TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
bréking:
Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕.brk
legalább lehet mibe pakolni.... 😀

dehogy ON is legyek: rendesen hiányzik az esti ÉH2 nézés... 😀Divat
Igen gondolkodtam, én is hogy beírom rendesen ÉHezek 😛, azért megszokja az ember.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bréking:
Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕.brk
legalább lehet mibe pakolni.... 😀

dehogy ON is legyek: rendesen hiányzik az esti ÉH2 nézés... 😀

|
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
bréking:
Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
zsindex.hu mai parlamenti tudósításából:
Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri.vadibandi
addig van ideje nyerészkedni, míg vissza nem állítják a királyságot.

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
zsindex.hu mai parlamenti tudósításából:
Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=j3cMAJIcgTs&sns=fb

Cristofel... 😀
több mint 13 éve
részegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀shawnka
Linket, de izibe!vadibandi
http://borsonline.hu/20120526_eden_aniko_masnaposan_torte_ossze_magat_es_az_autojatshawnka
Gondolom, hogy a képnek semmi köze a cikkhez!

több mint 13 éve
lol, mi történt Hiperrel? 😀kristof
Linket, de izibe!vadibandi
http://borsonline.hu/20120526_eden_aniko_masnaposan_torte_ossze_magat_es_az_autojat
több mint 13 éve
Linket, de izibe!

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Britney Spears?Rataxes
Akkor ez nem jött be 😊 Csalni akartam, gondoltam ránézek a hírek rovatra hátha segít 😊

szerk.: Shawnka Te mindig úgy módosítod a hsz.-eidet hogy utólag úgy tűnjön mintha nem lenne értelme a reakciómnak 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
részegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol, mi történt Hiperrel? 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Britney Spears?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve

"Amúgy jól vezetek!" - tette hozzá Anikó. 😂
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslol
Áh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy
Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!vadibandi
0:27 jobb alsó sarok. Ott van Noémi, meg Kyra ilyen nagy plakátja.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Áh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy
Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sikerült megnézni a megasztár utolsó döntőjét...

Természetesen megtudtuk ismét, hogy minden énekesnő a világon, de élen a valaha élt magyar énekesnőkkel egyenesen szánalmas, hogy énekesnek meri nevezni magát Gigi mellett, valamint az összes produkció messze jobb volt mint az eredeti, de hát ezen már nem is csodálkozom.

De hogy a volt mega-döntősök produkciója közben megláttam Szecsődi Károlyt mostmár Szecsődi Karolinaként az valami eszméletlen brutális volt 😂 😂
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Áh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylzns

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:
http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcgtenorx
Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)Schleck
Ha jól sejtem ez nekem szól 😛 Értem én, minden évben szarrá alázzuk a mezőnyt, csak sajnos ezt sose látja senki 😕 Le kéne vetkőznie ennek az országnak azt a baromi nagy arcot, ami mindig előjön, ha valamilyen megmérettetésen veszünk részt és máris nem lenne olyan tragikus élmény, mikor kiderül, hogy bukta.

Igen, nem szeretnek minket. Ezért nem kerül minden átlagszar dalunk 25. hely helyett a 16. helyre. De ha igazán jót, nemzetközi szintűt küldünk, akkor még ha nem is nyer, igenis szavaznak rá. Rúzsa Magdi erre a legjobb példa. Miatta megéri akárhány fos megasztár évad, mert ő a bizonyíték arra, hogy a sok átlagos szar között igenis lehet így találni kiugrókat. Ha Magdi populárisabb, vagy nagyravágyóbb lenne, akkor nem csak itthon lenne ismert.

Vagy nem tudom, Ádok Zolitól Wolf Katiig mindenki alázott, csak utálnak minket, Rúzsa Magdi évében meg mindenki elfelejtette, hogy utál, és a győztes Molitva mögött 2. helyen ment döntőbe, ahol aztán 9. lett...

Ez az eset mondjuk nálam abban is kivétel, hogy talán az egyetlen dal ez, amire azt mondom, hogy magyarul sokkal jobb.fetomy
Nem, a Hálók előadónk Rúzsa Magdi barátja.
Erre próbáltam utalni wink wink.
több mint 13 éve
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomy
te fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀kristof
Lehet, hogy írtam korábban nullát, de akkor csak elfelejtkeztem arról az 1-ről aki volt 😛

Höri: Kristóf kiesése nekem eddig még egyszer sem volt a fejemben. Illetve hát Dani visszatérése előtti héten eléggé úgytűnt, hogy nincs túl rendben az a brigád, és hogy bárki mehet onnan bármikor. Gondolom ezért is rakták vissza Danit 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomy
te fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀
több mint 13 éve
Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomy
ezt nem értem miért 😀Höri
Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀

az elején mindenki azt hitte szerintem, hogy ki fog esni Kristóf, mert a Király úgy rángatja dróton, ahogy akarja és ő is lesz a veszte. de hát már tudjuk, hogy a Király jobb ember, mint akárki valaha volt.

több mint 13 éve
Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomy
ezt nem értem miért 😀Höri
Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀

Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀
több mint 13 éve
hehe, végre debütált Levi a BKV kapujában, 0-0-ra végeztek a Gyirmót ellen 😀