TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
A legjobb arc viszont még mindig a macika. Annyira aranyos, hogy legszívesebben halálra simogatnám 😀Eazzy
Ez most melyikük beceneve? 😛fetomy
Hihi 😀 A kis csokilopóé.
De biztos a kamionra gondoltam 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A legjobb arc viszont még mindig a macika. Annyira aranyos, hogy legszívesebben halálra simogatnám 😀Eazzy
Ez most melyikük beceneve? 😛
több mint 12 éve
A legjobb arc viszont még mindig a macika. Annyira aranyos, hogy legszívesebben halálra simogatnám 😀

több mint 12 éve
Viccelsz? Tamás és Krisztián mozgatják a szálakat. Ők irányítanak mindent, gyakorlatilag az is az ő akaratuk, ha Kíra összeveszik Noémivel 😂
Az azért tetszett, hogy Píííítet szidják ott bent, hogy bebaszott, aztán hogyan viselkedett és beszélt a többiekkel, holott röviden ezt úgy lehetne megfogalmazni, hogy Pít úgy viselkedett hótrészegen, mint Krisztián józanon 😊 Plusz a saját hányásában fetrengő, mindenki kajáját felzabáló Krisztián szól be Píííítnek, hogy mennyire illetlen, hogy boxerben reggelizik 😀

Szóval azért ezerrel "beszélnek a baglyok" itt is, de sebaj 😊 Az viszont vicces volt megint, hogy Pííííít elmegy randira 5 csajjal és kb. a hangját nem hallottam. De még ha szólnak neki, kb. akkor sem. Plusz fasza kis randi volt, ahol háttal kellett üljön 5-ből 4nek..
több mint 12 éve
hat ez vmi oriasi. az eden hotel 2. evada puerto vallartaban jatszodik. nekem meg nemtudom honnan
beugrott h honnet ismeros ez a telepulesnev. vki emlekszik meg erre ? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=SUZZwG0Shck

http://en.wikipedia.org/wiki/Acapulco_H.E.A.T.Fake
Hát má hogy a viharba nem emlékeznék 😀 Mindig néztük az Acapulco akciócsoportot 😀

Ezen a részen megint néztem egyet. Ez a Kíra ez milyen gyógyszert kap? Most komolyan kiveri a balhét, mert valaki dalolgat? Hát istenem...azért kemény, hogy ilyen szinten nem bírni tolerálni semmit, és mégis jelentkezik egy ilyen műsorba...de honnan ez a nagy pofa? Van egy kétzacskós feje, a melleit ha borogatná simán elmúlnának, ahhoz képest amilyen vékony, totál nagy sörhasa van, és a segge sem jobb egy átlagnál. Most erre verni a nyálat? Te jóóó ééééég...és leidiótázza Noémit, aki pedig ebben a részben is bebizonyította, hogy kb bármelyik csajnál több sütnivalója van ehhez a játékhoz. Hát remélem Csíra mihamarabb megy haza. Illetve azt is remélem, hogy olvasgatja most a kommenteket magáról, és kicsit észbekap, hogy egy retardált kis hulladék.

Ez a Tamás meg egyenesen vicc. Bárkit tud manipulálni...ja jó 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Matt pedig rámutatott, hogy a nők szívéhez bizony a klozetpapíron át vezet az út. Lassan már hiányérzetem lenne a napi Er Es Tu adag nélkül. töröröröHöri
ezen jót röhögtem én is!
mondjuk nagy eséllyel akkor is a nyakába ugrott volna a csaj ha "kábelből" fekteti le Máté a szivecskét, annyira oda van a szerencsésért.... 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hat ez vmi oriasi. az eden hotel 2. evada puerto vallartaban jatszodik. nekem meg nemtudom honnan
beugrott h honnet ismeros ez a telepulesnev. vki emlekszik meg erre ? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=SUZZwG0Shck

http://en.wikipedia.org/wiki/Acapulco_H.E.A.T.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az előzetes újrakavarta a szart, lehet Papi megy a levesbe 😮 Ez a Pete (ejtsd pete) ritka nagy gyökér, jellegtelen manus, semmi szükség rá. Nekem égő, hogy Noémi adja alá a lovat, bár azt is megértem, hogy nem könnyű a zenésszel együtt élni.

Csíra hisztije se volt semmi, kívánta a sallert.

