TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Miért nem lehet egyszerűen megmondani Diarrának, hogy figyelj, te is szar voltál, de ezeknek a szerencsétleneknek semmi keresnivalójuk nincs is? 😀
több mint 13 éve
Beának a dal végére.. megjött 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Komolyan Lass Bea most először (párbaj) tetszett és talán van benne vmi ha esetleg tudja ezt hozni később akkor még van esélye (már ha nem most esik ki de elég komolytalan lenne hacsak Miklós nem akar bosszút állni 😛)
több mint 13 éve
Keresztes elég epic, hogy a saját számán sír 😂
több mint 13 éve
Az egyik artikulálni, a másik meg énekelni nem tud. Ki a fene válogatta be ezt a "fantasztikus" hip-hop duót?????? Első válogatón kellett volna nekik ajtót mutatni, nem most. De jobb későn, mint soha.gdavidvicces, ahogy az ének egyre rosszabb lett, a rap meg egyre érthetőbb. legalábbis én a párbajdalból már több (!) szót is megértettem. tökfilkó viszont paródia volt kb., szégyen hogy a saját mentoruk még erre is eljátszotta, hogy élvezi. sose halljon akkor ennél jobb előadást.
több mint 13 éve
erre kár volt bekapcsolnom a tévét. ezek ellen esett ki Andi a múlthéten? na menjetek a faszomba!!! ez volt az utolsó, remélem kiesnek a rákba!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az egyik artikulálni, a másik meg énekelni nem tud. Ki a fene válogatta be ezt a "fantasztikus" hip-hop duót?????? Első válogatón kellett volna nekik ajtót mutatni, nem most. De jobb későn, mint soha.szerk.: olyan feature miért nincs, hogy kettő (vagy több) megy haza egyszerre?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
mondjuk az érdekes, hogy már a 2. adásban párbajoznak. biztos meghekkelták a rendszert, mert ez nem állapot 😀
több mint 13 éve
lőjünk el még egy keltás poént gyorsan.Vajon milyen ötlettel kelt a csávó ma reggel, hogy ilyenre festette az arcát? 😛
Ég kék. Az RTL kelta.shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
höhö, random angol szavak egymásután mondva. szeretem azt, ahogy hazudsz te kelta 😀
több mint 13 éve
PYZ szevasz.Az első két adás kiesőjének Zolikát és Beát tippeltem, egyik se esik ki sajnos, de legalább párbajoztak...
több mint 13 éve
lőjünk el még egy keltás poént gyorsan.Ég kék. Az RTL kelta.
több mint 13 éve
Nem tudok mást mondani erre az évadra: SZÖRNYŰ, nem tudom hogy válogatták ezt össze de katasztrófa egy két kivételtől eltekintve komoyen az a PJZ meg ez a Like egy kabaré de persze a még hanggal is rendelkező Kvakának kellett kiesnie... körülbelül itt be is fejeztem a nézését. Ahogy ma már korábban mondtam bízom benne Blanka a Voiceban megmutatja mi az igazi éneklés.
több mint 13 éve
első héten nekem Antal Timi jobban bejött, szerintem kicsit lazábbra vette, mert ígyis-úgyis fix továbbjutása volt 😊 de hát ízlések és pofonok, én azt is elfogadom, ha valaki őt tartotta jobbnak. mostanra meg már egyértelmű lett, főleg hogy Adél is így leromlott újra.ma isnem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja voltNewman
több mint 13 éve
ma isnem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja volt
több mint 13 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.kaszoa keltákat nyomják a norvégok.
több mint 13 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.
több mint 13 éve
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.
több mint 13 éve
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.
több mint 13 éve
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.+ ha egy tájfunt belehelyeznek az arcodba.
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
gabtsi
mostantól én is felülök a Timi bandwagonra 😀
több mint 13 éve
A piros lakkruhara elmegy a hallasom.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLenémítottad a TV-t mi?gdavid
:love:gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.gabtsiA múlt heti produkciójához képest nekem ő is csalódás volt ma, csomószor el-elcsúszkált félhangokkal bőven...
Ma nem is írok sorrendet sem, egyikük sem kiemelkedő eddig (sőt...), és már csak ketten vannak hátra.kaszo
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLenémítottad a TV-t mi?
:love:gabtsi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
fú, Adélka nagyon elkeltázza.
több mint 13 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.Uhhh...
Adelt meg szívesen vigasztalom ha kiesik a végen.gabtsi
Nem egy nagy szám alapból, de ezt is sikerült kibelezni... összevissza táncol a hangszíne.
Ha valakinek van hangja, az kizáró ok volt az idei válogatáson?
Jó dolog a fák-facktor, de azért akkor is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)