TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Tegnap Puzsér zseniális volt, csak le kellett vágni. Hülyét csinált mindenkiből mint "fehér-puzsér", ugyanúgy megmondta a frankót és szétoltott mindenkit csak olyan iróniával hogy szerintem az emberek 90%-nak nem esett le.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550

Celebfotóm. Az egyetlen.
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Én meg mindkettőt kivágtam volna. Ennek a Jensen gyereknek annyira nincs hangja(az nem sokoldalúság ha mindenben a közepes és a fos között énekel mert egyszerűen nem tud semmit normálisan kiénekelni). Nem mintha Talán jobb lenne. Ebből az egész műsorból a 2 csaj érdemel szót a többit az éneklés közelébe se engedném.
Mondjuk a Giginek kurvajó hangja van,de a kiejtése magyarul és angolul is borzasztó néha.
A másik csajnak meg annyira csúnya az orra ,viszont ő egyre jobban énekel.Toca
Szakos és Gigi kiemelkedik elejétől fogva, egyértelmú volt nekik a top 3. Harmadiknak nagy csalódás volt nekem hogy nem jensert vitték, ott volt a zsűrinél az esély, egysíkú Talánnál százszor zeneibb, jobb volt.
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Kurva jó, hogy Puzsér ma a zsűri paródiájaként hackeli a műsort, vártam már valami ilyesmit tőle 😀

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A két csajnak az a mákja, hogy az ilyen műsorokban kb. csak azoknak van esélye, akik 'hangosabban kiabálnak' 😊 Aztán majd néznek, hogy miért nem tudnak semmit elérni, pedig a hangjuk nem egyedi, dalt írni nem tudnak, "sablont" kapnak és már nincs körülöttük pár betanított papagáj, akik szajkózzák mennyire istenkirályok 😊

De legalább volt pár hónapjuk amíg ők voltak a valaha élt legnagyobb énekesek 😊

Egyébként én hagynám ezeket a karaoke műsorokat és csinálnék egy igazi talent showt. Megszabnám, hogy kizárólag saját számmal lehet indulni. Egyetlen adás lenne, amiben fellépne párszor mindhárom jelentkező... 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Én meg mindkettőt kivágtam volna. Ennek a Jensen gyereknek annyira nincs hangja(az nem sokoldalúság ha mindenben a közepes és a fos között énekel mert egyszerűen nem tud semmit normálisan kiénekelni). Nem mintha Talán jobb lenne. Ebből az egész műsorból a 2 csaj érdemel szót a többit az éneklés közelébe se engedném.
Mondjuk a Giginek kurvajó hangja van,de a kiejtése magyarul és angolul is borzasztó néha.
A másik csajnak meg annyira csúnya az orra ,viszont ő egyre jobban énekel.
több mint 12 éve
Ideje lenne belátnom, hogy ezeket a "tehetségkutató" műsorokat nem nekem találták ki. Sikerült megint egy flitteres bohócot továbbjuttatni a talán legsokoldalúbb énekessel szemben...Boston
Bár a mai műsort nem néztem, ez inkább egy vasárnap délutáni háttérzajként van nekem, mintsem friday night prime timeban, de avégén láttam hogy talán FJB esett ki, talán Attila ment tovább így gondolom erről írtad 😊

Szóval FJB eléggé kényelmetlenül volt a színpadon. Én bírtam, de pl. múlt héten ahogyan majka majomkodott ott mellette reppel, csodáltam, hogy a szöveget eltalálta FJB, mert az látszott rajta, hogy hajszálra van attól, hogy teljesen szétessen, annyira zavarja a más ritmusú dolog. Ettől még én is őt juttattam volna tovább nem a kutyát, aki egy vaúúúúúból él meg gyakorlatilag az audition óta, csak már így is kétszer "kellett volna" kiesnie, mégis megmentette a zsűri, azért csúnya lett volna, hogy a nézők harmadszor is jelzik, hogy ideje hazamennie, a zsűri meg harmadszor is továbbküldi. Neki nem való ez a felhajtás, legalábbis még nem.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ideje lenne belátnom, hogy ezeket a "tehetségkutató" műsorokat nem nekem találták ki. Sikerült megint egy flitteres bohócot továbbjuttatni a talán legsokoldalúbb énekessel szemben...

Do your job
több mint 12 éve
Noemi most azt a Omart hivta vissza segiteni akit a parja rakott ki jol ertem? 😀Toca
Akarta, de páronként egyet lehetett, és pechjére pont azon a héten volt Máté párja, aki nyilván tudta, hogy Edina visszaáll mögé és elmondta neki, hogy Omar lehet támogatja Noémit de őt nem, ezért válasszanak mást. Ő ugye a fater mellett erősködött, de hát nem tudjuk végülis kik kit választottak, csak hogy valakit ketten is.

