TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
kövezettek meg niki egyre normálisabbnak tűnikbriareos
azért 28 év mégis csak 28 év. még ha abból 14et faszban is töltött
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
kövezettek meg niki egyre normálisabbnak tűnikbriareos
Rakd be sig-nek!

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
kövezettek meg niki egyre normálisabbnak tűnik

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Tamás aki azonnal üt. 😀

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Peti alkotott 😀😀😀😀😀😀
Melák se semmi, kádból se tud kimászni, nézése 😀 😀
Csíra essen már ki...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
Szlovákiánál is idősebb vagyok bazmeg...

szint megvan 😀

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Csak én vagyok rosszul ettől a családozástól?
Ez a Kíra meg szégyen.

több mint 12 éve
rájöttem, hogy Melák hanghordozása egy az egyben olyan, mint Kőhalmié. ő sem viszi le soha a mondat végén a hangsúlyt
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
És marha unalmas az örökös ellenpont-karaktere.Dzsokijuing
viszont gondolom emiatt van most ott. minden ilyen zsűribe kell egy szigorú(nak beállított) kritikus. xfaktorban Malek, előző csillagban Fáy, most Puzsér, régi megákban meg asszem Pély volt talán ilyen karakter

RTL sanszosan odatett egy olyan összeget Puzsér elé, amire nem tudott nemet mondani, bármennyire nem bírja az ilyen mainstream szennyet állítólag. mint kritikus és médiában eddig annyira nem szereplő csávó, hiteles is lehet az átlag nézőnek, elfogadják hogy ő ilyen, kész

de itt a reality topikban médiazsenik irogatnak, szóval mi átlátunk a szitánkonqueror
Annyiban becsülöm az RTL-t, hogy szélről bekiabálókat bepakol a fősodorba, de itt jön a nagy vízválasztó: ha hagyják Puzsért kibontakozni, esni fog a nézettség (az átlagnak magas lesz), ha ő hagyja magát korrumpálni a kivágott részekkel, a saját fanklubja előtt fog lejáratódni. Tuti tippem van az egyikre.Dzsokijuing
Én Puzsér fanként nyilván nem ez alapján fogom megítélni, gondolom a véleménye nem változott semmiről. Viszont az által, hogy ilyen fősodros műsorba került, biztos többen megismerkednek korábbi munkásságával, és akkor már megérte. És pillanatokra azért feltűnhet az igazi Puzsér itt is, pláne az élő showban, ahol elég nehéz megvágni.

De az tényleg nevetséges volt, amikor valamire azt mondta, hogy kiváló, mindenki elhűlt, hogy ilyet ő soha semmire nem mondana. Aki legalább egy Hét mesterlövészét hallott, az nyilván tudja, hogy elég sok művet a végtelenségig képes hájpolni. Meg az is röhejes volt, amikor a Fókuszban a fotózáson azt akarták beadni, hogy képtelen elmosolyodni, olyan fotót nem lehet róla készíteni, holott általában minden adást végigröhög.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
es ismerted 10 evvel ezelott ? nem ? akkor honnan tudod megallapitani ?
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
a szomorú az, hogy a csaj szerint is jobban nézett ki régi önmagaként, mivel állítólag a száját kisebbre akarja vetetni majd 😀konqueror
abban van a dolog nyitja, hogy régen fiatal volt, most meg öreg 😛Höri
nyilvan nagy szerepe van ennek bar en fokepp a masik felemlegetett eseteben mondanam ezt.
ezen a szerencsetlenen csak azt kifogasolnam amit atszabott a doktorbacsi mert amugy 28 evesen nem torvenyszeru annyira h vki total lerohadjon bar egyik no sem lesz olyan szep 28 evesen mint ahogy 18-20 evesen kinezett.Fake
csajom 100X jobban néz ki mint 10 évvel ezelőtt, pedig már a 30-ra kacsingat... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Az amúgy csak nekem volt új, hogy ennyi volt az 1 perc, és jövő héttől már új Széf lesz helyette?fetomy
én se tudtam. mondjuk jogos, már így is sok az ismétlődő feladat

kár, pedig kezdtem megkedvelni a műsort

Széf meg a legsikeresebb támadás az emberi elme ellen. eleve vitázol a pároddal, akkor még ott a műsor stressze, semmiben sem vagy biztos, a nevedben sem. ezer buktató van, amin elcsúszhatsz (bombák, vagy ha nem sikerül a túl nagy pénzeket kibökni pl). de ha mégis baszottjó vagy, a legvégén akkor sem fogsz végigmenni, inkább böksz 3 vagy 2 doboz közül, mert úgyse mered végigvinni. pláne úgy hogy a gecik akkor direkt azokat teszik a legvégére amiken alig pár perce nagyon rágódtál. amire meg a legvégén rámondod hogy "-ahh ezt tudom", na azt teszik neked előre. megoldás: látványosan kell szenvedni minden kérdésnél, még annál is amit alapból tudsz. aztán ha szenvedsz beteszik neked a végére hogy "-kis buzi, most már azért álljál meg légyszíves", és háromból bökjél a dobozokra, hátha elcseszed és itthagyod nekünk. te meg magadban röhögve "kockáztatsz", és winning, mert ugye elejére a jó válaszaid teszik, és ha nagyon rágódsz azon amit amúgy nevetve tudsz akkor elérakják neked azt amiben amúgy ténylegesen nem vagy annyira biztos, és akkor bátran mehetsz tovább. csak nem hátrány, ha a játékostársad is képben van a stratégiáddal, máskülönben kiborítja a bilit

de ha valaki ezzel a taktikával nagy pénzt nyer innen, az dobjon már ki valamennyi jutalékot nekem, vagy vigyen el társnak
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Az amúgy csak nekem volt új, hogy ennyi volt az 1 perc, és jövő héttől már új Széf lesz helyette?fetomy
Igen, irtak tobb helyen hogy 1 honapig fog csak menni, utana jon a szef.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az amúgy csak nekem volt új, hogy ennyi volt az 1 perc, és jövő héttől már új Széf lesz helyette?
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
viszont gondolom emiatt van most ott. minden ilyen zsűribe kell egy szigorú(nak beállított) kritikus. xfaktorban Malek, előző csillagban Fáy, most Puzsér, régi megákban meg asszem Pély volt talán ilyen karakter

RTL sanszosan odatett egy olyan összeget Puzsér elé, amire nem tudott nemet mondani, bármennyire nem bírja az ilyen mainstream szennyet állítólag. mint kritikus és médiában eddig annyira nem szereplő csávó, hiteles is lehet az átlag nézőnek, elfogadják hogy ő ilyen, kész

de itt a reality topikban médiazsenik irogatnak, szóval mi átlátunk a szitánkonqueror
Annyiban becsülöm az RTL-t, hogy szélről bekiabálókat bepakol a fősodorba, de itt jön a nagy vízválasztó: ha hagyják Puzsért kibontakozni, esni fog a nézettség (az átlagnak magas lesz), ha ő hagyja magát korrumpálni a kivágott részekkel, a saját fanklubja előtt fog lejáratódni. Tuti tippem van az egyikre.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Én Puzsér-rajongó voltam, vagyok és leszek, de még miatta sem fogom nézni a Csillag Születiket.
Azért az elsőt megnéztem.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

de itt a reality topikban médiazsenik irogatnak, szóval mi átlátunk a szitán
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
hát az benn az extra kb. hogy ezt lenyomta ugyanígy a csszben is 😀fetomy
jó hát mindig is voltak olyanok akik képtelenek disztingválni. de persze biztos sikeres karriert alapozott most meg :rolleyes:.brk
Beépített ember az fix, elvégre felvették azt, ahogy nem hallja a beszólítást, az fura.

Keyboard kapitány egyébként nemtudom miért lett világbarmának beállítva, a zenéje egész hallgatható volt. nyilván nem egy különleges darab, de a sok trágya mellett nem volt vele baj. A CSISZben Keyboard nyilatkozatából kiderült, hogy Puzsér sokkal értelmesebb kritikákat is megfogalmazott vele kapcsolatban 8és feltehetően több másik produkcióval kapcsolatban is), de csak a szimpla fikázást vágták be persze.Rajna
Puzsért nem sajnálom, tudta, hogy ha elmegy szarra-húgyra jó pénzért, csak a primitív fejeit és a tőmondatos vakkantásait vágják be adásba. És marha unalmas az örökös ellenpont-karaktere.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
ebben mi az extra? látom, hogy valami csillag születikes, de komolyan kérdezem, hogy ez mitől emelkedik ki bármelyik scarcitys meg hasonlóan igényes zenék közül?.brk
jó hát mindig is voltak olyanok akik képtelenek disztingválni. de persze biztos sikeres karriert alapozott most meg :rolleyes:.brk
Beépített ember az fix, elvégre felvették azt, ahogy nem hallja a beszólítást, az fura.

Keyboard kapitány egyébként nemtudom miért lett világbarmának beállítva, a zenéje egész hallgatható volt. nyilván nem egy különleges darab, de a sok trágya mellett nem volt vele baj. A CSISZben Keyboard nyilatkozatából kiderült, hogy Puzsér sokkal értelmesebb kritikákat is megfogalmazott vele kapcsolatban 8és feltehetően több másik produkcióval kapcsolatban is), de csak a szimpla fikázást vágták be persze.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Mongya ja zasszony, hogy valami Indigo nevű zenekar klipjében látta olaszliszkai Tomit. Jól láthatta?Bazzani
jól
http://www.youtube.com/watch?v=X6yiuLJJ-nw&feature=related
0:46nál plkonqueror
az megvan, hogy 0:35-nél Denás áztatja a mödansziéban magát?shawnka
jól nyomod, de én jobban:

1:17. bal oldali csaj akkor Denás, jobb oldali pedig...Fake remélem nézed
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Mongya ja zasszony, hogy valami Indigo nevű zenekar klipjében látta olaszliszkai Tomit. Jól láthatta?Bazzani
jól
http://www.youtube.com/watch?v=X6yiuLJJ-nw&feature=related
0:46nál plkonqueror
az megvan, hogy 0:35-nél Denás áztatja a mödansziéban magát?
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A QantumXXL-es Gábor tanította be nekünk annó a szalagavatós táncot, zsírprofi a srác és ritka jófej is, amíg bentvannak tuti nézem, egyébként marha unalmas.
több mint 12 éve
ebben mi az extra? látom, hogy valami csillag születikes, de komolyan kérdezem, hogy ez mitől emelkedik ki bármelyik scarcitys meg hasonlóan igényes zenék közül?.brk
jó hát mindig is voltak olyanok akik képtelenek disztingválni. de persze biztos sikeres karriert alapozott most meg :rolleyes:
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát az benn az extra kb. hogy ezt lenyomta ugyanígy a csszben is 😀
több mint 12 éve
Hát ez nagyon nagy 😀
http://www.youtube.com/watch?v=powmGkpvlbg&feature=share
amúgy mi az alapja? Gondolom lopta vhonnan 😀Bébé
ebben mi az extra? látom, hogy valami csillag születikes, de komolyan kérdezem, hogy ez mitől emelkedik ki bármelyik scarcitys meg hasonlóan igényes zenék közül?