TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
VS

mekkora csata volt
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
nesze nektek álompár
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Puerto Vallarta akkor nekem :

http://www.youtube.com/watch?v=7bfEpD4RowI&feature=related

" kandilu van a vízben ".... 😂Keano
Azaz. Nekem is egyből ez ugrott be. Jó kis film volt. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Puerto Vallarta akkor nekem :

http://www.youtube.com/watch?v=7bfEpD4RowI&feature=related

" kandilu van a vízben ".... 😂

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
megcsinálni meg lehet, de kb csak úgy, hogy ezer kísérletből egyszer véletlenül bemákolod. hasonló feladat még az "ejtsd bele a mentost a kólásüveg szájába pár méterről" féle skill drill. bár az egyszer valahogy összejött az egyiknekkonqueror
Én azt ajánlanám az RTLnek, hogy mostantól midnenki rögtön ezt a feladatot kapja, majd a műsor 6. évada után mikor először bemákolja valaki, akkor újra rakhatják a többi játékot.

Vannak olyan feladatok, amik kurvanehezek, de én speciel egy ilyen műsorban ilyen játékot, amihez semmiféle tudás vagy ügyesség nem kell, hanem 100% mák az egész, nem raknám bele. Az a jó benne, hogy ügyesnek, nyugodtnak kell lenni és persze szerencse is kell, de most egy ilyenhez semmi, úgysem sikerül. 60 mp helyett 60 napot is kaphatott volna, ha a bolygóegyüttállás nem támogatja meg, úgysem sikerült volna. Pedig marha szimpatikus fazon volt, ráadásul amellett hogy még k.va ügyes is, egy pillanatig nem remegett. De gondolom tartottak tőle, hogy lazán végigmenne 10-ig is, ezért mikor még tuti továbbmegy benyomták neki "random" a kiesőjátékot. 😊

btw eléggé szarul választották meg a végső összeget. Persze nekik jó, de játék szempontjából szar, hogy ha eljutna valaki 8 milláig, szvsz senki nem kockáztatna még 2 milláért 5-öt.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
tesóm lökött pár insider infót Edinárólkristof
az öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀Höri
állítom, hogy öt évesen simán jobb lenne, mint Pít

na de majd én a következő évadbankristof
nem kerülsz be mert nem vagy segghülye, viszont nem is vagy kipattintva

küldd be nővéredet(?). bár az ő paraméterei ismeretlenek számomra
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belül

ígyis beállította a rekordot a tagkonqueror
Ezt sztem sem lehet megcsinálni.Bazzani
megcsinálni meg lehet, de kb csak úgy, hogy ezer kísérletből egyszer véletlenül bemákolod. hasonló feladat még az "ejtsd bele a mentost a kólásüveg szájába pár méterről" féle skill drill. bár az egyszer valahogy összejött az egyiknek
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀Höri
állítom, hogy öt évesen simán jobb lenne, mint Pít

na de majd én a következő évadban
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülkonqueror
gondolom a más országokban leadott feladatok vannak, nem?

minute to win-it néven fut a műsor az Usában. Én még egy részt se láttam az itthoniból se, de mégis tudom :cool:Höri
-nem tudom, hogy ugyanazok-e a feladatok, mint kinn, de nem is arra irányult a felvetés

-tudtam, hogy amcsi licensz alapján megy
több mint 12 éve
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülkonqueror
gondolom a más országokban leadott feladatok vannak, nem?

minute to win-it néven fut a műsor az Usában. Én még egy részt se láttam az itthoniból se, de mégis tudom :cool:

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belül

ígyis beállította a rekordot a tagkonqueror
Ezt sztem sem lehet megcsinálni.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dubajozott? Vagy svájcozott? Vagy valami újazott?fetomy
hát állítólag hivatásos, kint már várták, hogy folytathassa a munkát. nem mellesleg egy két színű kurva aki megjátssza magát, elvileg le is fog bukni ezzel, hogy az egész bagázs megutálja.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

ígyis beállította a rekordot a tag
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
bazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom életekonqueror
De most valami kibaszott szopatós feladatot kapott.Schleck
én kb már a golflabdásnál feladtam a reményt. ígyis csomószor érzem úgy a műsorban néhány feladatnál, hogy lehetetlen, aztán ezek meg ledarálják egy percben. pl életem első feladata amitt láttam az ez a ceruzapattogtatós volt, egy kopasz csávótól, mondom WTF, erre simán végigpattogtatta

beteg egy műsor ez. azt bírom hogy milyen emóciókat kelt
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
bazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom életekonqueror
De most valami kibaszott szopatós feladatot kapott.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
bazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom élete
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 kristof
várjuk a videótkonqueror
Mondjuk azért ez a mondat elég epic, tekintve, hogy semmit nem árultál el belőle 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 kristof
várjuk a videót
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szerintem abszolút igazak. Minden egyes szó. Vagy lehet nem mind, ez kiderül ha majd megtudjuk miről van szó 😛

Dubajozott? Vagy svájcozott? Vagy valami újazott?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐

btw, Csíra Melék Muzsikus Pít kvartett menjen a halál faszára, rohadt gázak (Hiper meg Műanyag pedig meglepően visszafogott mostanában)kristof
Na akkor lökjed az infókat. 😉

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐

btw, Csíra Melék Muzsikus Pít kvartett menjen a halál faszára, rohadt gázak (Hiper meg Műanyag pedig meglepően visszafogott mostanában)
több mint 12 éve
hat ez vmi oriasi. az eden hotel 2. evada puerto vallartaban jatszodik. nekem meg nemtudom honnan
beugrott h honnet ismeros ez a telepulesnev. vki emlekszik meg erre ? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=SUZZwG0Shck

http://en.wikipedia.org/wiki/Acapulco_H.E.A.T.Fake
nba1.hu-n beraktam avatarnak az Acapulco HEAT logót miután a Miami heat kiverte a Bostont 😀 Elvégre az is egy akciócsoport.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
ormányos medve
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
A legjobb arc viszont még mindig a macika. Annyira aranyos, hogy legszívesebben halálra simogatnám 😀Eazzy
Ez most melyikük beceneve? 😛fetomy
ez a magyar kiexportált csokira ráizgult szőrös hosszúfarkú állatka minden második rész végén