TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
nem 😀, tuti ő volt, lehet ezt a két hetet benéztem, mondom áldatlan állapotok voltak... 😀spoiler!nem vett palira Téged ( az állapotodat kihasználva ) valami Omár hasonmás?? 😊yooker
hétvégén a number one-ban paktáztam omárral. sajnos nem emléxem, hogy pontosan mit, de asszem azt mondta, hogy 2 hétig volt bent, mindenki kurva jó fej volt és nagyon megérte... azért nem esküszök, hogy jól emlékszem, nem mondanám h szomjas voltam 😀peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
spoiler!nem vett palira Téged ( az állapotodat kihasználva ) valami Omár hasonmás?? 😊
hétvégén a number one-ban paktáztam omárral. sajnos nem emléxem, hogy pontosan mit, de asszem azt mondta, hogy 2 hétig volt bent, mindenki kurva jó fej volt és nagyon megérte... azért nem esküszök, hogy jól emlékszem, nem mondanám h szomjas voltam 😀peach
több mint 12 éve
spoiler!2 hétig volt bent? beállt akkor önmaga mellé? 😀
több mint 12 éve
spoiler!hétvégén a number one-ban paktáztam omárral. sajnos nem emléxem, hogy pontosan mit, de asszem azt mondta, hogy 2 hétig volt bent, mindenki kurva jó fej volt és nagyon megérte... azért nem esküszök, hogy jól emlékszem, nem mondanám h szomjas voltam 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ja, hát mikor írtam még akkor nem húzta meg 😊 Így értelemszerűen nem nagyon hagyhatja ott, viszont érdekes lesz, hogyan bírja ki mellette..fetomyígy viszont klasszikus eset! a bráner győzedelmeskedett az ész felett... 😀
több mint 12 éve
Ja, hát mikor írtam még akkor nem húzta meg 😊 Így értelemszerűen nem nagyon hagyhatja ott, viszont érdekes lesz, hogyan bírja ki mellette..
több mint 12 éve
Edina vezetkéneve amúgy Szégyen? Komolyan mondom, akkora hisztis picsa, hogy beszarok már. Minden szutykon össze-vissza sérül, én nem csodálkoznék ha jövő héten már lecserélné a picsába Máté, mert sokáig ez nem nagyon tolerálható...most hogy megtörtént , kicsit nehezebb lenne tőle megválnia úgy hogy ne értékelődjön le a többiek előtt valamennyire , még ha igaza is lenne...
btw Tomin meglepődtem, egész jót írt, de hát Krisztián vitte a prímet nyilván 😂fetomy
Edina nyilván tele sírná a Hotelt hogy ez a szemét megcsinált és aztán dobott...
egy síró nőnek meg mindenki igazat ad...
kérdés Máté hogyan dönt egy ilyen helyzetben...
több mint 12 éve
de amúgy most komolyan azon képes volt felhúzni magát, hogy Noémi fejbebaszta párnával? 😀
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Tamás elképesztően megalázza magát, de a mai vitában valamilyen szinten azért igaza volt. Ettől függetlenül maradni fog, mert a viasat is tudja, hogy kell a balhé és rászólnak Omárra, hogy ne küldje haza. Omár tényleg nagyon jó arc, értelmes, neki szurkolok a játékban.
több mint 12 éve
csak magáévá tette a hisztist 😀 ideje #vót, nice one Broki.
több mint 12 éve
Köszönöm Tominak, hogy gyarapította képzavar gyüjteményemet:„Kifelé áll a szénája.˝
több mint 12 éve
Edina vezetkéneve amúgy Szégyen? Komolyan mondom, akkora hisztis picsa, hogy beszarok már. Minden szutykon össze-vissza sérül, én nem csodálkoznék ha jövő héten már lecserélné a picsába Máté, mert sokáig ez nem nagyon tolerálható...btw Tomin meglepődtem, egész jót írt, de hát Krisztián vitte a prímet nyilván 😂
több mint 12 éve
300 köbcenti nélkül nem élet az élet!vadibandiparádés vers volt 😀 nincs igazság!
több mint 12 éve
a "konkurencia" érkezése akkor megtette hatását ... 😊szegény Máté meg a végén már nagyon ki volt...az extrában már nem kellett kérlelniHöri
Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀yooker
több mint 12 éve
szegény Máté meg a végén már nagyon ki volt...az extrában már nem kellett kérlelni
Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀yooker
több mint 12 éve
bassza meg az összes lakó, hogy a jobb csajt zavarták hazaaz a furcsa hogy milyen tuti csajnak tartja magát ez az új lány ,pedig még csak 20 éves de
gazemberség 😕konqueror
olyan a tartása mint aki 70 évig rőzsét cipelt + csapott váll ,egyelőre még vékony , de tónustalan puha test , stb teljesen el van tévedve....
viszont amennyiben a külsőségektől eltekintünk akkor játék szempontjából értelmesebb ,
okosabb lesz ezért meg jobban jártunk vele...
szegény Máté meg a végén már nagyon ki volt...
Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀
több mint 12 éve
Omáron szakadok 😀 Nagyon nagy arc. Remélem sokáig benn marad még. Ez a Tomi ez egy totál alja ember 😀 Én belöktem volna a vízbe a csónakban.
Úgy látom ma Krisztián fogja le szlovákkurvázni Noémit 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
bassza meg az összes lakó, hogy a jobb csajt zavarták hazaazért csak fejlődnek a fiúk is stratégiailag. engem meglepett ez a majdnem konszenzus
gazemberség 😕konqueror
több mint 12 éve
marosvásárhelyi tenorx a csillag születikben. És továbbjutott 😀pantomim énekes beszarás. 😂 az is tuti székely volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tamás tegnapi táncából amit a műsorban csinált.Pedig saját elmondása szerint ahhoz is ért. Ezen a hajókázáson is ahogy leszarták a fejét és csak tolta-tolta...
Én szégyeltem magam...Bazzani
Mind1, fél Budapestnek már biztos ég az arca...
Do your job
több mint 12 éve
Ez most tényleg ennyire hülye vagy csak megjátssza?????
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a Tomi mekkora gyökér, nagyon túlmisztifikálja a dolgokat, gyanúsan repül csütörtökön(pedig örültem mikor bejött)
több mint 12 éve
itt a cápánál már nem tudom elhinni h van ilyen szerencsétlen pali
több mint 12 éve
bassza meg az összes lakó, hogy a jobb csajt zavarták hazagazemberség 😕