TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
khmm khmm :cool:plusz kemény lehet ez a Niki-Máté vonal, amit nemtom, hogy valami szimpla cucc felfújva, hogy beszarjunk, vagy sem, de mindenesetre lenne alapja.fetomyaztmondta "Nikolett"
szóval lehet ez nem is Niki hanem egy új gárékonqueror
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊Ez egy hotel neme?
Ez az Edina meg hülye mint a segg.Bazzani
több mint 12 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊gondolom a szobaszervíz, hátha megint eldugul a vécé, mint az első szériában Levinél 😀
több mint 12 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊csak naiv a drága.... de nagyon
Mikor jön már vissza Kíra. Őt akarom végre! 😊
több mint 12 éve
Miért van vonalas telefon a szobákban? 😊Ez az Edina meg hülye mint a segg.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Radics Béla azért megmosolyogtatott 😊
több mint 12 éve
Puzsért ma is kiherélték, bár ennél a borzalmas felhozatalnál nem is csoda, már ő is továbblőtt néhány trágyát. Kb. senkinek nem volt hangja, az meg nem produkció, hogy valaki tud mondjuk trombitálni. A hip-hop tánccsoport is közepes volt, ami továbbment, viszont az egyik srácnak Nats sapkája volt, azaz vagy Washington környékén élt mostanában, vagy baseball fan, ez érdekelne.Köszi h mindig itt nyomatod a Puzsérozást mert a 3., 4. után már úgy voltam vele, hogy utánanézek h ki ez a faszi ha ennyit beszélsz róla. 😀
A következő adást viszont nagyon várom, Puzsérnak muszáj lesz valami teret engedni. A döntőkre úgyis megveszik.Rajna
Rátaláltam "A hét mesterlövésze"-re, párat meghallgattam és sztem még fogok is. Érdekelnek a filmes kritikák.
több mint 12 éve
Puzsért ma is kiherélték, bár ennél a borzalmas felhozatalnál nem is csoda, már ő is továbblőtt néhány trágyát. Kb. senkinek nem volt hangja, az meg nem produkció, hogy valaki tud mondjuk trombitálni. A hip-hop tánccsoport is közepes volt, ami továbbment, viszont az egyik srácnak Nats sapkája volt, azaz vagy Washington környékén élt mostanában, vagy baseball fan, ez érdekelne.A következő adást viszont nagyon várom, Puzsérnak muszáj lesz valami teret engedni. A döntőkre úgyis megveszik.
több mint 12 éve
Éljen megjött a szokásos székely srác csajhanggal is. Nagyon különleges hang természetesen, évente 3-at hallunk belőle minimum, de ő legalább nagy arccal is bír. Legalábbis ez a "mit lát ő, ami rossz?" azért kemény volt..A sztendápos továbbjutó valóban ugyanolyan gyenge volt, mint az előzőek. Annyi volt a különbség, hogy láthatóan meg volt mondva most a közönségnek, hogy röhögjetek parasztok. 😀
Egyébként volt pár elég jó énekes, de ez a stand upos széria szenzációs volt 😀 Egy fél mosolyt nem tudtam elengedni, kivéve hogy már mennyire szánalmasak voltak 😀
hozzáteszem aki továbbjutott is csak ezek között volt valamilyen, amúgy nem volt jó sztem.fetomy
Viszont a mezőny amúgy elég kemény, zavartak haza pár olyan énekest, aki a megasztárban most van a döntőben.
több mint 12 éve
Éljen megjött a szokásos székely srác csajhanggal is. Nagyon különleges hang természetesen, évente 3-at hallunk belőle minimum, de ő legalább nagy arccal is bír. Legalábbis ez a "mit lát ő, ami rossz?" azért kemény volt..Egyébként volt pár elég jó énekes, de ez a stand upos széria szenzációs volt 😀 Egy fél mosolyt nem tudtam elengedni, kivéve hogy már mennyire szánalmasak voltak 😀
hozzáteszem aki továbbjutott is csak ezek között volt valamilyen, amúgy nem volt jó sztem.
több mint 12 éve
Megasztár. filmslágerekremélem Adri ezt énekli majd 😛 http://www.youtube.com/watch?v=501etbyLpfU
több mint 12 éve
Omar egy jó nagy beszari...vadibandi által írottakon gondolkodtam én is !két lépésből mattot adhatott volna a legnagyobb ellenségének e helyett Tomit dobta ki aki még fel is ajánlotta hogy lekötelezettje lesz ha bent tartja....
Anikó messze a legjobb játékos , így ki fogja túrni előbb-utóbb..
a Máté -Niki vonalas előzetes tuti szépen összevágott beetetés...
gondolom valami alkalmi feladatban lesznek együtt vagy ilyesmi és ezt turbózták...
Melák tényleg egyre job arcnak tűnik !
