TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Szegény MJE még nem biztos hogy tudja mi vár rá! Pál apostol szavaiután egyből irány a Cool Night , meg a Sztár Chat , .... 😉
több mint 12 éve
Egy ugyanilyen? 😀 Nem 25-öt akartál mondani? 😀Amúgy erre még nem is gondoltam.. Gondolom így drámaibb, vagy nagyobb lényegű, hogy ki első ki nem, de egyetértek, én is valahogy úgy csinálnám, hogy legyen legalább top3 díj.
Amúgy itthon nem tudom hogy van, de külföldön "sokan" szoktak szerződéseket kapni. A The Voice fődíja pl. ha jól emlékszem főként egy lemezszerződés, de pl. a tavalyi évadból valami 5-öt biztos leszerződtettek (Xenia pl. elég sokat megy magyar rádiókon is, pedig a 8 között kiesett) és a UK X-Factorokból is többen kapkodnak szerződéseket. Még hátrány is tud lenni,ha valaki nyer,mert az automatikusan aláír az előírt kiadóhoz, a többiek meg választhatnak, ha van esetleg több. Szóval erőltetik, hogy mekkora pénzt nyer az első, de mindenkinek világos, hogy ha a kedvence olyan top10be bekerül, akkor már valószínű, hogy hallunk még róla.
több mint 12 éve
szerintem meg a Quantum röpke idő alatt összekeresi azt a 12 miskát amit az Elek bácsi kapottÉn is neki adtam volna. Ő tényleg olyan "kiscsillag" karakternek tűnt. Több hangszeren és műfajban is zenél. A csajt meg úgyis felfogja kapni valaki, aztán év végén az x-faktorban jön még egy ugyan ilyen... A "táncolósok" se lesznek bajban... Ilyen szempontból jól jött Eleknek a győzelem.
nincs miért sajnálni tőle, igaz én meg Juhász Marcinak adtam volna 😊eaglesmcnabb
Viszont nem tudom miért nem lehet megcsinálni egy tehetség kutatót úgy, hogy akkor a legjobbak közül mindegyik kapni valami nyereményt, ahelyett, hogy egy emberre megint rásóznak kitudja hány millió értékben főnyereményt. Régebben a Ki mit tud? jobban össze volt rakva, mint mostanában a hasonló műsorok.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Legnagyobb egyébként az after műsorban Pazma volt, szét volt esve rendesen, nem véletlen adtak rá szemüveget 😂 Bence vagy ki kérdezte tőle hogy hogy telt a napja erre mondta hogy lazultunk, azért is kell a szemüveg 😀
több mint 12 éve
szerintem meg a Quantum röpke idő alatt összekeresi azt a 12 miskát amit az Elek bácsi kapottHál'istennek, hogy megéri még ebben az országban is kultúrával foglalkozni és nem csak az énekeseket és ugribugrisokat neveljük ki tucatszámmal...sütiPuzsérnak marhára igaza volt abban hogy Elek nem a produkciója miatt került ide hanem a karaktere és amiatt amit képvisel. Végtelenül szimpatikus ember DE nem ő érdemelte ezt meg hanem egyértelműen a Quantum.JayB
nincs miért sajnálni tőle, igaz én meg Juhász Marcinak adtam volna 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Hál'istennek, hogy megéri még ebben az országban is kultúrával foglalkozni és nem csak az énekeseket és ugribugrisokat neveljük ki tucatszámmal...sütiPuzsérnak marhára igaza volt abban hogy Elek nem a produkciója miatt került ide hanem a karaktere és amiatt amit képvisel. Végtelenül szimpatikus ember DE nem ő érdemelte ezt meg hanem egyértelműen a Quantum.
több mint 12 éve
Hál'istennek, hogy megéri még ebben az országban is kultúrával foglalkozni és nem csak az énekeseket és ugribugrisokat neveljük ki tucatszámmal...
több mint 12 éve
Na ezen most én is meglepődtem rendesen :cool: . Mondjuk a három közül bármelyik nyer annak örültem volna. Remélem folytatni tudja a pályáját majd, Szirota meg a Qantum e nélkül is meglesz bár nyilván a pénz nekik is jól jött volna. Az ige nekem meg persze kedves 😊
több mint 12 éve
Ez kell Mo-nak. Visszakövetelni a papot meg MJE. Remélem nem nyomkodta el senki az összes nyugdíját...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
wtf?? ez olyan szar Evanescence karaoke volt, hogy vártam a lehúzást. erre mindenki, még Puzsér is magasztalják? érthetetlen ez most számomra.ki az a MJE? 😀
Tabáni Pitta meg durván leénekelte a színpadról MJE-t, az tetszett 😀shawnka
nincs időm nézni, de nyögje már be valaki hogy ki nyer 😊 thx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
wtf?? ez olyan szar Evanescence karaoke volt, hogy vártam a lehúzást. erre mindenki, még Puzsér is magasztalják? érthetetlen ez most számomra. Tabáni Pitta meg durván leénekelte a színpadról MJE-t, az tetszett 😀
több mint 12 éve
Ja, durva 😊 A szemétől a szája vonaláig szinte ráncmentes 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez undorító.
