TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Csöcske nem tudja elmondani milyen érzés 3 nap játék után ott lenni a döntőben. Nem gáz, hétfőn, de legkésőbb kedden úgyis kibaszódik a picsába. OR valamelyik öregluvnya kap egy ordas nagy blindside-ot, és a két újonc megy a döntőbe úgy, hogy állítom nem is értik a játékszabályokat.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát az a baj, hogy Edinát nem bírom elviselni már, de ki más van ott? Az az Anikó, aki még Edinát is überelni tudja, legalja az a csaj, rosszul vagyok tőle. Jó a felhozatal. 😀

több mint 12 éve
Zsombi, szted ki fog nyerni? (😀)szaba
nem tudom, nem írtál rám fészbukon 1 héttel ezelőtt, hogy elspoilerezd 😀 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Innentől három olyan csaj maradt aki nem szimpi.
Roli mit akar Csöcskével? Nekik kb ennyi volt, egyik régi sem fogja őket támogatni.

Amúgy az előírás, hogy Edina minden mondatában szerepelnie kell a Máté szónak?

több mint 12 éve
a büdös picsába..
mondjuk Rolit sem értem, Szöcskével mit akar?
szerintem esélyük sincs nyerni, míg Noémival simán esélyessé léptek volna elő
ez hülyeség volt.. oké, hogy Szöcskével nagy a spanság, ésatöbbi bla bla, de stratégiailag ez szar döntés voltStez
annyiból jobban jár ő csöcskével, hogy ő nem fogja lecserélni, amikor megérkeznek az elhullottak. azért Noéminél ez simán benne lett volna, hogy meglátja Pítet, és egyből jelentkezik.
de az is lehet, hogy Noémi is jön vissza, és akkor váltja le Csöcskét. más kérdés, hogy Roli szerintem már nem lesz bent kedd-szerda körül.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Zsombi, szted ki fog nyerni? (😀)
több mint 12 éve
a büdös picsába..
mondjuk Rolit sem értem, Szöcskével mit akar?
szerintem esélyük sincs nyerni, míg Noémival simán esélyessé léptek volna elő
ez hülyeség volt.. oké, hogy Szöcskével nagy a spanság, ésatöbbi bla bla, de stratégiailag ez szar döntés volt

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nem értem Noémit...Toca
arra játszik, hogy ha Roli őt választja, akkor a szimpátiaszavazatokat inkább nekik adják majd a kiesettek jövő héten. vagy ha visszajönnek a nemrég kiesettek, és felajánlják, hogy lecserélheti az aktuális párját valakire(Pít?), akkor az neki máris kurvajó.

ennyit erről, pedig kiválóan összeraktam 😀shawnka
De nem őt választotta , mert hülye volt és nem győzte meg a Rolit. Több esélye lett volna Máté mögött...
több mint 12 éve
Nem értem Noémit...Toca
arra játszik, hogy ha Roli őt választja, akkor a szimpátiaszavazatokat inkább nekik adják majd a kiesettek jövő héten. vagy ha visszajönnek a nemrég kiesettek, és felajánlják, hogy lecserélheti az aktuális párját valakire(Pít?), akkor az neki máris kurvajó.

ennyit erről, pedig kiválóan összeraktam 😀
több mint 12 éve
Nem értem Noémit...Toca
Pedig alap volt, hogy Roli mögé áll.
Anikóék kiejtették volna, neki meg fontos a barátság és hasonlók, így nem baszott ki Edinával. Pedig azt kellett volna.

több mint 12 éve
Nem értem Noémit...
több mint 12 éve
a Király kapásból leoltotta Alízt 😀 😀

btw ezt a könyökbebaszós epizódot pont múlt héten néztem vissza 😀
több mint 12 éve
Bárki, csak ne Anikó.
Bárki. Tőlem visszajöhet Pókmajom is megnyerni.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mi az Isten ez a műsor az RTL-en? 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amúgy az előző szériában is ilyen nulla taktikai érzékkel/ésszel voltak megáldva a nőstény egyedek, hogy talán egyre se lehet azt mondani, hogy jó taktikus lenne?fetomy
Alíz meg Pókmajom értette a játékot. Előbbi döntőzött is, csak annyira ingázott a két húzócsoport között, hogy már nem bízott meg benne senki. Pókmajom meg love to hate karakter volt, szerintem finálékaliber lett volna, csak az utolsó pandorán pofánvágta Kristófot, így kiesett.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
a legokosabb tuti az volna, ha Mátéhoz állna, Edina meg menne a csába, de azt nem fogják megcsinálni ezek után már szerintem, pedig nagy húzás lenne így a végénStez
Jaja, plusz most éppen szerelmes egymásba Edina és Noémi, el is mondta előbbi, hogy utóbbi egy önző köcsög, aki simán kirakná, utóbbiról meg ez még igaz is kb. szóval igazi jó barátok tényleg 😀
De komolyra fordítva, ha lenne esze Noéminek akkor Máté mögé állna ahogy mondod, főleg mert ő simán haza is zavarná Edinát, bár mivel a stáb "kedveli", lehet akkor meg kitalálnák hogy ő meg hopp valamiért védett 😀

Amúgy az előző szériában is ilyen nulla taktikai érzékkel/ésszel voltak megáldva a nőstény egyedek, hogy talán egyre se lehet azt mondani, hogy jó taktikus lenne?
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Noémi párjai el vannak átkozva, semelyik sem húzta sokáig 😀
Stez
egész komoly a párhuzam Alízzal az első részből....
több mint 12 éve
Noémi párjai el vannak átkozva, semelyik sem húzta sokáig 😀
én egyébként azt várom, hogy Roli mögé beáll, Ő meg Noémit választja majd, ha úgy adódik
a legokosabb tuti az volna, ha Mátéhoz állna, Edina meg menne a csába, de azt nem fogják megcsinálni ezek után már szerintem, pedig nagy húzás lenne így a végén

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Pítért igazán kár , leginkább neki szurkoltam , de ahogy itt már leírtátok beszürkült , meg el is baszta
hogy nem cserélte le a 3 évest....

Leszámítva hogy kicsit hasas volt a ruhája , Horváth Éva tegnap végre egész jó nőnek nézett ki! 😊
több mint 12 éve
Noémi nem hiszem,hogy olyan ostoba hogy Roli mögé álljon. Semmi értelme,hogy bent marad 2 nappal többet...
Mátéval nyerhet, Rolival nem , az hogy most megy ki vagy a kövi körben tökre mindegy. Máté meg ha nem hülye lecseréli Edinát és ő nem tűnt annak. Kérdés Edina rájön-e hogy neki bukó van.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Biztos te is csak azért mert a ribanc kurva Edina már megint hátulról támadott 😀Toca
Ugyan, ő olyanra nem képes, ha mégis úgy tűnik, akkor csak nem értik meg 😊

btw szerintem szimplán Noémi beáll Roli mögé aztán ennyi.

Amúgy ezeket úgy bírom: "Ha a párom mögé állsz be, akkor előtte szóljál légyszi" 😀 De biztos fog, miután ezesetben szándékában áll kirakni 😀
több mint 12 éve
Okádok ettől az Anikótól.
Ez nem ember.Bazzani
Biztos te is csak azért mert a ribanc kurva Edina már megint hátulról támadott 😀
Aki holnap kifog esni, ha nem áll be Roli mögé ,bár kinézem.
több mint 12 éve
"Játssza itt a szűz kislányt, közben meg egy ordas nagy kurva."

😂
több mint 12 éve
Okádok ettől az Anikótól.
Ez nem ember.

több mint 12 éve
Pít elbaszta neki kellett volna megmentenie vorosket.