TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Az egyik házasodni készülő gazda vásárhelyi, a szülei apósomékkal jóban vannak.Mókás:Ez jó. 😀
comment.blog.hu/2012/08/17/az_rtl_mellel_mondja_el_a_velemenyet?Sobri Jóska
Ha már RTL:
"A Házasodna a gazda című műsor lesz az egyik legnépszerűbb, hiszen már az első adás is elsöprő sikert hozott júniusban. Többen nézték a gazdák bemutatkozását, mint a labdarúgó EB döntőjét." 😊süti
Na a gyerek mindent akar csak házasodni nem. A szülei elmondása szerint hatalmas nőcsábász, jelentős nőforgalom van a tanyáján. Állítólag a haverjai nevezték a műsorba poénból.
több mint 13 éve
Mókás:Ez jó. 😀
comment.blog.hu/2012/08/17/az_rtl_mellel_mondja_el_a_velemenyet?Sobri Jóska
Ha már RTL:
"A Házasodna a gazda című műsor lesz az egyik legnépszerűbb, hiszen már az első adás is elsöprő sikert hozott júniusban. Többen nézték a gazdák bemutatkozását, mint a labdarúgó EB döntőjét." 😊
több mint 13 éve
detto...Hát én bánkodom most, mert Digin meg Sportklub nincs ugye😊 cska a pénzügyi versenyben fura, hogy a Digi ezzel elbukott egy ilyen másik csatornával szemben.zavi27de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.shawnkaNemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.Dub
amúgy SK-n még női kézi is hiányzik nekem... 😕
|
több mint 13 éve
Hát én bánkodom most, mert Digin meg Sportklub nincs ugye😊 cska a pénzügyi versenyben fura, hogy a Digi ezzel elbukott egy ilyen másik csatornával szemben.de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.shawnkaNemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.Dub
több mint 13 éve
de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.Dub
több mint 13 éve
Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.
több mint 13 éve
Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!Jó, hogy Digin nincs SportKlub.BazzaniEzt nem tudom,talán majd JJ megmondja 😊Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorterKöszi.
Eurosportban ugye nem kell csalódni, és ott továbbra is adnak majd NCAA meccseket, ugye ?
süti
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊JoeyPorter
több mint 13 éve
Jó pénzért fog táncikálni majd Győzike a képernyőn:www.boon.hu/jo-penzert-fog-tancikal-majd-gyozike-a-kepernyon/2048464
Az egyetlen műsora annak a szerencsétlen zsidó csatornának, ahonnan -ne adja isten- még kultúrát is magára szed a néző, erre abba is behívnak ilyen Magyarország legalja emberét, aki ebből ráadásul még ismét meggazdagszik.
több mint 13 éve
Jó, hogy Digin nincs SportKlub.Ezt nem tudom,talán majd JJ megmondja 😊Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorterKöszi.
Eurosportban ugye nem kell csalódni, és ott továbbra is adnak majd NCAA meccseket, ugye ?
süti
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊JoeyPorter
több mint 13 éve
deee
290
Uppszla persze, hogy nem most lesz bajnok a Juve 😛, hogy láthatnám végre őket, pláne, hogy ismét megtesznek mindent ellenük....Akkor is megvan az a fránya három csillag 😀
több mint 13 éve
Ezt nem tudom,talán majd JJ megmondja 😊Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorterKöszi.
süti
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊
több mint 13 éve
Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorterKöszi.
több mint 13 éve
Sport tv miért nem adja a HoF meccset ?Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni
Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐süti
több mint 13 éve
Sport tv miért nem adja a HoF meccset ?Áááá. Mostanában ökölvívás megy orrba-szájba. A Salido - Juanma meccset sztem már 10szer láttam.
Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐süti
több mint 13 éve
Sport tv miért nem adja a HoF meccset ?Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐
több mint 13 éve
Jogos. 😊Ha egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛xrace77főleg, hogy most nem is arany masnival lett átkötve csak rábasztak egy csúnya művirágot...kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛xrace77főleg, hogy most nem is arany masnival lett átkötve csak rábasztak egy csúnya művirágot...
több mint 13 éve
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...TocaHa egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛
több mint 13 éve
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...TocaPont ezt gondolom én is!
több mint 13 éve
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...
több mint 13 éve
A Marslakók végre dezertáltak az MTV-ről a kietlen űrbe: comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok_forgatasat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=indexDzsokijuingIdeje volt. Gondoltam, ha már ennyi pénzt rááldoznak akkor annyira szar nem lehet, ezért "megnéztem" belőle vagy két részt. Még azt se mondhatom, hogy emlékszem mi volt benne, mert egyszerűen azon kaptam magam, hogy bámulom a képernyőt és közben egész máshol jár az eszem.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
A Marslakók végre dezertáltak az MTV-ről a kietlen űrbe: comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok_forgatasat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=index
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
kalózkikötőből szedhető a "The Best of Ernie Kovacs" DVD, sajnos sok anyag elveszett róla, de ez a kb. 2-3 óra nagyszerű szórakozást nyújt, kötelező néznivalójjncaaAmikor az "Our man in Havana" filmet néztem (amiben Ernie nagyon jól hozza Segura kapitány figuráját) találkoztam először a nevével, és akkor utána is olvastam, a youtube-on is elég sok skeccs van tőle fent. Majd rápillantok a DVD-re hogy többet mutat-e.