TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Más, 1. évadot fullban le lehet valahonnan szedni? 😀fetomy
jutubon fent van az összes rész. meg a nNagy nTorrent nOldalon.shawnka
és amit állandóan reklámoznak viasat play v mi a tököm? (mondjuk én is youtuberól néztem)
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Más, 1. évadot fullban le lehet valahonnan szedni? 😀fetomy
jutubon fent van az összes rész. meg a nNagy nTorrent nOldalon.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Edina hatalmas tufa. Visszahívja Alexát, mert megbízik benne, ő azt mondja vigyázzon Mátéval, majd ott van országos barátnője Noémi aki szintén azt mondja, valamint a totál elfogulatlan 1. szériások is ezt próbálják megmutatni, de ők meg csak utálják Mátét. Futni kell Mátéhoz panaszkodni 😀 Most nem az, ki tudja mit tervez Máté, de senki nem is mondta, hogy cserélje le, csak hogy azért vegye észre, hogy nem olyan tuti az, hogy pl. Máté nem dobja el. Érdekes, hogy Alexa hamar rájött, hogy itt nem bizalmat akartak a tavalyiak döntögetni, csak a két idiótát rávezetni, hogy hamar beszophatják, ha vakon bíznak egyben.

De a priceless beszélgetés ez volt:
"Noémi: Figyelj Mátéval, mert pénzért jött, nem biztos, hogy nem fogja előbb eldobni.
Edina: Ahj, miért mondja mindenki eeezt??? 😮"
😂

Az meg gyönyörű volt, hogy Krisztián jön itt, hogy neki a 2 milla az kurvakevés, Omár meg közben -annak ellenére is, hogy Krisztián bereklámozta ott neki a lóvét- jelezte, hogy nála abszolút nem pénzen fog múlni. Ezért örültem is, hogy Krisztián zúzott haza, Omár meg maradt. Meg Dávid is, hogy neki az 1 milla az nagyon kevés, 2 az alja.. oké, hogy ez a pénzről szól, de azért igen durván pofátlanul nyomták ezt le.

Más, 1. évadot fullban le lehet valahonnan szedni? 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Anikónak frankón semmi esze sincs, az utolsó héten nem bírja befogni a pofáját, Leventének ha van esze, simán lecseréli.
De Edina is bazdmeg... a fél bandától azt hallja, hogy ne bízzon Mátéban, még Noémi is közli vele, majd az első dolga, hogy rohan Mátéhoz panaszkodni, hogy miket mondanak neki ezek a szemetek. 😀

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Látom yooker te nem nézted anno Benk Dénes SK produktumát ebben a témában 😀fetomy
tényleg nem , de akkor
mindenképpen megpróbálom felkutatni és bepótolom ,
hátha felnyitja a szememet egy-két dologgal kapcsolatban... 😊
több mint 13 éve
Látom yooker te nem nézted anno Benk Dénes SK produktumát ebben a témában 😀
több mint 13 éve
Dávid faceturn egyértelműen, elsőre azt hittem Csöcskét rakja teli, de akkor rá csak ma kerül sor.

Viszont a Király & Co. előjöhetne már konfrontálódni az agyhalottakkal.Höri
kicsit azért fura volt hogy kb egyből a dugásról kezdtek beszélgetni...

ezek már tuti ismerkedtek a várakozóban mielőtt bejöttek...
vagy manapság tényleg így megy ??
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dávid faceturn egyértelműen, elsőre azt hittem Csöcskét rakja teli, de akkor rá csak ma kerül sor.

Viszont a Király & Co. előjöhetne már konfrontálódni az agyhalottakkal.

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/22/eden2_drama_aniko_es_levente_szakitottak/

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát ez megint egy legalja rész volt Anikótól.
Csak fél füllel hallgattam, de most frankón még Levente volt a szar ember, hogy engedte, hogy leigya magát a sárga földig Anikó? 😀 Mert úgy hallottam. Az mi volt bazdmeg? 😂
Konkrétan fényesre van folyton nyalva a segge, de még ilyenkor is képes kb. az egyetlen embert jól lefikázni, aki éjjel-nappal az Ő seggét védi. Levente helyében jól megszopatnám a döntőben, aztán simán lepasszolnám.
Az meg asszem tök egyértelmű volt, hogy nem a két szép szemükért fognak beállni mögéjük a régiek, hanem cserébe valamit kapni is akarnak, ha már kiestek. 😀

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Hát ez a Roli vaze nagy arc 😀

Alexa epic volt Dáviddal? "Végeztél?, Nem volt jó? Jó volt?" 😀 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
most már legalább tudom, h: rozsomák=mákőrlő! :rolleyes: :cool:Divat
Ja igen azt még ki is felejtettem 😂

Michigani Mákörlők 😂
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most már legalább tudom, h: rozsomák=mákőrlő! :rolleyes: :cool:

|
több mint 13 éve
Na eltaláltam, Dávid volt az. Aki gyorsan meg is kúrta Alexát akitől már az enyhén műnyögések közepette az "áááh-áááh-Hallod, szerinted ezt veszik?-áááh-áááh-Mert ngyon nem szeretném-áááh-áááh" mondatsorozat gyönyörű volt, meg a végén Dávidtól a "Végeztél? Nem volt jó? Jó volt?" szöveg is zseniális 😀

Azért az odabaszott emellett, hogy Krisztián úgy 1 óra után gyakorlatilag tudatta anikóval,hogy lóvéért szavaznak rájuk... Plusz Krisztián most többnyire megint a -nekem- nem túl szimpatikus figuráját hozza sajna :/

Edinától is jó volt, hogy visszahívta Alexát, mert megbízik benne, - elvégre úgy volt, hogy védettséggel mögé fog beállni 😀 semmi gond.

