TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Na mondjuk az egyik fő baj vele, hogy bár azért viszonylag művelt, azokról a dolgokról is kinyilatkoztató stílusban fogalmaz véleményt, amelyekben nem túl jártas, és olykor össze-vissza beszél hülyeségeket, de nem baj, amíg ő az egyetlen hiteles újságíró. Lehetne jobb is, sokkal, de amíg ez a mezőny van, tökéletes lesz.Rajna
Pontosan. Ez a legnagyobb baj vele. A filmkritikai műsora olyan tárgyi tévedésekkel volt tele, rendezők, színészek életművéről mondott néha akkora baromságokat, hogy rossz volt hallgatni. A híres Batmanes Mokka nyilatkozat után végighallgattam a műsorok felét, de egy idő után már felháborodni sem volt kedvem, annyira unalmas volt az egész.

Az, hogy ezt a szerepet meg ráerőltették a RTL-en, nem sokat javít a megítélésén a szememben. A Hajóssal az a helyzet, hogy őt nagyon szerettem korábban, rajta csak rontott a RTL, de még azért bőven 0 felett van 😊Gyurma Pappa
Ettől még szerintem sokkal élvezhetőbb minden műsora, mint bármely más médiatermék, mivel szinte egyedüliként őszintén beszél érdekes témákról. Ráadásul több helyen az ízlésem is hasonló, ez nyilván nem hátrány. A mostani RTL-es produktuma nyilván 90%-ban szemét, mert egy idióta műsorban szerepel, de itt tényleg csak a pénzkeresésé és a nagyközönség bevonása a cél, ami szerintem megtörténik. Nyilván kapni fog egy saját műsort valahol megint, mert most valakinek csak megéri, legalább próbaszinten. Ha pedig ezt hozza magával a CSISZ, akkor már megérte.

Hajóst én egyébként nem bírom, szerintem úgy általában nem a legviccesebb, és legtöbbször a véleményével sem tudok egyetérteni, de azt elismerem, hogy ő legalább félig autonóm, ezért már-már üdítő kivétel a mainstream médiában, de nem tudok elájulni tőle.

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Na mondjuk az egyik fő baj vele, hogy bár azért viszonylag művelt, azokról a dolgokról is kinyilatkoztató stílusban fogalmaz véleményt, amelyekben nem túl jártas, és olykor össze-vissza beszél hülyeségeket, de nem baj, amíg ő az egyetlen hiteles újságíró. Lehetne jobb is, sokkal, de amíg ez a mezőny van, tökéletes lesz.Rajna
Pontosan. Ez a legnagyobb baj vele. A filmkritikai műsora olyan tárgyi tévedésekkel volt tele, rendezők, színészek életművéről mondott néha akkora baromságokat, hogy rossz volt hallgatni. A híres Batmanes Mokka nyilatkozat után végighallgattam a műsorok felét, de egy idő után már felháborodni sem volt kedvem, annyira unalmas volt az egész.

Az, hogy ezt a szerepet meg ráerőltették a RTL-en, nem sokat javít a megítélésén a szememben. A Hajóssal az a helyzet, hogy őt nagyon szerettem korábban, rajta csak rontott a RTL, de még azért bőven 0 felett van 😊

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
mert ha legalább pár embert képes valamilyen korlátozott agyműködésre sarkallni, már érdemes csinálnia amit csináljjncaa
Egyáltalán nem műveletlen, csak az RTL-nek sikerült egydimenziós figurát csinálnia belőle. Ő vállalta, lelke rajta.Dzsokijuing
Hogy megdöbbenne a nagyérdemű, ha élő adásban a könyvéről kezdene értekezni 😀

http://www.citatum.hu/konyv/Forr%E1s

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
nem értem ezt az embert, minek kell erőltetni... egy műveletlen, buta figura... szerintemGyurma Pappa
mert ha legalább pár embert képes valamilyen korlátozott agyműködésre sarkallni, már érdemes csinálnia amit csináljjncaa
Egyáltalán nem műveletlen, csak az RTL-nek sikerült egydimenziós figurát csinálnia belőle. Ő vállalta, lelke rajta.Dzsokijuing
Na mondjuk az egyik fő baj vele, hogy bár azért viszonylag művelt, azokról a dolgokról is kinyilatkoztató stílusban fogalmaz véleményt, amelyekben nem túl jártas, és olykor össze-vissza beszél hülyeségeket, de nem baj, amíg ő az egyetlen hiteles újságíró. Lehetne jobb is, sokkal, de amíg ez a mezőny van, tökéletes lesz.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Megéri végighallgatni 😀
http://videa.hu/videok/vicces/erdekes-hirolvasas-a-radioban-hirek-kossuth-radio-qN8qQe3DWxbSLJGl
Többet kéne rádiózzak. 😀
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
mióta felbukkant az édenben, omar nagyon aktív. az elmúlt egy hétben 3 különböző clubban/pubban futottam vele össze... mindenhol ott van, mindenhol számít. szeged legújabb celebje. 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
Igen csak valamilyen szintű hírnév kell az embernek, ha érvényesülni akar.
Csernus is így volt veleszerintem, bevállalta, hogy annak árán lesz híres, hogy az emberek java része csak annyit lát, illetve azt képes látni, hogy egy bunkó paraszt, de legalább sok embert sarkallhat arra, hogy utánanézzen, megismerje a gondolkodását, és ezáltal válthat ki emberekből valami fejlődést.fetomy
sajnos/nem sajnos ehhez hatalmas szintű EGO kell, ami akaratlanul is sok emberből ellenérzést vált ki 😊jjncaa
Itt a szimpatikusabb ego, őt is nagyon szeretem:
http://divany.hu/stilfuresz/2012/04/10/hajos_andras_buszke_es_lusta_es_szarik_a_bulvarra/

"Büszke vagyok és lusta: ez a killer combination." 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amennyire nem szívleltem az elején, annyira a szívemhez nőtt Niki. kár érte. :/
mondjuk Noémit is sajnáltam volna. picit igazságtalannak éreztem ezt a hazaküldést, főleg így a párcsere után.lol
a műsornak jó, hogy elment. Niki túlságosan tudatosan játszott, már hetek óta semmi újat se mondott vagy csinált és ez így is maradt volna a végéig.

Noémi kiszámíthatatlansága jobban kell a képbe

több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
amennyire nem szívleltem az elején, annyira a szívemhez nőtt Niki. kár érte. :/
mondjuk Noémit is sajnáltam volna. picit igazságtalannak éreztem ezt a hazaküldést, főleg így a párcsere után.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez az új csaj viszont annyira böszme. Nem tudom, h mit gondol magáról, te egy igazi sötétség a csaj.... olyan válaszai vannak, h néha próbálom vmilyen módon dekódolni....soma80
yup. mikor mondta máténak, hogy az ajtóhoz közelebb kell aludni ott belőlem is előjött a Sheldon, hisz ő mondta, hogy pont az a természetes ha az ajtótól távolabb van a fejünk 😀
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Holnap viszont jöjjön már Kíra, mert agybajt kapok.... remélem megdobják egy védettséggel is, csak h még poénosabb legyen a szituáció! 😊

Edina nyavajgós lett, menni fog. Máté nem fog kitartani mellette, a legelső alkalommal ejteni fogja. Ez az új csaj viszont annyira böszme. Nem tudom, h mit gondol magáról, de egy igazi sötétség a csaj.... olyan válaszai vannak, h néha próbálom vmilyen módon dekódolni....
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azon gondolkodtam hogy az idei tv-s szezonnak kiszopfel v a melak a nagyobb fefedezettje.
Kossuth díjat erte!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
éljen, műanyag out, még a héten Csyra kiejti hipert és minden rendben lesz

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
- Melyik pasi jön be?
- Egyik se.
(már ezért is azért enyhén válogatósak 😀)
De Noémi válasza az igazán epic: Aki ilyen játékra adja a fejét, alapból nem jön be. 😀 Látszik, hogy csaj. 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
előzetes alapján nem hiszem el, hogy Edina nem ért a szóból. múltkor elmagyarázta neki Máté a pandora után, hogy a többiek előtt nem fogja kimondani, hogy mi van kettejük között. ahogy láttam, a kérdés, miszerint Nikivel folytatná-e a játékot szívesen elég fasza táptalajt ad annak, hogy a többiek felé azt mutassa, hogy simán lecserélné Edinát, ami egyébként a labilis és sértődékeny faszságai miatt teljesen érthető is lenne. de ha egyszer el lett mondva neki és még mindig nyekereg, akkor vessen magára.

