TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Na jó, de megint ott a HA.Én arról beszélek, hogy így viszont, hogy így alakult, Ő a döntő legnagyobb vesztese. Konkrétan baromira égő volt, amikor mindenki közölte, hogy Ő sok, csak Roli miatt állnak oda, és egy pillanatig látszott is, hogy égett a bőr a pofájáról. 😀
És igen, azt meg Ő intézte el, hogy szerzett egy támogatót pont az ellenfélnek, az hatalmas hiba volt, azon ment el a döntő.
Mondjuk az is sanszos, hogy Roli nélkül talán ennyire sem lett volna szoros a döntő, de ez most mellékes mondjuk, így alakult.
több mint 12 éve
Noémi és Máté közösen kiválasztják Omárt segítőnek, Noémi Edina legjobb barátnője ,erre a legnagyobb ellenfél támogatóját választja sajátja helyet NOOOORRRRMÁÁÁLIS ?TocaEzt most nem értem.
több mint 12 éve
esküszöm jelentkezek a 3. évadba 😀 de akkor ott nem lesz hepiend 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
Omárt választotta mert mennyire tiszta, nem úgy mint Krisztián. A különbség annyi hogy az egyikkel megnyeri a műsort a másikkal nem. 😀Tocaazért választotta Omárt, mert ő nem mondott összeget, Krisz meg 3 millát. olcsóbb volt Omár 😀 (nehogy rasszistának gondoljatok azért 😀)
több mint 12 éve
Ebben nem értek egyet. Anikónak jól jött hogy Levi kiesett és Roli lett a párja. Anikónak jó volt hogy pénzeket ajánlott mert ezzel meg is nyerhette volna, ha nem hátrál be az utolsó pillanatban és ez volt az egyetlen hibája. Omárt választotta mert mennyire tiszta, nem úgy mint Krisztián. A különbség annyi hogy az egyikkel megnyeri a műsort a másikkal nem. 😀ne is mondd, Anikó konkrétan a legnagyobb vesztese a döntőnek 😀nahát, mi lett dubai-al? 😀.brkgondolom elég volt a 12.5 M neki 😊
btw így szaba (via shawnka) spoilerje után annyira nem izgultam, de sztem ez jobb döntő volt, mint a tavalyi (ráadásul Anikó is megszívta 😀)kristof
egy nappal előtte elveszti a párját, de úgy unblock az utolsó hetet annyira elbaszta, amennyire csak lehetett.. mindenkivel perlekedett, mindenkit elfordított magától, aztán naívan azt hitte, hogy majd ha pénzeget kezd el ajánlgatni, akkor az beviszi a döntőbe, aztán koppant egy kibaszott nagyot 😀
kis túlzással mindenki, aki hozzájuk állt közölte, hogy Anikót rühellik, egyedül Roli miatt vannak ott 😀Stez
Noémi és Máté közösen kiválasztják Omárt segítőnek, Noémi Edina legjobb barátnője ,erre a legnagyobb ellenfél támogatóját választja sajátja helyet NOOOORRRRMÁÁÁLIS ?
több mint 12 éve
ne is mondd, Anikó konkrétan a legnagyobb vesztese a döntőnek 😀nahát, mi lett dubai-al? 😀.brkgondolom elég volt a 12.5 M neki 😊
btw így szaba (via shawnka) spoilerje után annyira nem izgultam, de sztem ez jobb döntő volt, mint a tavalyi (ráadásul Anikó is megszívta 😀)kristof
egy nappal előtte elveszti a párját, de úgy unblock az utolsó hetet annyira elbaszta, amennyire csak lehetett.. mindenkivel perlekedett, mindenkit elfordított magától, aztán naívan azt hitte, hogy majd ha pénzeget kezd el ajánlgatni, akkor az beviszi a döntőbe, aztán koppant egy kibaszott nagyot 😀
kis túlzással mindenki, aki hozzájuk állt közölte, hogy Anikót rühellik, egyedül Roli miatt vannak ott 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nahát, mi lett dubai-al? 😀.brkgondolom elég volt a 12.5 M neki 😊
btw így szaba (via shawnka) spoilerje után annyira nem izgultam, de sztem ez jobb döntő volt, mint a tavalyi (ráadásul Anikó is megszívta 😀)
több mint 12 éve
ááááááááááááááááááh hülye Máté, tuti eldobtam volna a gömböt 😀Alíz meg most kurva boldog, happy endje megszületett
Kristóf meg biztos elköltötte már a 12,5 milláját, emiatt van most Edinával 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Máté helyében tuti eldobtam volna 😀
több mint 12 éve
oké Matcsi ledobja akkor 😮szerintem meg kurvaizgalmas lesz a kidobózás 😀
btw Anikó egy támogatót sem kapott 😀😀😀D.brk
baszki, ezen csodálkozol? 😂
több mint 12 éve
de hülye ez az Alízremélem Máté eldobja a lasztit, és szopik a ribanc
több mint 12 éve
szerintem Máté fog Edinával 😀 😀öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀shawnkaSzerinted ki nyer? 😀szaba
edit: Dzsízösz és tényleg 😂 "Legalább idén végződjön hepienddel!"
több mint 12 éve
szaba
10 550
öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀shawnkaSzerinted ki nyer? 😀
több mint 12 éve
hát nekem így az összevágottak után inkább úgy tűnik, hogy Mátéékhoz állt be Alíz, de ne legyen igazam 😀na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀Stezszerintem meg anikóékhoz, vagyis hát roli mögé, és anikó lebassza a labdát ami miatt roli 0 ft, ezért sír. vagy ugyanez a szkenárió csak edina-máté kombóval. bár mátéról kezdem elhinni, hogy kihúzná a 25-ig..brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀Stezszerintem meg anikóékhoz, vagyis hát roli mögé, és anikó lebassza a labdát ami miatt roli 0 ft, ezért sír. vagy ugyanez a szkenárió csak edina-máté kombóval. bár mátéról kezdem elhinni, hogy kihúzná a 25-ig.
több mint 12 éve
öléggé izgalmasra sikerült összehozni a döntőt. még én is izgulok, pedig nincs is rá okom 😀
több mint 12 éve
na Alíz dönt, szerintem Mátéék mögé áll be 😀
több mint 12 éve
szaba
10 550
szörnyű nap ez a mai, de úúúúgy szeretném már tudni mi lesz a vége 😀shawnkaLOL
több mint 12 éve
ma van a döntő?
több mint 12 éve
szegény Roli hisz Edinának, lehet ez lesz a veszte, sőt, biztos vagyok benne