Anikót pedig nem érintheti ám meg akárki, de egy szál pinában lazán belül Krisz nyakába, és üvöltözi egész este, hogy kint van a pinája. Kuttúra az megvan.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Igazán már nem szurkolok senkinek , de nagyon megnézném Anikót ha
Levente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂yooker
nem várja meg a szakadár retek, tuti földhöz baszná már 2 forintértHöri
nekem az álmom az anikó-papucs döntő, ahol papucs 15-nél ledobja és a második helyezett páros edina-máté kombó nyernének 4,5 millát fejenként, anikó meg sírógörcsöt kapna és senki se sajnálná, esetleg kapna HÉ-től egy kockacukrot. szerintem ez a legjobb script, a gonosz elbukik, a "szerelem" kifizetődik és a végén mutatnák a papucs montázst és mint az ember tragédiájában Isten, HÉ megszólalna, hogy ember tűrj és bízva bízzál 😀
több mint 13 éve
Levente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂yooker
nem várja meg a szakadár retek, tuti földhöz baszná már 2 forintért

több mint 13 éve
Levente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂
több mint 13 éve
Nem volt még alkalmam beírni, de itt az idő:

Noémit vissza!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 086 — Saturday Night Lights
Ez kurvajó, a hírcsárdának komoly riválisa akadt 😀Rajna
"tovább fokozta Puzsér vonzerejét Tünde szemében, hogy nagyon hasonlít Donatella édesapjára, Lászlóra. " A végén még egy titkolt szerelemgyerek is felbukkan valahol 😀Dzsokijuing
Valszeg a sztori abból indul ki, hogy Tüncike a BPTV-ben egyszer váltott vele másfél szót, most meg be akart kerülni a médiába. Még az is lehet, hogy bejött neki, a cikkben végülis nincs semmi arra utaló, hogy beszéltek volna valaha 😀 csak annyi, hogy látták egymást, ami feltehetően igaz, és még az is lehet okés, hogy nem voltak közömbösek egymás számára 😀Rajna
Végül a love story hátterét Robi feltárta nekünk: http://puzser.blog.hu/2012/05/15/love_story_2077

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://velvet.hu/trend/2012/05/19/kira_most_bosszut_fogsz_vezerelni_-_25_kepzavar_az_edenbol/

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊
Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀eaglesmcnabb
Most legalább nem ütötték le a színpadon. 😂 😐
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
Viszont ez a Drum and Piano bejött nagyon, utánanézek majd. Már olvastam róla korábban, de most hallottam előszőr.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Jaja elég szar a nézettség. Épphogy átlépi a milliót, és jó ha top10-ben benne van, bár 18-49ben még ott se szerintem. Pedig ilyen tehetségkutatók ha nem minimum top3 műsorok, akkor régen rossz. 1,04M (367e) a megaszar, 1,8m (632e) a Cssz nézettsége múlt héten. Példának okáért az angol x-factor elég nagy szarba került, mert kétszer lecsúszott a 3. helyre, rögtön jöttek a pletykák, hogy Simon visszatér, lecserélik a zsűrit, ilyen változás, olyan változás stb...

Amúgy viszont ha nem gagyizzák el, akkor a The Voice-al végre durranthat a tv2. Csak ott sok múlik a Coachokon, ha azokat szarul választják meg, akkor kalap szar lesz az egész. :/fetomy
TV2-n minden szar.

több mint 13 éve
Jaja elég szar a nézettség. Épphogy átlépi a milliót, és jó ha top10-ben benne van, bár 18-49ben még ott se szerintem. Pedig ilyen tehetségkutatók ha nem minimum top3 műsorok, akkor régen rossz. 1,04M (367e) a megaszar, 1,8m (632e) a Cssz nézettsége múlt héten. Példának okáért az angol x-factor elég nagy szarba került, mert kétszer lecsúszott a 3. helyre, rögtön jöttek a pletykák, hogy Simon visszatér, lecserélik a zsűrit, ilyen változás, olyan változás stb...

Amúgy viszont ha nem gagyizzák el, akkor a The Voice-al végre durranthat a tv2. Csak ott sok múlik a Coachokon, ha azokat szarul választják meg, akkor kalap szar lesz az egész. :/
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Hát, ha eddig követted, annyira nem meglepő, hogy ide jutott 😊 Nem mondom, hogy szarabb volt nála mindenki, csak jobb se sok volt. Volt a két döntős, akik egyéniségben semmik és nem lesz belőlük semmi, de legalább tudnak énekelni, meg úgy 1-2 hallgathatóbb még aztán ennyi.

De nyugi, jövőre már Voice lesz helyette 😊fetomy

Nem csodálom.
Állítólag volt valami kitelepülés a Westendben és 29en voltak.
Gondolom a nézettség se túl nagy...