TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jó azért kicsit túlzásokba estek. Hagyján, hogy elkezdték már a Compact Disco szétalázott mindenkit szöveget, de mostmár Loreen se jobb Wolf Katinál... Értem, hogy magyarok vagyunk, de ezek azért igencsak vicces kijelentések. Magyarok közül amúgy én Királyékat indítottam volna, vagy Tóth Gabit egy másik dalával, viszont sokkal ők sem lettek volna jobbak, mint a CoDi, mivel a codi sem volt szerintem gyenge. Szimplán el kell fogadni, hogy hacsak nem találunk ki egy hiperslágert (valószínű), akkor a cél a top20, nem a top10, mivel senki nincs aki ránk szavazna.

Az én listám egyébként:
1 pont: Greece (tipikus pop szám, de épp ezért fülbemászó és jó a csaj is)
2 pont: Macedonia (voltak kevésbé megfogó részei, de néhol nagyon tetszett)
3 pont: Spain (az albánhoz hasonlóan jól énekelt, de maga a dal illetve előadás kevésbé jött be mint az albánnál)
4 pont: Denmark (jó csaj, fülbemászó dal, mi kő még?)
5 pont: Azerbaijan (ha ezzel az előadással nyernek tavaly, egy rossz szavam nincs)
6 pont: Iceland (jó kis metálos, baromi jó hangja van a nőnek, és a faszival együtt is igen jól szóltak)
7 pont: Turkey (marhajó volt ez a cucc, zeneileg és a srác hangja is nagyon bejött)
8 pont: Estonia (sok mindent nem tudok hozzátenni, szimplán tetszik,ahogyan a nyelvük is)
10 pont: Albania (baromi szuggesztív, depresszív és profi előadás volt)
12 pont: Sweden (ez igenis kurvajó szám, jó hangja van a csajnak és igen tetszetős színpadi produkciót is nyújtott, aminek tetszett az elvontsága)

Az ilyen orosz izére tuti nem adnék pontot. Ja aranyosak a mamák, de akkor sem. Vagy jövőre mi meg indítsunk el néhány 6 éves leukémiás kislányt, a dal ugyanilyen szar lesz, de lesz néhány "cukiság" pontunk.

A CoDi-t amúgy én sem sokkal raknám előrébb mint ahol végeztünk. Szokás szerint elő lett adva, hogy a világ minden táján imádják és kapkodnak a lemezekért, de a valóság az, hogy egyáltalán nem tűnt ki a mezőnyből, amit az is jól mutat, hogy épphogy becsúsztunk a döntőbe.

Amúgy azért kemény, hogy az első ország, aki jelezte jövő évi indulási szándékát: Hungary 😀
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Tavaly a Soeeri és Pooleknek csináltunk oldalt, azt valahol 3000 körül törölték, mert egy admin kolléga (akit nevezzük most fegának) nekiállt csöcsöket posztolni, amivel nem tudom mi baja volt a facebooknak 😕tenorx
Tuti bejönne a húzás: http://www.youtube.com/watch?v=tLA6sqUSB_g&feature=related befelé nőne a hajuk 😀

több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
kiváló termék idáig ez az Eurovíziós döntő 😀 a kisfilmek MÁR a 11. fellépőnél ismétlődnek, éljenek Azerbajdzsán adottságai 😀
Az angol Korda Gyuri remek kontraszt volt a meglepően jó CD-nek. Ciprus még mindig megnevettet, főleg a szöveg mélységével kapcsolatban, az orosz mamik másodszorra már nem ütöttek akkorát. A fransziák elhozták Tia Carrerét, csak most fosztogatás helyett tornászokkal hörgött. Olaszok meg egy Amy Winehouse wannabevel próbáltak kitűnni, de nem igazán jött ez össze. Az észt srácnál nem tudom magamat azon továbblőni, hogy azt énekli, hogy Kúlá, Kúlá 😀
Eric Saade elfeledett arab testvére is előkerült ahogy látom. Amúgy teljesen olyan volt a refrén, mint a VV3 introja: http://www.youtube.com/watch?v=eFLo-EoCH4w 😀

A románok előadása értékelhetetlen volt számomra. Miért spanglishül énekelt a lyányzó? Kicsit sajnálom mondjuk, hogy nem Alexandra Stant indították, kellemes színpadi látvány lett volna 😛 Dánia meglepően tetszett, kifejezetten örülnék, ha ők nyernének 😊
A görög dalnak az alapja honnan lehet nekem kurvaismerős?shawnka
+1 😀
Nekem is totál ezek jutottak eszembe miközben néztem. (leszámítva a nagyis részt, nekem már elsőre se jöttek be)
Amúgy Én azt is betiltanám, hogy a szomszédokra lehessen szavazni vagy mondjuk azok csak fél pontokat érnek, mert ez így nagy hülyeség. Minden évben ez van, kiválasztanak 1 számot amit agyon pusholnak utána meg a szomszédok.
Mi meg küldhetnénk Avril Lavigne-t is Magyar színekben akkor is ugyan itt lennénk, mert utálnak minket még a szomszédaink is.

