TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
oké Matcsi ledobja akkor 😮szerintem meg kurvaizgalmas lesz a kidobózás 😀
btw Anikó egy támogatót sem kapott 😀😀😀D.brk
baszki, ezen csodálkozol? 😂
több mint 13 éve
de hülye ez az Alízremélem Máté eldobja a lasztit, és szopik a ribanc
több mint 13 éve
szerintem Máté fog Edinával 😀 😀öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀shawnkaSzerinted ki nyer? 😀szaba
edit: Dzsízösz és tényleg 😂 "Legalább idén végződjön hepienddel!"
több mint 13 éve
öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀shawnkaSzerinted ki nyer? 😀
több mint 13 éve
hát nekem így az összevágottak után inkább úgy tűnik, hogy Mátéékhoz állt be Alíz, de ne legyen igazam 😀na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀Stezszerintem meg anikóékhoz, vagyis hát roli mögé, és anikó lebassza a labdát ami miatt roli 0 ft, ezért sír. vagy ugyanez a szkenárió csak edina-máté kombóval. bár mátéról kezdem elhinni, hogy kihúzná a 25-ig..brk
több mint 13 éve
na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀Stezszerintem meg anikóékhoz, vagyis hát roli mögé, és anikó lebassza a labdát ami miatt roli 0 ft, ezért sír. vagy ugyanez a szkenárió csak edina-máté kombóval. bár mátéról kezdem elhinni, hogy kihúzná a 25-ig.
több mint 13 éve
öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀
több mint 13 éve
na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀
több mint 13 éve
szörnyű nap ez a mai, de úúúúgy szeretném már tudni mi lesz a vége 😀shawnkaLOL
több mint 13 éve
ma van a döntő?
több mint 13 éve
szegény Roli hisz Edinának, lehet ez lesz a veszte, sőt, biztos vagyok benne
több mint 13 éve
szörnyű nap ez a mai, de úúúúgy szeretném már tudni mi lesz a vége 😀
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2012/05/24/nem_csak_seggvakaras_a_valosagshow
több mint 13 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofSzóval Edina vitte a pénzt?
Vagy Kristóf indított neki egy egyszereplős privát ÉH évadot?

több mint 13 éve
Én is Kristóf vagyok, de agyonlőném magam Edina közelében, maximum egy hét után.azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofmivel a 2. körre vissza lett vonultatva a név, így gondoltam hogy nem másikkal 😀 Esetleg még te jöhettél volna szóbaHöri
több mint 13 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofmivel a 2. körre vissza lett vonultatva a név, így gondoltam hogy nem másikkal 😀 Esetleg még te jöhettél volna szóba
több mint 13 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofnahát, mi lett dubai-al? 😀
több mint 13 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofnem, bár már tegnap is nyalizott neki, hogy de jó pasi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)
több mint 13 éve
pedig mellette volt 2 szép érv is 😀Hát nem!vadibandiSajnos kiesett, akinek szurkoltam!vadibandiCsöcske?csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
A lopással vádolni kifejezés azért erős bulvártúlzás. Ez inkább fikázás volt mint vádolás, de lényeg, hogy Lang Györgyi kurva fair az biztos.Az meg a másik amit mondtok, a dalok egy jó része tartlmaz olyan dolgokat amiket más dalok is. Alapból manapság, mikor minden 2. ember zenélni akar, minden 5. sztár is kábé, egyszerűen nincs is annyi variáció hogy minden egyedi legyen. Hozzátenném, hogy a CoDi daláról egyáltlán nem jut eszembe, hogy lopott lenne, inkább csak erősen hajaz ilyen Coldplay, Depeche Mode zenére, de ezzel végképp nincsen semmi baj, az már jobban zavart volna, ha az a fekete szemüveges latinos zenéjű csávónk jut ki, akinek viszont kb. az egész zenei alapja ugyanaz volt, mint a manapság futó egyik dal. Tök jó volt, de épp azért, mert az viszont tényleg koppintás.
Én iszonyat nem bírom Wolf Katit, ha csak meglátom felmegy az agyvizem, de tavaly úgy szurkoltam neki, mint az állat. Ugyanúgy, ahogyan egy fradinak, újpestnek pl. UEFA vagy BL-ben, csak azért, mert magyarok és ők vannak ott. Majd utána lehet fikázni, meg minden hogy szarok voltak, de tartsunk már ki mellettük, amíg ott vannak. Csak sajnos vannak akik túl irigyek ehhez, de javaslom Lángos Györgyi próbálkozzon jövőre valami szuper slágerrel, mutassa meg az ilyen szar lopkodósoknak, hogyan is kell ezt csinálni.
Azon panaszkodunk, hogy horvátok, lengyelek meg mittudomén melyik baráti/közeli országok mekkora gecik, hogy nem szavaznak ránk, holott minek is szavaznának, még saját magunknak is alá teszünk.
több mint 13 éve
Ja, jellemző... Visszatérve, azt mondja Lang hogy "nem ötletes, nem jó dal". Idézet a cikkből: "Korábban a Médiaszolgálatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleményben tudatta, hogy a Sound of Our Hearts című dal iránt nagy a nemzetközi érdeklődés. Több európai ország mellett Dél-Afrikában is megjelenik a kislemez"Kiváncsi lennék ha a Pa-dö-dő nevű paródiaprodukciónak hány kislemeze jelent meg Dél-Afrikában.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes