TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Tamás tegnapi táncából amit a műsorban csinált.Miből jöttél rá? 😊vadibandihogyvolt:Ez valami buziklub?Bazzani
Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom,….
…Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.
komment:
Válasz erre
Názáleti Blájen 2012.04.03. 07:26:03
"Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt"
Tegnap együtt nyomtuk a bugit Eurythmics-re az Alteregóban. 😀 😀 😀
Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.vadibandi
Én szégyeltem magam...
több mint 12 éve
Miből jöttél rá? 😊hogyvolt:Ez valami buziklub?Bazzani
Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom,….
…Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.
komment:
Válasz erre
Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.vadibandi
több mint 12 éve
hogyvolt:Ez valami buziklub?
komment:
Válasz erre
több mint 12 éve
hogyvolt:Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom,….
komment:
Válasz erre
Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.
több mint 12 éve
A cigi elvonása is simán okozhat tüneteket 😊 Épp azért mertem mondani, mert van ismerősöm, aki nem nyomott semmi komolyabbat, csak füvet és mégsem viselte túl jól amikor abbahagyta 😊fetomySzerintem ez emberfüggő... Az a meglátásom hogy a cigiről is azok nem tudnak leszokni akik pörgetik magukat rajta hogy "jaj de jó lenne rágyújtani, úgy hiányzik", stb. Én pl. sok év aktív dohányzás után gond nélkül szoktam le egyik napról a másikra.
Szerintem ugyanez igaz a spanglira is...
Abba meg most ne menjünk bele hogy ki honnan (ismerőstől, stb.) veszi az információit, kényes téma 😊
De ez már tényleg off.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A cigi elvonása is simán okozhat tüneteket 😊 Épp azért mertem mondani, mert van ismerősöm, aki nem nyomott semmi komolyabbat, csak füvet és mégsem viselte túl jól amikor abbahagyta 😊mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊fetomyOFF: Szerintem ez nincs így 😊 A kender nem heroin hogy elvonási tüneteket okozzon az elhagyása 😊Rataxes
több mint 12 éve
mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊fetomyOFF: Szerintem ez nincs így 😊 A kender nem heroin hogy elvonási tüneteket okozzon az elhagyása 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ugye ez a kevésbé irányított dolog nem komoly? 😀SchleckÚgy értettem, hogy talán kevesebb lóvét és energiát fektetnek abba, hogy minden másodperc megrendezett legyen, mint egy rtlklub amennyire megteheti, de hát ezt nem feltételezem, mivel fogalmam sincs, csak arra akartam kilyukadni, hogy mindegy mennyire van megrendezve, egy füvezést nem hinném, hogy tiltanak, mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊
Inkább max azt tudom elképzelni, hogy mondták, hogy azért ne éjjel nappal, hogy lehessen mellette műsort is csinálni 😊
több mint 12 éve
Miért ne lehente? 😊 Szvsz a valóvillában is simán nyomták nekik, hiszen ezek a műsorok (már rég) nem arról szólnak, hogy összezárunk és követjük a napjaitokat, hanem megrendezünk minden pillanatot. Lehet, hogy most egy ÉH kevésbé irányított, mint a VV, de sztem ilyen simán van benne, hogy füvezhetnek. Alapból nem is csak máté füves sztem.Ugye ez a kevésbé irányított dolog nem komoly? 😀
Máté amúgy jól kezeli edinát valóban. TEgnap este szarrá röhögtem magam amikor ott edina full besérülve üldögél, máté meg szarik az egészre, azt ott fekszik mellette, ami párbeszéd ott lement.. 😀fetomy
több mint 12 éve
Miért ne lehente? 😊 Szvsz a valóvillában is simán nyomták nekik, hiszen ezek a műsorok (már rég) nem arról szólnak, hogy összezárunk és követjük a napjaitokat, hanem megrendezünk minden pillanatot. Lehet, hogy most egy ÉH kevésbé irányított, mint a VV, de sztem ilyen simán van benne, hogy füvezhetnek. Alapból nem is csak máté füves sztem.Máté amúgy jól kezeli edinát valóban. TEgnap este szarrá röhögtem magam amikor ott edina full besérülve üldögél, máté meg szarik az egészre, azt ott fekszik mellette, ami párbeszéd ott lement.. 😀
több mint 12 éve
Omár jó arc.Alexa hála istennek eltépett, annyira idegesítő volt, hogy már fájt.
Anikónak lehet tökéletes a segge, de hogy használni nem tudja tánc közben....ha így mozog az ágyban is, akkor bizony azon még a jó popó sem segít.
