TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
nekem az álmom az anikó-papucs döntő, ahol papucs 15-nél ledobja és a második helyezett páros edina-máté kombó nyernének 4,5 millát fejenként, anikó meg sírógörcsöt kapna és senki se sajnálná, esetleg kapna HÉ-től egy kockacukrot. szerintem ez a legjobb script, a gonosz elbukik, a "szerelem" kifizetődik és a végén mutatnák a papucs montázst és mint az ember tragédiájában Isten, HÉ megszólalna, hogy ember tűrj és bízva bízzál 😀Igazán már nem szurkolok senkinek , de nagyon megnézném Anikót hanem várja meg a szakadár retek, tuti földhöz baszná már 2 forintértHöri
Levente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂yooker
több mint 12 éve
Igazán már nem szurkolok senkinek , de nagyon megnézném Anikót hanem várja meg a szakadár retek, tuti földhöz baszná már 2 forintért
Levente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂yooker
több mint 12 éve
Igazán már nem szurkolok senkinek , de nagyon megnézném Anikót haLevente mondjuk 20 millánál ejtené a gömböt ! 😂 😂
több mint 12 éve
Nem volt még alkalmam beírni, de itt az idő:Noémit vissza!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Végül a love story hátterét Robi feltárta nekünk: http://puzser.blog.hu/2012/05/15/love_story_2077Valszeg a sztori abból indul ki, hogy Tüncike a BPTV-ben egyszer váltott vele másfél szót, most meg be akart kerülni a médiába. Még az is lehet, hogy bejött neki, a cikkben végülis nincs semmi arra utaló, hogy beszéltek volna valaha 😀 csak annyi, hogy látták egymást, ami feltehetően igaz, és még az is lehet okés, hogy nem voltak közömbösek egymás számára 😀RajnaEz kurvajó, a hírcsárdának komoly riválisa akadt 😀Rajna"tovább fokozta Puzsér vonzerejét Tünde szemében, hogy nagyon hasonlít Donatella édesapjára, Lászlóra. " A végén még egy titkolt szerelemgyerek is felbukkan valahol 😀Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊Most legalább nem ütötték le a színpadon. 😂 😐
Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Viszont ez a Drum and Piano bejött nagyon, utánanézek majd. Már olvastam róla korábban, de most hallottam előszőr.
több mint 12 éve
Jaja elég szar a nézettség. Épphogy átlépi a milliót, és jó ha top10-ben benne van, bár 18-49ben még ott se szerintem. Pedig ilyen tehetségkutatók ha nem minimum top3 műsorok, akkor régen rossz. 1,04M (367e) a megaszar, 1,8m (632e) a Cssz nézettsége múlt héten. Példának okáért az angol x-factor elég nagy szarba került, mert kétszer lecsúszott a 3. helyre, rögtön jöttek a pletykák, hogy Simon visszatér, lecserélik a zsűrit, ilyen változás, olyan változás stb...TV2-n minden szar.
Amúgy viszont ha nem gagyizzák el, akkor a The Voice-al végre durranthat a tv2. Csak ott sok múlik a Coachokon, ha azokat szarul választják meg, akkor kalap szar lesz az egész. :/fetomy
több mint 12 éve
Jaja elég szar a nézettség. Épphogy átlépi a milliót, és jó ha top10-ben benne van, bár 18-49ben még ott se szerintem. Pedig ilyen tehetségkutatók ha nem minimum top3 műsorok, akkor régen rossz. 1,04M (367e) a megaszar, 1,8m (632e) a Cssz nézettsége múlt héten. Példának okáért az angol x-factor elég nagy szarba került, mert kétszer lecsúszott a 3. helyre, rögtön jöttek a pletykák, hogy Simon visszatér, lecserélik a zsűrit, ilyen változás, olyan változás stb...Amúgy viszont ha nem gagyizzák el, akkor a The Voice-al végre durranthat a tv2. Csak ott sok múlik a Coachokon, ha azokat szarul választják meg, akkor kalap szar lesz az egész. :/
több mint 12 éve
Hát, ha eddig követted, annyira nem meglepő, hogy ide jutott 😊 Nem mondom, hogy szarabb volt nála mindenki, csak jobb se sok volt. Volt a két döntős, akik egyéniségben semmik és nem lesz belőlük semmi, de legalább tudnak énekelni, meg úgy 1-2 hallgathatóbb még aztán ennyi.
De nyugi, jövőre már Voice lesz helyette 😊fetomy
Nem csodálom.
Állítólag volt valami kitelepülés a Westendben és 29en voltak.
Gondolom a nézettség se túl nagy...
több mint 12 éve
Hát, ha eddig követted, annyira nem meglepő, hogy ide jutott 😊 Nem mondom, hogy szarabb volt nála mindenki, csak jobb se sok volt. Volt a két döntős, akik egyéniségben semmik és nem lesz belőlük semmi, de legalább tudnak énekelni, meg úgy 1-2 hallgathatóbb még aztán ennyi.De nyugi, jövőre már Voice lesz helyette 😊
több mint 12 éve
Tenap tesóm nézte a Megafrászt...én csak pislogtam, hogy ez a Talán Attila a top3-ban van...azt se értem, hogy hogy került egyáltalán élő adásba???Másrészt meg öcsém a rengeteg gyenge produkcióra érkező zsűri kommentek ilyenek voltak:
-"Két lehetőség van, vagy jól elénekelsz egy számot, vagy bátran vállalod, hogy szar vagy. Te bátran vállaltad, ez pedig nagyon dicséretes, nagyszerű előadás volt"
-"Na most először éreztem azt, hogy ez egy fellépés tőled, bár kurva hamis voltál, és szökőévben egyszer eltaláltad a hangokat, de hát sokszor nem az ének a lényeg, nekem nagyon tetszett..."
