TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nemtom nézte-e valaki, de ma megvolt az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, amiben ugye a Compact Disco is fellépett, hálistennek tovább is ment, így tudunk majd idegeskedni szombaton, hogy mér nem szavaz ránk senki 😂

Volt pár kieső akiket marhára sajnálok, pl. a svájciak is jók voltak, és a finn csaj is, tényleg kár, hogy nem lesznek ott a döntőben. Én személy szerint Rambo Amadeust is nagyon sajnálom 😀 Ez a Zlad (elektronik supersonic)-féle angol hatalmas volt 😀 Továbbjutókból meg az orosz nénik, az ír homik meg a ciprusi lálálálálálálálány nagyon nem hiányoznának, de hát evvan, csak kedvencek úgysem mehetnek tovább 😊fetomy
én nyomtam az eredménykövetést twitteren erőből.

azt hittem az osztrákokat nem lehet lenyomni, annyira szar volt, hogy élveztem.
nekem a belga csaj tetszett legjobban, a svájci szerintem kurva rossz volt, de a gitáros luvnyát kurnám.

A CoDi szerintem felfelé lógott ki a mezőnyből.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
az írek tavaly is ezeket a homikat küldték 😂
komolyan, ennyire nincs zene náluk, hogy ezeket küldik minden évben?
mert még ha jók lennének.. 😀Stez
majdnem nyertek tavaly ha jól emlékszem , szóval érdekes módon eléggé volt kereslet rájuk...
idén kb. ugyanezt hozzák , meglátjuk mire lesz elég!yooker
és szerinted azért nyertek tavaly majdnem, mert olyan kurva jók voltak?
tekintve, hogy ez a verseny abszolút nem a zenéről szól..

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
mert még ha jók lennének.. 😀Stez
majdnem nyertek tavaly ha jól emlékszem , szóval érdekes módon eléggé volt kereslet rájuk...
idén kb. ugyanezt hozzák , meglátjuk mire lesz elég!
több mint 12 éve
Nemtom nézte-e valaki, de ma megvolt az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, amiben ugye a Compact Disco is fellépett, hálistennek tovább is ment, így tudunk majd idegeskedni szombaton, hogy mér nem szavaz ránk senki 😂

Volt pár kieső akiket marhára sajnálok, pl. a svájciak is jók voltak, és a finn csaj is, tényleg kár, hogy nem lesznek ott a döntőben. Én személy szerint Rambo Amadeust is nagyon sajnálom 😀 Ez a Zlad (elektronik supersonic)-féle angol hatalmas volt 😀 Továbbjutókból meg az orosz nénik, az ír homik meg a ciprusi lálálálálálálálány nagyon nem hiányoznának, de hát evvan, csak kedvencek úgysem mehetnek tovább 😊fetomy
mert még ha jók lennének.. 😀

több mint 12 éve

néhányat láttam , az Albán daltól azt leszámítva hogy a csajnak tényleg jó hangja van ( bírja az ordítást ) a víz kivert !
ilyen depressziós számot ritkán hall az ember!
a svájci nekem is tetszett igazi fülbemászós dolog volt bár egy kicsit ilyen mű rockosra sikeredett , valszeg egy rendes énekes hiányzott azért onnan...
kíváncsi leszek mire jutnak a mieink , tavaly sokat vártunk és semmi , lehet idén fordítva lesz...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Volt pár kieső akiket marhára sajnálok, pl. a svájciak is jók voltak, és a finn csaj is, tényleg kár, hogy nem lesznek ott a döntőben. Én személy szerint Rambo Amadeust is nagyon sajnálom 😀 Ez a Zlad (elektronik supersonic)-féle angol hatalmas volt 😀 Továbbjutókból meg az orosz nénik, az ír homik meg a ciprusi lálálálálálálálány nagyon nem hiányoznának, de hát evvan, csak kedvencek úgysem mehetnek tovább 😊
több mint 12 éve
hát ez meg mi a f*szom? 😀 :S :S :S
http://sport.msn.mainap.hu/szines/befellegzett-a-kocsmai-sportkozvetiteseknek-15248/Habi
Bár nem néztem még így, azért elég nagy lol. Tiszta jó szokott lenni itt a városban több helyen is kiépített sátrak voltak meg stb.. EB/VB idején. Olyankor néha még sikerült is igazán meccshangulatba kerülnöm.