Krisztián annyira visszafogott volt a mostani műsorban, hogy már kerestem néha, hogy most ő kiesett vagy mivan? Nem szokott ő ilyen nyugis lenni 😀
Máté jól kezeli Edinát. De amúgy füvezni mióta lehet a hotelban? Szerintem Máté már túl van pár kettőfelen...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ti mennyiért állnátok fel? van aza pénz? (tudjuk, h van... 😊 )Divatén már négyszáznál mentem volna pakolni 😀
csekdisz http://edenhotel.hu/party/
több mint 12 éve
.brk
1 890
"Szerintem Omárral nagyon jó szövetséget alkothatunk. Főleg, ha az éjszakát nem alvással, hanem du... beszélgetéssel töltjük majd." 😂az sem volt azért rossz, amikor tolt egy "nem vagyok homofób, szeretem a játékokat" szöveget 😂
Terror haza. Rajta még nevetni sem tudok, annyira szánalmas az egész karakter.shawnka
több mint 12 éve
"Szerintem Omárral nagyon jó szövetséget alkothatunk. Főleg, ha az éjszakát nem alvással, hanem du... beszélgetéssel töltjük majd." 😂 Terror haza. Rajta még nevetni sem tudok, annyira szánalmas az egész karakter.
több mint 12 éve
Kérdés meddig ment volna fel, Alexa szvsz azért állt fel, mert Éva a 800-ra 850-el jelezte, hogy itt azért nem fogunk elmászni 20 milláig. Sztem Alexa is kb. 1 millát lőtt be, csak így beszart, hogy max még akkor 900-ra megy fel, de nem érdemes 50-ért kockáztatni, ha ennyi is elég. Jól is döntött, ő is tudta, hogy itt köze nem lenne a győzelemhez akkor sem, ha most Tomi aránylag erős karakternek mondható.Én egyébként 1,5-nél tuti kiszállok, 1-nél is már valószínű, 1 alatt viszont nem biztos, de ez nagyban függne attól, hogy milyennek érzem bent a szerepemet.
btw Edina egyre jobban süllyed nálam. Nem az, hogy utálnám vagy valami, de egyszerűen gecibuta. Amióta beleszerelmesedett Mátéba, teljesen hülyén gondolkodik, egyáltalán nem látja át a dolgokat. Ha Máténak nem lenne jó esze a játékhoz, és követné Edina tanácsait, szépen el is kúrta volna már magának az esélyeket.
Tomi meg hasonló. A legelején úgy tűnt, hogy jön egy erős, magabiztos, okos játékos, erre olyan rinyapicsa lett belőle, hogy már fáj nézni. Besértődik mindenen, átlátszóan puncsol az épp aktuális jankónak, szabályosan szánalmas már.
több mint 12 éve
megmondtam, hogy ez lesz. olvasom a játékotTamás: "engem fél Budapest ismer". úgylátszik a fórumra csak a másik feléből járnak
több mint 12 éve
1milkakristofkb én is, kicsit még sztem húzhatta volna, 1misiig sztem simán felmentek volna....
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1milka
több mint 12 éve
ti mennyiért állnátok fel? van aza pénz? (tudjuk, h van... 😊 )
|
több mint 12 éve
kiagyon, bele, el, ketté 😀shawnkaegy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteménytszét 😀fetomy
várom a tippeket mi volt Krisztián pólójánkonqueror
több mint 12 éve
Krisztián kiesésére nem mostanra gondoltam hanem majd vmikor. Nem ússzuk meg őt ilyen könnyen 😊
több mint 12 éve
lányokhoz lesz ajánlat. na most ha pl egy millát feldobnak, az egy Alexának, aki saját bevallása szerint is kurvaszar játékos, simán megéri. elhúz, helyette visszajön Kíra, OMGWTFLOL. újnak jön Omár, védetten, egész héten mehet a seggének nyalása, aztán a hét végén kiejt valakitÉH2 spoiler!Én másra gondoltam ezzel kapcsolatban de ez reklám is nyilván-
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/feladja-a-jatekot-az-eden-hotel-egyik-lakoja-2084861vadibandi
Egy kérdésem van ha esetleg "Krisztián vagyok 19 éves vállalkozó" kiesik az ÉH-ből akkor mivel fogják a műsorajánlóban promótálni vagy lehet nem is esik ki? 😛 😀dande
persze sanszosan nem így lesz
több mint 12 éve
ÉH2 spoiler!Én másra gondoltam ezzel kapcsolatban de ez reklám is nyilván-
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/feladja-a-jatekot-az-eden-hotel-egyik-lakoja-2084861vadibandi
Egy kérdésem van ha esetleg "Krisztián vagyok 19 éves vállalkozó" kiesik az ÉH-ből akkor mivel fogják a műsorajánlóban promótálni vagy lehet nem is esik ki? 😛 😀
több mint 12 éve
agyon, bele, el, ketté 😀egy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteménytszét 😀fetomy
várom a tippeket mi volt Krisztián pólójánkonqueror