TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
kiváló termék idáig ez az Eurovíziós döntő 😀 a kisfilmek MÁR a 11. fellépőnél ismétlődnek, éljenek Azerbajdzsán adottságai 😀Az angol Korda Gyuri remek kontraszt volt a meglepően jó CD-nek. Ciprus még mindig megnevettet, főleg a szöveg mélységével kapcsolatban, az orosz mamik másodszorra már nem ütöttek akkorát. A fransziák elhozták Tia Carrerét, csak most fosztogatás helyett tornászokkal hörgött. Olaszok meg egy Amy Winehouse wannabevel próbáltak kitűnni, de nem igazán jött ez össze. Az észt srácnál nem tudom magamat azon továbblőni, hogy azt énekli, hogy Kúlá, Kúlá 😀
Eric Saade elfeledett arab testvére is előkerült ahogy látom. Amúgy teljesen olyan volt a refrén, mint a VV3 introja: http://www.youtube.com/watch?v=eFLo-EoCH4w 😀
A románok előadása értékelhetetlen volt számomra. Miért spanglishül énekelt a lyányzó? Kicsit sajnálom mondjuk, hogy nem Alexandra Stant indították, kellemes színpadi látvány lett volna 😛 Dánia meglepően tetszett, kifejezetten örülnék, ha ők nyernének 😊
A görög dalnak az alapja honnan lehet nekem kurvaismerős?
több mint 12 éve
Oroszok mi odabasztak az Eurovizión. 😀 Óriási húzás volt bábuska kórust küldeni. 😀
több mint 12 éve
Igen már olvastam, hatalmas 😂 😂 Nem értem minek írnak valamiről, amiről halvány fogalmuk nincs, ezért inkább kitalálják maguktól, hogy mi lehet az 😀 De legalább röhögtem egy erőset 😀btw. Eurovízió: Most láttam egy interjút az Euro Neuro-s Rambo Amadeussal, ami így kezdődött:
Kérdező: Hi Rambo, we're from Belgium, blabla.. so how are you?
Rambo: ....Yes.....Thank you.
...
Kérdező: You're from Montenegro, never qualify thefinals. What are you gonna do to qualify this year?
Rambo: Noo, i'm going to continue this tradition!
😂 😂 😂
több mint 12 éve
ezazz, mostmár hivatalos, hogy a Megasztár helyett a tv2-n elindul a The Voice-Magyarország hangja. 😊 :cool:nézd meg milyen beharangozót írt hozzá a kiskegyed online, beszarsz 😀 😀 😀
http://tv2.hu/elozetesek/video/the-voice-magyarorszag-hangja-hamarosanfetomy
több mint 12 éve
ezazz, mostmár hivatalos, hogy a Megasztár helyett a tv2-n elindul a The Voice-Magyarország hangja. 😊 :cool:http://tv2.hu/elozetesek/video/the-voice-magyarorszag-hangja-hamarosan
több mint 12 éve
olyanba, akiket koránál fogva céloz az éden hotel. az h a VV-t is nézed mellékes, de az nem is konkrétan a fiataloknak készül, azon leledzik az összes nyugger aki otthon ül. éden hotelt viszont nem nagyon néznek szvsz. amúgy is elég nagy számokról beszélgetünk...szerintem sem üti egymást a VV és az ÉH! előbbit az otthon ülő nyugdíjasok, meg unatkozó felnőttek. ill. 10en éves tinik nézik leginkább... az ÉH sokkal inkább a 18-40 éves korosztályt célozza, akiknek a net világában már nem okoz gondot követni az eseményeket... szerintem a két formátum működne egymás mellett, az meg h melyik a jobb nem kérdés...peachRemélem nem írok rossz neveket, de akkor Hörit, konquerort, engem, stb... melyik VV-néző kategóriába sorolnál? 😊
fetomy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Volt már?Tesóm már erőlteti rám egy pár napja, de az biztos, hogy ezt nem nézem meg. Az ilyeneken már nem igazán tudok nevetni, sőt kifejezetten bosszant, ha hallgatnom kell.
Cristofel - Kubai ritmus
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CEiKsjaZfVoBazzani
Bezzeg Éden Aleksza, aki kategorikusan kijelentette, hogy semmiféle ilyen vonalon nem szándékozik elindulni 😊
több mint 12 éve
Volt már?Cristofel - Kubai ritmus
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CEiKsjaZfVo
több mint 12 éve
.brk
1 890
http://www.blikk.hu/blikktv_sztarvilag/mateek-nyertek-de-eden-noemi-is-szexel-vegre-2089679vadibandifú mennyire rossz ez a riporter csajszi 😕 mondjuk blikknél...
több mint 12 éve
tudjátok mit hiányoltam még az ÉH fináléból? ezt http://www.youtube.com/watch?v=p9_Tudgl8KEHöriA melegeket? :rolleyes:
Do your job
több mint 12 éve
tudjátok mit hiányoltam még az ÉH fináléból? ezt http://www.youtube.com/watch?v=p9_Tudgl8KE
több mint 12 éve
Gigi kiejtése ebben a számban tökéletesen bemutatkozott 😀
több mint 12 éve
bizonyíték? 😊DivatLesz, ha sikerül megtalálni fészbukon a csajt aki lefotózott minket 😀
Hogyvoltos stílusban ugyan nem tudom leírni a bulit, de egy-két érdekességet megosztok az éhezőkkel:
Nyilván volt külön vip rész, ott hepajkodtak, de ilyen full üveg mögött, szal a picsák ott nyalták az üveget értük (bár később az adás végétől összenyitották a helyeket, szóval lehetett nyomulni be). Ami meglepő volt, hogy Krisztián élőben sokkal kisebb darab, mint ahogy látszott, ellenben Enrico meg nagyobb, viszont ő annyira be volt állva, hogy majdnem feldöntötte Kyra plakátját vagy mit (a RÁ-s), elég vállalhatatlan volt. Kyrát az ikerpár próbálta behódítani, bár azt mondta haverom, hogy nem annyira volt őszinte Kyra reakciója a fogdosásra. Betti kézen fogva mászkált a Márkkal, szóval úgy tűnik hamar písz lett, de hogy még itt is olyan fejet vágott ez a csaj, mint akit akasztani fognak holnap...Andor élőben is ugyanolyan droid. Ellenben Kyra és Edina is jobban néznek ki élőben.
Régiek közül ott volt Dani, Kristóf, Ádám, Alíz meg Levi. Levivel még spanoltunk is, de kb percenkét tizenöt lány akart vele fotózkodni, de még majdnem velünk is, mert azt hitték gondolom, hogy vele vagyunk...érdekes élőben tapasztalni, hogy mennyit jelent az ismertség...
Amúgy jó zenék mentek, fasza buli volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Na srácok, én tegnap véletlenül együtt néztem a döntőt a szereplőkkel 😀 Ismerőssel lebeszéltük, hogy mindketten nézzük, akkor egy sör mellett nézzük a Dobozban, mert ott adják. Mikor elindultunk, kiderült, hogy igazából ott lesz mindenki 😀 És tényleg...erre nem számítottunk 😀bizonyíték? 😊
A legnagyobb az volt, amikor az erkélyen végigvonult minden szereplő, és hát aki ugye keveset volt az kisebb taps, a nagy arcoknál örjöngés, és jött Anikó, akinél akkora boooo-zás volt, hogy már majdnem megsajnáltam 😀 Mondjuk azért én is nyomtam a booooo-t. 😊. Nem is maradt a partira utána, húzott haza....
Legnagyobb buliarc persze az első évados Levi volt 😀
Ja igen, és van közös képem Kyrával nyáh 😀Eazzy
|
több mint 12 éve
Na srácok, én tegnap véletlenül együtt néztem a döntőt a szereplőkkel 😀 Ismerőssel lebeszéltük, hogy mindketten nézzük, akkor egy sör mellett nézzük a Dobozban, mert ott adják. Mikor elindultunk, kiderült, hogy igazából ott lesz mindenki 😀 És tényleg...erre nem számítottunk 😀muhahaha, egyik osztálytársam azért nem ment fel, mert elvileg regisztrálni kellett, de múlt héten már nem tudott 😀
A legnagyobb az volt, amikor az erkélyen végigvonult minden szereplő, és hát aki ugye keveset volt az kisebb taps, a nagy arcoknál örjöngés, és jött Anikó, akinél akkora boooo-zás volt, hogy már majdnem megsajnáltam 😀 Mondjuk azért én is nyomtam a booooo-t. 😊. Nem is maradt a partira utána, húzott haza....
Ja igen, és van közös képem Kyrával nyáh 😀Eazzy
további részleteket akarok/unk hallani 😀 hogyvoltot! 😀
több mint 12 éve
Na srácok, én tegnap véletlenül együtt néztem a döntőt a szereplőkkel 😀 Ismerőssel lebeszéltük, hogy mindketten nézzük, akkor egy sör mellett nézzük a Dobozban, mert ott adják. Mikor elindultunk, kiderült, hogy igazából ott lesz mindenki 😀 És tényleg...erre nem számítottunk 😀 A legnagyobb az volt, amikor az erkélyen végigvonult minden szereplő, és hát aki ugye keveset volt az kisebb taps, a nagy arcoknál örjöngés, és jött Anikó, akinél akkora boooo-zás volt, hogy már majdnem megsajnáltam 😀 Mondjuk azért én is nyomtam a booooo-t. 😊. Nem is maradt a partira utána, húzott haza....