Bazza: zsír, köszi 😊fetomy
Hat ugy erzem Markkal sem ot valasztottak volna szoval annyira nem kar 😊
több mint 12 éve
Noemi most azt a Omart hivta vissza segiteni akit a parja rakott ki jol ertem? 😀Toca
Akarta, de páronként egyet lehetett, és pechjére pont azon a héten volt Máté párja, aki nyilván tudta, hogy Edina visszaáll mögé és elmondta neki, hogy Omar lehet támogatja Noémit de őt nem, ezért válasszanak mást. Ő ugye a fater mellett erősködött, de hát nem tudjuk végülis kik kit választottak, csak hogy valakit ketten is.

Bazza: zsír, köszi 😊
több mint 12 éve
Noemi most azt a Omart hivta vissza segiteni akit a parja rakott ki jol ertem? 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Egyébként most akkor ez az utolsó hét, vagy mennyi van vissza?fetomy
2 van még hátra.

több mint 12 éve
Egyébként most akkor ez az utolsó hét, vagy mennyi van vissza?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ki hány napja van bent:

Noémi, Máté, Edina, Hyper: 40
Pít: 36
Elemző: 30
Márk: 16
Andor: 12
Roli: 8
Csöcske: 3

Nyilván az lenne a legjobb ha Noémi nyerne, akár egyedül, akár nem, de a nagy idő miatt Borkiéktól se sajnálnám végülis a győzelmet. Ami a lényeg, hogy köcsög hiper essen ki papucsostól, az újak eleve esélytelenek, és még újPéter is nálam elfogadható győztes volna, bár nem kedveltem az elején. Persze szigorúan andor nélkül.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
nem volt könnyű menet, de a lényeg, hogy a végén megint a jó győzött 😀Höri
az Éden Hotelben bármi megtörténhet... még az is, hogy a végén a jó fog nyerni!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem volt könnyű menet, de a lényeg, hogy a végén megint a jó győzött 😀

több mint 12 éve
azt nem igazán értettem hogy a Betti kiesését Anikó miért fogta Edinára??? ( egy fél részt nem láttam lehet abban volt)

+Kíváncsi vagyok Pít mikor oltja már le Andit , mert eléggé el jár a szája!
Sok mindent simán kibeszél a többiek előtt amit nem kellene...yooker
Azért, mert ha Edina tartja magát a megállapodáshoz, akkor Noémi marad Máté mellett, és így nem kell Márk mögé állnia Noéminek, tehát marad Betti. Más kérdés, hogy a felelősség java része Márké, mivel ő kérte fel őket, de így is fel lehet fogni. Ha Edina tudott arról,hogy Noémi Márk mögé fog állni, akkor valóban igen gáz volt pont tőle elbúcsúzni, ha nem tudott róla, akkor csak közvetetten hibás, de alapvetően szvsz nem egyértelműen okolható érte.

Andor meg egy selejt... Edinának se basztam volna oda, hogy ha védett vagyok odaállok, mert oké hogy így egyedül van, de az naponta változik, plusz úgy lehetett volna neki Edina a szövetségese, miközben azt ő mondjuk nem viszonozza.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
azt nem igazán értettem hogy a Betti kiesését Anikó miért fogta Edinára??? ( egy fél részt nem láttam lehet abban volt)

+Kíváncsi vagyok Pít mikor oltja már le Andit , mert eléggé el jár a szája!
Sok mindent simán kibeszél a többiek előtt amit nem kellene...
több mint 12 éve
Persze sok mindent mondott már. De akkor ez így azt jelenti, hogy "ha odaállsz nem merek kiállni ellened, de ha én választok előbb, akkor baszhatod" 😊 Simán odaállt volna, mert full leszar ő is mindenki mást, csak az számít neki, hogy ő meg Máté együtt és ott legyenek. Amivel nincs is baj, amíg nem szól le mindenki mást ugyanezért 😊 Ha odaáll előbb Noémi max azért nem ment volna ő is oda, mert ha Mátéban van egy kevés tartás is, akkor betartja az ígéretét, és Edina mehet haza. Plusz akkor így szépen átkúrta Noémit már az Andoros dologgal is, és akkor ez még csak a mai nap 😀

