TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀BazzaniReni bandwagoner lettem
több mint 12 éve
Gondolom szar érzés a VV-ből a válogatón majd az Édenből egy hét után kiesni.Gyönyörű lesz ez a Való Világ szintű kavarás Máté volt csajával (márha ő a kalapos).hát kemény volt ahogy elbőgte magát, kiv leszek Píték terve bejön-e...bár én nem szomorkodnék ha petra kiesne.Divat
Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀Bazzani
Hátha lesz Bár3 vagy újabb Big Brother, ott nyerhet. 😀
több mint 12 éve
Ez a Petra kb annyit zavar, hogy ha elmenne, akkor már azt se tudnám hogy benn volt. Kírát viszont nem ilyen egyszerű ismét kirakni majd 😀 De jó terv egyébként. Már csak azt kell elintézni, hogy utána Bread Pít is kiessen, majd a nagyon csúnya, aránytalan testű, nem széparcú Andi húzzon el, és jöjjön még pár ilyen kifelé is jól láthatóan nagy szívű játékos mint Reni, aztán rendben vagyunk 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Gyönyörű lesz ez a Való Világ szintű kavarás Máté volt csajával (márha ő a kalapos).hát kemény volt ahogy elbőgte magát, kiv leszek Píték terve bejön-e...bár én nem szomorkodnék ha petra kiesne.
Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀Bazzani
|
több mint 12 éve
Gyönyörű lesz ez a Való Világ szintű kavarás Máté volt csajával (márha ő a kalapos).Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀
több mint 12 éve
Külföldön táncol, asszem Ausztriában. Sztem nem fog megijedni némi meztelenkedéstől sem.lenyomnálak mindkettőtöket 😀Vásárhelyi csaj. 😀kúrnám.
Látásból ismerem. Egész jó.Bazzani
kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamonHöri
am. bazzani, a hölgy tánctudományát melyik egységben lehet megtekinteni, mert gondolom nem holnap a fából készült királyfin a nagyszínházban... ? 😀peach
több mint 12 éve
lenyomnálak mindkettőtöket 😀Vásárhelyi csaj. 😀kúrnám.
kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamonHöri
am. bazzani, a hölgy tánctudományát melyik egységben lehet megtekinteni, mert gondolom nem holnap a fából készült királyfin a nagyszínházban... ? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vásárhelyi csaj. 😀kúrnám.
kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamon
több mint 12 éve
Nekem Elemző igenis szimpatikus!Lehet, hogy azért, mert én is papucs vagyok?
több mint 12 éve
Sikerült néhány produkciót és zsűrizést visszanéznem a Csillag születikből. Nem emlékszem, hogy a kertévék célközönsége ilyen töménységben megkapta-e már valaha az arcába, hogy amit hallgat és néz, az mennyire szar. Az élő visszacsatolás, Puzsér ezt érthetően (és néha igaztalanul) elmondja, ekkor legalább történik valami a stúdióban.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
ha valakit érdekel tudok egy kicsi SPOILERTakkor ez is SPOILER
szal andi elvileg megy is ki rögtön. gondolom ez azt jelenti, hogy holnap a másik csaj kap védettséget. és ezt továbbjátszva, ő majd beáll edina mellé (mindig ha kiesik valaki, előtte sokat szerepel a műsorban és nyomják a készítők nagyon)
SPOILER end, de szerintem itt nincs nagyon spoiler 😀
Anikót meg felrúgnám a holdig, kurvára irritáló ez a nő, a seggén kívül nincs értékelhető benne.brk
hát tnapi vége után nehezen hiszem, h Andinak nagy szüksége lenne a védettségre Petrával szemben, bár még van 3 rész, és ugye tudjuk, h bármi megtörténhet. Naívának viszont sztem reszeltek úgyh élvezze ki Brokit... 😊
/SPOILER
hát sztem LMZ szánalmasabb, mint Hiper, de az biztos, h ketten együtt qrva irritálóak, szépen egymásra találtak... 😀
|
több mint 12 éve
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.borzasztó a csaj az egyszer biztos! az elején még legalább a taktikázgatása miatt
Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...fetomy
érdekes volt , de mostanra maradt a gusztustalan egománia!
a szituban viszont egyértelműen a Levente a hunyó , aki hagyja hogy ezt műveljék vele az MEGÉRDEMLI!!
szerintem ő fel sem fogja mit is tesznek vele ,
"csak" a kedvében akar járni... :mad: :mad:
szerk. spoilereket mindenki szereti ?? :rolleyes:
én próbálom kerülni őket , de nyilván ha van rá itt igény , akkor
majd megpróbálok óvatosan olvasgatni... 😉
több mint 12 éve
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...
több mint 12 éve
Anikó: "Én nem irányítom Leventét. Ez erős kifejezés lenne. Levente hallgat rám" 😀 😀 😀 😀 Mega Lol ezen hangosan felröhögtem még jó, hogy be volt csukva az ajtó különben a család felébred 😛 Edinát és Mátét egyre jobban bírom kár, hogy ahogy sejtem nem ők viszik végig.
több mint 12 éve
.brk
1 890
ha valakit érdekel tudok egy kicsi SPOILERTszal andi elvileg megy is ki rögtön. gondolom ez azt jelenti, hogy holnap a másik csaj kap védettséget. és ezt továbbjátszva, ő majd beáll edina mellé (mindig ha kiesik valaki, előtte sokat szerepel a műsorban és nyomják a készítők nagyon)
SPOILER end, de szerintem itt nincs nagyon spoiler 😀
Anikót meg felrúgnám a holdig, kurvára irritáló ez a nő, a seggén kívül nincs értékelhető benne
több mint 12 éve
én azért kicsit sajnálom utasi árpikát, a rohadt rtl egy darabig elhitette vele, hogy tehetséges valamiben és van jövője... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.shawnkaEzt tudom én is, ironizálni próbáltam kevés sikerrel. 😀
Sima átlag szakmunkás gyerek lett Árpádból, pont ahogy várható is volt.
több mint 12 éve
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.
több mint 12 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor fog fellépni a legnagyobb csillag, Utasi mester. 😀ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.fetomyNem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomyő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnka
Viszont este muszáj visszanéznem az adást, sajna csak a végét láttam.
több mint 12 éve
jóvan egyiket sem szimpatizáltam, latintáncos unalmas, csávó meg elég gyengus volt.nem néztem a műsört, ki esett ki?eaglesmcnabba sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.shawnka
jövőhéten is 2 esik ki?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem néztem a műsört, ki esett ki?eaglesmcnabba sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.
több mint 12 éve
nem néztem a műsört, ki esett ki?eaglesmcnabba latin karnevál és a sit downos.
több mint 12 éve
nem néztem a műsört, ki esett ki?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnkaEz a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...BostonNem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomy