TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
nesze nektek álompár
több mint 12 éve
Puerto Vallarta akkor nekem :Azaz. Nekem is egyből ez ugrott be. Jó kis film volt. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=7bfEpD4RowI&feature=related
" kandilu van a vízben ".... 😂Keano
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Puerto Vallarta akkor nekem :http://www.youtube.com/watch?v=7bfEpD4RowI&feature=related
" kandilu van a vízben ".... 😂
több mint 12 éve
megcsinálni meg lehet, de kb csak úgy, hogy ezer kísérletből egyszer véletlenül bemákolod. hasonló feladat még az "ejtsd bele a mentost a kólásüveg szájába pár méterről" féle skill drill. bár az egyszer valahogy összejött az egyiknekkonquerorÉn azt ajánlanám az RTLnek, hogy mostantól midnenki rögtön ezt a feladatot kapja, majd a műsor 6. évada után mikor először bemákolja valaki, akkor újra rakhatják a többi játékot.
Vannak olyan feladatok, amik kurvanehezek, de én speciel egy ilyen műsorban ilyen játékot, amihez semmiféle tudás vagy ügyesség nem kell, hanem 100% mák az egész, nem raknám bele. Az a jó benne, hogy ügyesnek, nyugodtnak kell lenni és persze szerencse is kell, de most egy ilyenhez semmi, úgysem sikerül. 60 mp helyett 60 napot is kaphatott volna, ha a bolygóegyüttállás nem támogatja meg, úgysem sikerült volna. Pedig marha szimpatikus fazon volt, ráadásul amellett hogy még k.va ügyes is, egy pillanatig nem remegett. De gondolom tartottak tőle, hogy lazán végigmenne 10-ig is, ezért mikor még tuti továbbmegy benyomták neki "random" a kiesőjátékot. 😊
btw eléggé szarul választották meg a végső összeget. Persze nekik jó, de játék szempontjából szar, hogy ha eljutna valaki 8 milláig, szvsz senki nem kockáztatna még 2 milláért 5-öt.
több mint 12 éve
nem kerülsz be mert nem vagy segghülye, viszont nem is vagy kipattintvaállítom, hogy öt évesen simán jobb lenne, mint Píttesóm lökött pár insider infót Edinárólkristofaz öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀Höri
na de majd én a következő évadbankristof
küldd be nővéredet(?). bár az ő paraméterei ismeretlenek számomra
több mint 12 éve
megcsinálni meg lehet, de kb csak úgy, hogy ezer kísérletből egyszer véletlenül bemákolod. hasonló feladat még az "ejtsd bele a mentost a kólásüveg szájába pár méterről" féle skill drill. bár az egyszer valahogy összejött az egyiknekezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülEzt sztem sem lehet megcsinálni.Bazzani
ígyis beállította a rekordot a tagkonqueror
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
állítom, hogy öt évesen simán jobb lenne, mint Píttesóm lökött pár insider infót Edinárólkristofaz öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀Höri
na de majd én a következő évadban
több mint 12 éve
tesóm lökött pár insider infót Edinárólkristofaz öcséd is képernyőre kerül később, mint hódító? 😀
több mint 12 éve
-nem tudom, hogy ugyanazok-e a feladatok, mint kinn, de nem is arra irányult a felvetésezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülkonquerorgondolom a más országokban leadott feladatok vannak, nem?
minute to win-it néven fut a műsor az Usában. Én még egy részt se láttam az itthoniból se, de mégis tudom :cool:Höri
-tudtam, hogy amcsi licensz alapján megy
több mint 12 éve
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülkonquerorgondolom a más országokban leadott feladatok vannak, nem?
minute to win-it néven fut a műsor az Usában. Én még egy részt se láttam az itthoniból se, de mégis tudom :cool:
több mint 12 éve
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülEzt sztem sem lehet megcsinálni.
ígyis beállította a rekordot a tagkonqueror
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dubajozott? Vagy svájcozott? Vagy valami újazott?fetomyhát állítólag hivatásos, kint már várták, hogy folytathassa a munkát. nem mellesleg egy két színű kurva aki megjátssza magát, elvileg le is fog bukni ezzel, hogy az egész bagázs megutálja.
több mint 12 éve
ezeket a feladatokat tesztelik amúgy vajon? mert ez a pénzes gyakorlatilag teljesíthetetlen ilyen kicsi időn belülígyis beállította a rekordot a tag
több mint 12 éve
én kb már a golflabdásnál feladtam a reményt. ígyis csomószor érzem úgy a műsorban néhány feladatnál, hogy lehetetlen, aztán ezek meg ledarálják egy percben. pl életem első feladata amitt láttam az ez a ceruzapattogtatós volt, egy kopasz csávótól, mondom WTF, erre simán végigpattogtattabazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom életekonquerorDe most valami kibaszott szopatós feladatot kapott.Schleck
beteg egy műsor ez. azt bírom hogy milyen emóciókat kelt
több mint 12 éve
bazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom életekonquerorDe most valami kibaszott szopatós feladatot kapott.
több mint 12 éve
bazzeg hogy tolja a srác 1 perc és nyerszben 😮 3 millát már tuti elvisz, és még megvan mindhárom élete
több mint 12 éve
Mondjuk azért ez a mondat elég epic, tekintve, hogy semmit nem árultál el belőle 😀tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 kristofvárjuk a videótkonqueror
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 kristofvárjuk a videót
több mint 12 éve
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 kristofSzerintem abszolút igazak. Minden egyes szó. Vagy lehet nem mind, ez kiderül ha majd megtudjuk miről van szó 😛
Dubajozott? Vagy svájcozott? Vagy valami újazott?
több mint 12 éve
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐Na akkor lökjed az infókat. 😉
btw, Csíra Melék Muzsikus Pít kvartett menjen a halál faszára, rohadt gázak (Hiper meg Műanyag pedig meglepően visszafogott mostanában)kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tesóm lökött pár insider infót Edináról, hát elég nehezen tudom elképzelni, hogy igazak lennének 😐 btw, Csíra Melék Muzsikus Pít kvartett menjen a halál faszára, rohadt gázak (Hiper meg Műanyag pedig meglepően visszafogott mostanában)
több mint 12 éve
hat ez vmi oriasi. az eden hotel 2. evada puerto vallartaban jatszodik. nekem meg nemtudom honnannba1.hu-n beraktam avatarnak az Acapulco HEAT logót miután a Miami heat kiverte a Bostont 😀 Elvégre az is egy akciócsoport.
beugrott h honnet ismeros ez a telepulesnev. vki emlekszik meg erre ? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=SUZZwG0Shck
http://en.wikipedia.org/wiki/Acapulco_H.E.A.T.Fake
több mint 12 éve
ormányos medve
több mint 12 éve
.brk
1 890
ez a magyar kiexportált csokira ráizgult szőrös hosszúfarkú állatka minden második rész végénA legjobb arc viszont még mindig a macika. Annyira aranyos, hogy legszívesebben halálra simogatnám 😀EazzyEz most melyikük beceneve? 😛fetomy