-"Az első sornál olyan voltál mint Bon Jovi...de csak ott...." - erre másik zsűri tag: "Igen, és ez valami fantasztikus, hogy megvannak ezek a finomságok, amikor pár pillanatra jól énekeltél, az mesés volt, ha csak azt nézzük, és leszarjuk, hogy amúgy tegnap az utcán szembe jött velem 974 nálad jobb énekes, akkor ez bizony az évszázad fellépése volt."
WÁDDDÁÁFÁÁÁÁKKK????
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊Még szerencse, hogy nem a mocsári vidéken van a felvétel...
Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
etse a csillag születikben a Kolin lesz a meghívott fellépő 😊 Kíváncsi vagyok az átlag magyar TV néző befogadó lesz-e feléjük, gyanítom hogy nem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vajh Melák Anikóékat fogja támogatni? De megnéznék egy Ádám vs Melák fájtot. Nagy IQ betyárkodás lenne Meláktól 😀 A Don meg kiröhögné.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! MELÁK! KAMION!Roli meg rájött, hogy idióta volt és Csöcske fasz 😀
több mint 12 éve
Ja amúgy Edina most azért volt ki, merthogy Máté jobban tudott Noémivel szórakozni. Milyen meglepő annak tudatában, hogy Noémi alapvetően jókedvű volt az esetek nagy részében, míg Edina partiarca a szomorú kutyafej. De tényleg, mit lepődik meg, ha 24/7ben bevágja a búvalbaszott fejet? Komolyan úgy volt itt ebben a játékban, mint aki épp a legszarabb büntetését tölti lényegében már a legelejétől a Krisztiános kapcsolatától kezdve.Arany szíve Roland most hirtelen rájött (amire már panaszkodott pár napja, de sebaj), hogy Szöcske nem veszi komolyan a játékot, ezért már bánja a döntését. 😀
több mint 12 éve
Ja, jól láttam, hogy Krisz mellé Dávid ment vissza? 😊 (by Pete gondolom)az nem Ádám meg Kristóf volt? mindjárt vége az extrának, akkor úgyis mutatják újra.
fetomy
több mint 12 éve
Hát az a baj, hogy Edinát nem bírom elviselni már, de ki más van ott? Az az Anikó, aki még Edinát is überelni tudja, legalja az a csaj, rosszul vagyok tőle. Jó a felhozatal. 😀StezDettó, nincs kinek szurkolni 😀
Noémi hülye volt nagyon. Máté bizonytlan volt, Roli szintén. Ha pedig már két bizonytalan, akkor inkább az, akivel még talán esélyem is van nyerni. Persze tudomén, hatalmas szerelem Edinával meg mittudomén, de akkoris. Nem akart odaállni emiatt? Persze, lófaszt nem, ha Máté nap közben odamegy, hogy őt választja, lazán odaáll.
Trolli meg szerintem azt se tudja hol van, nem hogy ilyenekre gondoljon, hogy Noémi lecserélné. Ő egy ilyen Jerzy-féle überrendes srác, akit beraktak egy olyan játékba, ahol első naptól halálra van ítélve. Arany szíve a mai párválasztó előtt is bejelentette, hogy nem érzi biztonságban magát 😂 Meg jelet várt Noémitől mielőtt elindult, hogy oda fog állni, de Noémi köcsög volt, és nem tudatta a megtörténés előtt 5mp-el vele a szándékát 😀
Amúgy Máté is érdekes irányt vett itt a végére. Pl. ma kemény volt, hogy Noémi mondja neki, hogy ha odaáll és nyernek, harmadolják a lóvét, erre Máté odamegy Edinához, és elmondja, hogy Ő kitalálta, hogy ha Noémivel nyer, akkor harmadolnak 😂
Ja, jól láttam, hogy Krisz mellé Dávid ment vissza? 😊 (by Pete gondolom)
Edinához még annyit, hogy kemény volt, hogy ma is sírni kellett, mert ledöbbent, hogy mi volt itt a háttérben, csak elfelejtette, hogy ezt már napközben elmondta neki máté 😀 Kicsit lassan jutott el.
több mint 12 éve
Krisztián is back!Számomra a legjobb másodperc ma az volt, mikor Roli nyilatkozott Noémiről, és amikor a kacsintásról beszélt, akkor megpróbálni saját mimikából illusztrálni, természetesen sikertelenül. Érdemes visszanézni!
több mint 12 éve
erre a kérdésre nem tudok válaszolni, hiszen nem történt ilyesmi 😀Nem 2 hete volt már? 😀szabaZsombi, szted ki fog nyerni? (😀)szabanem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀shawnka
több mint 12 éve
Kristóf: A Leventét ráncba kéne szedni. Én tudom, nekem volt egy olyan barátnőm, mint Anikó. TÖNKRETETT! 😂 Az mekkora beszólás. 😀 Nem csodálom egyébként.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Nem 2 hete volt már? 😀Zsombi, szted ki fog nyerni? (😀)szabanem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀shawnka