TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Hát ez nagyon nagy 😀
http://www.youtube.com/watch?v=powmGkpvlbg&feature=share
amúgy mi az alapja? Gondolom lopta vhonnan 😀
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Puzsér egyszer nagyon lehúzta Alföldit még A Társulat miatt, mert a szarokat le merte húzni olyanokkal, hogy "Ez meg mi volt?" és társai, holott az arc nyilván csak fél perc hírnévért jött, erről nem ő tehet, hanem inkább az agymosógépezet, és nagyon igazat adtam neki. Kár, hogy most ugyanezt produkálja, más kérdés, hogy borzalmas emberkéket engedtek tovább, akikre Puzsér jó szívvel mondhatott nemet.

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
eladta magát sajnos, pedig sommás véleményeket tud megfogalmazni, csak ezt ne olyan műsorban tenné, amit nemrég még habzó szájjal fikázott...jjncaa
Ki ez a Puzsér egyáltalán? Odakapcsoltam, de egy iszonyat ellenszenves pali már 2 perc után.zavi27
meg van rendezve az egész, neki pont az a "dolga", hogy ellenszenves legyen

Jó nagy átbaszással kezdett a CsSz. Az utolsó, szegény, tanyasi bácsinak eladott férfi neve Mészáros János Elek. Érdemes rákeresni a google-ben...Schleck
na ez loooooooooooooool... mégis hogy gondolták, meddig fog ez "titokban" maradni? na be is fejezem a fikázást, csak puzsér miatt néztem bele ebbe a valamibe, és egy fél percig még én is elhittem a "falusi" énekest

sajnosjjncaa
Azt sejtettem, de ez így is beszél az életben is, ilyen fejjel? 😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Sikerült belenéznem az Édenbe kb. 1 percig. Óriási agyradír ez a műsor. 😀
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
eladta magát sajnos, pedig sommás véleményeket tud megfogalmazni, csak ezt ne olyan műsorban tenné, amit nemrég még habzó szájjal fikázott...jjncaa
Ki ez a Puzsér egyáltalán? Odakapcsoltam, de egy iszonyat ellenszenves pali már 2 perc után.zavi27
meg van rendezve az egész, neki pont az a "dolga", hogy ellenszenves legyen

Jó nagy átbaszással kezdett a CsSz. Az utolsó, szegény, tanyasi bácsinak eladott férfi neve Mészáros János Elek. Érdemes rákeresni a google-ben...Schleck
na ez loooooooooooooool... mégis hogy gondolták, meddig fog ez "titokban" maradni? na be is fejezem a fikázást, csak puzsér miatt néztem bele ebbe a valamibe, és egy fél percig még én is elhittem a "falusi" énekest

sajnos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Ki ez a Puzsér egyáltalán? Odakapcsoltam, de egy iszonyat ellenszenves pali már 2 perc után.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó nagy átbaszással kezdett a CsSz. Az utolsó, szegény, tanyasi bácsinak eladott férfi neve Mészáros János Elek. Érdemes rákeresni a google-ben...

több mint 12 éve
eladta magát sajnos, pedig sommás véleményeket tud megfogalmazni, csak ezt ne olyan műsorban tenné, amit nemrég még habzó szájjal fikázott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
csalódtam puzsérbanjjncaa
én eddig csak annyit tudtam róla, hogy a Mokkában nem vette észre, mikor a TV2-sök egy PC játék előzetesét vágták be a (még akkor el sem készült) filmtrailer helyett

http://www.youtube.com/watch?v=2N90LQIKy8E
több mint 12 éve
csalódtam puzsérban

---
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Mert a Kírás plakátot nem láttátok: RÁ 😀
Hát röhögtem a villamosan, hogy milyen találó 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Mobilon nem bííírom megnézni. Majd holnap gépön.Bazzani
addig tovább fonom a szálat
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kiscsillag-csabit-az-eden-hotel-2-ben-2082337
http://www.youtube.com/watch?v=oWHqrWwRsFU
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Mobilon nem bííírom megnézni. Majd holnap gépön.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Mongya ja zasszony, hogy valami Indigo nevű zenekar klipjében látta olaszliszkai Tomit. Jól láthatta?Bazzani
jól
http://www.youtube.com/watch?v=X6yiuLJJ-nw&feature=related
0:46nál pl
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Mongya ja zasszony, hogy valami Indigo nevű zenekar klipjében látta olaszliszkai Tomit. Jól láthatta?

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Be Máté után ma újabb két szereplőt láttam buszmegállók falán Meg Niki és Át Noémi személyébenkonqueror
Meg Niki?
Csodálkozom!

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Be Máté után ma újabb két szereplőt láttam buszmegállók falán Meg Niki és Át Noémi személyében
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
btw csak en vagyok annyira izlesficamodott aki szerint az atszabaszat elott a csaj 200x jobban nezett ki ? :/Fake
a szomorú az, hogy a csaj szerint is jobban nézett ki régi önmagaként, mivel állítólag a száját kisebbre akarja vetetni majd 😀konqueror
abban van a dolog nyitja, hogy régen fiatal volt, most meg öreg 😛Höri
nyilvan nagy szerepe van ennek bar en fokepp a masik felemlegetett eseteben mondanam ezt.
ezen a szerencsetlenen csak azt kifogasolnam amit atszabott a doktorbacsi mert amugy 28 evesen nem torvenyszeru annyira h vki total lerohadjon bar egyik no sem lesz olyan szep 28 evesen mint ahogy 18-20 evesen kinezett.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mert most mi a baj a kis Pedroval azon kívül, hogy egy ilyen hulladékra nyomul?

Eazzy
h egy nagykepu agyatlan kis buzi ? 😊Fake
Nemtom, nekem ez nem volt szembetűnő, főleg nem a többiekhez képest. Jó, igazából annyira nem is érdekel mi lesz vele, vagy ilyesmi, de szerintem semmi vészes kijelentése nem volt, legalábbis nem emlékszem.Eazzy
hat sztem pontosan az tamasztja ala a mondanivalomat h egy ien nyikhajkurva mint a csira ennyire fossatudja oltani.
szerdan v mikor elkezdte a csiranak becseszve magyarazni h " hallod mar h ssssssssssziszeg a kigyo ? " hat akkor konkretan majd megfulladtam a rohogestol h ez a balfaszt most tenyleg azt hiszi h ez vonzo v direkt csinal magabol hulyet ? 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
btw csak en vagyok annyira izlesficamodott aki szerint az atszabaszat elott a csaj 200x jobban nezett ki ? :/Fake
a szomorú az, hogy a csaj szerint is jobban nézett ki régi önmagaként, mivel állítólag a száját kisebbre akarja vetetni majd 😀konqueror
abban van a dolog nyitja, hogy régen fiatal volt, most meg öreg 😛

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us

Eazzy
h egy nagykepu agyatlan kis buzi ? 😊Fake
Nemtom, nekem ez nem volt szembetűnő, főleg nem a többiekhez képest. Jó, igazából annyira nem is érdekel mi lesz vele, vagy ilyesmi, de szerintem semmi vészes kijelentése nem volt, legalábbis nem emlékszem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Eazzy
h egy nagykepu agyatlan kis buzi ? 😊
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
😂

btw tudjuk h ezen a kepen ki van kozepen ? http://www.playboy.hu/data/galeria_img.php?id=1730
o is jobban nezett ki 6-7 evvel ezelott mint tavaly kolbicsocsukent a vellaban 😀Fake
hát ez a Márki Zsuzsi, a narancsos gyilkos. kolbicsöcs? 😀 Olivér "spánielfülhöz" hasonlította 😀 ennél csak egy jobbat hallottam, mikor cimborám részegen egy csajhoz így ment oda, hogy "na mivan te kebabcsöcsű" 😂

ha már szóbajött a VV4, ezen a mai napig tudok röhögni 😀 http://www.youtube.com/watch?v=SEd-85VTBIU
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂

btw tudjuk h ezen a kepen ki van kozepen ? http://www.playboy.hu/data/galeria_img.php?id=1730
o is jobban nezett ki 6-7 evvel ezelott mint tavaly kolbicsocsukent a vellaban 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
a szomorú az, hogy a csaj szerint is jobban nézett ki régi önmagaként, mivel állítólag a száját kisebbre akarja vetetni majd 😀