TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen, plusz Máté meg ugye elvileg 4. lett, meg Anikó úgyis van annyira hülye, hogy úgyse vágja mi van, csak akkor közben nem tudom mi történt. Persze Nojémi is bejött a parfümnek, szóval kicsit sem kizárható mondjuk.Krisz sztem nem Kíra mögé fog állni amúgy.
Vicces lesz viszont, mikor Dévidnek vissza kell adnia Márk szívességét 😊
több mint 13 éve
szerintem is megkapja a védettséget. de Omár mellé fog beállni, legalábbis, ha lehet hinni a 2 hetes mondának. akkor az neki kb. most jár le.sajnos Melák is távozni fog holnap, bár reménykedem benne, hogy Csíra számításba veszi azt is, hogyha kirakja a Hotel legviccesebb karakterét, akkor azzal a húzással majdnem mindenkit magára fog haragítani. bár Pókmajom óta tudjuk, hogy ez nem faktor különösebben.
több mint 13 éve
Anikó annyira jó love to hate karakter lett, hogy nagyon szívesen beledobnám a fotelemet a TV-be, amikor meglátom.shawnkaDettó. De jó volt látni, hogy mennyire iszonyat vigyorgott és mondogatta a visszatértem szöveget, mikor úgy érezte sikerült betennie keményen valakinek, miközben igazából olyan szinten lett megvezetve mint a barom 😀
Szvsz amúgy Márk átadja a védettségét Dávidnak, és ezért volt Anikó azon mondata, hogy "Máté ma távozni fog", hiszen védettségen kívül mással Edinától úgyse rakja ki senki, Márk pedig minek is állna oda, Dávidról meg ugye tudják, hogy Edina jön be neki, aki szeret basz.. izé huncutkodni éjjelente.
Levit bírtam az elején, de az a baj, hogy az ilyen szintű papucsok annyira szánalmat keltenek, hogy nem tudom tisztelni így szimpatizálni se vele. Nagyon gáz már.
Dávid meg akkor lett volna fasza gyerek, ha nem csak a szája jár, hanem tényleg szarrá fújja a parfümével a csajok cuccait 😛
Ja, és háhá Krisztián a tavalyi USA X-Factor egyik döntősének, Chris Renének saját számát kérte a kívánságműsorban (Young Homie) 😊
több mint 13 éve
Anikó annyira jó love to hate karakter lett, hogy nagyon szívesen beledobnám a fotelemet a TV-be, amikor meglátom.
több mint 13 éve
nyilván átadhatja úgy Dávidnak, hogy Dávid tudjon róla.Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.HöriÉs ezt hogyan képzeled anélkül, hogy elárulná az átpasszolható védettséget?vadibandi
több mint 13 éve
Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.HöriÉs ezt hogyan képzeled anélkül, hogy elárulná az átpasszolható védettséget?

több mint 13 éve
szegény Meláknak ennyi volt az idény, Csíra biztos kirakja.Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.
több mint 13 éve
Márknak totál igaza volt, bár Csírának is, h nem kellett volna így elmondani Máténak és Krisztiánnak. Kiv leszek megbont-e vkit, v marad Csíránál...de mint tudjuk itt bármi megtörténhet és az ellenkezője is. 😊
|
több mint 13 éve
Ja, azért Edinától meg Anikótól szép volt, hogy jön vissza Márk a tesója nélkül és semmi mi történt, hol a tesód, hanem azonnal, hogy van-e védettsége. Nyilván elsősorban az érdekli őket, de azért elég gecik voltak.Amúgy meg szép, hogy mindenki nagyon könnyen elfelejt dolgokat, és nagyon könnyen kezel le másokat ugyanazért, amit ő csinált. Pl. éppen Krisztián ezzel, hogy a csávó mit van ki, ez egy játék, vagy Krisztián kiborulásakor Edina, hogy ez csak egy játék, szóval úgy azért kemények 😀
Levente meg már nagyon gáz... Semmi bajom nem volt vele, de már nagyon túlzásba viszi a dolgokat. Mint egy rossz kurva, aki tudja, hogy egy rossz lépés és jön a pofon, vagy a golyó a fejbe a "gazdától"...
