TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/balhe-aniko-leszrhazizta-pitet-2086094

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sajna nincs jobb minőség, mivel mindet letiltja a jutub ausztrálián kívül, de érdemes azért belehallgatni. Ausztráliában is elindult a The Voice, ahol pl. ilyen brutál bluest is hallani: Karise Eden - It's a man's world
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? mérgembe kikapcsoltam mkior először mutatták, hogy a másik lány tovább ment azt hittem Jenni kiesik erre most olvasom hogy ő is benn van s valahol máshol ejtettek ki kettőt. Bocsánat epic fail ennyilt arról, hogy nyugodt természetű vagyok és nem hirtelen haragú :cool: 😛 na jó még kapnak egy-két műsort, az alcsútdobozi operaénekes is nagyon ott vandande
a konkurens kiscsaj stílusától kurvára viszket a tenyerem, remélem mihamarabb kiesik a picsába. na meg az a stand upos is elég gyengus volt, menjen a showder klubba ha olyan jó van szereplőtoborzás, de szerintem annál még én is jobbat tolok ha jól összekapom magam 😛 😀 ez nem stand up volt hanem 1-2 kurvaszar poén egymás után elmondva. vicc
a gyerekzenekar elég tucat, de sebaj első saját számos produkciónál úgyis kipotyognak 😊
a többi produkcióval nincs különösebb gondom, talán a társastáncos produkció volt számomra unalmas, de végre valahára sikerült a zsűrinek a számomra szimpatikus embereket beválogatni. Van kapásból 5-6 versenyző aki a győzelmének egyaránt örülnék, győzzön a jobbik. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 863
A Quantumos srácok mondjuk nem lelkes amatőrök ez is hozzátartozik, ez így egy világbajnok formáció csak más néven futottak, eléggé elismertek nemzetközi szinten is. A vezetőjük koreografált már amerikában klippet is. Ettől függetlenül ami jó az jó, nincs elő írva hogy mindenkinek Utasi Árpi múlttal kell rendelkezni 😊
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003262969679&sk=wall

Melák is ottvan kékgecin.
több mint 13 éve
killkenny 118 — Stream felelős
Talán ebben a topikban van a helye: http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUPmVE
5 éve még a giminkben léptek fel 😊zolika26
háh, az egyik taggal (freestlyer) együtt kosaraztam pár évet meg évfolyamtársam volt gimiben. milyen kicsi a világ 😊

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? dande
mert nem érdekel senkit? 😮

minden műsor és minden előadó egy kalap szar, ha nem ezzel a mentalitással állsz hozzá, kár nézni 😀Höri
Amint az előző hsz-ból kiderült egyébként engem sem érdekelt a CSSZ az X-f inkább s azért Szirota tud valamit s igazságtalan lett volna ha ő kiesik ez fájt vóna csak kicsit amúgy nyilván túlélem. De nem töröm össze magam hogy a továbbiakat lássam majd a videókat megnézem.

azér a plusz egyemet amit nagy nehezen összekapartam mán nem kellett volna elvenni na 😂 :rolleyes:
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? dande
mert nem érdekel senkit? 😮

minden műsor és minden előadó egy kalap szar, ha nem ezzel a mentalitással állsz hozzá, kár nézni 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 257 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? mérgembe kikapcsoltam mkior először mutatták, hogy a másik lány tovább ment azt hittem Jenni kiesik erre most olvasom hogy ő is benn van s valahol máshol ejtettek ki kettőt. Bocsánat epic fail ennyilt arról, hogy nyugodt természetű vagyok és nem hirtelen haragú :cool: 😛 na jó még kapnak egy-két műsort, az alcsútdobozi operaénekes is nagyon ott van
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
A csaj kb. akármikor próbálkozott, mind kimaradt 😀
Amúgy ja, azt az évet szerintem nem nagyon követtem, mert így sem emlékszem rájuk. De lényeg, hogy úgy néz ki ott bejön a cucc, remélem jutnak is vele sokáig akkor már 😊fetomy
Ezen videójuk alatt is többnyire külföldi kommentek érkeztek, kivétel nélkül ajnározás:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mIpVmGLgVPU

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A csaj kb. akármikor próbálkozott, mind kimaradt 😀
Amúgy ja, azt az évet szerintem nem nagyon követtem, mert így sem emlékszem rájuk. De lényeg, hogy úgy néz ki ott bejön a cucc, remélem jutnak is vele sokáig akkor már 😊
több mint 13 éve
Na gyerekek az eddigi három CSSZ-ból ma néztem a legtöbbet kb 30 percet amíg ki nem derült ismét, hogy vszeg az én hallásommal van a baj mert Szirota egy tehetségtelen magát túl játszó vki és nem érdemli meg az élő műsort. Komolyan pedig ebből a zsűriből még csíptem is az embereket eddig. Hát a két dal minőségét nem lehetett összehasonlítani nemhogy a két lány tudását..... :o :o :o de szóljatok ha velem van a baj és én kérek elnézést. Ja és ez a 30 perc is sok volt....
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
háháá tök jók! Nagy poén volt az "Angolkás" csávónak beszólni, hogy nem, ő nem olyan ismert itt 😀
GT-t sose néztem, de most lehet akkor bepróbálom azt is 😊

Amúgy ők melyik kutatóban voltak? Nem emlékszem rájuk CSSZbőlfetomy
http://www.youtube.com/watch?v=BlZBK5Ch3hk

több mint 13 éve
háháá tök jók! Nagy poén volt az "Angolkás" csávónak beszólni, hogy nem, ő nem olyan ismert itt 😀
GT-t sose néztem, de most lehet akkor bepróbálom azt is 😊

Amúgy ők melyik kutatóban voltak? Nem emlékszem rájuk CSSZből
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk az kicsit kamu volt a sráctól, hogy nem léptek fel itthoni tehetségkutatóban. Ettől függetlenül persze szurkolok nekik. 😊

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
5 éve még a giminkben léptek fel 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...JayB
ez szerintem is így van. Legalábbis nekem k.vára bejöttek elejétől a végéig, a másik csapat se volt rossz, de azt már a végén untam.fetomy
A másik banda mondjuk nevetséges volt hozzájuk képest, ez totál nyilvánvaló volt végig. Ahogyan az a tanárember is Plazmához képest.

Persze most is kilőtték azokat, akik hozhattak volna valami magyar mainstreamben ismeretlent, mint a festősrác vagy az ugrabugrások. De ez már csak ilyen.

Puzsér meg ma csak az elején kapott teret, ott majd' minden szavával egyetértettem, mondjuk nem volt nehéz, a többiek csak nyomták a hájpot hogy itt mindenki milyen jó. Pedig rohadtul nem, a Quantum XXL az, ami tényleg üt, a többi mind trágya vagy utánzat tulajdonképp.

több mint 13 éve
Jó velem lehet alkudni, meg el tudom fogadni, mert hálistennek én nem ilyeneket hallgatok, és hogy soha többet nem nézek megasztárt az is biztos, bár eddig sem igen néztem 😀 Szóval alapjáraton felesleges is vitatkoznom, mert annyira azért nem izgat, hogy eret vágjak érte 😀

több mint 13 éve
Az meg, hogy idióták amikor egy ilyen hopeless placet, meg a party rock anthemet engedik egy műsorban, az szerintem igenis helytálló. Azért legyen már legalább annyi, hogy ne olyan számot adjanak nekik, amiknek az eléneklése abszolút semmit nem mutat a tudásukból.Eazzy
De minek? Amikor 10 emberből 7, vagy 10 megasztár nézőből 9 az ilyet szereti, akkor minek variálni? Legalább talán nem kúrja el a szöveget. Az meg hogy nem mutat a tudásukból semmit, az sem érdekel senkit, mivel aki szavaz, az még sztem 5%-ban sem az énektudás alapján szavaz, hanem alapszimpátia alapján vagy azért, mert olyan dalt énekel.
több mint 13 éve
Most olyan mintha nem értetted volna amit írtam.
Kb ugyanazt amit te.

Éppen ez az, hogy én nem is várom ezt ezektől a műsoroktól, mert tudom, hogy nincs rá igény, de akik kikerülnek innen, azokra meg szerintem nincsen szükség sem.

Az meg, hogy idióták amikor egy ilyen hopeless placet, meg a party rock anthemet engedik egy műsorban, az szerintem igenis helytálló. Azért legyen már legalább annyi, hogy ne olyan számot adjanak nekik, amiknek az eléneklése abszolút semmit nem mutat a tudásukból.

több mint 13 éve
az idióta producerek.Eazzy
Pont nem idióták. Eleinte a megasztárban voltak pl. jazz énekesek. Kiestek hamar a picsába, és most ettől függetlenül énekelnek. Egy ilyen műsorba sosem fognak olyat berakni, ami nem nyom nap mint nap a rádió, mivel aki magas szintű zenét, jazz-t, soult, gospelt, dáridót, operát stb... hallgat és arra van igazi igénye az alapból nem néz megasztárt. Plusz sokkal kevesebben is vannak, mint akik nap mint nap a discoban nyomják a tucctuccra meg egyebek. Egy ilyen műsor nem nézett, éppen akkor lennének idióták a producerek ha ilyet nyomatnának. Hozzáteszem az általad említett hopeless place például eszméletlenül übergáz volt.

Azzal meg nem lehet mit tenni, hogy a nagy többségnek ilyen kell.

Nézz The Voice-ot.
több mint 13 éve
Nekem az egyetlen komoly problémám az itteni énekesekkel, főleg a lányokkal, hogy ha eljutnak sokáig, márpedig sajnos el fognak, hogy majd annyira nyálas, hallgathatatlan szó szerint szar lemezt fognak alájuk rakni, hogy sírva fakadna az ember, ha kötelező lenne végighallgatni...a tucat hulladék zenére még aztán nincs még nagyobb számban szüksége az emberiségnek szerintem (ahogyan a csöpögő vámpírsztorikra sem), így én élből kivágnék minden énekest, aki nem valami érdemleges stílusban énekel. Mondjuk egy jó kis jazz énekes, vagy ilyesmi, aminek viszont meg azért nem lesz helye itt, mert egyrészt van annyi esze, hogy enélkül is befut abban a körben, lásd pl Harcsa Veronikát, másrészt a nép nagyobb része még mindig az igénytelen alja zenére vevő...bár reményt keltő, hogy a megasztárt pl már a kutya sem nézi, multkor belelestem, de amikor a csajszi a we fell in love in a hopeless place sor negyvenedszer tolta el, majd a kis majom lenyomta a party rock anthemet egy ÉNEK versenyen, akkor kinyomtam, mert azért ha már a felhozatal gyenge, legalább szöveggel rendelkező, hallgatható számokat raknának alájuk az idióta producerek.

több mint 13 éve
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...JayB
ez szerintem is így van. Legalábbis nekem k.vára bejöttek elejétől a végéig, a másik csapat se volt rossz, de azt már a végén untam.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 863
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...
több mint 13 éve
Köszönöm szépen, végre valaki kimondta, hogy a minden hangot fél percig kitartok, mert akkor vagyok jó énekesnő elgondolás nem jó. Ennek ellenére továbbjutott persze hatalmas meglepetésre Jennifer is, főleg mert mind a 3 másik halálosan el volt ájulva, de legalább tényleg van jele annak, hogy nem csak szerintem gáz. 😊