TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Edina elég gyorsan halad előre a Máté dologban...
kb műsor eleji interjúban teccik , közepén egyre közelebb kerülünk ,végén meg
már Szerelem van..
jó! lehet hogy ez a valóságban akár 2 nap is volt valójában...yooker
nem tudom... inkább az a veszélyes, hogy bebaszva mit csinálnak a többiek előtt, mert józanul szerintem képesek lennének "titkolni" a többiek előtt a dolgokat, de az már ugye tegnap este is látszódott, hogy majdnem lekapták egymást a buli közepén. mondjuk többiek elég gyökérnek néznek ki és mátéval kb mindenki jóban van, meg edinát sem rühellik annyira, szal ha kibukna ez a kapcsolatosdi, lehet, hogy nem fúrnák őket egyelőre. aztán jön egy védett csaj, beáll máté mögé és heló... ha tudják kontrollálni, nagyon durván jók lehetnek együtt, de sok buktató van ebben
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
van olyan, aki nem szerelmes Edinába? 😀thebeke
egyelőre, hangsúlyozom egyelőre egyáltalán nem illik ebbe a mezőnybe. Az előzetes várakozások alapján nem gondoltam volna, hogy lesz olyan bent, aki kb. normálisan gondolkodik 😀
Jó ő is ilyen 2 nap alatt halálos szerelmes típus, de hát nő 😛

Az meg komoly volt, mikor Noémi odamegy hozzá, és elmondja a faterről a marionettes cuccot, mire edina rögtön: "Ezt Niki mondta?" más kérdés, hogy Noémi azonnal letagadta, majd visszajátszák, hogy szóról szóra Niki mondja el 😀 de érdekes volt, hogy Edina rögtön levágta honnan jön a szöveg 😊
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Edina elég gyorsan halad előre a Máté dologban...
kb műsor eleji interjúban teccik , közepén egyre közelebb kerülünk ,végén meg
már Szerelem van..
jó! lehet hogy ez a valóságban akár 2 nap is volt valójában...
Máté nem sokáig fogja majd bírni , mert komoly rátelepedés veszély áll fenn!

muzsikus meg nagyot bukhat , mert párja lehet a szárnyai alá veszi Pítet!
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én. de megfarkalnám.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
van olyan, aki nem szerelmes Edinába? 😀
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
"latin külső, bicigli belső" 😂 😂

pít szerencsétlen über droid, mondjuk a dakota sztem még rosszabb. súlyyyos önértékelési zavarjai vannak 😀 , de a troll sem semmi, kb olyan szinten van a kajával, mint amikor bud spencer hagymás babjához hozzá nyúlnak... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jaja, az a "Szia, vmilyen Péter vagyok...Szia, Éden Máté" az kurvanagy volt 😀

Bazza: A muzsukisnak már kb. azonnal nagy lett az arca 😀 De miután bent maradt, elkönyvelte, hogy ő volt az új ember -> mégsem esett ki -> ő a legfaszább.
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
bazmeg ez a pít gyerek vállalhatatlan. máté jellemzésén jót röhögtem 😀 na meg noémi performanszán is. kár hogy szóba állt ezzel a köcsöggel.

bazi jó kis rész volt a mai, vagy másfél óráig néztem annyiszor meg kellett állítanom 😀Höri
máté bemutatkozásán, a helló éden mátén hangosan felröhögtem 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Zenészünknek picit nagy lett az arca nem? Gyülölöm ezeket a ''Ha benn akarsz maradni akkor halgass rám, mert én vagyok itt az egyik vezér. '' dumáit. Remélem Pííít elviszi a csaját.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bazmeg ez a pít gyerek vállalhatatlan. máté jellemzésén jót röhögtem 😀 na meg noémi performanszán is. kár hogy szóba állt ezzel a köcsöggel.