Egyedül ez az erőszakoskodós udvarlása gáz , de gondolom eddig sikere volt vele....
több mint 12 éve
Igen, csak Alexa egy hulladék volt, mind kinézetre, mind pedig stílusra is, ellenben Omár tök jó arc 😀Szerintem teljesen jó döntést hozott, mert most jóideig nyugodt lehet, most azért lassan már vagy három hete a srácok cserélődnek, nem lepődnék meg, ha kétszer is lány jönne, aztán pedig ugye hálából elvileg bevédik egy körben amikor fiús választás van, persze ez mondjuk addig igaz, amíg bárki is hisz az adott szónak...kíváncsi leszek azért.EazzyJa, csak Alexának is azt mondták, hogy ha kirakja Kírát, akkor azzal bizonyít és majd beveszik maguk közé, aztán gyakorlatilag amint kirakta Kírát, szinte már azon dolgoztak, hogyan rakják ki őt 😊 Ebben a műsorban minden igaz, csak az nem amit mondanak 😊fetomy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Szerintem teljesen jó döntést hozott, mert most jóideig nyugodt lehet, most azért lassan már vagy három hete a srácok cserélődnek, nem lepődnék meg, ha kétszer is lány jönne, aztán pedig ugye hálából elvileg bevédik egy körben amikor fiús választás van, persze ez mondjuk addig igaz, amíg bárki is hisz az adott szónak...kíváncsi leszek azért.EazzyJa, csak Alexának is azt mondták, hogy ha kirakja Kírát, akkor azzal bizonyít és majd beveszik maguk közé, aztán gyakorlatilag amint kirakta Kírát, szinte már azon dolgoztak, hogyan rakják ki őt 😊 Ebben a műsorban minden igaz, csak az nem amit mondanak 😊
több mint 12 éve
Szerintem teljesen jó döntést hozott, mert most jóideig nyugodt lehet, most azért lassan már vagy három hete a srácok cserélődnek, nem lepődnék meg, ha kétszer is lány jönne, aztán pedig ugye hálából elvileg bevédik egy körben amikor fiús választás van, persze ez mondjuk addig igaz, amíg bárki is hisz az adott szónak...kíváncsi leszek azért.
több mint 12 éve
nem vágom ez mire volt jó Omár.Pítet kellett volna lapátra tenni és bár kicsit vinnyogott volna a tábor, de ott maradt volna Terror, aki még így is nagyobb ellenség maradt volna, szóval a feláldozhatók sorában semmiképp sem került volna mögé.
több mint 12 éve
plusz kemény lehet ez a Niki-Máté vonal, amit nemtom, hogy valami szimpla cucc felfújva, hogy beszarjunk, vagy sem, de mindenesetre lenne alapja.fetomyaztmondta "Nikolett"
szóval lehet ez nem is Niki hanem egy új gáré
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Homár helyében én Leventét küldtem volna haza, aztán Hiper helyett jöhetett volna bármelyik új lány.+1. mondjuk nekem nem az elemzo a kedvencem mert olyan nincs de o es melak a ket legbesztebb playa meg niki sztem. bar sztem ujpetert is megerte vna lebontani mivel noemi tul sotet ahhoz h ne lehessen egy par hetig elpengetni vele foleg h lathatoan mennyire kamazza omárt.
Mondom ezt úgy, hogy Levente a kedvencem.vadibandi
több mint 12 éve
Homár helyében én Leventét küldtem volna haza, aztán Hiper helyett jöhetett volna bármelyik új lány.Mondom ezt úgy, hogy Levente a kedvencem.
több mint 12 éve
Omár: Mi az, keselyű?jaja, pedig mindenki tudja, hogy az veréb volt.
TerrorTomi: Aha. Vagy sas.
😀 😀 😀
remélem hazamegy a humorherold.shawnka
Érdekes lesz ez a jövő hét. Remélem Kíra végre visszamegy, már kíváncsi lennék rá, plusz kemény lehet ez a Niki-Máté vonal, amit nemtom, hogy valami szimpla cucc felfújva, hogy beszarjunk, vagy sem, de mindenesetre lenne alapja.
Omar meg amellett, hogy jó hogy kirakta azt a péniszgyurkát, szerintem pontosan ugyanúgy eljátszotta a tekintélyét úgymond, hogy beállt a közakaratnak. Alexa persze alapból nulla volt, de sokat érhetett volna, ha anno nem azt mutatja, hogy simán lehet irányítani. Omar meg lenézi Tomit mert nincs gerince, aztán közben gyakorlatilag ugyanazt eljátszotta ezzel az "erős párost kell szétbombázni" ismételgetéssel, majd Tomi kirakással.
több mint 12 éve
Omár: Mi az, keselyű?TerrorTomi: Aha. Vagy sas.
😀 😀 😀
remélem hazamegy a humorherold.
több mint 12 éve
Azért attól, hogy gyereke lesz, még egy párnával fejbedobást csak kibírnék már! 😀
több mint 12 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kislanya-szuletik-eden-tominak-2085118állítólag ezért idegroncs a Teuton Terror Tenor Tamás, akinek fél Budapest az ismerőse Facebookon
több mint 12 éve
spoiler!amennyiben viszont ez igaz akkor Anikó továbbra is ügyesen fog taktikázni mert az már most is látszott hogy nem
hétvégén a number one-ban paktáztam omárral. sajnos nem emléxem, hogy pontosan mit, de asszem azt mondta, hogy 2 hétig volt bent, mindenki kurva jó fej volt és nagyon megérte... azért nem esküszök, hogy jól emlékszem, nem mondanám h szomjas voltam 😀peach
jönnek ki jól egymással és úgy tűnik sikerül kiejte(t)nie....
több mint 12 éve
ne feledjétek, hogy náluk két hét = 14 napnekünk nézőknek 2 hét = 8 nap
szóval ő bennvolt kb 14-16 napig, és két hétnek érezte, nekünk meg adásba az majdnem egy hónap alatt jön csak le