Amúgy nálam ezek lettek volna a pontok:
12: Switzerland (már az elődöntőben elszálltak pedig szerintem egész jók voltak)
10: Denmark (olyan kellemes, szép hangja volt a csajnak)
8: Greece (külsőleg Ő volt a legjobb, a szám is elment)
7: Germany (a férfi előadók közül még Ő tetszett a legjobban a döntőben)
6: Iceland (egész tűrhető volt, pedig nem szeretem az ilyen stílusú számokat)
5: Hungary (mégis csak Magyar....)
4: France (szeretem Tia Carrerét 😀)
3: Belarus (szintén kiestek az elődöntőben, élőben nem voltak olyan jók, de azért a döntőben elfértek volna)
na aztán innentől mindenki 0. 😊
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
BREAKING!

jövőre nem lesz "A Dal" című előválogató műsor, már megvan a 2013-as, Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója: http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVoshawnka
Szerintem meg küldjük Ganxta Zoleet és a Kartelt Stockholmba. Hátha a Lordi effektust meg tudják ragadni.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És ha a veresegyházi asszonykórust indítjuk?

Nem lettünk volna ott ahol az oroszok, de sztem 80-120 pontot összekapartunk volna..Igor
az én országomat ne képviselje semmi gyökér produkció, inkább menjen ki normális és kapjon nullát, mint hogy a faszkodással felmenjenek 12. helyig 😛

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tavaly a Soeeri és Pooleknek csináltunk oldalt, azt valahol 3000 körül törölték, mert egy admin kolléga (akit nevezzük most fegának) nekiállt csöcsöket posztolni, amivel nem tudom mi baja volt a facebooknak 😕
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
BREAKING!

jövőre nem lesz "A Dal" című előválogató műsor, már megvan a 2013-as, Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója: http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVoshawnka
Éreztem, hogy érkezni fog ez is 😀 😀 ,de a viccet félre téve jövőre sokkolni kéne a rendszert, valami olyat kéne küldeni, ami a vérszegény "ízélsüket" kisüti, jöhet a TANGA vagy a STÉG 😀 😀 tuti poénra vennék 😀

több mint 12 éve
Inkább likeolnád az oldalt, amit csináltam a nemes célnak 😀
http://www.facebook.com/Cristofel2013
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
BREAKING!

jövőre nem lesz "A Dal" című előválogató műsor, már megvan a 2013-as, Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója: http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Nem lettünk volna ott ahol az oroszok, de sztem 80-120 pontot összekapartunk volna..Igor
Ne is mondd... Elképedtem az első 5 szavazó után már 😀
több mint 12 éve

most már tökmindegy, jövőre ez koppintásnak tűnne 😀
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

Nem lettünk volna ott ahol az oroszok, de sztem 80-120 pontot összekapartunk volna..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
amúgy ebben a mezőnyben a magyar indulók közül TALÁN az idióta Király testvéreknek, vagy Tóth Gabinak lett volna esélye több pontra. Caramel ugyanígy beégett volna a vivivivivivízióval, Biga meg a dánok sorsára jutott volna, kb. ugyanolyanok is voltak. mondjuk én anno neki szurkoltam A Dal alatt.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Tulajdonképpen ennek szinte értelme sincsen 😀 Olyanok kaptak pontokat hogy kirohadt a szemem mikor megláttam. Azt hiszem első és utolsó volt hogy meglestem. 😊 Ide aztán jöhetett volna ezeknek Caramel is akárki. Borítékolható az ilyen hely nekünk. 😊
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
mit vártál, Lakers pólós négert? 😛 😉davemayer
vagy egy kockáskendős palesztint 😀

Ez a svéd miben különbözött a tavalyi Wolf Katitól?atapapa
10 évvel fiatalabb? 😀 (és inkább diszkó, mint pop?)Igor
ja igen, meg más színű volt a ruhájuk

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
süti
Na hát ez nyert öcsém :/ jó mondjuk eddig is tudtam hogy szar az olyan műsor ahol az izraeliek stb is részt vehetnek...

http://www.youtube.com/watch?v=yEui7Z8wFfM

őket kellett volna indítani 😀 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
süti
főleg, hogy marokkói származásúshawnka
Le ne felejtsd hogy részben berber is.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

10 évvel fiatalabb? 😀 (és inkább diszkó, mint pop?)Igor
ő az idei 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
mekkora őszsidót nyomtak be Tel-Avivban a kamera elé, tekurvaélet 😀shawnka

10 évvel fiatalabb? 😀 (és inkább diszkó, mint pop?)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
süti
A produkcióra céloztam, nem az előadóra 😊
De értem

több mint 12 éve
süti
főleg, hogy marokkói származású
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 12 éve
Amúgy ennyire jó volt a svéd csaj? Csak a szavazást láttam.Double B
Mindjárt fog énekelni még 1× szóval megnézheted.
több mint 12 éve
mekkora őszsidót nyomtak be Tel-Avivban a kamera elé, tekurvaélet 😀shawnka

Ez a svéd miben különbözött a tavalyi Wolf Katitól?

több mint 12 éve
Amúgy ennyire jó volt a svéd csaj? Csak a szavazást láttam.Double B
Nem.