TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
melyik a Máté nője?csak most nézem, de egyébként sose szoktam
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pénzért.Stezvagy ő is maradhatott egy hétig nyaralni valamelyik szomszéd hotelben
több mint 12 éve
Pénzért.most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachJó lehetett amikor megkeresték a csajt.
Szia. Máté kúrogat egy csajt Mehikóban, meg kéne kavarni a szart, nem érsz rá odautazni?
Vagy mit mondtak miért kell odamenni?Bazzani
több mint 12 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachJó lehetett amikor megkeresték a csajt.
Szia. Máté kúrogat egy csajt Mehikóban, meg kéne kavarni a szart, nem érsz rá odautazni?
Vagy mit mondtak miért kell odamenni?
több mint 12 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachEbben az a pojén, hogy máténak most vicces a helyzete. Így sem valószínű, hogy a nő (mert ez amúgy kurvabrutál hogy minimum 40-45 a nő) megbocsát neki ha majd visszanézi, de ha a találka után is megkúrja (bocsánat huncutkodik vele) Edinát, akkor az ott végleg elvágja az egészet. Ha viszont nem huncutkodnak akkor meg Edina lesz besérülve. Mondjuk utóbbi alapállapot Edinánál de akkoris, szopóágra került kicsit a csávó. Az lenne neki a legideálisabb ha ma Edina kiesne, aztán valakivel tényleg érzelemmentesen végignyomná.
több mint 12 éve
Sebii
3 536
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂peachNem titkolta el. Edinának elmondta miután először megdöngette. Mármint Edinát.
több mint 12 éve
most wtf? viasat beküldte az édenbe máté nejét, aki annak létezését eddig vitézül eltitkolta? 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
.brk
1 890
http://erotika.indavideo.hu/video/Edina_es_Mate_besztofzseniális összeállítás, főleg amikor dugnak és megy a zene 😀
puzsér nagy rajongója a slam poetrynek, ez nem újdonság
több mint 12 éve
Na most hogy fejből letolta ezt az Akkezdet részletet, hát óóóóóriásit nőtt a szememben 😀Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀Rataxeshttp://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/166039
Ezt az öt percet külön belinkeltem, mert ennyi kultúra az RTL Klubon az utóbbi 5 évben nem folyt ki a csövön. Maximális respekt a csatornának és ez most komoly.Dzsokijuing
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez nagyon gáz.gáz , nem gáz , annyit elértek vele hogy Máté erősen megzakkant és
Tiszta Való Világ.
Máté nője meg nem egy szépség. Tiszta Keresztes Ildikó.Bazzani
nekik ez volt a lényeg!rádöbbent milyen kemény "játékot" is űz Edinával + a csajjal...
manipulációból meg sokkal durvább pl. amikor valakit visszahoznak aki már kiesett..
a csajra meg 1x azt hittem hogy valamiért mégis az anyját hozták el...
az a kalap még dobott rajta egy + 10 évet...
