TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Viszont akinek esze van itt szerepet játszik, mivel az része egy jó taktikának itt szerintem. Ilyen alapon pedig bárki lehet totál másmilyen mint amit mutat 😊fetomyez elég érdekes dolog , lehet hogy nagyon kevesek képesek erre,
(és ez tényleg nagy segítség lenne ebben a játékban )de hetekig , hónapokig kibújni a saját személyiségedből borzasztó nehéz lehet !bizonyos szitukban sztem reflexesen ezek szerint reagálsz dolgokra
így könnyen kiesel a szerepből , valamint ha te alapból nem vagy egy nagy manipulátor , hőzöngő ,vagy csendes vagy akármi akkor hiába akarsz az lenni hirtelen , nem fog menni...
szóval én inkább abban hiszek hogy az itteni szereplők a valóságban is hasonló személyiségek!
több mint 12 éve
Oscar mindenképp járna neki 😛 Van valami csak szerintem rátesz.btw szerintem ez az Edina szerelem is kicsit túl van játszva általa. Persze eleinte belezúghatott meg minden, de szerintem annyira nagyon nincs belepistulva mint amennyire mondja/mutatja. Szerintem csak éppen azért választotta ezt taktikának, mert elég hosszú bennmaradást garantálhat, ha azt mutatja kifelé a többieknek, hogy ő szerelmes meg minden, és szemét aki belekavar.fetomyakkor viszont Oscar-díj !
lehet hogy Roli is csak játsza a hülyét hogy senki ne tartsa veszélyesnek! 😉yooker
Roli amúgy annyira valóban nem hülye mint eleinte, de még így is eléggé az 😀 Viszont akinek esze van itt szerepet játszik, mivel az része egy jó taktikának itt szerintem. Ilyen alapon pedig bárki lehet totál másmilyen mint amit mutat 😊
több mint 12 éve
btw szerintem ez az Edina szerelem is kicsit túl van játszva általa. Persze eleinte belezúghatott meg minden, de szerintem annyira nagyon nincs belepistulva mint amennyire mondja/mutatja. Szerintem csak éppen azért választotta ezt taktikának, mert elég hosszú bennmaradást garantálhat, ha azt mutatja kifelé a többieknek, hogy ő szerelmes meg minden, és szemét aki belekavar.fetomyakkor viszont Oscar-díj !
lehet hogy Roli is csak játsza a hülyét hogy senki ne tartsa veszélyesnek! 😉
több mint 12 éve
Yooker: Noémi Rolival? Hát Roli szerintem csak akkor marad a döntőre, ha nem lesz fiú bejövetel már 😀 Jó, nyilván lehet nem így lesz, de hát Mátéval van esélye nyerni, Rolival szerintem nem.dande: Edina-Pít, Noémi-Máté páros így nem jó, akkor már Noémi-Pít és Edina-Máté, előbbi kettő úgyis sokat nyomul egymással megint (Pít ugye ki akar menekülni a faszija mellől, Noémi meg keres valaki biztosat), így akkor már az lenne valószínűbb, csak Pít ugye szentlélek és aki egyszer vele van azt ő már nem akarja sose kiejteni, más párt viszont nemigen talál a faszinak.
btw szerintem ez az Edina szerelem is kicsit túl van játszva általa. Persze eleinte belezúghatott meg minden, de szerintem annyira nagyon nincs belepistulva mint amennyire mondja/mutatja. Szerintem csak éppen azért választotta ezt taktikának, mert elég hosszú bennmaradást garantálhat, ha azt mutatja kifelé a többieknek, hogy ő szerelmes meg minden, és szemét aki belekavar.
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá ez nagyon gáz szegény Puzsér 😂 Az Edina Máté Noémi meg Máté Noémi Edina meg Noémi Edina Máté 😛 témához, hogy szerintem megdumálhatnák és játszhatnának így végig Noémi marad szépen Mátéval (Edina tán képes kszeretni belőle), Rolika megkapja Műmell 2.0-t (neve most nem jut eszembe) Edina lehetne Píttel, Pít amúgy is kivan Andorkától, amit nem csodálok, ő a legnagyobb kavaró repül , sajna a Levi Anikó páros szétszedhetetlen egyre inkább 😀, s Betti Márkó is gondolom együtt maradna, s a másik új csajnak pápá. De persze a védettség mindent megváltoztathat, úgyhogy valószínű nem így lesz 😛
több mint 12 éve
Valszeg a sztori abból indul ki, hogy Tüncike a BPTV-ben egyszer váltott vele másfél szót, most meg be akart kerülni a médiába. Még az is lehet, hogy bejött neki, a cikkben végülis nincs semmi arra utaló, hogy beszéltek volna valaha 😀 csak annyi, hogy látták egymást, ami feltehetően igaz, és még az is lehet okés, hogy nem voltak közömbösek egymás számára 😀"tovább fokozta Puzsér vonzerejét Tünde szemében, hogy nagyon hasonlít Donatella édesapjára, Lászlóra. " A végén még egy titkolt szerelemgyerek is felbukkan valahol 😀DzsokijuingKiszel Tünde és Puzsér romantikus kapcsolata, ezért már megérte felkelnem.Ez kurvajó, a hírcsárdának komoly riválisa akadt 😀Rajna
http://www.storyonline.hu/hirek/puzserkiszel/38855/Dzsokijuing
több mint 12 éve
"tovább fokozta Puzsér vonzerejét Tünde szemében, hogy nagyon hasonlít Donatella édesapjára, Lászlóra. " A végén még egy titkolt szerelemgyerek is felbukkan valahol 😀Kiszel Tünde és Puzsér romantikus kapcsolata, ezért már megérte felkelnem.Ez kurvajó, a hírcsárdának komoly riválisa akadt 😀Rajna
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kiszel Tünde és Puzsér romantikus kapcsolata, ezért már megérte felkelnem.Ez kurvajó, a hírcsárdának komoly riválisa akadt 😀
több mint 12 éve
Egyébként én annyit hozzátennék, hogy nem látom miért probléma, hogy Noémi nyomult Mátéra. Miért rohadék ettől Noémi? .fetomynem írtam hogy rohadék lenne , csak azt hogy ezzel a nyomulással
elveszti azt a pozitív szerepét hogy igenis ő benntartotta a Mátét
ezzel megmentve őket! már pedig eddig játszott ilyesmit...