szegény Kardántengely..rossz volt nézni, ahogy mutogatott az égre, és egyben nagyon vicces is 😀 Niki megüzente, hogy szereti, Noémi szerint mégis az volt az üzenet lényege, hogy tartson ki. well played 😂
több mint 12 éve
Faszom pedig reméltem, hogy végre visszajön már Kíra.
Amúgy szép kis move, de a legszebb az lesz, ahogy össze-vissza kavarnak. Petra nagy nehezen eljut oda, hogy Pít lehet lepasszolja Noémit, erre bejön neki, hogy Krisztián vele nyomulna. Mondjuk utóbbival jobban járna, Pít úgy is teljesen semmilyen fazon. Szánalmas már, hogy egyfolytában rinyál azon, hogy milyen Noémi, de eszébe nem jutna lecserélni ha ennyire nem jó neki.

Nikit sajnálom, inkább szimpi volt mint sem, de inkább Krisztián miatt sajnálom, jó kis páros voltak. Demit basztatják már Nikolettet, mikor semmi lehetősége nem volt, választhatott kettőből.

.brk: ja pont ezt mondtam én is, az nagyon kemény volt 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
zenei szerkesztőnek sokadik különdíj járna ezért a HÉ közeledik -> cápa theme kombóért 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nikit szépen "eltávolították" a szerkesztők.... 😉 Igazán nem kár érte , nem sok vizet zavart...
Jöhet a bosszú!! Lehet hogy beb@szva fogja inzultálni Melák a csajt!! 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Anikó hihetetlenül álszent.

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
végre egy olyan move, amiből tavaly egy rakat volt.

csak egy Niki maradhat, ez van.shawnka
Hegylakó ehhez képest piskóta 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
végre egy olyan move, amiből tavaly egy rakat volt.

csak egy Niki maradhat, ez van.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
a készítők meglepetésnek szántak, de most hogy már kiderült, mégse mehetek 😕jjncaa
inkább gondolom azért mert felvételről megy az egész 😀
több mint 12 éve
sajnos/nem sajnos ehhez hatalmas szintű EGO kell, ami akaratlanul is sok emberből ellenérzést vált ki 😊jjncaa
Abszolút igaz, de én a nem sajnos részt húznám alá 😊 Egy egészséges embernek kell ego, kell, hogy igenis tartsa magát valamire, akár sokra is. Még mindig jobb túl sokat hinni magamról és belebukni valamibe, mint túl keveset és meg sem próbálni 😊 Én is csak azokat a döntéseimet bánom, amiket azért hoztam meg, mert nem volt önbizalmam, azzal semmi bajom, amit bevállaltam, pedig nem voltam rá képes.
Más kérdés, hogy egoja lehet valakinek úgy is, hogy ok nélkül nem néz le másokat, és nem godolja eleve többnek magát, mint másokat.

De ezt már csak akkor ismerjük fel valakiről, ha megismerjük őt, amit akár a munkáiból, véleményeiből is megtehetünk. Ha ezt nem tesszük meg, akkor csak azt látjuk, hogy XY arrogáns egoista barom, s mindezt úgy, hogy igazából irigykedünk az egojára, mert mi nem vagyunk rendben magunkkal, illetve nincs ehhez bátorságunk. Pedig mélyen belül mindenki a végletekig egoista, a különbség ennek kezelésében, felismerésében van. 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Csernus is így volt veleszerintem, bevállalta, hogy annak árán lesz híres, hogy az emberek java része csak annyit lát, illetve azt képes látni, hogy egy bunkó paraszt, de legalább sok embert sarkallhat arra, hogy utánanézzen, megismerje a gondolkodását, és ezáltal válthat ki emberekből valami fejlődést.fetomy
sajnos/nem sajnos ehhez hatalmas szintű EGO kell, ami akaratlanul is sok emberből ellenérzést vált ki 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csernus is így volt veleszerintem, bevállalta, hogy annak árán lesz híres, hogy az emberek java része csak annyit lát, illetve azt képes látni, hogy egy bunkó paraszt, de legalább sok embert sarkallhat arra, hogy utánanézzen, megismerje a gondolkodását, és ezáltal válthat ki emberekből valami fejlődést.