy teljesen merev és férfias vonásai lettek ! egy jobban sikerült traveszti néz így ki...
több mint 12 éve
Nah, sikerült is bepótolni a lemaradást.
Gyakorlatilag szvsz teljesen egyértelmű volt, hogy ki hova áll, egyedül az újhelyi ribit (aki már ezzel a ténnyel elvágta magát nálam) nem lehetett tán egyértelműen tudni, kinél próbálkozik be. Jól is választott volna, ha valóban lenne akkora idióta Edina, hogy Krisztiánt választja. btw jó is volt így.

Továbbra is Noémi és Edináék párosa (hálistennek "könnyű szurkolni" a földimnek) szimpatikus igazán, remélem bent maradnak sokáig, a többiek hamar irritálni kezdenek. (btw Edina szvsz időnként nagyon tud hasonlítani Kristen Stewartra) Krisztián egyébként szenzációs, hogy mekkora arccal rendelkezik. Gyakorlatilag ő annyira kemény, hogy a szavakat se kell normálisan kiejtenie 😀

Egyébként nem tudom, hogy így marad-e, de tetszik nagyon ebben a műsorban, hogy pörög, nem nagyon van üresjárat. Plusz simán megjátsszák, hogy bebasznak mint a barom, aztán egyrészt értelmes mondat az utolsó 5-10 percben nem nagyon van, másrészt a saját hányásukban fetrengenek 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
elhivatottságomat mostmár aláírásomban hordozom

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vezér Ádámkonqueror
jó válasz nyalhat.
Höri
OFF: Te jó ég Vezér még aktív és ráadásul itthon? Azt hittem valahol Cipruson/Izraelben eszi nagy kanállal az életet.
több mint 12 éve
epikus ez az összefoglaló, libabőrös lettem.

Az Alíz-féle utolsó előtti epizódos blindside még survivorben is ritka. itt van az egész jelenet előttem, ahogy beadta Nikinek, hogy persze, final four, kezdőnégyes, Műfog megy haza, erre kihúzta a borítékból Niki képét. Mondjuk kb. ez volt az a move, ami miatt aztán nem nyert semmit, de ez kit érdekel 😀