De a cikk lényege, hogy a pénzesebb helyeken majd nyomatják a külföldi csatornákat, tehát sikerült megint beszopatni azokat, akiket amúgyse nagyon vet fel a pénz...
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hát ez meg mi a f*szom? 😀 :S :S :S
http://sport.msn.mainap.hu/szines/befellegzett-a-kocsmai-sportkozvetiteseknek-15248/

JT Daniels fan
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
tényleg, nem is számoltál be róla 😀 végignézted, vagy feladtad pár rész után?shawnka
12. résznél járok, de eléggé belassultam, így, hogy párhuzamosan haladok a kettővel, meg tanulnom is elég sokat kell. de nyárra tuti befejezem (mivel eléggé tetszik ez is 😊 )kristof
az jó periódus, ha jól emlékszem ekkor volt az, amikor Levi rendre telehányta a hotelt 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tényleg, nem is számoltál be róla 😀 végignézted, vagy feladtad pár rész után?shawnka
12. résznél járok, de eléggé belassultam, így, hogy párhuzamosan haladok a kettővel, meg tanulnom is elég sokat kell. de nyárra tuti befejezem (mivel eléggé tetszik ez is 😊 )
több mint 12 éve
Más, 1. évadot fullban le lehet valahonnan szedni? 😀fetomy
jutubon fent van az összes rész. meg a nNagy nTorrent nOldalon.shawnka
és amit állandóan reklámoznak viasat play v mi a tököm? (mondjuk én is youtuberól néztem)kristof
tényleg, nem is számoltál be róla 😀 végignézted, vagy feladtad pár rész után?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jutubon fent van az összes rész. meg a nNagy nTorrent nOldalon.shawnka
és amit állandóan reklámoznak viasat play v mi a tököm? (mondjuk én is youtuberól néztem)
több mint 12 éve
jutubon fent van az összes rész. meg a nNagy nTorrent nOldalon.
több mint 12 éve
Edina hatalmas tufa. Visszahívja Alexát, mert megbízik benne, ő azt mondja vigyázzon Mátéval, majd ott van országos barátnője Noémi aki szintén azt mondja, valamint a totál elfogulatlan 1. szériások is ezt próbálják megmutatni, de ők meg csak utálják Mátét. Futni kell Mátéhoz panaszkodni 😀 Most nem az, ki tudja mit tervez Máté, de senki nem is mondta, hogy cserélje le, csak hogy azért vegye észre, hogy nem olyan tuti az, hogy pl. Máté nem dobja el. Érdekes, hogy Alexa hamar rájött, hogy itt nem bizalmat akartak a tavalyiak döntögetni, csak a két idiótát rávezetni, hogy hamar beszophatják, ha vakon bíznak egyben.

De a priceless beszélgetés ez volt:
"Noémi: Figyelj Mátéval, mert pénzért jött, nem biztos, hogy nem fogja előbb eldobni.
Edina: Ahj, miért mondja mindenki eeezt??? 😮"
😂

Az meg gyönyörű volt, hogy Krisztián jön itt, hogy neki a 2 milla az kurvakevés, Omár meg közben -annak ellenére is, hogy Krisztián bereklámozta ott neki a lóvét- jelezte, hogy nála abszolút nem pénzen fog múlni. Ezért örültem is, hogy Krisztián zúzott haza, Omár meg maradt. Meg Dávid is, hogy neki az 1 milla az nagyon kevés, 2 az alja.. oké, hogy ez a pénzről szól, de azért igen durván pofátlanul nyomták ezt le.

