TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
majkát nem láttam, hient viszont igen. mondtam is a mamának, hogy kapja össze magát, mert hétfőn beköltözik, csütörtökön párválasztás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Úúristen, Majka :o Nem tudom hogy egy bohóchoz vagy egy majomhoz áll közelebb ez a figura...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
igazából a szemöldök-szem kombinációja hiányzik!jó én arról a megbeszélésről lemaradtam, közbe snookert is néztem...de akkor is buziság volt, Melákot vissza!!! 😀Divatmiért? ennyire szeretsz feliratot olvasni?csebi
|
több mint 12 éve
jövő heti előzetesben aszondja t69.2, hogy férfias feladat lesz 😀 bejön 2 kan, heten kimennek immunity challengere, az utolsó kiesik (elemző mondott ilyesmit), a győztes meg viszi az immunity necklace-t 😀
több mint 12 éve
Csíra ott baszta el a játékát, hogy túl gyorsan állt bosszút Krisztiánon. Simán maga köre csavarhatta volna jobban, biztosabb pár is lettek volna (látszólag). Ráadásul ő nem baszta volna át, mert ugye az autószerelőbontó Hustle, Loyalty, Respect irányelvek szerint él. Meg ha nagyon kiakart volna baszni vele, akkor ütősebb lett volna ez az utolsó pár napban.shawnkaErről egyik kedvenc mondásom jutott eszembe:
Ha tudtam volna, hogy seggre fogok esni, akkor előtte leülök.
több mint 12 éve
Csíra ott baszta el a játékát, hogy túl gyorsan állt bosszút Krisztiánon. Simán maga köre csavarhatta volna jobban, biztosabb pár is lettek volna (látszólag). Ráadásul ő nem baszta volna át, mert ugye az autószerelőbontó Hustle, Loyalty, Respect irányelvek szerint él. Meg ha nagyon kiakart volna baszni vele, akkor ütősebb lett volna ez az utolsó pár napban.
több mint 12 éve
jó én arról a megbeszélésről lemaradtam, közbe snookert is néztem...de akkor is buziság volt, Melákot vissza!!! 😀Divatmiért? ennyire szeretsz feliratot olvasni?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
jó én arról a megbeszélésről lemaradtam, közbe snookert is néztem...de akkor is buziság volt, Melákot vissza!!! 😀
|
több mint 12 éve
Kírát megsajnáltam a végén , ez a srác tényleg többszörösen kibaszott veleDettó. Kíra először úgy döntött, hogy nem úgy cselekszik ahogy máskor tenné, nem áll bosszút, hanem elfelejti a gyereknek, rá is baszott. Féreg az a gyerek is, mert annyit legalább megérdemelt volna a csaj, hogy szóljon neki, hogy le akarja cserélni. Úgy lett volna fair, miután nem mondta el az ikres dolgot, benn tartotta Krisszel szemben és nem bosszulta meg, hogy már egyszer hátba támadta... Tanulság, sose add fel önmagad 😛
miközben ő mellette állt végig...yooker
Divat: Előre én is ezt gondoltam, de a műsort látva gondold már át 😊 Mi van ha Máté előbb állhat? Ő akkor is noémi mellé áll, mert megbeszélték a gyerekkel hogy ő megy edina mögé 😊
több mint 12 éve
Szomi-kutyi 😀 Bazzeg nagy EVIL volt a kettős ahogy röhögnek a többieken 😀 beteg egy páros ez a Píííít - András.Eazzymondjuk Andornak nem volt egyszerű megértenie, de utána tetszett neki is... 😀
szerkesztők Brokit igencsak bent akarták tartani, h a végére hagyták a ceremónián, kárh ezt az esélyt Melák anno nem kapta meg...
|
több mint 12 éve
Kírát megsajnáltam a végén , ez a srác tényleg többszörösen kibaszott velemiközben ő mellette állt végig...
Píték is óriásit koppantak , tegnap!
Azt én sem értem hogyan akarják megoldani hogy Mátét kitegyék ,
kb mindenki szereti a hotelben
inkább lapítaniuk kellene egy ilyen bukta után , de majd meglátjuk...
Amennyiben a szerkesztőktől kapnak segítséget akkor összejöhet minden más esetben
nagy eséllyel szívhatnak...
vadibandi ha olvasod ! tényleg nem rossz gyerek ez az Elemző , de legalább 1x "seggbe rúghatta" volna az Anikót igazán... 😉
több mint 12 éve
Szomi-kutyi 😀 Bazzeg nagy EVIL volt a kettős ahogy röhögnek a többieken 😀 beteg egy páros ez a Píííít - András.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Na ez a rész gecire tetszett! 😀 Azt sajnálom, hogy Kíra kiesett, mivel kb. csak belőle néztem volna ki, hogy Anikót kirakja valahogy, így akkor gondolom marad már a végéig. Viszont ez a hátsó szervezés kurvajó volt, és nagyon tetszik, hogy így megkapta Dávid, valamint hogy a pete meg a nője ki lett hagyva belőle. Kis köcsögök ki akarják rakni őket, érdeklődéssel várom, hogy gyakorlatilag 2 vs 8 csatát hogyan próbálják majd megnyerni, ha már úgyis annyira okosok ugye 😀
több mint 12 éve
ez kurvajó rész volt 😀 főleg a flashback. jó volt látni, hogy egyedül Pít és Andor lepődtek meg, ráadásul ezzel ők most peremvidékre kerültek. aztán az ő távozásuk után szépen el lehet kezdeni majd szapulni a családot.btw Pécsen most van ÉH buli, konqueror kiment száguldóriporterkedni. eddig annyit tudok, hogy teljes roster van, Márk majdnem fellökte és Mátén Hihetetlen Hulkos póló van.
