TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen gondolkodtam, én is hogy beírom rendesen ÉHezek 😛, azért megszokja az ember.bréking:legalább lehet mibe pakolni.... 😀
Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕.brk
dehogy ON is legyek: rendesen hiányzik az esti ÉH2 nézés... 😀Divat
több mint 13 éve
bréking:legalább lehet mibe pakolni.... 😀
Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕.brk
dehogy ON is legyek: rendesen hiányzik az esti ÉH2 nézés... 😀
|
több mint 13 éve
bréking:Edina a corvinban van, gondolom a blikkhez jött. meglepően magas és sajnos tényleg nagyon nagy feneke van 😕
több mint 13 éve
zsindex.hu mai parlamenti tudósításából:addig van ideje nyerészkedni, míg vissza nem állítják a királyságot.
Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri.vadibandi
több mint 13 éve
zsindex.hu mai parlamenti tudósításából:Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri.

több mint 13 éve
Gondolom, hogy a képnek semmi köze a cikkhez!http://borsonline.hu/20120526_eden_aniko_masnaposan_torte_ossze_magat_es_az_autojatshawnkarészegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀shawnkaLinket, de izibe!vadibandi

több mint 13 éve
http://borsonline.hu/20120526_eden_aniko_masnaposan_torte_ossze_magat_es_az_autojatLinket, de izibe!vadibandilol, mi történt Hiperrel? 😀kristofrészegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀shawnka
több mint 13 éve
Linket, de izibe!lol, mi történt Hiperrel? 😀kristofrészegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀shawnka

több mint 13 éve
Britney Spears?RataxesAkkor ez nem jött be 😊 Csalni akartam, gondoltam ránézek a hírek rovatra hátha segít 😊

szerk.: Shawnka Te mindig úgy módosítod a hsz.-eidet hogy utólag úgy tűnjön mintha nem lenne értelme a reakciómnak 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
lol, mi történt Hiperrel? 😀kristofrészegen autóversenyzett az idővel valamelyik autópályán 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol, mi történt Hiperrel? 😀
több mint 13 éve
Britney Spears?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
0:27 jobb alsó sarok. Ott van Noémi, meg Kyra ilyen nagy plakátja.Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!vadibandivideó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy

több mint 13 éve
Sikerült megnézni a megasztár utolsó döntőjét...Természetesen megtudtuk ismét, hogy minden énekesnő a világon, de élen a valaha élt magyar énekesnőkkel egyenesen szánalmas, hogy énekesnek meri nevezni magát Gigi mellett, valamint az összes produkció messze jobb volt mint az eredeti, de hát ezen már nem is csodálkozom.
De hogy a volt mega-döntősök produkciója közben megláttam Szecsődi Károlyt mostmár Szecsődi Karolinaként az valami eszméletlen brutális volt 😂 😂
több mint 13 éve
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylzns
több mint 13 éve
Nem, a Hálók előadónk Rúzsa Magdi barátja.Ha jól sejtem ez nekem szól 😛 Értem én, minden évben szarrá alázzuk a mezőnyt, csak sajnos ezt sose látja senki 😕 Le kéne vetkőznie ennek az országnak azt a baromi nagy arcot, ami mindig előjön, ha valamilyen megmérettetésen veszünk részt és máris nem lenne olyan tragikus élmény, mikor kiderül, hogy bukta.Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcgtenorx
Igen, nem szeretnek minket. Ezért nem kerül minden átlagszar dalunk 25. hely helyett a 16. helyre. De ha igazán jót, nemzetközi szintűt küldünk, akkor még ha nem is nyer, igenis szavaznak rá. Rúzsa Magdi erre a legjobb példa. Miatta megéri akárhány fos megasztár évad, mert ő a bizonyíték arra, hogy a sok átlagos szar között igenis lehet így találni kiugrókat. Ha Magdi populárisabb, vagy nagyravágyóbb lenne, akkor nem csak itthon lenne ismert.
Vagy nem tudom, Ádok Zolitól Wolf Katiig mindenki alázott, csak utálnak minket, Rúzsa Magdi évében meg mindenki elfelejtette, hogy utál, és a győztes Molitva mögött 2. helyen ment döntőbe, ahol aztán 9. lett...
Ez az eset mondjuk nálam abban is kivétel, hogy talán az egyetlen dal ez, amire azt mondom, hogy magyarul sokkal jobb.fetomy
Erre próbáltam utalni wink wink.
több mint 13 éve
Lehet, hogy írtam korábban nullát, de akkor csak elfelejtkeztem arról az 1-ről aki volt 😛Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomyte fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀kristof
Höri: Kristóf kiesése nekem eddig még egyszer sem volt a fejemben. Illetve hát Dani visszatérése előtti héten eléggé úgytűnt, hogy nincs túl rendben az a brigád, és hogy bárki mehet onnan bármikor. Gondolom ezért is rakták vissza Danit 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomyte fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀
több mint 13 éve
az elején mindenki azt hitte szerintem, hogy ki fog esni Kristóf, mert a Király úgy rángatja dróton, ahogy akarja és ő is lesz a veszte. de hát már tudjuk, hogy a Király jobb ember, mint akárki valaha volt.Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomyezt nem értem miért 😀Höri
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomy
több mint 13 éve
Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomyezt nem értem miért 😀Höri
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀
több mint 13 éve
hehe, végre debütált Levi a BKV kapujában, 0-0-ra végeztek a Gyirmót ellen 😀