TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Sajnálom, hogy Pít és Andor esett ki!
Andor kellően gusztustalan és idióta volt ahhoz, hogy élvezetesebbé tegye a műsort, Pít pedig korábban ügyesen kevergette a dolgokat, bár az utóbbi időben már nem volt megfelelő alany hozzá.vadibandi
én Andor miatt örülök, bár ha lehetett volna ilyen opció, akkor egy Andor Anikó páros kiesésének örültem volna a legjobban... nagyon visszatetsző volt ez a két csaj, Andor is vizet prédikált és bort ívott szóval jó helyen van ő...

Pít felett meg eljárt az idő... belefáradt a kevergetésbe... csak sodródott már a végén...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Sajnálom, hogy Pít és Andor esett ki!
Andor kellően gusztustalan és idióta volt ahhoz, hogy élvezetesebbé tegye a műsort, Pít pedig korábban ügyesen kevergette a dolgokat, bár az utóbbi időben már nem volt megfelelő alany hozzá.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Ez a két nyaraló is csak egy kis feszkókeltés miatt jött be, de én fogadnék arra, hogy az abszolut háttérben lévő, lófaszt sem csináló Roland-Szöcske duót fogják kivinni magukkal. Nem akarnak nagyon belenyúlni a végébe, hadd öljék egymást Anikóék még itt a végén.Stez
az ő "feladatuk" is egy óriási nagy belenyúlási lehetőség a szerk.-nek!
kihozták őket nyaralni , miért ne azt csinálnák amit súgnak??yooker
plusz gondolom itt is megvan, ami az előző évadban, hogy a szerkesztők megmondják a védetteknek, hogy X személy kiejtése esetén nő a szereplési gázsi...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
A Don! Juppííííííí! Kiváló 😀 Remélem kap egy olyat, hogy mivel tavaly feláldozta magát, így most beszállhat 😀 Na jó ilyen nem lesz. De hát ne éden az éden Ádám nélkül 😀

És egyébként Alíz volt a csaj.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jelentkezzen aki szeretné becsicskítani a csűrhét így a vége felé

The King of Kings!!!!!!!!!!!! Persze este 9-kor vizsgázom 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Lassubeszedu rövid hajjal, meg vmi csaj, talán Nikolett.gabtsi
ő terhes volt a forgatás alatt, azóta szült is. szerintem Alíz, hogy mentorálja Noémit.
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Lassubeszedu rövid hajjal, meg vmi csaj, talán Nikolett.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
KORLEÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444NÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGY

de ki a másik kettő?
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Böhöh, Pít és Andi 😀
Egyébként jó döntés, a szőke ribi rettentő hülye volt az elmúlt hétben kb., el is intézte a kiesést, ez a páros komolytalan volt, a végén nem is nyerhetett. Ha Pít cserél Noémire, amikor lehetett volna, akkor megy a döntőig.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
ezt a 2 A betűs "nőt" nem lehet elviselni.... hazudnak,színészkednek összevisssza..
Erkölcsöt hangoztatja hyper állandóan, beszarás.
nem mindig annak van igaza aki a leghangosabban ugat..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Anikó bazmeg.. minden adás után elhiszem, hogy nincs lejjebb, és ez az idióta minden adásban rám cáfol.
több mint 12 éve
az nem gyenge, ahogy Roland még a törölközőt is tartja Norbertnek, na az szánalmas 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ez a két nyaraló is csak egy kis feszkókeltés miatt jött be, de én fogadnék arra, hogy az abszolut háttérben lévő, lófaszt sem csináló Roland-Szöcske duót fogják kivinni magukkal. Nem akarnak nagyon belenyúlni a végébe, hadd öljék egymást Anikóék még itt a végén.Stez
az ő "feladatuk" is egy óriási nagy belenyúlási lehetőség a szerk.-nek!
kihozták őket nyaralni , miért ne azt csinálnák amit súgnak??
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lassan eljutok arra a szintre, hogy nincs kedvem megnézni az adást mert hyper még mindig bent rontja a levegőt

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legyen igazad!
több mint 12 éve
Ez a két nyaraló is csak egy kis feszkókeltés miatt jött be, de én fogadnék arra, hogy az abszolut háttérben lévő, lófaszt sem csináló Roland-Szöcske duót fogják kivinni magukkal. Nem akarnak nagyon belenyúlni a végébe, hadd öljék egymást Anikóék még itt a végén.