több mint 12 éve
Igen, ebből látszik, hogy az RTL mennyivel jár a TV2 előtt, megérezték, hogy az LMP/általános elégedetlenség erősödésével erre is nyitott egy egyre szélesedő réteg. Nyilván folytatják a tömegmanipulációt ezerrel, de ezzel tovább javítják a nézettségüket és még valamifajta kultúrmisszió is folyhat. Persze alapjáraton marad csak a bunkó megmondóember figurája, de még az is sokkal jobb, mint ez a körbenyalós szerep, amit eddig mindenki elfoglalt a médiában.Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀Rataxeshttp://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/166039
Ezt az öt percet külön belinkeltem, mert ennyi kultúra az RTL Klubon az utóbbi 5 évben nem folyt ki a csövön. Maximális respekt a csatornának és ez most komoly.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀Rataxeshttp://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/166039
Ezt az öt percet külön belinkeltem, mert ennyi kultúra az RTL Klubon az utóbbi 5 évben nem folyt ki a csövön. Maximális respekt a csatornának és ez most komoly.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amiket láttam, azokból a nagy kedvencem, Juhász Marci lehúzása volt teljesen fogalmatlan a részéről. A srác konkrétan a magyar népzene egyik megújítója, erre az eredetiséget kérte tőle számon...Sikerült néhány produkciót és zsűrizést visszanéznem a Csillag születikből. Nem emlékszem, hogy a kertévék célközönsége ilyen töménységben megkapta-e már valaha az arcába, hogy amit hallgat és néz, az mennyire szar. Az élő visszacsatolás, Puzsér ezt érthetően (és néha igaztalanul) elmondja, ekkor legalább történik valami a stúdióban.DzsokijuingIgen, bár szerintem most tényleg kicsit szigorú volt időnként, volt itt egynél több elviselhető produkció is, de ez sosem baj. A CSISZben még korrektebb volt, tényleg hihetetlen haladás ez a kertévézésben, mégha csak egy komolytalan paprikajancsiként is állítják be.Rajna
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem Baby Gaby jutott eszembe, ami akár reális is lehetne abból a szempontból, hogy Mátétól valszeg jó pár évvel idősebbEz nagyon gáz.Inkább a Dr.House-ból Cody.vadibandi
Tiszta Való Világ.
több mint 12 éve
Máté helyében könyörögnék Andornak, hogy álljon mögém.
több mint 12 éve
Én a csajra gondoltam most elsősorban 😊Nem gondoltam, hogy ez is olyan manipulált mint a VV. De ez szégyen.BazzaniEz nagyon gáz.Ne bántsd Keresztest 😛 Tényleg gáz nem is értem....dande
Tiszta Való Világ.
Most Máté komolyan gondolja, hogy saját pénzén ment oda??? nem hiszem
több mint 12 éve
Ez nagyon gáz.Inkább a Dr.House-ból Cody.
Tiszta Való Világ.
több mint 12 éve
Nem gondoltam, hogy ez is olyan manipulált mint a VV. De ez szégyen.Ez nagyon gáz.Ne bántsd Keresztest 😛 Tényleg gáz nem is értem....dande
Tiszta Való Világ.
több mint 12 éve
Ez nagyon gáz.Ne bántsd Keresztest 😛 Tényleg gáz nem is értem....
Tiszta Való Világ.
több mint 12 éve
Ez nagyon gáz.Tiszta Való Világ.
Máté nője meg nem egy szépség. Tiszta Keresztes Ildikó.
több mint 12 éve
Sikerült néhány produkciót és zsűrizést visszanéznem a Csillag születikből. Nem emlékszem, hogy a kertévék célközönsége ilyen töménységben megkapta-e már valaha az arcába, hogy amit hallgat és néz, az mennyire szar. Az élő visszacsatolás, Puzsér ezt érthetően (és néha igaztalanul) elmondja, ekkor legalább történik valami a stúdióban.DzsokijuingIgen, bár szerintem most tényleg kicsit szigorú volt időnként, volt itt egynél több elviselhető produkció is, de ez sosem baj. A CSISZben még korrektebb volt, tényleg hihetetlen haladás ez a kertévézésben, mégha csak egy komolytalan paprikajancsiként is állítják be.
több mint 12 éve
Puzsér a fókuszban épp az általa sokra tartott zenei produkciókat mutatta be 😊 Az egyik ezek közül: Sickratman - Evvel a dalban... Örök kedvenc, valóban zseniális 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A VV beszavazón azt mondta hogy igazi.nem tom azóta volt-e update
több mint 12 éve
Ha még eredetiek is (amit nem tudtam ennyiből eldönteni, meg a műsorban is gyenge minőségben néztem), akkor imádkozom, hogy benn maradjon 😀Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀BazzaniReni bandwagoner lettem
Höri
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
akkor tessék szépen siget is cserélni, ha már ejted Náomit... 😊Remélem a mi lyányunk bennmarad. Kicsit érzékeny, de remek a teste. 😀BazzaniReni bandwagoner lettem
Höri
|