TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
Puzsér videóblog indult, az elsőben az Áll az alkut fikázza: http://puzser.blog.hu/2012/03/20/alalku?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=indexDzsokijuingpuzsér tényleg ilyen borzalmasan affektáló fasz?
több mint 12 éve
Puzsér videóblog indult, az elsőben az Áll az alkut fikázza: http://puzser.blog.hu/2012/03/20/alalku?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=indexDzsokijuing1. Ez azért volt jó vetélkedő, mert 10-es IQ-val is élvezhető, átélhető volt. Ez alatt azt értem, hogy nem kellett hozzá tudni
semmit. Persze némi diszkrét valószínűségszámítás segíthetett, de nem túl sokat.
2. Ez azért volt rossz vetélkedő, mert a versenyző sohasem tudta maximalizálni a profitot. Ez alatt nem azt értem, hogy nem hozhatta el max. összeget, hanem a konkrét játék során sem sikerülhetett a legjobb ütemben kiszállni. Vagy azért verhette a fejét a falba mert túl korán hagyta abba, vagy azért mert túl későn. Frusztráció a köbön.
3. Azért Gundit dicséri, hogy ebből a semmiből is tudott valamit csinálni.
több mint 12 éve
Puzsér videóblog indult, az elsőben az Áll az alkut fikázza: http://puzser.blog.hu/2012/03/20/alalku?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=index
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
wow. hát ha én lennék a skorpiokirály akkor uszítanám brodeurt, hogy válassza alexát aztán beállítatnám mögé csírát és továbbra is béke van. viszont ez nem fog összejönni 😀félek, hogy mindkét ribanc a limonádé pitbullt támadná be, hogy vesszen noémi, viszont ha már adott a védettség akkor hátha van annyi eszük hogy nagyobb halat támadnak be. csíra speciel nikit kilökhetné meg hipert is, edina betámadását viszont csak alexa próbálhatja be
több mint 12 éve
Újcsávó választani fog Kyra és Alexa közül, és aki hoppon marad az védett lesz. (tehát ha kyrával áll össze, Alexa lesz védett nyilván és fordítva 😊)
több mint 12 éve
hehe, az új csávó fejre tiszta Brodeur 😀 😀 legmákosabb beérkezés evör az övé.védettséget kap valaki? 😮 utolsó 3-4 percet nem láttam, miután elmondták, hogy ki hová költözzön, elment a kép
több mint 12 éve
na ezért szeretem én ezt a játékot, készítők is látták, hogy unalmas lenne ez így, így teljesen megkavarták a status quo-t.Jaja, a hét érdekessége lesz, hogy ha -és feltételezem igen- Alexa lesz a védett, akkor kirakja-e Noémit, vagy utóbbinak idejében sikerül elbizonytalanítania és maga mellé állítania Mátét Edina ellenében 😛
ez a védettséges baszakodás érdekes lesz.brk
Vadj Alexa fogja magát és vonul be Mátéék közé védettként.. Mindneképp érdekes lesz 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
na ezért szeretem én ezt a játékot, készítők is látták, hogy unalmas lenne ez így, így teljesen megkavarták a status quo-t.ez a védettséges baszakodás érdekes lesz
több mint 12 éve
btw, a mi megállónkban Noémi van, ki más, de sok CsíRÁt is látni, ami vállalhatatlanHöriMicsoda, simán megér annyit, hogy RÁ**** 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
huhú most nézem az extrát, van ám Pázmányos BTK alumni bőséggel
több mint 12 éve
végül updateleom a buszmegállóban látott ÉH plakát versenyem: Át Noémi 2, Be Máté 2, Meg Niki 1. bezzeg az első évadosokból annó csak egy Kata jutottkonquerorkisgyerek pár perce mellettem a villamoson kérdezgette az anyját kibambulva, hogy mi az a Megátki 😀 szerintem idén tanult meg olvasni, szóval már elég érett a műsorhoz, nem értem mit titkolóznak a szülei
btw, a mi megállónkban Noémi van, ki más, de sok CsíRÁt is látni, ami vállalhatatlan
több mint 12 éve
Jughead
5 215
viszont így kettővel több nőstény van --> soron kívül belöknek ma egy csávót. akinek megint sétagalopp lesz a menet, annyi lesz a szerepe, hogy Kíra és Alexa (vagy ki az új gáré) közül választ. remélem Kírát ki is bassza a retekbe.konquerorHa kiteszik Petit, amit sajnálnák és nem érezném jogosnak (bár valószínűleg Kíra is menne vele), nem hinném, hogy egy hódítót raknának be helyette. Tippem szerint, ha megy akkor jön vissza Fátter (vagy max Ádám), aki meg biztos, hogy kiszórja Csírát.
