TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
szörnyű nap ez a mai, de úúúúgy szeretném már tudni mi lesz a vége 😀
több mint 12 éve
http://comment.blog.hu/2012/05/24/nem_csak_seggvakaras_a_valosagshow
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofSzóval Edina vitte a pénzt?
Vagy Kristóf indított neki egy egyszereplős privát ÉH évadot?
több mint 12 éve
Én is Kristóf vagyok, de agyonlőném magam Edina közelében, maximum egy hét után.azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofmivel a 2. körre vissza lett vonultatva a név, így gondoltam hogy nem másikkal 😀 Esetleg még te jöhettél volna szóbaHöri
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofmivel a 2. körre vissza lett vonultatva a név, így gondoltam hogy nem másikkal 😀 Esetleg még te jöhettél volna szóba
több mint 12 éve
.brk
1 890
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofnahát, mi lett dubai-al? 😀
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)kristofnem, bár már tegnap is nyalizott neki, hogy de jó pasi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azt tudtátok, hogy Edina Mexikó után az első évados Kristóffal jött össze? 😊 (állítólag még most is együtt vannak)
több mint 12 éve
pedig mellette volt 2 szép érv is 😀Hát nem!vadibandiSajnos kiesett, akinek szurkoltam!vadibandiCsöcske?csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
A lopással vádolni kifejezés azért erős bulvártúlzás. Ez inkább fikázás volt mint vádolás, de lényeg, hogy Lang Györgyi kurva fair az biztos.Az meg a másik amit mondtok, a dalok egy jó része tartlmaz olyan dolgokat amiket más dalok is. Alapból manapság, mikor minden 2. ember zenélni akar, minden 5. sztár is kábé, egyszerűen nincs is annyi variáció hogy minden egyedi legyen. Hozzátenném, hogy a CoDi daláról egyáltlán nem jut eszembe, hogy lopott lenne, inkább csak erősen hajaz ilyen Coldplay, Depeche Mode zenére, de ezzel végképp nincsen semmi baj, az már jobban zavart volna, ha az a fekete szemüveges latinos zenéjű csávónk jut ki, akinek viszont kb. az egész zenei alapja ugyanaz volt, mint a manapság futó egyik dal. Tök jó volt, de épp azért, mert az viszont tényleg koppintás.
Én iszonyat nem bírom Wolf Katit, ha csak meglátom felmegy az agyvizem, de tavaly úgy szurkoltam neki, mint az állat. Ugyanúgy, ahogyan egy fradinak, újpestnek pl. UEFA vagy BL-ben, csak azért, mert magyarok és ők vannak ott. Majd utána lehet fikázni, meg minden hogy szarok voltak, de tartsunk már ki mellettük, amíg ott vannak. Csak sajnos vannak akik túl irigyek ehhez, de javaslom Lángos Györgyi próbálkozzon jövőre valami szuper slágerrel, mutassa meg az ilyen szar lopkodósoknak, hogyan is kell ezt csinálni.
Azon panaszkodunk, hogy horvátok, lengyelek meg mittudomén melyik baráti/közeli országok mekkora gecik, hogy nem szavaznak ránk, holott minek is szavaznának, még saját magunknak is alá teszünk.
több mint 12 éve
Ja, jellemző... Visszatérve, azt mondja Lang hogy "nem ötletes, nem jó dal". Idézet a cikkből: "Korábban a Médiaszolgálatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleményben tudatta, hogy a Sound of Our Hearts című dal iránt nagy a nemzetközi érdeklődés. Több európai ország mellett Dél-Afrikában is megjelenik a kislemez"Kiváncsi lennék ha a Pa-dö-dő nevű paródiaprodukciónak hány kislemeze jelent meg Dél-Afrikában.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Engem mondjuk inkább az zavar, hogy tipikusan igazi korrekt magyar módjára nem dícsérik Őket, meg örülnek a nemzet sikerének, hanem azonnal hátbatámadják, meg a szart kavarják rögtön, ahogy Te is mondtad.Jó, úgysem fognak nyerni, meg lófaszt sem elérni kb., de azért minden hasonló kis sikernek örülnünk kéne szerintem, és büszkének lenni rá.
több mint 12 éve
Jó nagy szarkavaró ez a fél Pa-dö-dő... Szerintem a mai magyar és külföldi popslágerek nagy része már szinte mind innen-onnan összelopkodott strófákból/dallamokból áll. Nekem bejön ez a zene, kimondottan tetszik a hangszerelése - a tavalyi indulónkat Wolf Katit meg kb. a Dunába lőném 😊 Jut eszembe múltkor jót röhögtem valamelyik hírműsor bevezetőjén: "Wolf Kati Londoni fellépésén ezrek énekelték vele együtt slágerét". A részletekből meg kiderült hogy egy londoni magyar diszkóban lépett fel. Na most szerintem a kitelepült hazánkfiai egy Lagzi Lajcsi koncertre ugyanúgy elmentek volna énekelni/mulatni csak az összetartás végett - és talán még a dalszövegeket is jobban ismerték volna 😊Egyébként igazán nem akarok sértő lenni, de Lang Györgyinek még nem jutott eszébe hogy lassan 60 évesen már talán mellőzhetné ezt az Eric Cartman dizájnt?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nehogy esetleg örülhessünk, hogy továbbment a Compact Disco 😀http://www.hir24.hu/szines/2012/05/24/lang-gyorgyi-lopassal-vadolja-a-compact-discot/
több mint 12 éve
Hát nem!Sajnos kiesett, akinek szurkoltam!vadibandiCsöcske?csebi
több mint 12 éve
Sajnos kiesett, akinek szurkoltam!vadibandiCsöcske?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
sajnos Levente kiesése , mondjuk úgy bukása bele volt kódolva az egész játékába.... hiába jó ember ez az áldozat szerep amit vállalt csakis ide vezethetett !most vagy a gömbnél , szinte mindegy is!meglepetés leginkább az lenne ha Roli valahogy bekeveredne az
utolsó kettőbe , még inkább ha megnyerné ! ez az én kedvenc verzióm,
bár ő sem tűnik egy nyerő alkatnak...
