TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Sport tv miért nem adja a HoF meccset ?
Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐süti
Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐süti
Áááá. Mostanában ökölvívás megy orrba-szájba. A Salido - Juanma meccset sztem már 10szer láttam.
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Bár mondjuk isten ments, hogy ilyen pre-season hülyeség miatt lemaradjak valamelyik OTP-ligás meccs ismétléséről... 😐
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Ha egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛xrace77
főleg, hogy most nem is arany masnival lett átkötve csak rábasztak egy csúnya művirágot...kristof
Jogos. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛xrace77
főleg, hogy most nem is arany masnival lett átkötve csak rábasztak egy csúnya művirágot...
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...Toca
Ha egy kupac fost átkötik egy arany masnival, attól még az marad ami, az egész közmédia nézhetetlen, hallgathatatlan rakás szarkupac. 😛
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...Toca
Pont ezt gondolom én is!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Annyira fos ez a design amit kitalaltak hogy elnem tudom mondani. Es erre is mennyi penzt baszhattak ki...
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
A Marslakók végre dezertáltak az MTV-ről a kietlen űrbe:  comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok_forgatasat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=indexDzsokijuing
Ideje volt. Gondoltam, ha már ennyi pénzt rááldoznak akkor annyira szar nem lehet, ezért "megnéztem" belőle vagy két részt. Még azt se mondhatom, hogy emlékszem mi volt benne, mert egyszerűen azon kaptam magam, hogy bámulom a képernyőt és közben egész máshol jár az eszem.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 271 — Saturday Night Lights
A Marslakók végre dezertáltak az MTV-ről a kietlen űrbe:  comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok_forgatasat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=index

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
kalózkikötőből szedhető a "The Best of Ernie Kovacs" DVD, sajnos sok anyag elveszett róla, de ez a kb. 2-3 óra nagyszerű szórakozást nyújt, kötelező néznivalójjncaa
Amikor az "Our man in Havana" filmet néztem (amiben Ernie nagyon jól hozza Segura kapitány figuráját) találkoztam először a nevével, és akkor utána is olvastam, a youtube-on is elég sok skeccs van tőle fent. Majd rápillantok a DVD-re hogy többet mutat-e.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Szánalmas ez a Tv2 híradó (ha annak lehet egyáltalán nevezni): sorozatos bakik. Kép megy, szöveg sehol, lekavarják, semmi elnézést, jön a következő riport. A másik előbb jön a felirat, hogy ki is beszél, mint egyáltalán a képernyőn megjelenne. Gondolom az operatőrök sem most kezdték, és egyszerűen nem figyelnek oda a többi stáb taggal együtt.
Én személy szerint nem nézek híradót, mert csak a bulvár, a szenny + ugyanaz a téma 600-ik verzióját mondják el, csak néha-néha kapcsolok oda. Utolsó kettő megnézésből jött le ez a tömkeleg hiba.
És a műsorvezetők (ha annak lehet ezeket nevezni) beszélni sem tudnak, itt is állandó bakik jellemzik a ténykedésüket.

Ezért nézek én inkább sport + természetfilm csatornákat.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
kalózkikötőből szedhető a "The Best of Ernie Kovacs" DVD, sajnos sok anyag elveszett róla, de ez a kb. 2-3 óra nagyszerű szórakozást nyújt, kötelező néznivaló

Kovacs a televíziózás pionírja volt, pontosan 50 éve hunyt el autóbalesetben, "természetesen" magyar származású, még a héten valamikor lefordítom a wikipédiás adatlapjátjjncaa
csak az első bekezdésig jutottam végül, de remélem felkelti pár ember érdeklődését, hogy részletesebben megismerje Ernie Kovacs életét és munkásságát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ide is beírom, hátha: Kérdés: tud nekem abban valaki segíteni, hogyan tudnám nézni a laptopomon az m1 adását? Az mtv hivatalos oldalán nem indítja el az élő adást (foci eb természetesen + felvételről is szeretnék majd meccseket visszanézni) a wmp-er. Az én gépemen van fenn wmp + a plugin-int is letöltöttem és telepítettem. A 30 mp-es reklámelőzetest lejátssza de utána kussol. mad
Mi lehet a megoldás? Van esetleg más alternatíva ahol még lehet nézni a meccseket élőben és felvételről?danyly
http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx élőben itt tudod nézni, full HDben

