TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀shawnka
Amúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?catattack
Amerikában menő cucc ez a sztárok "égetése", idén gondolták bepróbálják 1 résszel nálunk is.

Én meg full elfelejtettem, de hát mindegy akkor majd leszedem valahonnan 😊fetomy
Szerintem nem volt jó :S
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀shawnka
Amúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?catattack
Amerikában menő cucc ez a sztárok "égetése", idén gondolták bepróbálják 1 résszel nálunk is.

Én meg full elfelejtettem, de hát mindegy akkor majd leszedem valahonnan 😊
több mint 12 éve
catattack 3 520
Amúgy mi ez a szar?
10mp-t láttam belőle. Valami újítás?
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
hát eddig a 3 SK-s volt jó. Sipos Peti szánalmasan fos volt, Tereskova meg olyan oltásokkal operált, hogy "Jáksó, te egy seggarc vagy." 😀
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Jó ez a Roast 😀
több mint 12 éve
hát sztem Csíra mivel ismerte őket, simán levágta volna az egészet...előzetes viszont nem túl biztató számukra...Divat
Hát az lehet, és nyilván alapból szopó így a küldetés, de hát akkor is, sztem ezt így nem fogják megengedni nekik.

(Az előzetes meg lehet csak az X-Faktorokból jól megszokott: "Nagyon sajnálom, de haza kell küldjelek.........hogy össze tudj pakolni, mert BEJUTOTTÁL!!" jellegű történet 😀)
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Kíra hatalmas arc: Azért jöttem, hogy embereket alázzak. Való életben kerülném persze az ilyen embereket, de az ilyen show-ban persze, h neki drukkolok!

Hét mondása simán jár neki!
több mint 12 éve
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.fetomy
szerintem csak a Patrik nevű élőlény megy haza, Márk maradni fog.
a meleghangú szlovák srác viszont nem csinált semmit se. azon kívül, hogy bejött. inkább ő hulljon el, mert öröm nézni Csírát, ahogy lubickol 😀
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.fetomy
hát sztem Csíra mivel ismerte őket, simán levágta volna az egészet...előzetes viszont nem túl biztató számukra...

Edina megint kapott egy kis Mátéticint... 😀

|
több mint 12 éve
Istenem ez a Patrik mekkora gyökér... Azonnal elmondja Kírának az egészet, amivel gyakorlatilag rögtön hazaküldte magukat... Oké, hogy szopás, hogy Kíra tudja, hogy van egy tesója, de mondhatta volna, hogy csak ő jött be, szerintem emiatt simán mehetnek haza, hiszen senkinek nem lehet küldetésekről beszélni. Pedig sztem a többieket simán sikerült beszopatni. Amúgy óriási poén volt ez a cucc, kár, hogy ilyen fasságon elbukták.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Noémi nem jött http://www.pixter.hu/video?id=34825

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/balhe-aniko-leszrhazizta-pitet-2086094

több mint 12 éve
Sajna nincs jobb minőség, mivel mindet letiltja a jutub ausztrálián kívül, de érdemes azért belehallgatni. Ausztráliában is elindult a The Voice, ahol pl. ilyen brutál bluest is hallani: Karise Eden - It's a man's world
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? mérgembe kikapcsoltam mkior először mutatták, hogy a másik lány tovább ment azt hittem Jenni kiesik erre most olvasom hogy ő is benn van s valahol máshol ejtettek ki kettőt. Bocsánat epic fail ennyilt arról, hogy nyugodt természetű vagyok és nem hirtelen haragú :cool: 😛 na jó még kapnak egy-két műsort, az alcsútdobozi operaénekes is nagyon ott vandande
a konkurens kiscsaj stílusától kurvára viszket a tenyerem, remélem mihamarabb kiesik a picsába. na meg az a stand upos is elég gyengus volt, menjen a showder klubba ha olyan jó van szereplőtoborzás, de szerintem annál még én is jobbat tolok ha jól összekapom magam 😛 😀 ez nem stand up volt hanem 1-2 kurvaszar poén egymás után elmondva. vicc
a gyerekzenekar elég tucat, de sebaj első saját számos produkciónál úgyis kipotyognak 😊
a többi produkcióval nincs különösebb gondom, talán a társastáncos produkció volt számomra unalmas, de végre valahára sikerült a zsűrinek a számomra szimpatikus embereket beválogatni. Van kapásból 5-6 versenyző aki a győzelmének egyaránt örülnék, győzzön a jobbik. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A Quantumos srácok mondjuk nem lelkes amatőrök ez is hozzátartozik, ez így egy világbajnok formáció csak más néven futottak, eléggé elismertek nemzetközi szinten is. A vezetőjük koreografált már amerikában klippet is. Ettől függetlenül ami jó az jó, nincs elő írva hogy mindenkinek Utasi Árpi múlttal kell rendelkezni 😊
több mint 12 éve
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003262969679&sk=wall