Bár nem elképzelhetetlen, hogy visszajön Szent Dániel, hisz tavaly ugye csak 3-szor esett ki itt az ideje neki futni negyediknek. 😀
több mint 12 éve
El tudnád küldeni pm-ben a linket? Vagy ide is jó. köszihát az van, de én függő vagyok, teljes adás kell, az meg csak pénteken rakják fel a hivatalos oldalra.youtuberól letiltotta a viasta az ÉH-t 😕 adjatok linket hozzá, hogy tudjak pótolniHöriA viasat oldala nem jó? Azt írja vannak összefoglalók a legérdekesebb jelenetekről.
http://video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2gdavid
de már megtaláltam máshol, szóval up-to-date vagyok, csak az utolsó pár perc maradt le.
Höri
több mint 12 éve
jaja, Anikó röhögött legjobban meg Tomi, aztán Anikó erősen elkezdte bevédeni, Tomi meg bemondta, hogy ő azonnal üt (mostmilesz?!)ettől függetlenül ki fogják zárni, mert egyszerűen nem engedheti meg a Viasat, hogy ne tegye. látványosan el kell határolódnia minden ilyentől egy csatornának. ezért is vágták be, máskülönben mivel magyarázod, hogy eltűnik Pedro? extrát amúgy nemtom néztétek-e, abban pont magyarázta, hogy "úgyse vágják be amit mondtam". FAIL
viszont így kettővel több nőstény van --> soron kívül belöknek ma egy csávót. akinek megint sétagalopp lesz a menet, annyi lesz a szerepe, hogy Kíra és Alexa (vagy ki az új gáré) közül választ. remélem Kírát ki is bassza a retekbe. viszont így Pete meg a fiktív újsrác gyakorlatilag erőbefektetés nélkül pöröghet hetekig
végül updateleom a buszmegállóban látott ÉH plakát versenyem: Át Noémi 2, Be Máté 2, Meg Niki 1. bezzeg az első évadosokból annó csak egy Kata jutott
több mint 12 éve
Azért ez epic beszólás, hogy idősebb vagyok Szlovákiánál 😀Csak Fankadelit idézte. 😉
Okés, azért egy ilyen helyen valóban nem fér el az, hogy csatak részegen oltsuk bárkinek a szülőhazáját, de azért én felröhögtem a beszólásnál 😊
Mondjuk a lekurvázás már valóban nem fért bele. Főleg azt nem értem, hogy mégis min vesztek ezek ennyire össze? Nemtom mért volt gáz ennyire, hogy Noémi meg akarja nézni Krisztiánt...
Másrészt meg nem is olyan régen még Máté szlovákozott nagyon bebaszcsizva...Eazzy
Sztem nem volt durva.
Azért jellemző az emberekre, hogy amikor Peti mesélte nekik akkor röhögtek rajta, azután meg mentek sajnálni a szegény lányt.
