TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Tegnapi CSISZT visszanézve továbbra is úgy néz ki hogy van a QuantumXXL és a többi bár most ez a Plazma gyerek is nagyon odatette.
több mint 13 éve
Azért ez nagyon szép volt:- Petra, Reni ti kiestetek. Most viszont olyan fog történni ami még eddig soha...
- ...
- Mégpedig az, hogy Pít mellett két lány áll, ezért ketten esnek ki mellőle.
Aztakurva mekkora fordulat 😱OOO
több mint 13 éve
az volt a fordulat, h nem lett fordulat... bájbáj Reni 😕 😕pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek belekristofElág gyenguska rész volt megint.Bazzani
|
több mint 13 éve
pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek belekristofElág gyenguska rész volt megint.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek bele
több mint 13 éve
Hóóóóót hülye ez a szegény Reni.Azééé álltam ide mert ideálltam kb.
több mint 13 éve
és egy fiatalító kalapban... 😊Keresztes Ildikó napszemüvegben.BazzaniA Hotelban Edina.Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.Stez
Az igazi otthonit ma nem mutatták.Bazzani
|
több mint 13 éve
Keresztes Ildikó napszemüvegben.Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.Stezmelyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
csak most nézem, de egyébként sose szoktamStez
több mint 13 éve
Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.melyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
több mint 13 éve
melyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
Az igazi otthonit ma nem mutatták.
több mint 13 éve
melyik a Máté nője?csak most nézem, de egyébként sose szoktam
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pénzért.Stezvagy ő is maradhatott egy hétig nyaralni valamelyik szomszéd hotelben
több mint 13 éve
Pénzért.most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachJó lehetett amikor megkeresték a csajt.
Szia. Máté kúrogat egy csajt Mehikóban, meg kéne kavarni a szart, nem érsz rá odautazni?
Vagy mit mondtak miért kell odamenni?Bazzani
több mint 13 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachJó lehetett amikor megkeresték a csajt.
Szia. Máté kúrogat egy csajt Mehikóban, meg kéne kavarni a szart, nem érsz rá odautazni?
Vagy mit mondtak miért kell odamenni?
több mint 13 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachEbben az a pojén, hogy máténak most vicces a helyzete. Így sem valószínű, hogy a nő (mert ez amúgy kurvabrutál hogy minimum 40-45 a nő) megbocsát neki ha majd visszanézi, de ha a találka után is megkúrja (bocsánat huncutkodik vele) Edinát, akkor az ott végleg elvágja az egészet. Ha viszont nem huncutkodnak akkor meg Edina lesz besérülve. Mondjuk utóbbi alapállapot Edinánál de akkoris, szopóágra került kicsit a csávó. Az lenne neki a legideálisabb ha ma Edina kiesne, aztán valakivel tényleg érzelemmentesen végignyomná.
több mint 13 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachNem titkolta el. Edinának elmondta miután először megdöngette. Mármint Edinát.
több mint 13 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
http://erotika.indavideo.hu/video/Edina_es_Mate_besztofzseniális összeállítás, főleg amikor dugnak és megy a zene 😀
puzsér nagy rajongója a slam poetrynek, ez nem újdonság
több mint 13 éve
Na most hogy fejből letolta ezt az Akkezdet részletet, hát óóóóóriásit nőtt a szememben 😀Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀Rataxeshttp://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/166039
Ezt az öt percet külön belinkeltem, mert ennyi kultúra az RTL Klubon az utóbbi 5 évben nem folyt ki a csövön. Maximális respekt a csatornának és ez most komoly.Dzsokijuing
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ez nagyon gáz.gáz , nem gáz , annyit elértek vele hogy Máté erősen megzakkant és
Tiszta Való Világ.
Máté nője meg nem egy szépség. Tiszta Keresztes Ildikó.Bazzani
nekik ez volt a lényeg!rádöbbent milyen kemény "játékot" is űz Edinával + a csajjal...
manipulációból meg sokkal durvább pl. amikor valakit visszahoznak aki már kiesett..
a csajra meg 1x azt hittem hogy valamiért mégis az anyját hozták el...
az a kalap még dobott rajta egy + 10 évet...
több mint 13 éve
Igen, ebből látszik, hogy az RTL mennyivel jár a TV2 előtt, megérezték, hogy az LMP/általános elégedetlenség erősödésével erre is nyitott egy egyre szélesedő réteg. Nyilván folytatják a tömegmanipulációt ezerrel, de ezzel tovább javítják a nézettségüket és még valamifajta kultúrmisszió is folyhat. Persze alapjáraton marad csak a bunkó megmondóember figurája, de még az is sokkal jobb, mint ez a körbenyalós szerep, amit eddig mindenki elfoglalt a médiában.Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀Rataxeshttp://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/166039
Ezt az öt percet külön belinkeltem, mert ennyi kultúra az RTL Klubon az utóbbi 5 évben nem folyt ki a csövön. Maximális respekt a csatornának és ez most komoly.Dzsokijuing