Melák is ottvan kékgecin.
több mint 12 éve
killkenny 118 — Stream felelős
Talán ebben a topikban van a helye: http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUPmVE
5 éve még a giminkben léptek fel 😊zolika26
háh, az egyik taggal (freestlyer) együtt kosaraztam pár évet meg évfolyamtársam volt gimiben. milyen kicsi a világ 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? dande
mert nem érdekel senkit? 😮

minden műsor és minden előadó egy kalap szar, ha nem ezzel a mentalitással állsz hozzá, kár nézni 😀Höri
Amint az előző hsz-ból kiderült egyébként engem sem érdekelt a CSSZ az X-f inkább s azért Szirota tud valamit s igazságtalan lett volna ha ő kiesik ez fájt vóna csak kicsit amúgy nyilván túlélem. De nem töröm össze magam hogy a továbbiakat lássam majd a videókat megnézem.

azér a plusz egyemet amit nagy nehezen összekapartam mán nem kellett volna elvenni na 😂 :rolleyes:
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? dande
mert nem érdekel senkit? 😮

minden műsor és minden előadó egy kalap szar, ha nem ezzel a mentalitással állsz hozzá, kár nézni 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ezt jól beszívtam miért nem szól senki 😀 😀 😀 😀? mérgembe kikapcsoltam mkior először mutatták, hogy a másik lány tovább ment azt hittem Jenni kiesik erre most olvasom hogy ő is benn van s valahol máshol ejtettek ki kettőt. Bocsánat epic fail ennyilt arról, hogy nyugodt természetű vagyok és nem hirtelen haragú :cool: 😛 na jó még kapnak egy-két műsort, az alcsútdobozi operaénekes is nagyon ott van
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
A csaj kb. akármikor próbálkozott, mind kimaradt 😀
Amúgy ja, azt az évet szerintem nem nagyon követtem, mert így sem emlékszem rájuk. De lényeg, hogy úgy néz ki ott bejön a cucc, remélem jutnak is vele sokáig akkor már 😊fetomy
Ezen videójuk alatt is többnyire külföldi kommentek érkeztek, kivétel nélkül ajnározás:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mIpVmGLgVPU

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A csaj kb. akármikor próbálkozott, mind kimaradt 😀
Amúgy ja, azt az évet szerintem nem nagyon követtem, mert így sem emlékszem rájuk. De lényeg, hogy úgy néz ki ott bejön a cucc, remélem jutnak is vele sokáig akkor már 😊
több mint 12 éve
Na gyerekek az eddigi három CSSZ-ból ma néztem a legtöbbet kb 30 percet amíg ki nem derült ismét, hogy vszeg az én hallásommal van a baj mert Szirota egy tehetségtelen magát túl játszó vki és nem érdemli meg az élő műsort. Komolyan pedig ebből a zsűriből még csíptem is az embereket eddig. Hát a két dal minőségét nem lehetett összehasonlítani nemhogy a két lány tudását..... :o :o :o de szóljatok ha velem van a baj és én kérek elnézést. Ja és ez a 30 perc is sok volt....
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
háháá tök jók! Nagy poén volt az "Angolkás" csávónak beszólni, hogy nem, ő nem olyan ismert itt 😀
GT-t sose néztem, de most lehet akkor bepróbálom azt is 😊

Amúgy ők melyik kutatóban voltak? Nem emlékszem rájuk CSSZbőlfetomy
http://www.youtube.com/watch?v=BlZBK5Ch3hk

több mint 12 éve
háháá tök jók! Nagy poén volt az "Angolkás" csávónak beszólni, hogy nem, ő nem olyan ismert itt 😀
GT-t sose néztem, de most lehet akkor bepróbálom azt is 😊

Amúgy ők melyik kutatóban voltak? Nem emlékszem rájuk CSSZből