TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.
Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...fetomy
borzasztó a csaj az egyszer biztos! az elején még legalább a taktikázgatása miatt
érdekes volt , de mostanra maradt a gusztustalan egománia!
a szituban viszont egyértelműen a Levente a hunyó , aki hagyja hogy ezt műveljék vele az MEGÉRDEMLI!!
szerintem ő fel sem fogja mit is tesznek vele ,
"csak" a kedvében akar járni... :mad: :mad:

szerk. spoilereket mindenki szereti ?? :rolleyes:
én próbálom kerülni őket , de nyilván ha van rá itt igény , akkor
majd megpróbálok óvatosan olvasgatni... 😉
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.
Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Anikó: "Én nem irányítom Leventét. Ez erős kifejezés lenne. Levente hallgat rám" 😀 😀 😀 😀 Mega Lol ezen hangosan felröhögtem még jó, hogy be volt csukva az ajtó különben a család felébred 😛

Edinát és Mátét egyre jobban bírom kár, hogy ahogy sejtem nem ők viszik végig.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
ha valakit érdekel tudok egy kicsi SPOILERT
szal andi elvileg megy is ki rögtön. gondolom ez azt jelenti, hogy holnap a másik csaj kap védettséget. és ezt továbbjátszva, ő majd beáll edina mellé (mindig ha kiesik valaki, előtte sokat szerepel a műsorban és nyomják a készítők nagyon)
SPOILER end, de szerintem itt nincs nagyon spoiler 😀

Anikót meg felrúgnám a holdig, kurvára irritáló ez a nő, a seggén kívül nincs értékelhető benne
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Vásárhelyi csaj. 😀
Látásból ismerem. Egész jó.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
én azért kicsit sajnálom utasi árpikát, a rohadt rtl egy darabig elhitette vele, hogy tehetséges valamiben és van jövője... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.shawnka
Ezt tudom én is, ironizálni próbáltam kevés sikerrel. 😀
Sima átlag szakmunkás gyerek lett Árpádból, pont ahogy várható is volt.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomy
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnka
ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.fetomy
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor fog fellépni a legnagyobb csillag, Utasi mester. 😀

Viszont este muszáj visszanéznem az adást, sajna csak a végét láttam.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
nem néztem a műsört, ki esett ki?eaglesmcnabb
a sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.shawnka
jóvan egyiket sem szimpatizáltam, latintáncos unalmas, csávó meg elég gyengus volt.
jövőhéten is 2 esik ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.
több mint 13 éve
a latin karnevál és a sit downos.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
nem néztem a műsört, ki esett ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...Boston
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnka
ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.
több mint 13 éve
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...Boston
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?
több mint 13 éve
Nem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...

Do your job
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 862
Nem is kérdés...
több mint 13 éve
Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.shawnka
Egyetértek. Bár sok szart volt eddig a szériákban, de eddig nekem ő a kedvenc a magyar műsorokból. És -eddig- ma abszolúte nem vakon paraszt, szinte teljesen igaza volt eddig. Hajóst is gyönyörűen beégette (pontosabban ő magát félig) 😊fetomy
ja, az szép volt. de érezte, hogy nem akar belemenni inkább egy vitába, mert még szarabbul jött volna ki belőle.
btw szerintem ez a zsűri még mindig jobban működik, mint az eddigi Britain's Got Talent zsűrik bármelyike.
több mint 13 éve
Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.shawnka
Egyetértek. Bár sok szart volt eddig a szériákban, de eddig nekem ő a kedvenc a magyar műsorokból. És -eddig- ma abszolúte nem vakon paraszt, szinte teljesen igaza volt eddig. Hajóst is gyönyörűen beégette (pontosabban ő magát félig) 😊
több mint 13 éve
Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.
több mint 13 éve
Én is lesem quantum miatt.JayB
Hát ha az ausztrál the voice-ot the a quantum miatt nézed, akkor csalódni fogsz 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 862
hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂
De viccen kívül van benne pár igen jó/érdekes 😊fetomy
fega is nézi.
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀shawnka
hoppá 😮 azt hittem egyedül vagyok 😊
hát, attól függ miért gondolod így 😛 😊fetomy
Én is lesem quantum miatt.
több mint 13 éve
hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂
fega is nézi.
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀shawnka
hoppá 😮 azt hittem egyedül vagyok 😊
hát, attól függ miért gondolod így 😛 😊
több mint 13 éve
fega is nézi.
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