több mint 12 éve
Dávid barátunk konkrétan jó nagy öngólt lőtt, megköszönheti magának 😀
több mint 12 éve
persze , kell a "fordulat" meg minden , és természetesen én is lelkesen nézem tovább , csak annyira gondoltam hogy legalább minimális ! tennivalója legyen valakinek a védettségért amivel simán kitehet olyat aki mondjuk egy csomó ideje izzadva taktikázik odabent a zsozsóért...pláne ha ilyen kő arc mint ez az új gyerek brrr....
mellesleg én azt hogy kihozták a Máté barátnőjét azt pont nem tartom olyan
hú de nagy belenyúlásnak...
ne sajnáljam már szegényt amikor vidáman kúrogatja + hajtja itt a nőket azért
hogy igenis "felenie" kell érte a Szerelmével szemben!
+ a nagy vallomás után meg újra simán rámászna a csajra!
nekem nagyon szimpatikus volt a Máté de ez így már nem nagyon fér bele!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jo tavaly pokmajom hanyszor kapott minden szar kamura vedettseget ? legalabb 3x. a legcsirabb az volt mikor felkellett tepni a boritekot amiben barmi lehetett es mivel neki veszitenivaloja semmi nem volt a lanyok tulerejenek hala ezert feltepte miutan mindenki parazott az esetleges kieses miatt. mi volt a boritekban ? gratulalunk vedett vagy. szakadtam rajta 😀sajnos csak az ilyen "igazsagtalan" dolgokkal lehet ugy belenyulni a jatekba h a dinamikajat fenntartsak.
több mint 12 éve
Az a kérdés, hogy mennyire lehet "korrekt" egy ilyen játék, és hol a határ, amikor már durvának érezzük a tévécsatorna belenyúlását az eseményekbe, illetve az esélyegyenlőség felrúgását a nézettség érdekében.Nekem az még belefér, hogy a játék felépítéséből következően valaki akár 4-5 hét benntartózkodással nyerhet, vagy az, hogy a párválasztó ceremónián manipulált a "versenyzők" párválasztásának sorrendje.
Még talán az is, hogy Pétert kitették a tótozás miatt.
Nálam dr. Cody bevonása verte ki a biztosítékot, mert senki mást nem szívattak ennyire szarrá, nem vontak be játékon kívüli tényezőket, csak Broki oboázott egy nagyot.
Persze ettől még lelkesen nézem tovább!
több mint 12 éve
azért az , hogy mindkét játékos védettséget kaphatott , és gyakorlatilag bárkit kiejthetnek pedigkeresztbe szalmát nem tettek érte , megint egy kicsit erős!
főleg hogy a srác gilisztányi aggyal sem rendelkezik és tényleg fingja nincs a játékről..
kapjanak küldetést (még csak túl nehéz sem kell ) és ha megoldják rendben !
de így , mindenképpen gáz... :mad:
több mint 12 éve
Noémi az idei Alíz. Máténak csak kb. eddig kell, hogy ne hulljon ki, de jövő héten valahogy biztos kigolyózzák majd Rolit. Vagy utána héten. De lényegtelen, Broki tuti, hogy visszatalál Edinához.
több mint 12 éve
Bocs akkor ezt most nagyon nem vágom, ja hogy Noémi Dávidkával van nem tudom miért gondoltam, hogy Píttel én kérek elnézést 😂 akkor mehet a történet és remélem, hogy ezt majd normálisan utána le tudják rendezni egymással és Noémi meg Máté nem talál egymásra. Mégegyszer bocs 😊
több mint 12 éve
olyan meg ugye nem lehet, mert az már buzis volna.Mert mind a ketten kiesnek 😉dandeValamit nem vágok. Ha Betti beáll pít mögé, kiesik Andi vagy hogy hívják Pít nőjét, Máté meg Noémi egymás mellé állnak és onnan kiesik Dávid. Max ezt úgy tudom elképzelni,hogy Máté és Noémi beáll Pít mögé és odaáll Betti is és akkor kiesnek tényleg 😀fetomy
több mint 12 éve
Mert mind a ketten kiesnek 😉dandeValamit nem vágok. Ha Betti beáll pít mögé, kiesik Andi vagy hogy hívják Pít nőjét, Máté meg Noémi egymás mellé állnak és onnan kiesik Dávid. Max ezt úgy tudom elképzelni,hogy Máté és Noémi beáll Pít mögé és odaáll Betti is és akkor kiesnek tényleg 😀
több mint 12 éve
Pít Andorral van. Még ha beállna oda Betti, Noémi meg önszántából kiejtené Dávidot, akkor sem Mátéra pazarolná akkor jövő héten a védettségét Pít. Ebben biztos vagyok. vagy akkor vezesd le, hogy ez a Máté-Noémi kiesés egyszerre hogy jöhetne létre, mert nálam sehogy. legalábbis most nem.