TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀Bazzani
Reni bandwagoner lettem

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Gyönyörű lesz ez a Való Világ szintű kavarás Máté volt csajával (márha ő a kalapos).
hát kemény volt ahogy elbőgte magát, kiv leszek Píték terve bejön-e...bár én nem szomorkodnék ha petra kiesne.Divat
Gondolom szar érzés a VV-ből a válogatón majd az Édenből egy hét után kiesni.
Hátha lesz Bár3 vagy újabb Big Brother, ott nyerhet. 😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Ez a Petra kb annyit zavar, hogy ha elmenne, akkor már azt se tudnám hogy benn volt. Kírát viszont nem ilyen egyszerű ismét kirakni majd 😀
De jó terv egyébként. Már csak azt kell elintézni, hogy utána Bread Pít is kiessen, majd a nagyon csúnya, aránytalan testű, nem széparcú Andi húzzon el, és jöjjön még pár ilyen kifelé is jól láthatóan nagy szívű játékos mint Reni, aztán rendben vagyunk 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Gyönyörű lesz ez a Való Világ szintű kavarás Máté volt csajával (márha ő a kalapos).
hát kemény volt ahogy elbőgte magát, kiv leszek Píték terve bejön-e...bár én nem szomorkodnék ha petra kiesne.

|
több mint 12 éve
Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀

több mint 12 éve
Vásárhelyi csaj. 😀
Látásból ismerem. Egész jó.Bazzani
kúrnám.

kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamonHöri
lenyomnálak mindkettőtöket 😀

am. bazzani, a hölgy tánctudományát melyik egységben lehet megtekinteni, mert gondolom nem holnap a fából készült királyfin a nagyszínházban... ? 😀peach
Külföldön táncol, asszem Ausztriában. Sztem nem fog megijedni némi meztelenkedéstől sem.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Vásárhelyi csaj. 😀
kúrnám.

kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamonHöri
lenyomnálak mindkettőtöket 😀

am. bazzani, a hölgy tánctudományát melyik egységben lehet megtekinteni, mert gondolom nem holnap a fából készült királyfin a nagyszínházban... ? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vásárhelyi csaj. 😀
kúrnám.

kb ennyi a tegnapi adásnak a foganattja 😀 amaz csajjal maximum kocsmai bunyóra neveznék be az oldalamon

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Nekem Elemző igenis szimpatikus!
Lehet, hogy azért, mert én is papucs vagyok?

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
Sikerült néhány produkciót és zsűrizést visszanéznem a Csillag születikből. Nem emlékszem, hogy a kertévék célközönsége ilyen töménységben megkapta-e már valaha az arcába, hogy amit hallgat és néz, az mennyire szar. Az élő visszacsatolás, Puzsér ezt érthetően (és néha igaztalanul) elmondja, ekkor legalább történik valami a stúdióban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ha valakit érdekel tudok egy kicsi SPOILERT
szal andi elvileg megy is ki rögtön. gondolom ez azt jelenti, hogy holnap a másik csaj kap védettséget. és ezt továbbjátszva, ő majd beáll edina mellé (mindig ha kiesik valaki, előtte sokat szerepel a műsorban és nyomják a készítők nagyon)
SPOILER end, de szerintem itt nincs nagyon spoiler 😀

Anikót meg felrúgnám a holdig, kurvára irritáló ez a nő, a seggén kívül nincs értékelhető benne.brk
akkor ez is SPOILER

hát tnapi vége után nehezen hiszem, h Andinak nagy szüksége lenne a védettségre Petrával szemben, bár még van 3 rész, és ugye tudjuk, h bármi megtörténhet. Naívának viszont sztem reszeltek úgyh élvezze ki Brokit... 😊

/SPOILER

hát sztem LMZ szánalmasabb, mint Hiper, de az biztos, h ketten együtt qrva irritálóak, szépen egymásra találtak... 😀

|
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.
Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...fetomy
borzasztó a csaj az egyszer biztos! az elején még legalább a taktikázgatása miatt
érdekes volt , de mostanra maradt a gusztustalan egománia!
a szituban viszont egyértelműen a Levente a hunyó , aki hagyja hogy ezt műveljék vele az MEGÉRDEMLI!!
szerintem ő fel sem fogja mit is tesznek vele ,
"csak" a kedvében akar járni... :mad: :mad:

szerk. spoilereket mindenki szereti ?? :rolleyes:
én próbálom kerülni őket , de nyilván ha van rá itt igény , akkor
majd megpróbálok óvatosan olvasgatni... 😉
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Anikót inkább hagyom is, félek telehányom a képernyőt ha mégegyszer leírom a nevét.
Viszont ez a Levente kurvaszánalmas...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Anikó: "Én nem irányítom Leventét. Ez erős kifejezés lenne. Levente hallgat rám" 😀 😀 😀 😀 Mega Lol ezen hangosan felröhögtem még jó, hogy be volt csukva az ajtó különben a család felébred 😛

Edinát és Mátét egyre jobban bírom kár, hogy ahogy sejtem nem ők viszik végig.
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
ha valakit érdekel tudok egy kicsi SPOILERT
szal andi elvileg megy is ki rögtön. gondolom ez azt jelenti, hogy holnap a másik csaj kap védettséget. és ezt továbbjátszva, ő majd beáll edina mellé (mindig ha kiesik valaki, előtte sokat szerepel a műsorban és nyomják a készítők nagyon)
SPOILER end, de szerintem itt nincs nagyon spoiler 😀

Anikót meg felrúgnám a holdig, kurvára irritáló ez a nő, a seggén kívül nincs értékelhető benne
több mint 12 éve
Vásárhelyi csaj. 😀
Látásból ismerem. Egész jó.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
én azért kicsit sajnálom utasi árpikát, a rohadt rtl egy darabig elhitette vele, hogy tehetséges valamiben és van jövője... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.shawnka
Ezt tudom én is, ironizálni próbáltam kevés sikerrel. 😀
Sima átlag szakmunkás gyerek lett Árpádból, pont ahogy várható is volt.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Árpád vezér nem fog fellépni, mert ő az RTL történetének legnagyobb baklövése. Veszprémben Bendegúzt nem tudta eljátszani a színpadon, annyira tehetségtelen. Pedig pont ezzel a karakterrel robbantott az első évadban. Nem véletlenül marad ki az összes promóból, meg fókuszból, meg minden háttéranyagból.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomy
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnka
ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.fetomy
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor fog fellépni a legnagyobb csillag, Utasi mester. 😀

Viszont este muszáj visszanéznem az adást, sajna csak a végét láttam.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem néztem a műsört, ki esett ki?eaglesmcnabb
a sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.shawnka
jóvan egyiket sem szimpatizáltam, latintáncos unalmas, csávó meg elég gyengus volt.
jövőhéten is 2 esik ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a sztendápos srác, meg a latintáncoskarnevál, mert nem szavaztak rájuk elegen.
több mint 12 éve
a latin karnevál és a sit downos.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem néztem a műsört, ki esett ki?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...Boston
Nem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomy
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?shawnka
ő egy csillag aki tavaly született meg természetesen. Igazi csillag: Már nincs a szakmában csak még látszik a fénye.