TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaa
Egy darabig tagadhatatlan.
Csak aztán picsán lett rúgva.

Azt nem mondta Puzsér, hogy mi lenne a megoldás szerinte?
Én többször beszélgettem vele, és bármilyen vehemensen is mondta a magáét az, sosem derült ki, hogy milyen valós alternatívája lenne a kereskedelmi televíziózás és az összmagyar igények metszetében.Sobri Jóska
Függetlenség (politikai és gazdasági), közérthetőség és közérdekűség. Erre rádiókkal példálózott: jelenleg ami közérthető (ClassFM), az nem közérdekű és ami közérdekű (Kossuth), az nem közérthető.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 011 — #NoStress
Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaa
Egy darabig tagadhatatlan.
Csak aztán picsán lett rúgva.

Azt nem mondta Puzsér, hogy mi lenne a megoldás szerinte?
Én többször beszélgettem vele, és bármilyen vehemensen is mondta a magáét az, sosem derült ki, hogy milyen valós alternatívája lenne a kereskedelmi televíziózás és az összmagyar igények metszetében.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
azt mondta, hogy előadást/produkciót négyféleképpen lehet csinálni:
-jót jól
-rosszat rosszul
-jót rosszul
-rosszat jól

utóbbiból nyomnak le legtöbbet a torkunkon, és ez a legrosszabb párosítás, mert végülis rossz volt az, amit Hitler csinált, de kétségtelenül kurvajól csinálta. ezt idéztem.

hozzátette, hogy az RTL-t és ezt a műsort ő csak ugródeszkaként használta, hogy eljuttassa a faszságait (ezt is így mondta) egy szélesebb hallgatóságnak. szerinte ez bejött neki, mert ha nem hívták volna, akkor hozzánk se jött volna el.

ja meg kijelentette, hogy a következő CsSz-t csak úgy vállalja el, ha ott is csapatok lesznek és ő kiválaszthat magának 3 embert, hogy aztán a maradék kilencből egy népi bajszos karakter legyőzzön a döntőben egy cigány ugrabugráló énekest.
több mint 13 éve
Puzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.shawnka
Mi mentén?
Mi volt a hasonlóság oka?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.Sobri Jóska
Szinte biztos vagyok benne, hogy a párhuzam úgy szólt, hogy amit a nácik tettek a zsidókkal, azt teszik ezek a műsorok az ízlésseljjncaa
Jogos, de nem puzséros.
Az érdekelne, hogy ha ízléstömeggyilkosságnak nevezte ezen műsorokat, akkor magára, mint aktív CSSZ főtiszt miként gondol?
Von Stauffenberg? Vagy Schindler?

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Puzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.shawnka
Mi mentén?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.Sobri Jóska
Szinte biztos vagyok benne, hogy a párhuzam úgy szólt, hogy amit a nácik tettek a zsidókkal, azt teszik ezek a műsorok az ízléssel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mi mentén?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.

több mint 13 éve
Puzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.
több mint 13 éve
Akkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
Ilyen feleség kellene mindenkinek, nem? 😀JC6
A férje nem így gondolta. Sobri Jóska
de pont így gondolta ő is, hogy ilyen feleség kellene mindenkinek, úgyhogy azért válnak el, hogy bedobja a közösbekaszo
Való igaz. Önzetlen dolog volt tőle, hogy így tett. Lehet, hogy az ufók kérték tőle ezt a főnöke által.

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Akkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
A férje nem így gondolta. Sobri Jóska
de pont így gondolta ő is, hogy ilyen feleség kellene mindenkinek, úgyhogy azért válnak el, hogy bedobja a közösbe
több mint 13 éve
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
A férje nem így gondolta.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
Ilyen feleség kellene mindenkinek, nem? 😀
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 099 — Chiefs GM
Förtelem 😀
Ha nem Gergő nyeri megyek székházat gyújtani!JC6
Én nagyon remélem, hogy most már végigviszi az RTL, amit elkezdett, és megnyeretik Jimmy Jr-ral. 😀 Aztán bejelentik, hogy soha többé X-faktor.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Förtelem 😀
Ha nem Gergő nyeri megyek székházat gyújtani!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csobot annyira tán nem lett volna szar de annyira beleégett a tudatomba ez a TVD rész, hogy így mégis.  www.youtube.com/watch?v=NTZawYiNTqQ

Petra gatyó aztakurva! <3kaszo
valahogy csak megoldják mindig, hogy rá nem adnak hosszú nadrágot 😀 szerintem innen van a csapatnév-

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
előadó, dalcím amit stone énekelt a párbajban? nem ugrik be 😕peach
Balázs Fecó, érints meg lassan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
előadó, dalcím amit stone énekelt a párbajban? nem ugrik be 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Beoffolom, hogy megy a Pacific (nem tudom melyik csatornán, csak kiugrottam sörért), egy óra múlva meg a Borzalmak városa a Film+-on.
több mint 13 éve
A komolytalanság új szintje.

Pocs
mint Andy Dalton jaguárként 😀
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
esküszöm, hogy a hét legjobban várt műsora lett a ziksz 😀 😀

őszintén mondom, hogy kiválóan végigszórakozom minden másodpercét, bravúros. 😂shawnka
Te is rájöttél, mint én, hogy trash realityként kell nézni és akkor ott van a szeren 😀 A kispicsa kisfilmjénél szakadtam a röhögéstől, nyílt napot tart a rajongóinak!!! Volt vagy 6 gyerek ott 😀 😀 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
A komolytalanság új szintje.

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Csak szerintem okádék hangú Stone?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
esküszöm, hogy a hét legjobban várt műsora lett a ziksz 😀 😀

őszintén mondom, hogy kiválóan végigszórakozom minden másodpercét, bravúros. 😂
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ok szakadok 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 ajsupreme.files.wordpress.com/2011/09/mj-laughing1.gif?w=640shawnka
Kösz, a spolert, hogy Zambó úrfi megint bent maradt... 😀

Azért a .gifet leschmittelem. 😉