TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Amikor a kiesése után bejátszották, hogy ott beszél a T69-essel, biztos voltam benne, hogy ez lesz. 😀 Az meg külön nagyon fasza volt, hogy "Petitől kaptad" 😊 Nekem kurvára tetszik ez a move, főleg mert marha kíváncsi leszek Tamás arcára, hogy mennyire működött a tactic 😀
(bár egyébként érdekes volt kicsit, mikor Tomi beszélgetett utána valakivel, és mondta, hogy jönni fog be faszi, ráadásul valószínű, hogy 2 is, akkor néztem, hogy minek jönne 2, de így mindjárt értelmet nyert 😊 csak érdekes, hogy elszólás-é vagy hát kiderül, hogy így taktikázták ki 😂 )

Medina meg lool 😀
- Szexelni akarok veled!
1 órával később...
- Neee, Máté neee légyszi..
😂 😂fetomy
tavaly is volt nemegyszer olyan, hogy ketten jöttek be, és kedden meg valaki gyorsan kipottyant - mondjuk úgy, hogy 1 + 2 felállásban elmennek randira és az 1 választ, mondjuk ez a legszemetebb kihullási forma a játékban 😀

Edina vicces volt, ahogy átment Nikibe 😀
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amikor a kiesése után bejátszották, hogy ott beszél a T69-essel, biztos voltam benne, hogy ez lesz. 😀 Az meg külön nagyon fasza volt, hogy "Petitől kaptad" 😊 Nekem kurvára tetszik ez a move, főleg mert marha kíváncsi leszek Tamás arcára, hogy mennyire működött a tactic 😀
(bár egyébként érdekes volt kicsit, mikor Tomi beszélgetett utána valakivel, és mondta, hogy jönni fog be faszi, ráadásul valószínű, hogy 2 is, akkor néztem, hogy minek jönne 2, de így mindjárt értelmet nyert 😊 csak érdekes, hogy elszólás-é vagy hát kiderül, hogy így taktikázták ki 😂 )

Medina meg lool 😀
- Szexelni akarok veled!
1 órával később...
- Neee, Máté neee légyszi..
😂 😂
több mint 12 éve
ez nagyon papírforma #vót, vártam is a csavart 😀

kár, hogy lelőtték előre a poént, a tavalyi Dani kámbekk is nagyobbat ütött úgy, ahogy.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
húbazmeg 😀

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Puzsér beindult, az Apublog és az új videóblogja mellett már kifejezetten zsáris blogja is van: http://zsuritag.blog.hu

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
csavar tipp:

kedves Alexa, ha akarod, átadhatod a védettséget Kírának (vagy akárki másnak), az új védett nem ejthet téged ki és a felelősség se a tied.Höri
szerintem ezt nem húzzák meg, hogy két ember is védett legyen
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
csavar tipp:

kedves Alexa, ha akarod, átadhatod a védettséget Kírának (vagy akárki másnak), az új védett nem ejthet téged ki és a felelősség se a tied.

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 215
Azon gondolkodtam, hogy mindenki fél attól, hogy Alexa kihez áll be, és mindenki Kírát akarja kirakni. Na most szerintem ezt elég egyszerűen meg tudnák oldani a kövi képpen: Anikó vagy Noémi beáll Levi mögé plusz Kíra is ott lesz, innentől Alexa (mint utolsó beálló) kénytelen lesz beállni a szabad Muzsikus/Pít mögé, Levi meg úgyis kidobja Csírát, mert elég értelmes gyerek ahhoz hogy lássa hogy Kíra nem éppen a legjobb pár, valamint nem akar ő a többiekkel rosszba lenni (ez a megoldás akkor is jó, ha Alexa nem állhat Levi mögé). Mivel ilyen még nem volt valszeg nem is lesz (plusz félnek is Levi döntésétől) nem tudom, hogy lehetséges e, de én biztos megjátszanám a helyükben ha lehet ilyet.
Ja és végezetül két dolgot tudtam meg tegnap: 1. ez a Levi a többiekhez képest rohadt értlemes ember, 2. Noémi anyja Eva Capová fent van facebookon (Höri bemutatkozhat 😊 )
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
hehe, az új csávó fejre tiszta Brodeur 😀 😀
Höri
nekem Sean Bean ugrott be 1x kicsit lefogyva...
😊
több mint 12 éve
Jaa, így már vágom 😀 Ja, hát idén se valami sallangmentes, de hát segond, amennyit mutatják, belefér 😀