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Értem én, hogy kell a show, meg kellenek az antikarakterek, de azért mindennek van határa! Anikó annyira gusztustalan lény, hogy nem hiszem el. De még ha csak megjátszaná magát és csinálná a műbalhét, de nem, ő tényleg elhiszi amit mondd és ez a legidegesítőbb az egészben. Edinára mondja, hogy nincsenek érzései, amikor ő elemző farkán lovagol egy hónapja, de mindig közli, hogy semmit nem érez. Felhúztam magam nagyon...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként egyre inkább megértem, hogy sokan miért nem látják át, Edina mennyire álszent és kétszínű. Pont ma beszéltük itthon, hogy pl. ilyen Anikónál meg nem is tudom kinél, talán Noémi/Niki volt korábban, hogy amikor valakinek letagadtak valamit vagy belehazudtak a szemébe, akkor visszajátszották szépen, hogy mennyire nem volt igaz, illetve Anikó maga is megoldja ezt, mert fél percen belül mond két ellentétes dolgot, viszont Edina ilyen dolgait sosem játsszák be. Pl. ma is a műsor közepén mikor Anikónak mondja, hogy soha még védett embernél nem mártotta be az Anikót semmivel, pedig a műsor elején az új csajnak éppen arról beszélt, hogy Anikótól csak műbalhé a sírás...

Na mindegy, a győztesnek nagyon már úgyse fogok örülni 😀 viszont annak legalább tudok, hogy így az utolsó hetekre úgy látszik a szerkesztők megtalálták Avril dalait is 😀 Az elmúlt 5-6 adásban már harmadszor hallottam 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Mondtam már hogy nem tudom mit csinálnék Andorkával Anikóval együtt? :o . Nagyon gázok vagy velem van baj Azért mert Andorkára csecsemő korától az senki nem nézett gyönyörködve nem kell álszűz libát játszania, ha valaki véletlenül! rágerjedt volna ő se biztos, hogy bugyiba maradt volnadande
Az az Anikó kurváz aki vígan lovagolt Elemző faszán.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondtam már hogy nem tudom mit csinálnék Andorkával Anikóval együtt? :o . Nagyon gázok vagy velem van baj Azért mert Andorkára csecsemő korától az senki nem nézett gyönyörködve nem kell álszűz libát játszania, ha valaki véletlenül! rágerjedt volna ő se biztos, hogy bugyiba maradt volna
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
jesszusom, ez az Anikó egy pszichiátriai eset. ennyire labilis őrültet nem láttam még, komolyan mondom rosszul vagyok tőle.
több mint 12 éve
Azért túl nyilvánvalóra sikeredett, szerintem elég sokan levágták. Meg nem is volt olyan kreatív, mint szokott lenni, de így is ütött.Rajna
úgy akarta ő hogy lehetőleg értse mindenki azért a dolgot...
nekem nagyon tetszett , bohócot csinált a mindenkit dícsérő kedveskedő zsűrikből
is ! kifejezetten jó ötlet és megvalósítás volt !mű mosollyal + kacsintgatással , mindennel
aztán emelte a táblát 4 meg 5 ponttal! 😊
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Egy kis étvágygerjesztő a ma estéhez:
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/14/eden_edinat_eleg_csunyan_szidjak/
Ez a Broki-féle "megértelek" olyan, mint ha Charlie Harpertől tanulta volna a Két pasi meg egy kicsi sorozatból.

több mint 12 éve
ez a Szabó Győző "vallomás" egy kicsit gyanús volt tegnap !
néhány dolgot mintha "tankönyvből" sorolt volna pl.....
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Tegnap Puzsér zseniális volt, csak le kellett vágni. Hülyét csinált mindenkiből mint "fehér-puzsér", ugyanúgy megmondta a frankót és szétoltott mindenkit csak olyan iróniával hogy szerintem az emberek 90%-nak nem esett le.JayB
Azért túl nyilvánvalóra sikeredett, szerintem elég sokan levágták. Meg nem is volt olyan kreatív, mint szokott lenni, de így is ütött.