Matt pedig rámutatott, hogy a nők szívéhez bizony a klozetpapíron át vezet az út. Lassan már hiányérzetem lenne a napi Er Es Tu adag nélkül. törörörö

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a lehető legrosszabb szcenárió alakult ezzel ki, hogy muzsikus lett védett.

más: a Discovery kirúgta Bear Gryllst, mert a szegény ember Chuck Norrisa túl sok pénzt kért az új évadért.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
hát nyilván odaadod az 5 napja ismert csajod a védettségért, ez egyéni játék, every man for himself. csak egyrészt a csajod kifeszül, hogy eldobod, másrészt meg a többiek szemében is megbízhatatlannak bélyegződöl

egyedül a muzsikusnak érné meg, de ő annyira bele van habarodva a képzelt vezető szerepébe, és hogy a hierarchiában a pete fölött áll, hogy büszkeségből nem adja oda salary Cap Noémit. így viszont sztem Noémi lecseréli. vagy nem, de mindenesetre ez lesz a sztoriszál a héten

jövő héten meg jöhetne két olcsó ribi, mindegyik titkos küldetéssel, mint annó a szakadár retek meg a szőke kurva

szerk.: Kíra meg valóban antipatikus. csúnya, idegesítő
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én nem vágom mi lesz a mai küldetésben a nagy kunszt.

melyik fiú nem adná oda a csaját a védettségért?
a csajoknak mind1 mert ők vannak kevesebben, a csávó meg védett lesz. win-win szituáció, és azt ejthetsz ki, akit akarsz.
maximum annyi a kockázat, hogy a csajod megsértődik rád, de van annyi idő választásig, hogy elmagyarázd neki ha nem érti 😀Höri
gondolom lesz egy olyan benne, hogy nem mehet vissza az original párjához.

amúgy a Melák ízlésére visszatérve, ő is valahonnan az élet pereméről érkezhetett, mint Csíra (aki engem kb a legjobban irritál, nem elég, hogy ocsmány és baszott nagy kurva is, meg van győződve az ellenkezőjéről és ostoba, bwháá). Csíra nyilatkozott tegnap két olyat, hogy leestem a székről (hogyvolton le is írtam kommentben), az első az Pít érkezésénél a "nem volt nagyon szimpatikus ezzel a zakó+virág kombóval, mivel úriembernek tűnt", majd később ahogy ezt tetézte a "Krisztiánnal jól kijövök, emlékeztet az otthoniakra". innentől kezdve...
több mint 12 éve
én nem vágom mi lesz a mai küldetésben a nagy kunszt.

melyik fiú nem adná oda a csaját a védettségért?
a csajoknak mind1 mert ők vannak kevesebben, a csávó meg védett lesz. win-win szituáció, és azt ejthetsz ki, akit akarsz.
maximum annyi a kockázat, hogy a csajod megsértődik rád, de van annyi idő választásig, hogy elmagyarázd neki ha nem érti 😀

több mint 12 éve
Nem az első évadot nem nézik, hanem a múlt hetet se nézték. Akkor se az esett ki, aki az új volt (legalábbis a fiúk közül), de a csajoknál is kellett az, hogy Edina nem Krisztiánt választotta, mert ha az történik amit vártak, akkor Máté marad az új csajjal, Edina meg "harcol" Nikivel. Az a helyzet, hogy tök jó, hogy nagyon taktikus a műsor, de kevesüknek van igazán esze hozzá, egyedül azért működnek a dolgok, merthát java részük ugyanolyan hülye, tehát a hülye taktika is tud működni ellenük 😀
több mint 12 éve
Az vicc, hogy elintézik annyival a dolgot, hogy jóvan az, úgyse rúghat labdába a csóka, mer mi jöttünk előbb, és előjogunk, hogy bárki bejön az kivágjuk...de ezek nem nézték az első évadot, hogy kb bármi megtörténhet? Jópár totál random kiesés is volt, vagy olyan, hogy lebecsülték a beérkezettet. Egyedül Fátter az aki picit gondolkodik ezeken, de a többi...mondjuk legtöbbnek nincs is mivel gondolkodni.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
látom a legnagyobb jelenetet nem mondta senki. mikor megkapták a levelet a buli közepén, hogy a petének lesz egy üzleti ajánlata másnap. Krisztián bebaszva nem bírt olvasni, ezt hangos kiabálással próbálta leplezni, és annyira be voltak nyomva (vagy segghülyék ugye), hogy kb örültek az üzenetnek, és nem esett le, hogy ez nekik igazából szar lehet (én azonnal levágtam hogy valami ilyesmi "védettséget csajért" cucc lesz, de gondolom a többi rutinos ÉH néző is így volt ezzel. előző évadban Dettivel, Kristóffal, és a Nyikhaj pincsi sráccal volt hasonló). sőt annyira megörültek, hogy méghangosabb másodszor is elolvasták (már amennyire a járási Riggins Riggs keményfiúja képes volt rá)

reggel meg egy olyan csaj ismerősöm akiről kb ki se néztem volna hogy ilyen szürreality szennyet néz, kérdezte hogy néztem-e az Édent, mert ő nem, és mondjam el mi volt. mit ne mondjak nehéz volt úgy magyarázni a látottakat hogy nem használhattam a hogyvoltos nickneveket
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
muzsikus eléggé pöszi2 feeling, jól írta az ÉH mentorom.

btw, edina nekem nem tűnik hülyének. amit én láttam, bár kicsi a minta, de elég jól mozgatta ott bent a szálakat. ja hát érzelmileg nem nagyon tudja kordában tartani magát, de ez se biztos h igaz. pl az autószerelő gyereknek is eléggé tette a szépet, odabújt, úgy, hogy állítása szerint kivan tőle rendesen.

alamuszi nyuszi nagyot ugrik, én nem írnám le, sztem fog ő még meglepetés okozni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 215
van olyan, aki nem szerelmes Edinába?thebeke
Jó csaj (főleg a többi benti csaj között), de hülye szegény, bár csak én látom így, ahogy itt olvasom. Az meg, hogy Mátéba már belezúgott az mutatja legjobban, hogy nem az esze miatt van a játékban (jó mondjuk ez mindre igaz). Ha nem Mátéval lenne már lemondtam volna róla...
Amúgy ez a Muzsikus olyan hiper szánalmas (nem most nem Anikóról beszélek), hogy tegnap a fejemet fogtam. Kedvenc részeim: leveszi Pít a napszemcsit, erre ő a szeméből látja, hogy gyengébb játékos mint ő (az igen) :o , este farkasszem Píttel, aki tovább bírja az az alfahím (érdekes így döntést hozni) Muzsikus megnyeri innentől elszáll magától (mit sem törődve azzal, hogy bármelyik megütné a temetőben kötne ki) 😊 , majd jön az én meg Fátter vagyunk a döntéshozók (csak erről senki se tud), és végül te Mátéval ne kötözködj mert ő a legbiztosabb ember... SZÁNALOM (visszasírom Szöszit 😕 )
Két értelmesebb ember van bent Fátter, meg Máté a többi selejt, főleg ez a Muzsikus, Melák, Műanyag, Csíra négyes.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
http://indavideo.hu/video/Krisztian_az_okos_-_Eden_Hotel_2

úristen, összeállítás Krisztián szemeiről 😀 😀
több mint 12 éve
Melák meg nem tudom milyen csajokhoz van szokva hogy ezt a nőt lekutyázta
az elején kapásból... :rolleyes:yooker
agresszív dögökhöz 😀Höri
nem kizárt pedig hogy benne is ott szunnyad valahol.... 😊
több mint 12 éve
most a troll meg a melák ugyanaz? meg a muzsikus meg a dakota?

yooker: Jó, mindegyik csávó elmondta, hogy első adandó alkalommal lecseréli a csaját, mert szar mind, de közben a többi se kell nekik, szóval érdekes 😀
több mint 12 éve
az elején kapásból... :rolleyes:yooker
agresszív dögökhöz 😀

több mint 12 éve
van olyan, aki nem szerelmes Edinába? 😀thebeke
egyelőre, hangsúlyozom egyelőre egyáltalán nem illik ebbe a mezőnybe. Az előzetes várakozások alapján nem gondoltam volna, hogy lesz olyan bent, aki kb. normálisan gondolkodik 😀
Jó ő is ilyen 2 nap alatt halálos szerelmes típus, de hát nő 😛

fetomy
hát igen!
Alíz volt hasonló karakter az első részben!
de valszeg abban is hasonlítani fognak hogy ha kell kíméletlen lesz ő is...

az elején kapásból... :rolleyes:
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Értékesítési igazgató egy szállodában:

http://www.youtube.com/watch?v=GzbKfw4LFOwfetomy
magyarul üdülési jogokat ad el, jól hangzik az értékesítési igazgató, de annyira nem kell komolyan venni.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Értékesítési igazgató egy szállodában:

http://www.youtube.com/watch?v=GzbKfw4LFOw
több mint 12 éve
Azért ez a Pít...most nem azért, de valaki mutasson már be engem annak a hotelláncnak a tulajdonosának, aki ezt a kőtuskót értékesítési IGAZGATÓNAK vette fel 😀 Most komolyan? Legalább annyi tisztesség lenne benne, hogy nem az első estén áll be mint a gereblye nyele a disznóól sarkában...
Mondjuk gondolom annyira igazgató ő, mint amennyire Krisztián 19 évesen vállalkozónak mondja magát, aztán meg ki van írva a neve alatt, hogy autószerelő...gondolom fater garázsában bütyköli a gyökér haverjai kocsiját 😀