Edina amúgy akkor lett volna veszélyben szeirntem, ha Máténak nincs annyi esze, hogy a többiek felé úgy kommunikálja le, hogy nincs ott szerelem. Addig jó, míg úgy gondolják, hogy csak Edina van belezúgva Mátéba. Mondjuk Noéminek nem biztos, mert ő meg épp ezért lenne képes adott esetben simán beállni Máté mögé.

Asexa azért gondoltam, hogy esetleg Krisztián mögé állna be, mert 1) Anikóval spanol, aki nem fogja győzködni, hogy ne küldje ki Nikit. 2) Azon a VV Pandora megidéző szeánszon a kérdéseknél simán látszott, hogy Krisztián az aktuális csaja mellett ezerrel kiáll. Ha kinyomja Nikit, 1 hete lesz bebizonyítani Krisznek, hogy ő erős karakter, lehet vele esélye stb... és ha ez sikerül, Krisztiánnal stabil párt tudnának alkotni akár a végéig is.

De persze sztem -is- Pítör a tuti tipp, de azért 100-ra nem mondanám. (Max 69re 😛)

utójirat: Kíra jó játékos lehetne, mert ahhoz van agya, hogyan kavarja a dolgokat és hazudjon és tegye magát mikor kell, akinek kell, de az egészet elbassza azzal, hogy lenéz mindenkit mint az ökör, és ez el is vakítja annyira, hogy simán elhiszi, hogy pl. Levi egy buta gyökér, miközben szvsz közel sem az, és kb. ugyanez illik Asexára is.
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Levente úgy néz ki, mint akit bezártak egy grillsütőbe, de az összefoglaló alapján felfedezni vélem benne az értelem szikráját.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
T69.2 - T mint Terminátor, mert előző évadban a hogyvoltos Sixx szerint elég gépiesen ment neki a műsorvezetés. kellett egy szám, kitalálható miért pont a 69, hadd ne kelljen jobban magyaráznom 😛 a .2 pedig a második évadra utal, mint verziószám

tegnapi rész alatt meg ezen morfondíroztam a monstre ÉH nézés (hét fős, amiből 4 csaj volt, és a csivitelésük miatt nem hallottam a részből szinte semmit 😀 ) alatt is, hogy most ha Védettállat Alexa beáll Levi mögé, akkor Kíra out, ennyire simán? hát csak nem. mondjuk szólhattak volna egyértelműbben, Tamás így is nehezen fogta fel, hogy Levi és Kíra már a párosodásnál is egy duó lesznek. de gondolom az úgy egy védett pár, oda senki más nem állhat. új picsa meg kiüthet kb bárkit, Edinát nem fogja, Nikit sem fogja, mert nem lenne értelme a jövője szempontjából. marad Anikó meg Noemi, utóbbira tippelek talán. bár én előzetesen azt vártam h Kíra lesz védett, aztán vagy megbosszulja Pedrót és kikúrja Noemit, vagy kiejti Gábor után Anikót is, elvégre az ő kavarása volt előzetesen is a dologban
több mint 12 éve
vajh bejelenti ma a T69.2, hogy Alexa nem állhat Levente mögé? 😀
ez így túl egyszerű volna.shawnka
Ha jól sejtem Kroáciai Éváról van szó, de mi a tököm az a T69.2??

Amúgy én azt nem értem, hogy ők ott full komolyan elhiszik, hogy majd a csaj beáll levi mellé aztán kíra hazamegy, mikor a legvalószínűbb, hogy nem állhat majd oda. Ugyanúgy ahogy tamás nem állhatott a majdnemszlovákkurvaelsőkiesőnemtomhogyhívják mellé, és utána szintén tamás ahogy nem állhatott nemcsakmajdnemszlovákkurvanoémi mellé. Persze most lehet ez lesz a megbolondítás, de szerintem nem sok értelme lenne, de mindegy a lényeg, hogy érdekes, hogy egy nagy taktikusnak se jutott eszébe, csak kírának egy fél mondat erejéig, hogy mi van ha.

Másik meg, hogy nagyon vígan elvannakezzel a család témával, és hogy ők eddig mindenkit kiraktak akit akartak, holott egyrészt Pííít helyett éppen a családfasza illetve családfő Gábor húzott el, első körben meg az idióta leány azért esett ki, mert idióta volt... És most se fog bejönni, mert szvsz ha állhat levi mellé, ha nem, akkor sem fog oda állni, inkább Pít, vagy esetleg Krisztián/Máté mögé fog, attól függően, hogy mennyire okos és mennyire vágja a dolgokat.
több mint 12 éve
vajh bejelenti ma a T69.2, hogy Alexa nem állhat Levente mögé? 😀
ez így túl egyszerű volna.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kis színes:
http://dotoho.blog.hu/2012/03/21/diana_szlovakia_szegyene?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=indexvadibandi
jó kis cikkely

több mint 12 éve
dunafém-maroshegy aka Ikarusban még én is fociztam 😀

De ez az igazolás amúgy hamis, mert őt úgy hívják hogy Éden Máté...
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Puzsér videóblog indult, az elsőben az Áll az alkut fikázza: http://puzser.blog.hu/2012/03/20/alalku?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=indexDzsokijuing
puzsér tényleg ilyen borzalmasan affektáló fasz?.brk
Ne ítélj elsőre: http://hvg.hu/kultura/20120320_puzser_robert_interju

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Én szeretném, ha Csíra még sokáig maradna, mert ő az önzés maga.
Olyan jólesően szörnyülködöm mindig azon, hogy mennyire szociopata.
Pontosabban nem szociopata, mert azon általában nem látszik, hogy nincsen etikai vezérlője.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
wow. hát ha én lennék a skorpiokirály akkor uszítanám brodeurt, hogy válassza alexát aztán beállítatnám mögé csírát és továbbra is béke van. viszont ez nem fog összejönni 😀

félek, hogy mindkét ribanc a limonádé pitbullt támadná be, hogy vesszen noémi, viszont ha már adott a védettség akkor hátha van annyi eszük hogy nagyobb halat támadnak be. csíra speciel nikit kilökhetné meg hipert is, edina betámadását viszont csak alexa próbálhatja beHöri
Skorpiókirály nem tudja ez bejátszani, mert szerintem a védett csaj nem választhatja majd Leventét.
De az előzetesből úgy látom, hogy Edináék megint összekapnak. Eddig azt hittem, hogy ez az Edina valamennyire okosabb, de hihetetlen, hogy mennyire buta, és nem veszi észre, hogy Máté azért nem akarja erőltetni a többiek előtt a szerelem dolgot, mert akkor nagyon erős párosnak tartanák, és folyamat célpontok lennének...

Hipert remélem nem rakják ki, az ő seggéből sosem elég 😀
Sajnálom, hogy Kíra ezt is meg fogja úszni, mert már annyira szívesen nem látnám ebben a műsorban!

Ja amúgy tesóm munkatársa volt ez a Levente a Vodkafonnál, de az Éden miatt vagy kirúgták, vagy kilépett, azt nem tudom.
Tesóm munkakörét ismerve, azért nem hiszem, hogy egy nagyon buta ember lenne.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Kis színes:
http://dotoho.blog.hu/2012/03/21/diana_szlovakia_szegyene?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=index

több mint 12 éve
3. Gundi nagyon jó, ezt tudjuk: de pl. a Maradj talpon annyival nívósabb műsor, hogy ezt a kvázi családi-baráti-rokoni fílinget úgy pakolja be adásba, hogy még valami a fejedbe is kerül.Dzsokijuing
2. pontra azt írtam, hogy ezért rossz, tehát ugyanazt gondoljuk.
Az ismeretterjesztéséről pedig az jut eszembe, hogy a történelmi témájú nyálas szappanopera sorozatok is tudnak ismeretterjesztő jelleggel bírni.

