TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
mi ez a kurvanagy nyalás Azerbajdzsánnak?shawnkaSok a földgázuk. 😊
több mint 12 éve
Na megvan a top5!Nekünk meg ott vannak a finnek, szóval ez még nem biztos.
Ha a britek megkapják a borítékolható 12t az írektől akkor meglesz a top4 is!tenorx
több mint 12 éve
mi ez a kurvanagy nyalás Azerbajdzsánnak?
több mint 12 éve
Jajj, innen lehet, hogy kapunk pontot :/
több mint 12 éve
Horvátoktól csak kapunk 😀Nem, de az írek igen 3-at omg 😀
több mint 12 éve
Na megvan a top5!Ha a britek megkapják a borítékolható 12t az írektől akkor meglesz a top4 is!
több mint 12 éve
Az írek előttünk végeznak,nah az a ciki 😀
több mint 12 éve
szegény dánok bazmeg 😕shawnkaMajd a svéd, norvég, finn 3as megtámogatja őket.
több mint 12 éve
Még nem voltak skandi országok, de azért a Dán/Izland nulla, a svédek meg ikszbillió pont.. nem értem ezt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szegény dánok bazmeg 😕
több mint 12 éve
KAPTUNK EGY PONTOT.Az a jó hogy mellettünk mindenki szereti egymást,minket meg senki 😀
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEtenorx
több mint 12 éve
Na, benne leszünk hátulról a top3ban? 😀tenorxNem tudom, de a britek (szokás szerint) biztosan.
Moldova is adott 1 pontot. Sok kicsi semmire se megy.
több mint 12 éve
KAPTUNK EGY PONTOT.YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 12 éve
Na, benne leszünk hátulról a top3ban? 😀
több mint 12 éve
kiosztom én is. 12: Denmark - kellemes összkép, ez volt a legjobb.
10: Sweden - nuff said
8: Serbia - Para-Para-Paradise
7: Russia - azért le a kalappal a nénik előtt
6: Germany - korrekt volt, igazából klasszikus egynyári sláger ez
5: Iceland - ez bejött, de nem tudom őket feljebb tenni
4: France - elveszett ereklye fosztogató
3: Great Britain - tetszett Mr. Korda hangja
2: Italy - Amy Winehouse
1: Turkey - szeretem, amikor kurvára nem veszik komolyan, de élvezik, amit csinálnak
több mint 12 éve
Hát túl sok pont idén sem fenyeget
több mint 12 éve
Douze points: Russia (protest vote/legnagyobb arcok 😛)Dix points: Serbia (egyszerű, tiszta zene, semmi flancolás)
Huit points: Iceland (valahogy bejön a két énekes összehangja)
Sept points: FYR Macedonia (jó ez a rekedtes hang, és amilyen átéléssel a gitáros nyomta)
Six points: France (nyamm)
Cinq points: Denmark (hmm, szöszi egyenruhában..)
Quatre points: Malta (akinek ekkora önbizalma van, megérdemli.. ráadásul muszáj hogy verjék az olaszokat, kár hogy nincs San Marino/Vatikán)
Trois points: Sweden (túl diszkós.. de ez a fő favorit, muszáj beraknom a tízbe..)
Deux points: Italy (valóban Winehouse-os...)
Une point: Spain (verte az albánt, ő bírta tovább kitartani a magas hangot)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Hát ez az idei Euróvízió nem nagy eresztés ha a CD előrébb végez mint tavaly Kati az nem lesz nehéz pedig hát nekem ők finoman szólva sem jönnek be (nyugi ettől még drukkolok nekik 😛 ).Viszont Jennifernek örülök, sztem hármójuk közül bármelyik nyer megérdemli és azt is remélem mind hárman felszínen maradnak teljesítménnyel. Eddig egy CSz sem néztem de egy jó szériát sikerült kifogni szerencsésen válogatták össze a döntősöket. S bocsánat minden fantól de ha Jennifert hallgatom akkor kérdem Radics Gigi Who meg úgy az egész megasztár (tudom 15 éves meg minden de akkor is nekem! nem az igazi erőltetett, akkor már inkább SzA vagy ugye K. Timit szerettem)
több mint 12 éve
Így visszanézve a Dánokra vagy a Makedónokra szavaznék. 😐 Idén miért nincsenek bandák ? Mindegyik ilyen pop szar...
több mint 12 éve
ezt a két ír patkányt olyan szinten megütném....LakiNem is egyszer, hanem amíg mozognak addig...
több mint 12 éve
ezt a két ír patkányt olyan szinten megütném....Lakicsak azért, hogy megnyugodj: http://www.youtube.com/watch?v=6x77sOUQhZU&ob=av2e
több mint 12 éve
Oroszok vagy szerbek nyerjék, hogy ne csak mindig ótvar pop-diszkós győztes legyen.. sztem ez a kettő, és még a svéd lesz a dobogón. Majd egy TOP 10 kedvencet gyűjtök az újranézésnél..De ami a legfontosabb, finneknél Mr Lordi fogja az eredményt közölni! 😀
több mint 12 éve
ezt a két ír patkányt olyan szinten megütném....
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Amit eddig láttam ebből a mostani Eurovízióból nekem a CD száma volt a legjobb és nem azért mert magyar. Ennek ellenére biztos hogy nem fognak nyerni, bár kíváncsi lennék másnap az itthoni arcokra meg cikkekre amikor rájönnek hogy akkor nekünk kell (kellene) rendezni.... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal