TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ma 21:00, Viasat3: Any given Sunday

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.

3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!gabtsi
én az első részt megnéztem, de úgy döntöttem, hogy elég lesz belőle a hogyvolt is 😀

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Az x-faktorból ez a Lass Bea nevű csaj simán elmehetne hobbitnak valamelyik Gyűrűk Ura filmbe 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.

3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Illetve qrnám is.Höri
Alap.

több mint 13 éve
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀Schleck
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀

Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊Schleck
Mert a reality műsorok lényege, hogy a többieket ki kell csinálni és erre csak ő tett lépéseket 😀

Illetve qrnám is.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀

Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊

több mint 13 éve
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Ez a PJZ-s srác mennyire nem tud angolul? Csak hasonló szókezdeményeket tolt, mint ami az eredeti szám, amellett, hogy szarul is énekelte 😊 a rapper srác nekem tetszik, nemtom minek kell ez a kőostoba wannabe feka mellé.

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
Igen ott szinte mindegyik hihetetlen gyenge volt. Kis Zámbó kiemelkedett ebből, jogos a bejutása, és amilyen rossz volt a többi, Lass Bea is jogos volt, bár fárasztó ez a színésznő-sírás vonala, de még a hangjában van valami. Többi halálgyenge volt, így Stone is. Tehát 3/2 jó döntés. Ferónál ugyanez az arány nálam, Like ebben a mezőnyben egyik legjobb volt, a másik továbbjutó is a szimpibbek közé tartozik. A 3. továbbjutó már itt is mindegy volt, így a show, meg érdekesség miatt jött a másik három semmilyen helyett a rapperek. Nem ide való, Csillag születikbe inkább, mert érdekes, egész egyedien tolják, de ez egy ének, énekesverseny, amihez nem sok közük van. De végülis 3/3 érthető volt Feró is ebből a felhozatalból, ahogy Maleknál is ugyanez (2 egyértelmű jó, és egy showelem bohockodó Adél a semmilyenek helyett.) Geszti már támadhatóbb, én ott kettőt is cseréltem volna másra a cigánysrác mellett. Ott sajnos a selypítő, buzist nagyon sajnálom hogy bevitte.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bootcamp első két napja óta nem láttam, de mikor hallottam, hogy Kvaka Avrilt énekel, azt megnéztem. (Évril Leviny, 😂 ) Egyáltalán nem bírom magát a csajt, de ez a When Youre Gone feldolgozás jobb volt, mint néhány UK/US-es Avril-dal, szóval simán be is fért volna egy minőségibb külföldi verzióba is...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na kapja be Keresztes, hogy ezt az idegroncs Lass Beát elvitte magával, Zolika szinten van nálam ez a nőszemély elviselhetetlen, az apukát meg kiejtette....Stonenak meg a kis Zámbónak mondjuk örülök.
A csapatok közül a Soldierst sajnálom, mert 1, tutajosak 😛 2, debreceni kötődéssel rendelkeznek.
Viszont a P.Y.Z király, hogy bejutott, alapvetően nem áll közel hozzám a rap stílus, de ők jók (fogjuk rá)+ jókat fogok szakadni rajtuk. 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 015 — #NoStress
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊Rataxes
Pedig élőben vonzó, kellemes jelenség.

több mint 13 éve
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊Rataxes
Mikor megláttam a rózsaszín fejét meg, hogy megint sikerült melltartó nélkül megjelennie majdnem elhánytam magam...Matthew99
nincs mit tartani.

instant kill

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
csak most látom mi volt.

HELLYEAH!
Malek 4 prez!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man
Mikor megláttam a rózsaszín fejét meg, hogy megint sikerült melltartó nélkül megjelennie majdnem elhánytam magam...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
Malek jól döntött szerintem, 3/2 csaj papírforma volt ebben a gyengébb hetesben kiemelkedtek, a 3. a kiscsaj az gáz, de az meg várható volt a műsor miatt, meg a többi gyenge volt. A fiúk mezőnye már korábban is látszott, hogy a legerősebb idén, gyakorlatilag 5 simán bejuthatott volna ebből. Cigány srác tényleg nagyon jó, szerintem a Szilárd is bomba lett volna, őt sajnálom meg azt a visszafogott srácot is, én őket vittem volna. Csak ezt a buzis, sirógépet hagytam volna ki, miatta mérges vagyok.
több mint 13 éve
Én egyébként annyira nem lepődtem meg Geszti döntésén, az első két srácot én is döntőbe vártam, egyedül a homi romasrácot ejtettem volna ki a nagyobb darab fiatal gyerek rovására... Meg ugye elsődleges szempont volt nálam hogy a Szilárd nevű kisköcsög kiessen, már pár évvel ezelőtt a Társulatban is utáltam 😊
A csajok mezőnye is rendben van szerintem, Adélka még meg fog lepni pár embert, szerintem jól tolja csak még figyelmetlen, ezért hamiskás néhol... De szerintem ezen segíteni fog ha a mentorával 7/24-ben gyakorolnak. Nálam Ő a nr. 1. 😊
Az orrpiercinges csak is rendben van, és a harmadik csajszi bejuttatása is várható volt, kell egy ilyen tisztalelkű hamupipőke minden műsorba 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
don szilárdos picsogásNewman
az a gyerek nagy rejtély, hogy mit vár az élettől azok után, hogy beöltözik fred durstnek és folyik a nyál a szájából éneklés közben.

"Looks like Tarzan, plays like Jane"

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Zolika első héten úgy fog repülni, hogy csak úgy nyekken. Köze sincs a színpadhoz, enyhén szólva se egy megnyerő személyiség.
A norvégnak örülök, jól tolja, norvéghoz képest még szimpatikus is. A 3.tag olyan semmilyen számomra.

A lányoknál Jáger ebben az adásban totál leépítette magát nálam. Az a Kvaka, Kavka vagy Kafka vagy miafaszom nevezetűt én bírom eléggé, elég szende mondjuk a csaj. 😀
Adélka meg tutajos ez magától értetődik, bár ez a don szilárdos picsogás mindkét részről (főleg a sráctól) enyhén túl lett játszva. A 19 éves csajt meg az elején nem igazán csipáztam, sőt....viszont ő meg adásról-adásra építette fel magát nálam.

Tehát minden maradt a régiben, Geszti balfasz, meg van az idei év Baricza Adélka személyében és Ördög Nóri még mindig felbasz (bár az előző évekhez képest ez semmiség). 😀

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Úristen Geszti bazmeg 😀 Ekkora egy gyökeret. Most szánalomból továbbjutott a kis buzi, amikor Emota hatszor jobb volt nála...mondjuk a színházi fajankót gondoltam hogy be kell nyomni..

ki gondolná, hogy Cooliot hall majd az X-ben...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
azt a csőbuzi zolit már ide is azt hittem hogy csak azért rakták be hogy tovább_ jusson mint tavaly, erre döntőzik 😀

a csajoknál hatalmas pozitív meglepetés volt, hogy a szomorúcigánylány nem jutott tovább. egy megasztárból ki nem hagyták volna 😀

több mint 13 éve
Ááá, igen, valóban, gettómilliomos 😊 Köszi 😊

Ex-Rataxes