a többi 3 meg egyáltalán nem szimpatikus , ott nekem szinte mindegy ki nyer!
több mint 12 éve
Hát az a baj, hogy te papírformára vársz, szerintem meg valami csavar biztosan lesz még a végén, csak emiatt gondolom úgy, hogy Edina esetleg marad Rolival, vagy valami más meglepi netalántán. 😀
több mint 12 éve
Hát azért ha lehetősége van visszaállni, és nem teszi meg, azért az utolsó napon elég kemény húzás lenne tőle attól függetlenül, hogy még meg is érdemelné akár Máté. Mondjuk az durva lenne, hogy jóformán csak az első és utolsó héten nem voltak egymás párjai 😀 De amúgy nem, úgyis visszaáll mögé valamilyen formában szerintem. De azért a biztonság kedvéért sírt még egyet, miután már Máté is meglátta rajta, hogy nem őszinte 😊Amúgy azért gondolom, hogy lefutott, mert azzal számolok, hogy Máté-Edina vs Roli-Anikó lesz, ahol Rolit bírhatják akármennyire, Anikót nem igazán hiszem, hogy nyerhetne, ha azon múlik, hogy Píték mit mondanak, mivel Alexa tuti nem Anikó, Noémi tuti Máté-Edina, Omár se nagyon bírta Anikót sose, max Pít szavaz rá, mert ő meg Mátéékat nem bírja. Csak akkor lehet izgalmas szerintem, hogy ha maradnak ezek a párok.
több mint 12 éve
nem lennék annyira biztos benne, hogy ez lefutott, Roliért nagyon odavannakén mondjuk remélem, hogy Ő azért beszed valami pénzt.. de hát ha van esze Edinának, akkor egyébként vissza sem menne Mátéhoz
több mint 12 éve
Hát Edinával nagyon jó buli szövetséget kötni 😂De jól csinálta, ha vissza tud kerülni Máté mellé (valhogy nyilván igen), akkor nulla vetélytárs lesz valószínűleg, plusz most hogy bejöttek az első szériások gyorsan be is oltották őket, hogy anikó mennyire ratyi, hátha ők döntenek majd, innentől túl sok meglepetéssel nem nagyon szolgálhat a holnapi nap. Azért reméltem, hogy izgalmasabb döntő lesz, de hát ki tudja, ez itt az éden hotel, még az is lehet, hogy pl. a Kristóf-Alíz páros nyer 😂
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Elkezdtem most nézni ABDC-t, Jabbawockeez büntet!http://www.youtube.com/watch?v=sLuDecGtNTY
Erre a gömb technikára meg adjon valaki valami magyarázatot mert megőrülök. 😊
több mint 12 éve
Ez a verseny egy össznépi X-Faktor-féleség 😀A Jedward túlzás, hogy majdnem nyert tavaly, 8. helyen végeztek, de amúgy ők a pár évvel ezelőtti brit X-factorban is ilyen ratyi actnek számítottak, én nem értem miért ezeket nyomják... Akkor már küldenének valami fasza kelta zenét ne ezt a ratyit.
Amúgy nekem jó néhány dal tetszett azért, a codi is valóban jobbak között volt, a belga csaj se volt rossz éppen, de nekem a dán utcazenész csaj jött be nagyon még. A woki mit dein popo meg szintén annyira szar volt, hogy már jó 😀 Bejött még nekem az izlandi páros is és az albán nő is, én bírom a depresszív zenét 😊
Az izraeli volt még nagyon brutális, az az énekes faszi... 😂 😂
Egyébként tök mindegy nekem ki nyer meg mittudomén, azért tetszik maga ez az egész, mert meg lehet itt ismerni néhány tényleg jó, de kevésbé ismert emberkét 😊
több mint 12 éve
nem igazán értelek , ha szerinted nem is a zenéről szól akkor miért kéred számon egyetlen hozzászólássalés szerinted azért nyertek tavaly majdnem, mert olyan kurva jók voltak?az írek tavaly is ezeket a homikat küldték 😂majdnem nyertek tavaly ha jól emlékszem , szóval érdekes módon eléggé volt kereslet rájuk...
komolyan, ennyire nincs zene náluk, hogy ezeket küldik minden évben?
mert még ha jók lennének.. 😀Stez
idén kb. ugyanezt hozzák , meglátjuk mire lesz elég!yooker
tekintve, hogy ez a verseny abszolút nem a zenéről szól..Stez
előtte hogy miért nem küldenek jobb zenéket tőlük??? :rolleyes:
gondold már át légyszi mit írsz le mielőtt okosítani kezdesz...