A palota ékkövének köszönhetem, hogy most már van fogalmam a 16. századi koreai történelemről, illetve a most futó La Pola sorozat ráirányította a figyelmem a Kolumbia XIX. század eleji történéseire.

http://hu.wikipedia.org/wiki/A_palota_%C3%A9kk%C3%B6ve
http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/la-pola-kosztumos-telenovella-a-tv2-kepernyojenvadibandi
Rosszul fogalmaztam: te a vetélkedő hibájának tartod ezt a dolgot, én emiatt le sem ültem elé.

Azért Korea és Kolumbia történelméből még nem disszertálsz 1-2 telenovellából 😊, de igazad van: ha valaki mondjuk a Brian élete után veszi elő a Bibliát, már van remény.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
3. Gundi nagyon jó, ezt tudjuk: de pl. a Maradj talpon annyival nívósabb műsor, hogy ezt a kvázi családi-baráti-rokoni fílinget úgy pakolja be adásba, hogy még valami a fejedbe is kerül.Dzsokijuing
2. pontra azt írtam, hogy ezért rossz, tehát ugyanazt gondoljuk.
Az ismeretterjesztéséről pedig az jut eszembe, hogy a történelmi témájú nyálas szappanopera sorozatok is tudnak ismeretterjesztő jelleggel bírni.

A palota ékkövének köszönhetem, hogy most már van fogalmam a 16. századi koreai történelemről, illetve a most futó La Pola sorozat ráirányította a figyelmem a Kolumbia XIX. század eleji történéseire.

http://hu.wikipedia.org/wiki/A_palota_%C3%A9kk%C3%B6ve
http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/la-pola-kosztumos-telenovella-a-tv2-kepernyojen

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Puzsér videóblog indult, az elsőben az Áll az alkut fikázza: http://puzser.blog.hu/2012/03/20/alalku?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=indexDzsokijuing
1. Ez azért volt jó vetélkedő, mert 10-es IQ-val is élvezhető, átélhető volt. Ez alatt azt értem, hogy nem kellett hozzá tudni
semmit. Persze némi diszkrét valószínűségszámítás segíthetett, de nem túl sokat.
2. Ez azért volt rossz vetélkedő, mert a versenyző sohasem tudta maximalizálni a profitot. Ez alatt nem azt értem, hogy nem hozhatta el max. összeget, hanem a konkrét játék során sem sikerülhetett a legjobb ütemben kiszállni. Vagy azért verhette a fejét a falba mert túl korán hagyta abba, vagy azért mert túl későn. Frusztráció a köbön.
3. Azért Gundit dicséri, hogy ebből a semmiből is tudott valamit csinálni.vadibandi
Az 1. pontod tartalmát aláírom, csak a "jó" jelződet "rosszra" cserélném: ne csináljunk csimpánzoknak tévéműsort.
A 2. pontot nem osztom: frusztrációért kimegyek a konyhába mosogatni.
Eredetileg az Áll az alkuban is volt kvízrész, sőt az volt a lényege a dolognak, a nyitogatás csak a hajrá. Aztán persze rájöttek, hogy ezt várják otthon a nagymamák és megreformálták a dolgot.

több mint 12 éve
1. Ez azért volt jó vetélkedő, mert 10-es IQ-val is élvezhető, átélhető volt. Ez alatt azt értem, hogy nem kellett hozzá tudni
semmit. Persze némi diszkrét valószínűségszámítás segíthetett, de nem túl sokat.
2. Ez azért volt rossz vetélkedő, mert a versenyző sohasem tudta maximalizálni a profitot. Ez alatt nem azt értem, hogy nem hozhatta el max. összeget, hanem a konkrét játék során sem sikerülhetett a legjobb ütemben kiszállni. Vagy azért verhette a fejét a falba mert túl korán hagyta abba, vagy azért mert túl későn. Frusztráció a köbön.
3. Azért Gundit dicséri, hogy ebből a semmiből is tudott valamit csinálni.vadibandi
Az 1. pontod tartalmát aláírom, csak a "jó" jelződet "rosszra" cserélném: ne csináljunk csimpánzoknak tévéműsort.
A 2. pontot nem osztom: frusztrációért kimegyek a konyhába mosogatni.
3. Gundi nagyon jó, ezt tudjuk: de pl. a Maradj talpon annyival nívósabb műsor, hogy ezt a kvázi családi-baráti-rokoni fílinget úgy pakolja be adásba, hogy még valami a fejedbe is kerül.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.