TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. ...fetomy
na mondjuk erre Noémi pont egy szót se szólhatna ,
azok után ahogy nyomult Mátéra!
el tudok képzelni egy olyan ceremóniát ahol Máté választ majd kettőjük közül! 😉
bár valszeg simán Edinát választaná...

szerk. Edina szerintem egyáltalán nem buta, hanem igen jó manipulátor ,és "komolyan" gondolja ezt a közösen ,csapatban hablagyot egészen addig amíg ez megegyezik az ő érdekeivel is természetesen...
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 542 — Steelers fan
Edina a kameráknak is játssza a szendét, meg a hasonlókat, pedig kicsit sem az 😊 Elsírja itt hogy senkiben nem lehet bízni, meg hogy mindenki önző, miközben ő mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar, és ugyanúgy nem érdekli semmi sem, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. Emellett iszonyat idegesítő figurát hoz már majdhogynem az elejétől. Persze lehet azért nem bírom egyáltalán, mert az álszentséget eléggé nehezen tűröm 😊fetomy
én már arra is gondoltam h nem álszent...simán ilyen buta 😊
lehet ő "így játszik"
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Talán a legkevésbé szimpatikus Andor, de közte és Edina között a különbség, hogy legalább a háttérben a kameráknak elismeri, hogy a többi lakó előtt kétszínű 😊 Edina a kameráknak is játssza a szendét, meg a hasonlókat, pedig kicsit sem az 😊 Elsírja itt hogy senkiben nem lehet bízni, meg hogy mindenki önző, miközben ő mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar, és ugyanúgy nem érdekli semmi sem, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. Emellett iszonyat idegesítő figurát hoz már majdhogynem az elejétől. Persze lehet azért nem bírom egyáltalán, mert az álszentséget eléggé nehezen tűröm 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Ez a Pít egy igazi vadállat. 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na most lehet velem van a baj, de szerintem pont Edina a legnormálisabb csaj az összes között a hisztijein meg a nyavalygásain túl. S pont ő nem keveri a szart egyszerűen "csak" szerelmes. Erre jön ez az Andorka Rudolf (alias Andi) meg ez a papucsállatka Levente és érdekesen ismerték vagy nem ismerték meg. Ez az Andorka lemegy a bányába és feljön a bányarém az ijedségtől 😛 megőszült hajjal, úgyhogy nem tudom mit beszél pont ő kavar Anikó ellen Szóval vagy nekem jönnek rosszul le az összefoglalóból a dolgok meg nyilván más élő kapcsolatban mint innen a tévéből . Mindegy remélem Edina vhogy marad.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Anikó zseniális. Hatalmas taktikus, bejön egy új csaj, 1 órával később rákérdez a leírt fontos titkára és ő csuklóból elmondja neki 😂fetomy
vagy nagyon hülye vagy sejtette, hogy a csajnak védettség járhat ha elmondja neki és mivel bnők, így miért ne?

Boston Bogi meg ahogy machetevel vágta a kókuszt, azt hittem rossz műsort nézek.

több mint 13 éve
vártam már, hogy Máté mikor aljasodik le... egy szakra jártunk, volt, hogy pro fac. napon jól berúgtunk 😀csebi
Te is bróker vagy ? 😉

amúgy vicces hogy egyik barátom pont most május 1.-én járt hasonlóan
egy buliban ! ő egy korláton esett át vizelés közben!
a fejét + vállát láttam elég durva !
azt mondja még a p@csén is karcolás van , elmondása szerint 20 centis... 😀
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 607 — Lucas Scott
vártam már, hogy Máté mikor aljasodik le... egy szakra jártunk, volt, hogy pro fac. napon jól berúgtunk 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Néha kellenek az ilyen bulik is!!

Máté zseniális taktikus , megoldotta hogy maradjanak + egyben Noémivel is összekerült...
+ tök részegen is észnél maradt mert nem árulta el hogy Edinával kamaty volt... ! grat!

de a legnagyobb tegnap (Roli) :

-Levetkőzöl?
-PERSZE ! és gatyában tolta... 😂 😂
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Na azért ha most sem a nagymellű fekete hajú marad benn, akkor nincs igazság 😀
Mondjuk az alap probléma azzal van, hogy mindig egy fiú és egy lány jön be. Legközelebb két JÓ csaj jöjjön már 😀

Mátéékon szétröhögtem magam. Kaktusznyalás 😀 Egyre jobb arc ez a Roli is. Bár még mindig Mucsi jut eszembe: Róóóóóland!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
azért én már alig várom, amikor valahogy "véletlenül" eljut az infó Edinához, hogy Máté és Noémi smároltak, mekkora hisztit fog lerendezni 😀
mert alap, hogy ez ki fog tudódniStez
nembiztos, Broki sztem nem fog rá emlékezni, Náomi meg amúgyis buta 😀

jééééégbőőőőőől vaaagyooooook... 😊

Hipernek, h fosik szája, remélem végre kiesik a gecibe!