több mint 12 éve
ez tipikusan az az eset, hogy ha a magyar vert cigányt akkor az rasszista támadás, ha cigány vert magyart, akkor meg magyar vert magyart és kész... amúgy is, azzal h leszlovákozta semmi csúnyát nem mondott, pusztán egy tényt közölt. ha csak simán lekur*ázza akkor meg semmi nincs. ez is ilyen tipik műmájerség ( fetomy +1 )... rühellem ezt az álszenteskedést minden fórumon.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Peti komolyan vette, hogy nem enged be senkit, mivel legutóbb is gondolom a helyszínen napi 24-ben jóval több volt a baszogatás, mint amit TV-ben leadtak. Noémi meg azt hitte csak poénkodott Peti, aztán mikor kiderült, hogy nem akkor elkezdte oltogatni hogy mennyire "kisgyerek" még a peti.Egyébként szerintem ez azért sem volt durva, mert az "idősebb vagyok Szlovákiánál" az annyira nem durva, hogy kizárják érte, a "f..opó szlovák kurva" meg egyáltalán nem a "hazája" ellen van, hanem szimplán cifrázta a kurvázást. Amiatt meg lehetne büntetni kollektíven őket, hogy nem tudnak mértéket tartani a piálásban (nem mintha nem pont ez lenne a cél ugye), de azért ez egy sima adok-kapok volt. Noémi hevesen alázta Petit, ő meg hevesen "visszaalázta". Mert ne mondja nekem senki, hogy a társaság amúgyis legfiatalabb férfijaként nem legalább akkora alázás egy hasonló korú csajtól ez a fajta lenézés, mintha egy csajt meg leszlovákkurváznak. 😊
Azt meg hozzáteszem, hogy ha ez a szlovákozás tényleg olyan nagy probléma, olyannyira nagyobb a súlya mint egy sima kurvázásnak, hogy emiatt ki akarják zárni mert itt ilyet nem lehet, akkor ezzel együtt számomra eléggé "érdekes", hogy leadni viszont leadták a TV-ben, hisz ez közel sem élő, ha olyan súlyos, ne adják le. 😊 Nem tetszene ha kizárnák, nem kell ez a valóvilág-szerű plusz kamubalhé, hogy történjen valami.
több mint 12 éve
Azért ez epic beszólás, hogy idősebb vagyok Szlovákiánál 😀 Okés, azért egy ilyen helyen valóban nem fér el az, hogy csatak részegen oltsuk bárkinek a szülőhazáját, de azért én felröhögtem a beszólásnál 😊
Mondjuk a lekurvázás már valóban nem fért bele. Főleg azt nem értem, hogy mégis min vesztek ezek ennyire össze? Nemtom mért volt gáz ennyire, hogy Noémi meg akarja nézni Krisztiánt...
Másrészt meg nem is olyan régen még Máté szlovákozott nagyon bebaszcsizva...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
hát az van, de én függő vagyok, teljes adás kell, az meg csak pénteken rakják fel a hivatalos oldalra.youtuberól letiltotta a viasta az ÉH-t 😕 adjatok linket hozzá, hogy tudjak pótolniHöriA viasat oldala nem jó? Azt írja vannak összefoglalók a legérdekesebb jelenetekről.
http://video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2gdavid
de már megtaláltam máshol, szóval up-to-date vagyok, csak az utolsó pár perc maradt le.
Csíra iszonyat csíra volt megint 😀 fényévvel van lemaradva az új csaj mögött, pedig az se egy hűdehajde.
Kicsit fostam, hogy Pitbull adja az okost és így Noéminek menni kell, de ilyen diplomáciai viszály után nem eshet ki 😀
több mint 12 éve
youtuberól letiltotta a viasta az ÉH-t 😕 adjatok linket hozzá, hogy tudjak pótolniHöriA viasat oldala nem jó? Azt írja vannak összefoglalók a legérdekesebb jelenetekről.
http://video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
youtuberól letiltotta a viasta az ÉH-t 😕 adjatok linket hozzá, hogy tudjak pótolni
több mint 12 éve
pár hete olvastam valahol(itt?), hogy valakit ki fognak baszni a játékból faszszopószlovákozás miatt. nem vártam, hogy Petya lesz az.
több mint 12 éve
de a kíra a peti párja nem?tökmindegy, én bárkit megkaphatok 😂
több mint 12 éve
22:20-kor kezdődik a showder klub. Előtte persze reklám volt, aztán jelezték, hogy majd a reklám után jövünk. Most 22:32 van és még mindig nem megy. Na azért ez brutál már.
több mint 12 éve
kövezettek meg niki egyre normálisabbnak tűnikbriareosEzzel én is így vagyok.
Noémit bírtam, Nikit nagyon nem, és kb. mióta ők elkezdtek BFFkedni, azóta szépen megfordult.
Peti meg hatalmas volt 😂 Remélem nem zárják ki érte 😛