Ja igen, és van közös képem Kyrával nyáh 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
szerintem sem üti egymást a VV és az ÉH! előbbit az otthon ülő nyugdíjasok, meg unatkozó felnőttek. ill. 10en éves tinik nézik leginkább... az ÉH sokkal inkább a 18-40 éves korosztályt célozza, akiknek a net világában már nem okoz gondot követni az eseményeket... szerintem a két formátum működne egymás mellett, az meg h melyik a jobb nem kérdés...peachRemélem nem írok rossz neveket, de akkor Hörit, konquerort, engem, stb... melyik VV-néző kategóriába sorolnál? 😊
Höri: Mert majd egy parasztbácsit lehet celebként dobálni? 😀 Akárkit lehet celebként ide-oda rakosgatni, gondolj csak Kiszel Tündére pl. vagy hát egy való világost mivel lehet jobban? Semmi produkciója nincs, annyi haknija van, hogy elmegy bulizni. Ezt szakács is megoldja, plusz őt lehet műsorokba rakni, lehet neki főzőműsort csinálni, főzhet a következő VV szereplőknek, mittudomén. De most egy parasztbácsit mondjuk még egy VV-szerű disco-haknira se tudsz elküldeni, max disno-haknira 😀
több mint 12 éve
5000 lájkot Puzsérnak!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V4g80ks3CY0
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
szerintem sem üti egymást a VV és az ÉH! előbbit az otthon ülő nyugdíjasok, meg unatkozó felnőttek. ill. 10en éves tinik nézik leginkább... az ÉH sokkal inkább a 18-40 éves korosztályt célozza, akiknek a net világában már nem okoz gondot követni az eseményeket... szerintem a két formátum működne egymás mellett, az meg h melyik a jobb nem kérdés...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
inkább hoztak volna be egy Masterchef-et vagy valami Éden Hotel-szerű taktikai fightot. Előbbit nem is értem miért nincsen.fetomymert a szakács hiába nyer, nem lehet vele celebként bánni.
több mint 12 éve
És akkor azt minek tudod be, hogy a mostani VV-t sokkal kevesebben nézték, mint az előzőt? Én simán hiszek benne, hogy az emberek ráuntak erre a formátumra.SchleckAz idei nem azért bukott szerintem mert ráuntak, hanem mert szimplán fos volt. Az előzőben okosan benntartották a magot, a szórakoztató elemeket, és eleinte a szürke senkik hullottak, itt meg alapból az elején kiesett a picsába Cristofel, aki a hátán még sokáig elvitte volna a műsort szerintem. Az egy nagyon buta döntés volt az RTL-től. Az Alekosz-féle évadban volt mindenféle elemből megfelelő mennyiség, persze néha laposabb néha izgalmasabb formában, viszont a tavalyiban túl sok erőltetett dolog volt.
De amúgy ráunóban vannak az emberek, csak még nem eléggé. Még mindig vezető műsor tudna lenni, viszont szerintem az RTL-től az lenne az okos döntés, ha még terveznek később VV-vel, akkor most ősszel nem indítják el. Most van az, hogy kell 2-3 év pihenő megint, addig meg be kell próbálni valami mást.
Viszont nem ilyen baromságot mint ez a gazdás.... Amerikában működhet, mert ott a farmer teljesen mást jelent mint nálunk. Ott az ország fele farmer, ami viszont nem egyenlő a paraszttal. Nálunk viszont a farmer=paraszt=Józsi bá és Böske néni 70+. Nálunk nincsenek Country-guy karakterek, max valakit "beöltöztetnek" annak, az meg ratyi lesz. Ez szerintem nagy bukta, inkább hoztak volna be egy Masterchef-et vagy valami Éden Hotel-szerű taktikai fightot. Előbbit nem is értem miért nincsen. A 150 csatornán 350-féle alapratyi főzőműsor helyett ilyet kellene, szerintem működne. De tuti jobban mint a parasztbácsi gazdasszonyt keres...
több mint 12 éve
meghalsza producer se akárki 😀
http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo&feature=shareJayB
59 embernek tetszik, 1.384 embernek nem - Johnny Gold büszke lenne
több mint 12 éve
Pont, hogy inkább azt hisszük, hogy lejárt a VV ideje. Abszolút nem. És azért nem, mert bár én is ezeket a taktikázós, nem smsvadász realityket szeretem jobban, de ez a ritkább. Főleg aki VV-t néz, sokkal kevésbé igényes.És akkor azt minek tudod be, hogy a mostani VV-t sokkal kevesebben nézték, mint az előzőt? Én simán hiszek benne, hogy az emberek ráuntak erre a formátumra.
De a lényeg az, hogy valóvilággal együtt kiscsatornán realityt indítani olyan, mint kisboltot nyitni a Tesco mellett. Minőségileg jobb vagy, emberbarátibb vagy, de baszhatod, mert meg fog ölni a Tesco. Csak szeretnénk, hogy egy ÉH megéljen a VV mellett, vagy a kisbolt a Tesco mellett, de ez ebben a világban, ezekkel az igényekkel 100%-ban esélytelen. Úgy tűnik, mert akár pl. itt a fórumon amerikaiasodott, tág világnézetű, igényesebb, haladóbb emberek java részének pl. az ÉH jobban tetszik, de ne mondd, hogy komolyan el tudod képzelni, hogy a mittudomén 1,5M VV nézőből akár csak 200.000 ilyen van 😊 Ha lenne, nem is néznének VV-t alapból.fetomy