TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát, ha eddig követted, annyira nem meglepő, hogy ide jutott 😊 Nem mondom, hogy szarabb volt nála mindenki, csak jobb se sok volt. Volt a két döntős, akik egyéniségben semmik és nem lesz belőlük semmi, de legalább tudnak énekelni, meg úgy 1-2 hallgathatóbb még aztán ennyi.

De nyugi, jövőre már Voice lesz helyette 😊
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Tenap tesóm nézte a Megafrászt...én csak pislogtam, hogy ez a Talán Attila a top3-ban van...azt se értem, hogy hogy került egyáltalán élő adásba???
Másrészt meg öcsém a rengeteg gyenge produkcióra érkező zsűri kommentek ilyenek voltak:
-"Két lehetőség van, vagy jól elénekelsz egy számot, vagy bátran vállalod, hogy szar vagy. Te bátran vállaltad, ez pedig nagyon dicséretes, nagyszerű előadás volt"
-"Na most először éreztem azt, hogy ez egy fellépés tőled, bár kurva hamis voltál, és szökőévben egyszer eltaláltad a hangokat, de hát sokszor nem az ének a lényeg, nekem nagyon tetszett..."
-"Az első sornál olyan voltál mint Bon Jovi...de csak ott...." - erre másik zsűri tag: "Igen, és ez valami fantasztikus, hogy megvannak ezek a finomságok, amikor pár pillanatra jól énekeltél, az mesés volt, ha csak azt nézzük, és leszarjuk, hogy amúgy tegnap az utcán szembe jött velem 974 nálad jobb énekes, akkor ez bizony az évszázad fellépése volt."

WÁDDDÁÁFÁÁÁÁKKK????

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊
Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀eaglesmcnabb
Még szerencse, hogy nem a mocsári vidéken van a felvétel...

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊
Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Vajh Melák Anikóékat fogja támogatni?
De megnéznék egy Ádám vs Melák fájtot. Nagy IQ betyárkodás lenne Meláktól 😀 A Don meg kiröhögné.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! KAMION!

Roli meg rájött, hogy idióta volt és Csöcske fasz 😀
több mint 13 éve
Ja amúgy Edina most azért volt ki, merthogy Máté jobban tudott Noémivel szórakozni. Milyen meglepő annak tudatában, hogy Noémi alapvetően jókedvű volt az esetek nagy részében, míg Edina partiarca a szomorú kutyafej. De tényleg, mit lepődik meg, ha 24/7ben bevágja a búvalbaszott fejet? Komolyan úgy volt itt ebben a játékban, mint aki épp a legszarabb büntetését tölti lényegében már a legelejétől a Krisztiános kapcsolatától kezdve.

Arany szíve Roland most hirtelen rájött (amire már panaszkodott pár napja, de sebaj), hogy Szöcske nem veszi komolyan a játékot, ezért már bánja a döntését. 😀
több mint 13 éve
Ja, jól láttam, hogy Krisz mellé Dávid ment vissza? 😊 (by Pete gondolom)

fetomy
az nem Ádám meg Kristóf volt? mindjárt vége az extrának, akkor úgyis mutatják újra.
több mint 13 éve
Hát az a baj, hogy Edinát nem bírom elviselni már, de ki más van ott? Az az Anikó, aki még Edinát is überelni tudja, legalja az a csaj, rosszul vagyok tőle. Jó a felhozatal. 😀Stez
Dettó, nincs kinek szurkolni 😀

Noémi hülye volt nagyon. Máté bizonytlan volt, Roli szintén. Ha pedig már két bizonytalan, akkor inkább az, akivel még talán esélyem is van nyerni. Persze tudomén, hatalmas szerelem Edinával meg mittudomén, de akkoris. Nem akart odaállni emiatt? Persze, lófaszt nem, ha Máté nap közben odamegy, hogy őt választja, lazán odaáll.

Trolli meg szerintem azt se tudja hol van, nem hogy ilyenekre gondoljon, hogy Noémi lecserélné. Ő egy ilyen Jerzy-féle überrendes srác, akit beraktak egy olyan játékba, ahol első naptól halálra van ítélve. Arany szíve a mai párválasztó előtt is bejelentette, hogy nem érzi biztonságban magát 😂 Meg jelet várt Noémitől mielőtt elindult, hogy oda fog állni, de Noémi köcsög volt, és nem tudatta a megtörténés előtt 5mp-el vele a szándékát 😀

Amúgy Máté is érdekes irányt vett itt a végére. Pl. ma kemény volt, hogy Noémi mondja neki, hogy ha odaáll és nyernek, harmadolják a lóvét, erre Máté odamegy Edinához, és elmondja, hogy Ő kitalálta, hogy ha Noémivel nyer, akkor harmadolnak 😂

Ja, jól láttam, hogy Krisz mellé Dávid ment vissza? 😊 (by Pete gondolom)

Edinához még annyit, hogy kemény volt, hogy ma is sírni kellett, mert ledöbbent, hogy mi volt itt a háttérben, csak elfelejtette, hogy ezt már napközben elmondta neki máté 😀 Kicsit lassan jutott el.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Krisztián is back!

