TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
😂

én itthon betippeltem egy Zámbó Jr. vs. PéJéZé párbajt. nincs igazság.shawnka
Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.kaszo
És mégis mi a faxtól van neki olyan?Boston
Egyértelmű, a régi Zámbó fanok, jaj ugyanolyan a szeme is, meg a mozgása mint az apjnának, de aranyos!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
😂

Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.kaszo
És mégis mi a faxtól van neki olyan?Boston
A vezetékneve miatt.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
😂

És mégis mi a faxtól van neki olyan?

Do your job
több mint 13 éve
😂

Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
az mennyire igaz, hogy Miki mategnap repült haza, hogy azért a műsorban megjelenjen?
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Malek helyébe most hagynám ott az egészet tudom nem fogja.... kb az országról is ez mindent elmond ha vaslóban! így voltak a szavazatok...
több mint 13 éve
😂

én itthon betippeltem egy Zámbó Jr. vs. PéJéZé párbajt. nincs igazság.
több mint 13 éve
Na, eddig néztem ezt a szart, tovább nem fogom, nevetséges.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, nem lepett meg, hogy megint hülyék voltak. 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Takarodjanak a fenébe...................
több mint 13 éve
Keresztes úgyis mindig kiejti elvből a csinos nőket.

És igen, szánalom.
több mint 13 éve
Ez a Geszti hülye ki jár előrébb az éneklésben????
több mint 13 éve
Sajnálom a srácot is de ez elég egyértelmű számomra!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért nagyon ciki lenne, ha Kvakát nem vinné tovább a zsűri, de már nem lepődnék meg semmin.

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az már most tisztán látszik, hogy Zámbó úr nem tud elég hamisan énekelni ahhoz, hogy kiessen...

Do your job
több mint 13 éve
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZEazzy
most utoljára már biztos rászóltak, mert jay-nek ejtette végre
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZ...másrészt én azthittem megtanítják a gyereket, hogy amikor nem pörgeti a nyelvét, akkor érthetően beszéljen, de csak nem sikerült...

Semmi szükség nekünk erre a Pí JAY Zee-re, de amekkora vicc ez a műsör, még röhöghetünk azért a gyereken párat, mert egyébként tényleg vicceseket tud mondani 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el ez nagyon gáz Kvakának párbajozni áááááááááááááááááááááááá egyébként tényleg gyenge a műsor
több mint 13 éve
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?Bazzani
Nincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.

X-faktor meg eddig kurvagyenge.
És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27
Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszo
Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.zavi27
mai sorrend nálam:
1. Antal Timi
2. Oláh Gergő
3-4. Csobot Adél
3-4. Szabó Dávid
5. Spirit
6. Like
(...)
12. Pizsi idióta haverja
több mint 13 éve
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?Bazzani
Nincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.

És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27
Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszo
Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.
több mint 13 éve

Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.
több mint 13 éve

Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.
több mint 13 éve

És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?