TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Persze a Csíra kavarás is benne van, de azért érdekes, hogy kezdő csapatból egy fiú maradt, ellenben négy lány.
több mint 12 éve
basszameg. mondjuk a védettség megoldása érdekes volt. mármint az a része, hogy Márk mondta meg, hogy hová álljon a meleghangú. amúgy nagyon szomorú rész volt, Krisztián kiesését kifejezetten rossz volt végignézni. amilyen unszimpatikus volt a legelején, annyira megkedveltem a karaktert mostanra és ugyanezt láttam a többieken is. reménykedtem egy Tazmán faceturnben, nem jött össze. kár.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
A Széfben a kretén csajok szerint azért írta Petőfi azt, hogy "Franciaország és India határos, De köztök az út nem nagyon mulatságos.", mert a 19. században még nem tudták, hogy ez nincs így. 😂SchleckEzen én is megrökönyödtem "kissé" 😀 Viszont bosszúból megvarrják Balázs pulcsiját 😛
több mint 12 éve
A Széfben a kretén csajok szerint azért írta Petőfi azt, hogy "Franciaország és India határos, De köztök az út nem nagyon mulatságos.", mert a 19. században még nem tudták, hogy ez nincs így. 😂
több mint 12 éve
Szerintem meg:Először is nem white hanem transparent, mert van aki fekete háttérrel nyomul és annak nem sokat ér 😀
Kár, hogy Omár esett ki, inkább mehetett volna Máté, mert már lassan hetek óta semmit nem csinál, de még bevágva is csak párszor van ahogy piál. Míg Omár mindig poénkodott, én mindig röhögtem rajta, meg vicces volt, ahogyan szivatják egymást Noémival. Ellenben a Máték Edina kapcsolat már inkább unalmas/idegesítő, mint szórakoztató. Egyáltalán nem bántam volna Broki távozását. Eazzy
Amúgy pedig én bírtam Omárt, Noémit nem és ezért nem bánom, hogy kiesett. Máté meg földim, a minimum hogy drukkolok neki 😀 Meg bírom is azért, egyedül annyit kéne tennie, hogy Edinát eltakarítja maga mellől, csak hát ugye akkor a hammertime hiányozna. Nem is a párosuk idegesít engem, hanem Edina. Nélküle Máté megint jó arc lehetne, így meg ha látom felbasz. Mármint a csaj. Mindegy, Krisztiánt mocskos mód sajnálom, mert kb. kedvencem lett mostanra, de hát ez van, csak ha lehet kérni, akkor jövő héten csaj essen ki, és lehetőleg Anikó, vagy ha az nem lehet akkor Edina/Noémi. De inkább Anikó, szívesen megnézném a fejét mikor kiesik a picsába 😊
több mint 12 éve
Szerintem meg:Kár, hogy Omár esett ki, inkább mehetett volna Máté, mert már lassan hetek óta semmit nem csinál, de még bevágva is csak párszor van ahogy piál. Míg Omár mindig poénkodott, én mindig röhögtem rajta, meg vicces volt, ahogyan szivatják egymást Noémival. Ellenben a Máték Edina kapcsolat már inkább unalmas/idegesítő, mint szórakoztató. Egyáltalán nem bántam volna Broki távozását.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én sem ezt hallottam, hanem hogy 4. lett.hát, ha holnap Dávid megkapja a védettséget és beáll Edina mögé, akkor szépen megdőlnek a források, miszerint Edina & Máté lesz a végső győztes.lolna ez az az info amirol soha, sehol nem olvastamhallottam, pedig sok baromsagot a fulembe fujt a szel 😊Fake
Amúgy ez de kemény, hogy tegnap felkerült a mai rész is... Gyorsan bele is pörgettem, hát durva volt. Főleg az amikor kimondja, hogy Márk jutalma, hogy védett, és mindenki azonnal kikészül, hogy akkor Krisztiánnak rögtön off.
Noémi meg pontosan abba a hibába esett, mint Edina. Össze-vissza reklámozta, hogy neki Omár mekkora fantasztikusan tökéletes párja, rá várt mindig és blablabla. Ha valakinek van esze és védettsége az ilyeneket rögtön kiszórja a picsába, mivel védettség nélkül sose robbantják szét őket. Bár azt hittem Edina mögé fog állni, de hát nem bánom, ha már Krisz kiesett, legalább Máté maradjon. 😊 Arra kíváncsi leszek, hogy Noémi kihez megy, mivel Pít már úgy néz ki rájött, hogy nem lehet benne megbízni, plusz ott van Petra, úgyhogy érdekes lesz 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát, ha holnap Dávid megkapja a védettséget és beáll Edina mögé, akkor szépen megdőlnek a források, miszerint Edina & Máté lesz a végső győztes.lolna ez az az info amirol soha, sehol nem olvastamhallottam, pedig sok baromsagot a fulembe fujt a szel 😊
több mint 12 éve
Én már tudom ki esett ki, a magon már megjelent a mai rész 😀
több mint 12 éve
hát, ha holnap Dávid megkapja a védettséget és beáll Edina mögé, akkor szépen megdőlnek a források, miszerint Edina & Máté lesz a végső győztes.
több mint 12 éve
Igen, plusz Máté meg ugye elvileg 4. lett, meg Anikó úgyis van annyira hülye, hogy úgyse vágja mi van, csak akkor közben nem tudom mi történt. Persze Nojémi is bejött a parfümnek, szóval kicsit sem kizárható mondjuk.Krisz sztem nem Kíra mögé fog állni amúgy.
Vicces lesz viszont, mikor Dévidnek vissza kell adnia Márk szívességét 😊
több mint 12 éve
szerintem is megkapja a védettséget. de Omár mellé fog beállni, legalábbis, ha lehet hinni a 2 hetes mondának. akkor az neki kb. most jár le.sajnos Melák is távozni fog holnap, bár reménykedem benne, hogy Csíra számításba veszi azt is, hogyha kirakja a Hotel legviccesebb karakterét, akkor azzal a húzással majdnem mindenkit magára fog haragítani. bár Pókmajom óta tudjuk, hogy ez nem faktor különösebben.
több mint 12 éve
Anikó annyira jó love to hate karakter lett, hogy nagyon szívesen beledobnám a fotelemet a TV-be, amikor meglátom.shawnkaDettó. De jó volt látni, hogy mennyire iszonyat vigyorgott és mondogatta a visszatértem szöveget, mikor úgy érezte sikerült betennie keményen valakinek, miközben igazából olyan szinten lett megvezetve mint a barom 😀
Szvsz amúgy Márk átadja a védettségét Dávidnak, és ezért volt Anikó azon mondata, hogy "Máté ma távozni fog", hiszen védettségen kívül mással Edinától úgyse rakja ki senki, Márk pedig minek is állna oda, Dávidról meg ugye tudják, hogy Edina jön be neki, aki szeret basz.. izé huncutkodni éjjelente.
Levit bírtam az elején, de az a baj, hogy az ilyen szintű papucsok annyira szánalmat keltenek, hogy nem tudom tisztelni így szimpatizálni se vele. Nagyon gáz már.
Dávid meg akkor lett volna fasza gyerek, ha nem csak a szája jár, hanem tényleg szarrá fújja a parfümével a csajok cuccait 😛
Ja, és háhá Krisztián a tavalyi USA X-Factor egyik döntősének, Chris Renének saját számát kérte a kívánságműsorban (Young Homie) 😊
több mint 12 éve
Anikó annyira jó love to hate karakter lett, hogy nagyon szívesen beledobnám a fotelemet a TV-be, amikor meglátom.
több mint 12 éve
nyilván átadhatja úgy Dávidnak, hogy Dávid tudjon róla.Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.HöriÉs ezt hogyan képzeled anélkül, hogy elárulná az átpasszolható védettséget?vadibandi
több mint 12 éve
Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.HöriÉs ezt hogyan képzeled anélkül, hogy elárulná az átpasszolható védettséget?
több mint 12 éve
szegény Meláknak ennyi volt az idény, Csíra biztos kirakja.Ha van esze Mátriknak, beszervezi Dávidot is hogy kitegye Mátét, és akkor teljes dominancia. De nincs.
több mint 12 éve
Márknak totál igaza volt, bár Csírának is, h nem kellett volna így elmondani Máténak és Krisztiánnak. Kiv leszek megbont-e vkit, v marad Csíránál...de mint tudjuk itt bármi megtörténhet és az ellenkezője is. 😊
|
több mint 12 éve
Ja, azért Edinától meg Anikótól szép volt, hogy jön vissza Márk a tesója nélkül és semmi mi történt, hol a tesód, hanem azonnal, hogy van-e védettsége. Nyilván elsősorban az érdekli őket, de azért elég gecik voltak.Amúgy meg szép, hogy mindenki nagyon könnyen elfelejt dolgokat, és nagyon könnyen kezel le másokat ugyanazért, amit ő csinált. Pl. éppen Krisztián ezzel, hogy a csávó mit van ki, ez egy játék, vagy Krisztián kiborulásakor Edina, hogy ez csak egy játék, szóval úgy azért kemények 😀
Levente meg már nagyon gáz... Semmi bajom nem volt vele, de már nagyon túlzásba viszi a dolgokat. Mint egy rossz kurva, aki tudja, hogy egy rossz lépés és jön a pofon, vagy a golyó a fejbe a "gazdától"...
több mint 12 éve
Megnéztem ezt a roastot. Kérdezhetném, hogy mi volt ez a szellemi kút mérgezés...Ez egész egyszerűen, ebben a formában szar. Ettől akármelyik haveri összejövetelen nagyobb beszólásokat hozunk össze 1-2 sör után. Némelyik beszólás már 1-2 évvel ezelőtt is unalmas volt, amikor kikerült a netre nem, hogy most papírból olvasva... Esetleg ha élőben leadták volna, de így összevágva borzalmas. Azért üde színfolt volt látni Kabai Lacit pólóban, nem épp józan szempillantásait a Thália Színházban. 😀 Mondjuk, miért kellett bevágni öt percenként, az már más tészta.
több mint 12 éve
Alja ez a Krisztián, azt mondja, ez egy játék, de ő meg punciskodik már egy hete Nikike miatt 😀 Kedves.Anikó bebaszcsizott, és egyből bekurvult. Egy újabb szép emberi tulajdonság nyilvánult meg benne 😀
Azért egy hate fuckot bármikor bevállalnék vele a hátsója miatt 😀
több mint 12 éve
Hát nem tudom, nekem bejött ez a roast cucc, mondjuk alapvetően tetszenek ezek az amerikai cuccok. Volt azért pár gyengébb, pl. ez a Tereskova és Cini nem tudom minek jöttek, de legalább őket sikerült égetni jó néhányszor. 😀 Meg már a sokadik elsütésre unalmas volt ez a "Meghívtunk egy fantasztikus embert blabla, de nem jött el, úgyhogy itt van feró" jellegű poén, de igazából ami kurva kiábrándító volt, az a különvágott Nagy Feró záróbeszéd. Hagyján, hogy külön felvették zöld háttér előtt és utólag bevágták, de legalább néha elvehette volna a szemét a súgógépről...Azért remélem lesz folytatás, összességében nem éreztem gagyinak.