Számomra a legjobb másodperc ma az volt, mikor Roli nyilatkozott Noémiről, és amikor a kacsintásról beszélt, akkor megpróbálni saját mimikából illusztrálni, természetesen sikertelenül. Érdemes visszanézni!

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Szomorúúú kutyafej extra.

több mint 13 éve
Zsombi, szted ki fog nyerni? (😀)szaba
nem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀shawnka
Nem 2 hete volt már? 😀szaba
erre a kérdésre nem tudok válaszolni, hiszen nem történt ilyesmi 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Kristóf: A Leventét ráncba kéne szedni. Én tudom, nekem volt egy olyan barátnőm, mint Anikó. TÖNKRETETT! 😂
Az mekkora beszólás. 😀 Nem csodálom egyébként.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 235
nem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀shawnka
Nem 2 hete volt már? 😀
több mint 13 éve
Csöcske nem tudja elmondani milyen érzés 3 nap játék után ott lenni a döntőben. Nem gáz, hétfőn, de legkésőbb kedden úgyis kibaszódik a picsába. OR valamelyik öregluvnya kap egy ordas nagy blindside-ot, és a két újonc megy a döntőbe úgy, hogy állítom nem is értik a játékszabályokat.
több mint 13 éve
Hát az a baj, hogy Edinát nem bírom elviselni már, de ki más van ott? Az az Anikó, aki még Edinát is überelni tudja, legalja az a csaj, rosszul vagyok tőle. Jó a felhozatal. 😀

több mint 13 éve
nem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Innentől három olyan csaj maradt aki nem szimpi.
Roli mit akar Csöcskével? Nekik kb ennyi volt, egyik régi sem fogja őket támogatni.

Amúgy az előírás, hogy Edina minden mondatában szerepelnie kell a Máté szónak?

több mint 13 éve
a büdös picsába..
mondjuk Rolit sem értem, Szöcskével mit akar?
szerintem esélyük sincs nyerni, míg Noémival simán esélyessé léptek volna elő
ez hülyeség volt.. oké, hogy Szöcskével nagy a spanság, ésatöbbi bla bla, de stratégiailag ez szar döntés voltStez
annyiból jobban jár ő csöcskével, hogy ő nem fogja lecserélni, amikor megérkeznek az elhullottak. azért Noéminél ez simán benne lett volna, hogy meglátja Pítet, és egyből jelentkezik.
de az is lehet, hogy Noémi is jön vissza, és akkor váltja le Csöcskét. más kérdés, hogy Roli szerintem már nem lesz bent kedd-szerda körül.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 235
Zsombi, szted ki fog nyerni? (😀)
több mint 13 éve
a büdös picsába..
mondjuk Rolit sem értem, Szöcskével mit akar?
szerintem esélyük sincs nyerni, míg Noémival simán esélyessé léptek volna elő
ez hülyeség volt.. oké, hogy Szöcskével nagy a spanság, ésatöbbi bla bla, de stratégiailag ez szar döntés volt

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 243 — Vikings fan
Nem értem Noémit...Toca
arra játszik, hogy ha Roli őt választja, akkor a szimpátiaszavazatokat inkább nekik adják majd a kiesettek jövő héten. vagy ha visszajönnek a nemrég kiesettek, és felajánlják, hogy lecserélheti az aktuális párját valakire(Pít?), akkor az neki máris kurvajó.

ennyit erről, pedig kiválóan összeraktam 😀shawnka
De nem őt választotta , mert hülye volt és nem győzte meg a Rolit. Több esélye lett volna Máté mögött...
több mint 13 éve
Nem értem Noémit...Toca
arra játszik, hogy ha Roli őt választja, akkor a szimpátiaszavazatokat inkább nekik adják majd a kiesettek jövő héten. vagy ha visszajönnek a nemrég kiesettek, és felajánlják, hogy lecserélheti az aktuális párját valakire(Pít?), akkor az neki máris kurvajó.

ennyit erről, pedig kiválóan összeraktam 😀
több mint 13 éve
Nem értem Noémit...Toca
Pedig alap volt, hogy Roli mögé áll.
Anikóék kiejtették volna, neki meg fontos a barátság és hasonlók, így nem baszott ki Edinával. Pedig azt kellett volna.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 243 — Vikings fan
Nem értem Noémit...