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a roastot. Kérdezhetném, hogy mi volt ez a szellemi kút mérgezés...Ez egész egyszerűen, ebben a formában szar. Ettől akármelyik haveri összejövetelen nagyobb beszólásokat hozunk össze 1-2 sör után. Némelyik beszólás már 1-2 évvel ezelőtt is unalmas volt, amikor kikerült a netre nem, hogy most papírból olvasva... Esetleg ha élőben leadták volna, de így összevágva borzalmas. Azért üde színfolt volt látni Kabai Lacit pólóban, nem épp józan szempillantásait a Thália Színházban. 😀 Mondjuk, miért kellett bevágni öt percenként, az már más tészta.
több mint 13 éve
Alja ez a Krisztián, azt mondja, ez egy játék, de ő meg punciskodik már egy hete Nikike miatt 😀 Kedves.Anikó bebaszcsizott, és egyből bekurvult. Egy újabb szép emberi tulajdonság nyilvánult meg benne 😀
Azért egy hate fuckot bármikor bevállalnék vele a hátsója miatt 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Hát nem tudom, nekem bejött ez a roast cucc, mondjuk alapvetően tetszenek ezek az amerikai cuccok. Volt azért pár gyengébb, pl. ez a Tereskova és Cini nem tudom minek jöttek, de legalább őket sikerült égetni jó néhányszor. 😀 Meg már a sokadik elsütésre unalmas volt ez a "Meghívtunk egy fantasztikus embert blabla, de nem jött el, úgyhogy itt van feró" jellegű poén, de igazából ami kurva kiábrándító volt, az a különvágott Nagy Feró záróbeszéd. Hagyján, hogy külön felvették zöld háttér előtt és utólag bevágták, de legalább néha elvehette volna a szemét a súgógépről...Azért remélem lesz folytatás, összességében nem éreztem gagyinak.
több mint 13 éve
Szerintem nem volt jó :SAmerikában menő cucc ez a sztárok "égetése", idén gondolták bepróbálják 1 résszel nálunk is.hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀shawnkaAmúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?catattack
Én meg full elfelejtettem, de hát mindegy akkor majd leszedem valahonnan 😊fetomy
több mint 13 éve
Amerikában menő cucc ez a sztárok "égetése", idén gondolták bepróbálják 1 résszel nálunk is.hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀shawnkaAmúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?catattack
Én meg full elfelejtettem, de hát mindegy akkor majd leszedem valahonnan 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀shawnkaAmúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?
több mint 13 éve
hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀
több mint 13 éve
Jó ez a Roast 😀
több mint 13 éve
hát sztem Csíra mivel ismerte őket, simán levágta volna az egészet...előzetes viszont nem túl biztató számukra...DivatHát az lehet, és nyilván alapból szopó így a küldetés, de hát akkor is, sztem ezt így nem fogják megengedni nekik.
(Az előzetes meg lehet csak az X-Faktorokból jól megszokott: "Nagyon sajnálom, de haza kell küldjelek.........hogy össze tudj pakolni, mert BEJUTOTTÁL!!" jellegű történet 😀)
több mint 13 éve
Kíra hatalmas arc: Azért jöttem, hogy embereket alázzak. Való életben kerülném persze az ilyen embereket, de az ilyen show-ban persze, h neki drukkolok! Hét mondása simán jár neki!
több mint 13 éve
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.fetomyszerintem csak a Patrik nevű élőlény megy haza, Márk maradni fog.
a meleghangú szlovák srác viszont nem csinált semmit se. azon kívül, hogy bejött. inkább ő hulljon el, mert öröm nézni Csírát, ahogy lubickol 😀
több mint 13 éve
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.fetomyhát sztem Csíra mivel ismerte őket, simán levágta volna az egészet...előzetes viszont nem túl biztató számukra...
Edina megint kapott egy kis Mátéticint... 😀
|
több mint 13 éve
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.