Máté meg persze, hogy elfogadta Márk ajánlatát, mert így elhárította magáról a felelősséget, nem kellett döntenie, mindenki bent maradt, az már teljesen lényegtelen, hogy Noéminek Márkkal az ég világon semmi esélye nincsen 😊 Ezt Máténak egyáltalán nem így kellett volna megoldania, mert ő sem úgy lett benntartva, hogy odadobták valami szutyok pár mellé, hogy nyomuljon azzal a döntőben. Szerintem ez kicsit sem volt fair tőle, de hát mindegy 😊

Pít írta le jól. Noémi úgy állt ott a kiválasztón, mint egy kivert kutya. Elfogadta Márkot, mert belátta, hogy Edina leszarta a megállapodást, és Mátétól sem várhatja, hogy majd ő kitart mellette, így legalább bent maradhatott a döntőben.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mán nem azé de Márkó ment oda Mátéhoz, hogy ha Noémi beáll mögé őt választja, most mondtak volna nemet, ráadásul elvileg! erről Edinka nem is tudott, sőt ha jól értettem az erkélyjelenetet, épp azt mondta, ha Noémi előbb beáll Máté mögé akkor ő nem áll oda (szóljatok ha rosszul értettem, pont nem figyeltem teljesen oda). Andorkával való viszonya vagy iszonya na az ott tényleg gáz volt. anikó meg ne nagyon ossza az erkölcsöt nem tudom mit szólt mikor visszanézte a felvételeket ha visszanézte egyáltalán bár szerintem nem nagyon zavarta....
több mint 12 éve
jövő héten remélem hihetetlenül gyorsan kikerül a Roli-Csöcske duó, és akkor jöhet a Fatal-4-way. epikus finálét várok, kár, hogy tudom a győztes pár kilétét 😀shawnka
Na és kik azok? 😀

Ja Márk amúgy jó döntést hozott, sok köze nem lehetett volna a győzelemhez Bettivel, Noémivel viszont anál inkább 😛
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ennek örülünk, Márk időben felismerte, hogy kurvára nincsen értelme a kormosképűvel folytatni a játékot.
Edina hihetetlen heelturnt vett, de annyiban igaza van, hogy ő magáért és Mátéért játszik, és neki elsősorban ez a fontos, ő ehhez a felálláshoz ragaszkodik foggal-körömmel. az valóban szerencsétlen, hogy az egyik legnagyobb cimbivel kellett kibasznia, de végül mindenki jó helyre került.

jövő héten remélem hihetetlenül gyorsan kikerül a Roli-Csöcske duó, és akkor jöhet a Fatal-4-way. epikus finálét várok, kár, hogy tudom a győztes pár kilétét 😀
több mint 12 éve
Na ugye megmondtam 😛 Edina igen komoly szinten álszent, lazán beállt Máté mögé leszarva Noémit, amit alapesetben megértenék, főleg mert erről szól a játék, csak azért így kemény volt kicsit, szóval azért illene visszaadni a szívességet, főleg mert eléggé nem lett volna mindegy, hogy belemegy-e, vagy Máté mehet haza. ÉS főleg mert ő papol itt össze-vissza arról, hogy mennyire nem ilyen. De magával baszott ki, szövetséges nélkül baszhatja, márpedig maradt neki kb. a szilikonos tücsök, a többi nem nagyon fog mellette maradni. És nagyon remélem, hogy így is lesz, mert kb. senkit nem bírok már, de akárki inkább, mint az álszent, úgyhogy remélem igaz volt amit hallottam az eredményükről.

Anikó amúgy egy szar alak, de Bogi kiesése egyáltalán nem rajta múlott, hanem szegény Boginak is annyi esze van mint egy szöcskének (rá illene jobban a név). Első este leültek és elmondta, hogy "azt írtam a papírra, hogy 2 napig győzködtem Alexát blabla." Most az, hogy később meg elmondta, hogy a muzsikust tervszerűen ejtették ki, az lófasz, előtte rágta szó szerint a szájába bazmeg az alexás dolgot, hogy azt írta le. Az, hogy ez az idióta mégse ezt írta rá az ő baja... Itt teljesen őszinte volt Anikó meglepődöttsége, hogy most ez mi.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
na ez egy vicces ötlet volt Noémitől, először eléggé kamikaze típusú volt, de hát mondjuk Márk hatalmas sunyi köcsög
Edina alapból jól kibaszott vele, elég geciség volt az is szvsz, amikor Noémi mentette meg Mátét.. egyedül a kiscsajt sajnálom, az már belezúgott Márkba, aki simán kirakta Őt is 😀 de hát mondjuk abban igaza van, hogy neki a pénz a lényeg, ezért bármit megtesz, de ezt már meg is mondta párszor

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
hát, Anikó elintézte, a nagy puszipajtást kiejtette 😀