TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Melák minden mondatát feliratozzák kb. amúgy 😂 😂 😂
Kiváncsi leszek mi lesz h 2vel több fiú lesz bennt.. Csírát visszaküldik ceremóniára? v 2 kiesik?
Tomi ki hullik a héten szerintem... 😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
enrikó túl jó lelkűnek és értelmesnek tűnik a sok barom között, ez nem az ő játéka lesz...peach
még nem írtam ide fel, de nekem pofában és (beszéd)stílusban is VV Jerzyre emlékeztet, csak neki CR7 sérója vankonqueror
Ami természetesen minden bentlévőnél sokkal menőbbé varázsolja a srácot. 😀

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
enrikó túl jó lelkűnek és értelmesnek tűnik a sok barom között, ez nem az ő játéka lesz...peach
még nem írtam ide fel, de nekem pofában és (beszéd)stílusban is VV Jerzyre emlékeztet, csak neki CR7 sérója van
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az extrat lattam csak de az eleg vidam volt. foleg az az 5 perc amig melak es niki volt teriteken.
niki kicsit szanakozo mosollyal : hat en megbizom a melakban meg jo paros vagyunk egyutt de h ebbol vmi erzelem is legyen reszemrol annak az eselye 0.
melak kurva magabiztos pofaval : hat eddig is biztos voltam a dolgomban h jo paros vagyunk de most h a niki reszerol erzelem is van igy meg plane. zseni vagyok h ezt az erzelem dolgot belevittem a jatekba.
mindekozben vagokepeken mutatjak h a melak oltogatja a nikit h lehetnenek egyutt is a csaj pedig ugy flegmazza le a gyereket h epphogy direktbe ki nem rohogi 😀 hatalmas urge ez a melak 😀 mint egy nagyra nott 10 eves 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha a muzsikus kibaszása a cél a héten (igen) akkor farvizen, erőlködés nélkül bentmaradhat egy darabig.

persze csak ha ma nem jön egy kan, aki kitúrja.

Kíváncsi vagyok Pít marad-e Noéminél vagy tényleg áttér Alexára amit múlt héten rebesgetett.
Abban nem hiszek, hogy Műanyag kidobja Melákot.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
enrikó túl jó lelkűnek és értelmesnek tűnik a sok barom között, ez nem az ő játéka lesz...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
A tegnapi adást rém unalmasnak találtam, csak az Anikó-Levente szervezkedés volt szórakoztató.vadibandi
Niki túl sokat beszélt tegnap. Ő sose mond semmi újat.

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
A tegnapi adást rém unalmasnak találtam, csak az Anikó-Levente szervezkedés volt szórakoztató.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
jön ma egy kan. holnap szavaznak a sunetták hogy melyik a szimpibb, névrokonom Enrico avagy az ismeretlen új egyed

ha Enrico nyeri a szimpátiaszavazást, akkor védett, mehetnek hozzá puncsolni hogy kit ejtsen ki. pl ki tudja baszni Tamást és akkor Anikónak nem kell Levente. vagy ha ők cserélnek akkor másba is bele tud piszkítani. de a Levi-Alexa pár mindenképp borulni fog, most megmondom. újfiú meg balra el

ha Enrico nem nyeri a szimpátiaszavazást, akkor elhúz a gecibe, másik arc meg ottmarad védettség nélkül (ez valószínűtlenebb, a mai arc szvsz puszta dummy lesz, Enrico meg bennmarad)
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja utóbbi miatt gondoltam, hogy jön egy faszi, hogy higgyék, hogy 2 esik ki, és akkor a párválasztón megérkezik Kyra és tulképp egy esik ki, vagy hát jöhet csaj is, és akkor szintén a párválasztó környékén megjön Kyra, és végülis csaj esik ki, csak így ugye értetlenkednének, hogypárosan vannak. Csak aztán így, hogy írtátok, hogy később valószínű,már gondolom nem így lesz 😊 Vagy bejön egy faszival párban ő is most 😀

Egyébként Edina is nagyon kemény ám. Gyakorlatilag már kefélnek a paplan alatt, de könyörög hogy ne, mert nem akarja, hogy ezt lássák kint, hogy a paplan alatt kefél. Csak azt nem tudja, hogy az eddigiek után gyakorlatilag meg is tehetnék, mert én speciel eddig is azt hittem, hogy megtörtént 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
2 ceremóniát pihent a Pápa tavaly asszem.Höri
ó a faszom azt hittem a napokban már megtörténik 😀:/fetomy
Hát valaki elvileg jön ma éccaka is...szóval akár lehet már ez is, de szerintem túl hamari lenne, nem lepődnének meg annyira a bentiek.Eazzy
de ha nőstény jön akkor megint párosan vannak
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Kyrát nem tudjátok mikorra lehet számítani, hogy visszarakják? Merthogy ugye tavaly volt ilyen, hátha abból ki lehet indulni, hogy mire lehet számítani.fetomy
ó a faszom azt hittem a napokban már megtörténik 😀:/fetomy
Hát valaki elvileg jön ma éccaka is...szóval akár lehet már ez is, de szerintem túl hamari lenne, nem lepődnének meg annyira a bentiek.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
mi lesz ma az Édenben. dobpergést kérek

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/26/nyaltak-faltak_egymast_az_eden_hotel_jatekosai/
több mint 12 éve
Kyrát nem tudjátok mikorra lehet számítani, hogy visszarakják? Merthogy ugye tavaly volt ilyen, hátha abból ki lehet indulni, hogy mire lehet számítani.fetomy
ó a faszom azt hittem a napokban már megtörténik 😀:/
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
az mondjuk gyanús volt h a Szirota Dzsenifernél (akinek nemtom láttátok-e az apján mielőtt bevonult, hát aztakurva 😀 ) nem vágták be a kritikáját, meg azt se tudjuk hogy mi volt a végső ukáz, gondolom erre gondolt Rajna hogy az valszeg egy "nem" volt. de eleve nem értem ha egy énekes a híres és népszerűbb és csakis erre kihegyezett X Faktorban majdnem bejut az élőbe, akkor utána miért egy szerintem színvonaltalanabb Csillag születikben próbálkozik újra. a megoldás az lehet, hogy talán úgy szóltak neki h ugyanmár gyere, kell egy jóhangú énekes kislány, Muri Enikő 2.0, cserébe te lehetsz a franchise arc idén a műsorbankonqueror
Hát az apja nem volt semmi annyi szent. Nem véletlen, hogy ő már a mkilencvenes évek elején is merte Dzsenifernek hívni a lányát 😊

De egyébként a CSISZben ami sztorit levágott ez a Szirota, hogy azért indult el, mert egy helyi "vállalkozó" mondta, hogy induljon, az elég keménynek hangzik. Simán lehet, hogy a helyi kiskirály ebből akar még pénzt húzni, hogy menedzseli a csajt, a család meg tartozott neki és kénytelen volt indulni. na nem mintha akkora büntetés lenne ez, de azért fura, nekem a falu "vállalkozója" ne mondja meg, mikor indulok tehetségkutatókban.

Puzsér meg csak néhány esetben random szerintem, főleg a végefelé "megenyhült", gondolom rászóltak vagy valami. De az az összeomlás az kemény volt, szerintem túldramatizáltattak vele egy kis fáradtságot és ennyi, azért őt sem kell félteni, ha ripacsságról van szó, elég exhibicionista azért és bár legtöbbször egyetértek vele, rohadt sokszor demagóg is, mindenesetre annyi biztos, hogy bizonyos szempontból más, mint a jelenlegi médiaszemélyiségek, és már ezért megéri, hogy felmutatják. Múlt héten még a Fókuszt is szétbarmolhatták a haverjaival tíz percre, az vicces volt 😀

több mint 12 éve
2 ceremóniát pihent a Pápa tavaly asszem.

több mint 12 éve
Már megörültem, hogy lesz valami feladata, erre egy ilyen...
És az epic a végére, hogy "erről a levélről és a feladatról nem beszélhetsz senkinek". 😀

Kyrát nem tudjátok mikorra lehet számítani, hogy visszarakják? Merthogy ugye tavaly volt ilyen, hátha abból ki lehet indulni, hogy mire lehet számítani.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Csak ha az új nézők nem értenék a játék lényegét. 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Enrikó 😂 😂 😂

titkos küldetés: kedveltesd meg magadat a lányokkal...

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
ÉH2 spoiler(?)
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/botrany-niki-lecserelte-krisztiant-2084164
Bár, ha jól értettem az előző rész végén az előzetest, akkor mindenkinek cserélnie kellett.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Másnál sem F1 megy az M2-n?catattack
Nem, pedig benéztem az óraátállítást és érdekelne az eleje...JayB
Szerintem megcserélték és 0:20-től megy majd a meccs helyett. Visszanéztem vna én is.

Addig is STORY 4 Scarface most!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Másnál sem F1 megy az M2-n?catattack
Nem, pedig benéztem az óraátállítást és érdekelne az eleje...
több mint 12 éve
catattack 3 520
Másnál sem F1 megy az M2-n?
több mint 12 éve
Egyébként ez a más számát elénekelni dolog érdekes téma, mert engem speciel nagyon érdekelne egy olyan zenei reality, ahol csak saját dalokat énekelnének, csak azzal meg az a gond, hogy nagyon kevés ember nézné, mivel nem tud 1-2 előadással 1 dal beragadni és ott tartani. Viszont vannak olyan előadók ezekben a műsorokban akiket nem feltétlenül kell rögtön leírni csak mert másét éneklik. Pl. a tegnapi csiszben volt egy fiúbanda, elmondták, hogy 13-ból 1 feldolgozás és 12 saját szám amit előadnak, de ide kénytelenek feldolgozással jönni, mert rengeteget rontanak az esélyeiken ha sajáttal akarnak tarolni.

Egyébként a más dalának feldolgozásában amit viszont szinte annyira értékelek mint egy saját dalt, amikor valami teljesen mássá dolgozzák fel, tehát pl. egy oldschool dalt "maibbá" tesznek, vagy rapből csinálnak balladát, stb...

Ebben utóbbi időben nagy kedvencem lett az usai Voice-ból Lindsey Pavao Say Aah-ja. Érdemes meghallgatni szvsz.
Eredeti: Trey Songz - Say Aah: http://www.youtube.com/watch?v=Z__FHAG1Jk8
Lindsey: http://www.youtube.com/watch?v=-qgcVl8UV_c

Tényleg nézi innen valaki a Voice-ot?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Amúgy az a szögbeverős is hatalmas mentalizmus ám. Pont nemrég láttam egy műsorban, hogy hogyan csinálják.
(érzéketlen az egyik vagy mindkét orrjárata, így simán dugdoshatja bele a dolgokat, nem fogja tüsszentésre ingerelni, így nem is lehet belőle baj. A kalapácsos történet meg maga a szög durvává teszi, de ehhez nem kell semmiféle gyakorlás vagy képesség)

CSISZt egyébként csak elvétve szoktam nézni, pont azért mert egyrészt az énekes-táncos produkciók tarolnak úgyis, de azok sem olyan jók, akik miatt meg értelme van ennek a műsornak (egyéb produkciók) max 1szeri megnézésre érdekes, de többre semmi érdeklődést nem tudnak kelteni -bennem legalábbis-.fetomy
Van egy munkatársam Szegeden, kicsit ügyifogyi figura.
Targoncás az úriember, gyakran (általában) előfordul,hogy kétszeri elmagyarázásra sem azt a raklapot veszi le amit kell. Egy 3az1ben kávét nem tud magának megcsinálni, vagy egy égőt egyedül kicserélni.
DE fejben szoroz hatjegyű számokat háromjegyűkkel, illetve összead 10 darab hatjegyű számot. Nem mellesleg kegyetlen tornászmutatványokat csinál.
Pont ugyanez a dolog amit leírtál, először érdekes, másodszorra semmi.
Pedig nagyobb dolog, mint egy más által megírt számot elénekelni.