|
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
azért én már alig várom, amikor valahogy "véletlenül" eljut az infó Edinához, hogy Máté és Noémi smároltak, mekkora hisztit fog lerendezni 😀
mert alap, hogy ez ki fog tudódni

több mint 13 éve
Anikó zseniális. Hatalmas taktikus, bejön egy új csaj, 1 órával később rákérdez a leírt fontos titkára és ő csuklóból elmondja neki 😂

Máté meg epic, de főleg hogy simán rámozdult Noémire, akinek természetesen rengeteget kellett könyörögni 😀 Bár hozzáteszem Edina annyira leépítette magát a szememben,hogy még remélem is, hogy ők maradnak együtt...

Plusz Márk is zseniális taktikus. Komolyan némelyik embert elnézve még egy kamutaktikai valóvilágban sem érnének el semmit, nemhogy itt ahol azért jóval komolyabb szerepet játszik a taktikázás.

Ez a Szöcske meg úgy néz ki mint az első újonc csaj aki ki is esett (bár rá Betti is hasonlít). Bogi meg Andor v2.0.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
íj Bogi szegény engem kifejezetten taszít 😀Stez
Olyan mintha egy lány meg egy fiú jött volna be...

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
íj Bogi szegény engem kifejezetten taszít 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De amúgy ez most mi lesz? Meg hogy fog zajlani az a szakasz, amikor már nem jön új? (tehát a végén hogy dől el a sorrend)fetomy
kizárnak valakit verekedés miatt, aztán a párja igyekszik kiejteni valakit a párválasztáson 😀

több mint 13 éve
Máté helyett lesz új szereplő?
Mert lehet meg se találják a bozótosban majd a ma esti zakó után... 😊
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 607 — Lucas Scott
jön 2 új csaj!!! 😛
http://edenhotel.hu/category/szereplok/Divat
Ráadásul az egyik Sarah Jessica Parker 😮fetomy
?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
jön 2 új csaj!!! 😛
http://edenhotel.hu/category/szereplok/Divat
Ráadásul az egyik Sarah Jessica Parker 😮
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jön 2 új csaj!!! 😛
http://edenhotel.hu/category/szereplok/

|
több mint 13 éve
4-et mondott a végén. Faterra Anikó és Máté is nyomult, gondolom őt is választották mindketten, utóbbi mondjuk nem értem miért, evidensnek tűnik, hogy előbb támogatja Anikót mint Mátét. Persze itt nehéz két embernek egyet választani, főleg ha a párom nem is a párom, de szerintem jobban járt volna, ha mittudomén Krisztiánt vagy Nikit mondja pl. vagy ha akkor marad a végéig Noémi mellett és visszahozatják Omárt.

De amúgy ez most mi lesz? Meg hogy fog zajlani az a szakasz, amikor már nem jön új? (tehát a végén hogy dől el a sorrend)
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
kik jönnek vissza? Muzsikus, Fátter, Melák, Omár, Petra?
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 862
RTL nem kicsit aláz be. Múlthéten Megapiranha, most lesz Megacápa vs Óriáskrokodil, remélem a trilógiát a Gyilkos cápa vs óriáspolip zárja.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 143 — Csodabogár
Kőhalmi exkluzív RTL-en MOST!! 😀

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
prügyiekből nekem a tavalyi tetszett, lehet hogy képzetlen volt a másik srác, de legalább "átjött a nóta" ahogy barnabás mondaná, de ezek annyira nem.
az immigrants meg annyira tucat zenekar volt hogy valami hihetlen, becsülendő ugyan hogy saját dalokat hoztak, de ez számomra kevés.eaglesmcnabb
Ez oké, de ettől még jobbak voltak mint a mezőny nagy része... én csak Juhász Marcit bírom meg Plazmát, bár Plazma is állandóan szart produkál, de benne legalább látom a potenciált. A Quantum jó, de már picit unom, szerintem ők is, jók meg minden csak sosem értettem mire jó ez nekik, ha megnyerik lesznek saját fellépéseik vagy mi? Mert gondolom háttértáncosként eddig is dolgoztak, ezután is fognak. A Prügytől okádhatnékom van, nem elég, hogy hamisak, még végtelenül nyálasak is, MJE már nyert ennél számára fontosabb versenyt is, meg azért a tegnapi hányadékkal ne maradjon már benn, Jennifernek okés tud lenni a hangja de még egy számát sem tudtam kényelmesen végighallgatni. Az Immigrantst legalább elhallgattam, ha ment, nem zavartak különösképp, ez már előny ebben a mezőnyben. Tegnap asszem csak ők nem irritáltak egyáltalán.