+ talán jobb taktika lenne ha összeállna Rolival ő tutibb pár lenne mint itt
kamikaze akcióval rámenni a Mátéra...
amúgy meg nyilván a játék adottságaiból kiindulva mindenki mutatott már magából kevésbé szimpatikus elemeket , és nyilván én sem várom el ebben a játékban hogy mindenki szent maradjon...
több mint 12 éve
Kiszel Tünde és Puzsér romantikus kapcsolata, ezért már megérte felkelnem.http://www.storyonline.hu/hirek/puzserkiszel/38855/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Nyilván Noémit sem akarom védeni, nem is bírom, csak az Edina által vetített imidzsbe nem olyan nagyon férne bele ez a move, mert azért komoly segítséget nyújtott, és most szépen pár nélkül is találja magát, ha Edina úgy dönt, hogy odaáll Máté mellé. Meg lehet tenni, csak ez elég geci dolog lenne, amit ha igaz a kép magáról, akkor ő konkrétan nem tehet meg.Ugyanúgy kétszínű. Rolival is kedves meg minden, a háta mögött meg elmondta már múltkor is, hogy mennyire hülyegyerek. Aztán meg bemondja a kamerába, hogy mennyire undorító, hogy a szemedbe mosolygok, a hátad mögött meg szidlak...
Egyébként én annyit hozzátennék, hogy nem látom miért probléma, hogy Noémi nyomult Mátéra. Miért rohadék ettől Noémi? Ez a játék erről szól könyörgöm, ez nem úgy működik, hogy Máté-Edina az elején kijelentik, hogy hatalmas a szerelem, ebbe aki belerondít az undorító szarházi, és akkor így gyakorlatilag garantálták is maguknak a döntőt... Ha ez így van, jelentkezek a következőbe, kijelentem 2. nap, hogy szerelmes vagyok a páromba, aki elveszi tőlem az gusztustalan féreg ember, satöbbi és ott is van jó pár hét nyaralás, plusz a döntő 😀
Főleg, hogy Noéminek éppen nincsen párja, nemhogy erős de gyenge se, és itt vagyunk a döntő torkában, lehet ő itt rendes és gyakorlatilag feláldozza magát, hogy Edináék örök szerelemben legyenek még 1 hétig, de akkor jó idióta lenne. Ha nyerni akar, akkor kénytelen lesz párt találni, amire Máténál jobb jelölt per pill nincsen semmilyen szempontból. Edinának meg majd a játék végén elmagyarázzák, hogy Noémi nem élete szerelmét akarta lenyúlni, hanem játszotta a játékot.
több mint 12 éve
, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. ...fetomyna mondjuk erre Noémi pont egy szót se szólhatna ,
azok után ahogy nyomult Mátéra!
el tudok képzelni egy olyan ceremóniát ahol Máté választ majd kettőjük közül! 😉
bár valszeg simán Edinát választaná...
szerk. Edina szerintem egyáltalán nem buta, hanem igen jó manipulátor ,és "komolyan" gondolja ezt a közösen ,csapatban hablagyot egészen addig amíg ez megegyezik az ő érdekeivel is természetesen...