bazi jó kis rész volt a mai, vagy másfél óráig néztem annyiszor meg kellett állítanom 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Kristóf hasonmás Pít-féle párcserebere nálam biztosan úgy nézne ki, hogy beáldoznám a páromat arra a 2 napra, viszont PC-n visszaállnék mellé a védettséggel, Pita meg haza. Ha ez meg nem lehetséges, akkor kiütném a Muzsikust Havannáig.
több mint 12 éve
Tudom, hogy magyarok vagyunk, gagyik vagyunk, erre büszkék vagyunk, de hogy Pííííít...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Csá, nem tudtok streamet ÉH-hoz? 😀Eazzy
nem de éjjel már fent lesz a netenHöri
Jah, nem találtam én sem sehol. Na sebaj, majd megveszem a boltban 23h körül 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Napszemüveg Pít

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csá, nem tudtok streamet ÉH-hoz? 😀Eazzy
nem de éjjel már fent lesz a neten

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Csá, nem tudtok streamet ÉH-hoz? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ilyen létformákkal azonosítasz engem? 😕

most komolyan megsértődtem. vagy ahogy albánul mondják, nika se peri menokonqueror
Félreértettél. Ezek a büntetések, ami pedig olyan ami az Egyház szerint tényleges büntetés, tehát érted.

Sütianap: A poklunkról inkább nem is beszélek. Már attól hánynék a sokktól ha csak leírnám.
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Lehet, hogy az áldozat értékét csökkenti, hogy 11-kor tárgyalásom lesz a Veszprémi Törvényszéken.vadibandi
szorítok majd, hogy ne ítéljenek el

(jó bocs ez szar volt 😀 )konqueror
Ja nem is 11-kor, hanem 13-kor.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Lehet, hogy az áldozat értékét csökkenti, hogy 11-kor tárgyalásom lesz a Veszprémi Törvényszéken.vadibandi
szorítok majd, hogy ne ítéljenek el

(jó bocs ez szar volt 😀 )
több mint 12 éve
De, de, de! Csak felületes voltam!
Kérek engedélyt meghunyászkodni!vadibandi
Nem kapsz! Megsértetted a Szent Konkverista egyházat. Büntetésként mondj el száz Mivanöcsémet, majd 2 órán keresztül, Delhusa Gjont hallgatva nézegesd Kiszel Tündi vadonás új naptárát.fetomy

most komolyan megsértődtem. vagy ahogy albánul mondják, nika se peri menokonqueror
Holnap leutazom Veszprémbe és 10 óra 50 perckor térdepelve végigmegyek a Vár utcán. Így jó lesz?
Lehet, hogy az áldozat értékét csökkenti, hogy 11-kor tárgyalásom lesz a Veszprémi Törvényszéken.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Nem kapsz! Megsértetted a Szent Konkverista egyházat. Büntetésként mondj el száz Mivanöcsémet, majd 2 órán keresztül, Delhusa Gjont hallgatva nézegesd Kiszel Tündi vadonás új naptárát.fetomy

most komolyan megsértődtem. vagy ahogy albánul mondják, nika se peri meno
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
van ami a poklon is túlmutat?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem kapsz! Megsértetted a Szent Konkverista egyházat. Büntetésként mondj el száz Mivanöcsémet, majd 2 órán keresztül, Delhusa Gjont hallgatva nézegesd Kiszel Tündi vadonás új naptárát.
több mint 12 éve
március nyolcadikai hozzászólásban már írtam 😊konqueror
Kérek engedélyt apró ponttá zsugorodni!
Mentségemre szóljon, hogy az infó elveszett abban a terjedelmes hozzászólásban.vadibandi
szóval elsőre végig se olvastad? 😮

😀 😀konqueror
Kérek engedélyt meghunyászkodni!

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Sajnos nem találtam meg a neten, de ma láttam a koncepció újabb gyöngyszemét.

A plakáton Máté, pólóján az igekötő:BE. 😊vadibandi
március nyolcadikai hozzászólásban már írtam 😊konqueror
Kérek engedélyt apró ponttá zsugorodni!
Mentségemre szóljon, hogy az infó elveszett abban a terjedelmes hozzászólásban.vadibandi
szóval elsőre végig se olvastad? 😮

😀 😀