több mint 12 éve
Asztakurva szegény Kirk hogy szét van botoxolva. Egy huszast simán letagadthat a 96 évéből 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hát mert a király csak arra érdemes emberrel jutna döntőbe, és amellett kitartana örökké. lásd Zsömike 😀nálam ott veszített sokat a renoméjából, amikor azt mondta, hogy sose tudná ledobni a labdát, bár tavaly a döntőben még azt hangoztatta, hogy 17,5nél a legérdemesebb eldobni....brkA Király kommentje fészbukon valószínűleg Mátéról 😀Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.JayB
Pejkó Ádám
Féltékeny vagyok.... Erre a kutyára!!! Ez nem csak egy erkölcstelen, jellemtelen fasz, de meg hülye is... 😊)))shawnka
de Kristóf helyében 17.5-nél dobott volna
több mint 12 éve
Toca: Mint ember, nem ismertem meg, csak sejtéseim vannak. Mondjuk az alapján is szimpatikus, viszont itt elsősorban a játékban játszott karakterekre gondoltam 😊 Az első részben azon 1-2 ember között volt, akik hűek voltak ahhoz, amit elgondoltak, nem kenegette másokra a saját szarát, nem volt álszent, volt agya és érzéke a játékhoz, inkább volt egyedül 10 ellen, minthogy benyaljon és nem mellesleg tetszett, hogy talán ő volt az egyetlen, aki a védettséget úgy használta, ahogyan azt kell. Voltak kevésbé szimpatikus pillanatai, de kevés, összességében kedvenc. 😊 Kíra nagyon hasonló karakter volt, nem véletlen, hogy ők ketten a topok 😊Sonka: Mármint ezeknek szimpatikusoknak kéne lenniük? 😀 Szöszi lol akkora féreg volt mint a szar, de olyan bénán, hogy szarrá röhögtem magam rajta 😀 Pitta lool dehogy 😀 Cristofel is épphogy, ez meg a gagyibb verziója, Robi (Szabó Győző) na igen ő még szimpatikus, Linda 😂 suttyó mint a ház, Laci egy szerencsétlen kuki, az életben valószínű szimpatikus figura lehet, de itt a játékhoz semmit nem adott hozzá, Attila NOT, bár az tetszett, hogy volt pofája überparasztnak lenni gyakorlatilag már a második mondatával 😀 Dani ... A triumvirátusból a legkevésbé unszimpatikus (vagy ne legyünk Gallásak, szóval legszimpatikusabb), de így is inkább nem mint igen.
Gábor volt még szimpatikus nagyon sokáig, amíg Leventével ökörködött, megvédte Leventét is, és egyáltlán kiállt a véleménye mellett, aztán Levente kiesett, ő meg szépen benyalt a főnököknek. Az meg a másik, hogy mikor aztán kiesett már kb. olyan volt mint aki ott sincs. Alíz sokáig szimpi volt, aztán elkezdte ezt az ide is nyalok oda is nyalok, ide is súgok oda is súgok dolgot, amit megkoronázott azzal, hogy lefeküdt azoknak, akik rángatták jobbra-balra, fenyegették (azt is csak nekik volt szabad ugye 😛), folyamatosan a kiesés szélére rakták. Akiben ennyi tartás, önbecsülés nincsen, az nekem nem szimpatikus. Akkor sem ha úgy gondolta így juthat el a lóvéhoz. Meg is érdemelte, hogy szart se kapott, ha ilyen gyerekben, mint a Kristóf megbízott és lefeküdt neki.
több mint 12 éve
Az bosszant csak, hogy maga a műsor, a játék nagyon tetszik, de alig van olyan, akivel végig tudok szimpatizálni. A fenti 3 emberen kívül talán nem is nagyon van ilyen, csak olyanok akik ideig-óráig szimpatikusak. Az meg végképp szar, hogy a bottom2-m elvitt 25 millát 😀fetomySzöszi? Pitta? ProsztóRobi? BajszosLinda? Laci? PincsiAttila? SzentDániel? 😀
több mint 12 éve
Mint szimpatikus ember ? hmm 😀Nem ismerem ezeket a neveket, de google alapján igen 😊fetomy1. Szandra (1)fetomyPókmajom?vadibandi
több mint 12 éve
Nem ismerem ezeket a neveket, de google alapján igen 😊1. Szandra (1)fetomyPókmajom?vadibandi
több mint 12 éve
Nekem már az első széria úgy kb. felénél elvesztette a szimpátiámat 😛Már kétlem, hogy változna a hátralevő 5-6 részben, szóval nálam a 2 évados szimpátialista:
1. Kíra (2)
1. Szandra (1)
3. Levente (1)
...
x. Anikó (2)
y. Edina (2)
z. Kristóf (1)
Csajszimpátiában meg elhamarkodottan ítéltem. Sajnos az első szériából is csak 1 csaj maradt szimpatikus a végéig 😕
Az bosszant csak, hogy maga a műsor, a játék nagyon tetszik, de alig van olyan, akivel végig tudok szimpatizálni. A fenti 3 emberen kívül talán nem is nagyon van ilyen, csak olyanok akik ideig-óráig szimpatikusak. Az meg végképp szar, hogy a bottom2-m elvitt 25 millát 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
nálam ott veszített sokat a renoméjából, amikor azt mondta, hogy sose tudná ledobni a labdát, bár tavaly a döntőben még azt hangoztatta, hogy 17,5nél a legérdemesebb eldobni...A Király kommentje fészbukon valószínűleg Mátéról 😀Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.JayB
Pejkó Ádám
Féltékeny vagyok.... Erre a kutyára!!! Ez nem csak egy erkölcstelen, jellemtelen fasz, de meg hülye is... 😊)))shawnka
több mint 12 éve
JéBé
7 035
A Király kommentje fészbukon valószínűleg Mátéról 😀Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.
Pejkó Ádám