több mint 12 éve
Edina a kameráknak is játssza a szendét, meg a hasonlókat, pedig kicsit sem az 😊 Elsírja itt hogy senkiben nem lehet bízni, meg hogy mindenki önző, miközben ő mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar, és ugyanúgy nem érdekli semmi sem, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. Emellett iszonyat idegesítő figurát hoz már majdhogynem az elejétől. Persze lehet azért nem bírom egyáltalán, mert az álszentséget eléggé nehezen tűröm 😊fetomyén már arra is gondoltam h nem álszent...simán ilyen buta 😊
lehet ő "így játszik"
több mint 12 éve
Talán a legkevésbé szimpatikus Andor, de közte és Edina között a különbség, hogy legalább a háttérben a kameráknak elismeri, hogy a többi lakó előtt kétszínű 😊 Edina a kameráknak is játssza a szendét, meg a hasonlókat, pedig kicsit sem az 😊 Elsírja itt hogy senkiben nem lehet bízni, meg hogy mindenki önző, miközben ő mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar, és ugyanúgy nem érdekli semmi sem, csak hogy Mátéval együtt tudjon lenni, amiért pl. simán kirakná Noémit ha lehetősége lenne rá. Emellett iszonyat idegesítő figurát hoz már majdhogynem az elejétől. Persze lehet azért nem bírom egyáltalán, mert az álszentséget eléggé nehezen tűröm 😊
több mint 12 éve
Na most lehet velem van a baj, de szerintem pont Edina a legnormálisabb csaj az összes között a hisztijein meg a nyavalygásain túl. S pont ő nem keveri a szart egyszerűen "csak" szerelmes. Erre jön ez az Andorka Rudolf (alias Andi) meg ez a papucsállatka Levente és érdekesen ismerték vagy nem ismerték meg. Ez az Andorka lemegy a bányába és feljön a bányarém az ijedségtől 😛 megőszült hajjal, úgyhogy nem tudom mit beszél pont ő kavar Anikó ellen Szóval vagy nekem jönnek rosszul le az összefoglalóból a dolgok meg nyilván más élő kapcsolatban mint innen a tévéből . Mindegy remélem Edina vhogy marad.
több mint 12 éve
Anikó zseniális. Hatalmas taktikus, bejön egy új csaj, 1 órával később rákérdez a leírt fontos titkára és ő csuklóból elmondja neki 😂fetomyvagy nagyon hülye vagy sejtette, hogy a csajnak védettség járhat ha elmondja neki és mivel bnők, így miért ne?
Boston Bogi meg ahogy machetevel vágta a kókuszt, azt hittem rossz műsort nézek.
több mint 12 éve
vártam már, hogy Máté mikor aljasodik le... egy szakra jártunk, volt, hogy pro fac. napon jól berúgtunk 😀csebiTe is bróker vagy ? 😉
amúgy vicces hogy egyik barátom pont most május 1.-én járt hasonlóan
egy buliban ! ő egy korláton esett át vizelés közben!
a fejét + vállát láttam elég durva !
azt mondja még a p@csén is karcolás van , elmondása szerint 20 centis... 😀
több mint 12 éve
vártam már, hogy Máté mikor aljasodik le... egy szakra jártunk, volt, hogy pro fac. napon jól berúgtunk 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Néha kellenek az ilyen bulik is!!Máté zseniális taktikus , megoldotta hogy maradjanak + egyben Noémivel is összekerült...
+ tök részegen is észnél maradt mert nem árulta el hogy Edinával kamaty volt... ! grat!
de a legnagyobb tegnap (Roli) :
-Levetkőzöl?
-PERSZE ! és gatyában tolta... 😂 😂
több mint 12 éve
Na azért ha most sem a nagymellű fekete hajú marad benn, akkor nincs igazság 😀 Mondjuk az alap probléma azzal van, hogy mindig egy fiú és egy lány jön be. Legközelebb két JÓ csaj jöjjön már 😀
Mátéékon szétröhögtem magam. Kaktusznyalás 😀 Egyre jobb arc ez a Roli is. Bár még mindig Mucsi jut eszembe: Róóóóóland!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
azért én már alig várom, amikor valahogy "véletlenül" eljut az infó Edinához, hogy Máté és Noémi smároltak, mekkora hisztit fog lerendezni 😀nembiztos, Broki sztem nem fog rá emlékezni, Náomi meg amúgyis buta 😀
mert alap, hogy ez ki fog tudódniStez
jééééégbőőőőőől vaaagyooooook... 😊
Hipernek, h fosik szája, remélem végre kiesik a gecibe!
|
több mint 12 éve
azért én már alig várom, amikor valahogy "véletlenül" eljut az infó Edinához, hogy Máté és Noémi smároltak, mekkora hisztit fog lerendezni 😀mert alap, hogy ez ki fog tudódni
több mint 12 éve
Anikó zseniális. Hatalmas taktikus, bejön egy új csaj, 1 órával később rákérdez a leírt fontos titkára és ő csuklóból elmondja neki 😂Máté meg epic, de főleg hogy simán rámozdult Noémire, akinek természetesen rengeteget kellett könyörögni 😀 Bár hozzáteszem Edina annyira leépítette magát a szememben,hogy még remélem is, hogy ők maradnak együtt...
Plusz Márk is zseniális taktikus. Komolyan némelyik embert elnézve még egy kamutaktikai valóvilágban sem érnének el semmit, nemhogy itt ahol azért jóval komolyabb szerepet játszik a taktikázás.
Ez a Szöcske meg úgy néz ki mint az első újonc csaj aki ki is esett (bár rá Betti is hasonlít). Bogi meg Andor v2.0.
több mint 12 éve
íj Bogi szegény engem kifejezetten taszít 😀StezOlyan mintha egy lány meg egy fiú jött volna be...