Más, 1. évadot fullban le lehet valahonnan szedni? 😀
több mint 12 éve
Anikónak frankón semmi esze sincs, az utolsó héten nem bírja befogni a pofáját, Leventének ha van esze, simán lecseréli.
De Edina is bazdmeg... a fél bandától azt hallja, hogy ne bízzon Mátéban, még Noémi is közli vele, majd az első dolga, hogy rohan Mátéhoz panaszkodni, hogy miket mondanak neki ezek a szemetek. 😀

több mint 12 éve
Látom yooker te nem nézted anno Benk Dénes SK produktumát ebben a témában 😀fetomy
tényleg nem , de akkor
mindenképpen megpróbálom felkutatni és bepótolom ,
hátha felnyitja a szememet egy-két dologgal kapcsolatban... 😊
több mint 12 éve
Látom yooker te nem nézted anno Benk Dénes SK produktumát ebben a témában 😀
több mint 12 éve
Dávid faceturn egyértelműen, elsőre azt hittem Csöcskét rakja teli, de akkor rá csak ma kerül sor.

Viszont a Király & Co. előjöhetne már konfrontálódni az agyhalottakkal.Höri
kicsit azért fura volt hogy kb egyből a dugásról kezdtek beszélgetni...

ezek már tuti ismerkedtek a várakozóban mielőtt bejöttek...
vagy manapság tényleg így megy ??
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dávid faceturn egyértelműen, elsőre azt hittem Csöcskét rakja teli, de akkor rá csak ma kerül sor.

Viszont a Király & Co. előjöhetne már konfrontálódni az agyhalottakkal.

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/22/eden2_drama_aniko_es_levente_szakitottak/

több mint 12 éve
Hát ez megint egy legalja rész volt Anikótól.
Csak fél füllel hallgattam, de most frankón még Levente volt a szar ember, hogy engedte, hogy leigya magát a sárga földig Anikó? 😀 Mert úgy hallottam. Az mi volt bazdmeg? 😂
Konkrétan fényesre van folyton nyalva a segge, de még ilyenkor is képes kb. az egyetlen embert jól lefikázni, aki éjjel-nappal az Ő seggét védi. Levente helyében jól megszopatnám a döntőben, aztán simán lepasszolnám.
Az meg asszem tök egyértelmű volt, hogy nem a két szép szemükért fognak beállni mögéjük a régiek, hanem cserébe valamit kapni is akarnak, ha már kiestek. 😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Hát ez a Roli vaze nagy arc 😀

Alexa epic volt Dáviddal? "Végeztél?, Nem volt jó? Jó volt?" 😀 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
most már legalább tudom, h: rozsomák=mákőrlő! :rolleyes: :cool:Divat
Ja igen azt még ki is felejtettem 😂

Michigani Mákörlők 😂
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most már legalább tudom, h: rozsomák=mákőrlő! :rolleyes: :cool:

|
több mint 12 éve
Na eltaláltam, Dávid volt az. Aki gyorsan meg is kúrta Alexát akitől már az enyhén műnyögések közepette az "áááh-áááh-Hallod, szerinted ezt veszik?-áááh-áááh-Mert ngyon nem szeretném-áááh-áááh" mondatsorozat gyönyörű volt, meg a végén Dávidtól a "Végeztél? Nem volt jó? Jó volt?" szöveg is zseniális 😀

Azért az odabaszott emellett, hogy Krisztián úgy 1 óra után gyakorlatilag tudatta anikóval,hogy lóvéért szavaznak rájuk... Plusz Krisztián most többnyire megint a -nekem- nem túl szimpatikus figuráját hozza sajna :/

Edinától is jó volt, hogy visszahívta Alexát, mert megbízik benne, - elvégre úgy volt, hogy védettséggel mögé fog beállni 😀 semmi gond.

Anikót pedig nem érintheti ám meg akárki, de egy szál pinában lazán belül Krisz nyakába, és üvöltözi egész este, hogy kint van a pinája. Kuttúra az megvan.