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
kalózkikötőből szedhető a "The Best of Ernie Kovacs" DVD, sajnos sok anyag elveszett róla, de ez a kb. 2-3 óra nagyszerű szórakozást nyújt, kötelező néznivaló

Kovacs a televíziózás pionírja volt, pontosan 50 éve hunyt el autóbalesetben, "természetesen" magyar származású, még a héten valamikor lefordítom a wikipédiás adatlapját

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Még befért a délutáni EB meccs elé:
16:30 Ünnepi beszélgetés a 70 éves Schmitt Pállalvadibandi
A csúcson kellett abbahagyni: villa, fix fizu, nézőcsúcsos interjú. Untersovszky után Mezei Dániel is kitett magáért.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Melehov Chicago Bears 119
Nem tudom volt-e már, de Golden Coast második klip 😊 : http://www.youtube.com/watch?v=cm1j2azUfvE

Ha nem lesz második része a műsornak, akkor az a világ szégyene lesz! 😊 :rolleyes:

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ide is beírom, hátha: Kérdés: tud nekem abban valaki segíteni, hogyan tudnám nézni a laptopomon az m1 adását? Az mtv hivatalos oldalán nem indítja el az élő adást (foci eb természetesen + felvételről is szeretnék majd meccseket visszanézni) a wmp-er. Az én gépemen van fenn wmp + a plugin-int is letöltöttem és telepítettem. A 30 mp-es reklámelőzetest lejátssza de utána kussol. mad
Mi lehet a megoldás? Van esetleg más alternatíva ahol még lehet nézni a meccseket élőben és felvételről?danyly
stream?

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Mi lehet a megoldás? Van esetleg más alternatíva ahol még lehet nézni a meccseket élőben és felvételről?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Még befért a délutáni EB meccs elé:
16:30 Ünnepi beszélgetés a 70 éves Schmitt Pállal

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Komoly ez a sportolásra buzdító társadalmi célú hirdetés a "Ne cseszd el az idődet!" mottóval. 😂

több mint 12 éve
Puzsér: "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot, annak a generációnak az áldozatai, akik bármelyik kormányt megbuktatják plusz egy havi nyugdíjért, akik körömszakadtukig ragaszkodnak az ingyenes utazásukhoz, akiknek semmi se drága, csak az előjogaik. És mielőtt még kigyulladna a kommentfal a klaviatúra hisztérikus csapkodása folytán: igen, az én anyám is nyugger."

Komment: "Ha ilyen anyád van, nem csoda, hogy jó nagy seggfej lett belőled." 😂Dzsokijuing
Azért elég nevetséges megint ez a politikai kiszólása egy ilyen show kapcsán, már múltkor is direkt belevitte a háttérképes tv házostrom szövegét. Úgy látszik ezért került be "véletlenül" most zsűrinek mint Fidesz katona, ahogy midnehova benyomják az embereiket...zavi27
Ez meg a másik véglet 😊JayB
Én nem vagyok semmilyen szimpatizáns, de magát a jelenséget gáznak tartom, és átlátszó, hogy véletlenül mindig így fogalmaz egy tehetségkutató műsor kapcsán, nem odavaló. De ha nem is emiatt tűnt föl most a mainstream-ben, akkor is nem kell ez oda.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Puzsérnak marhára igaza volt abban hogy Elek nem a produkciója miatt került ide hanem a karaktere és amiatt amit képvisel. Végtelenül szimpatikus ember DE nem ő érdemelte ezt meg hanem egyértelműen a Quantum.JayB
Puzsér: "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot, annak a generációnak az áldozatai, akik bármelyik kormányt megbuktatják plusz egy havi nyugdíjért, akik körömszakadtukig ragaszkodnak az ingyenes utazásukhoz, akiknek semmi se drága, csak az előjogaik. És mielőtt még kigyulladna a kommentfal a klaviatúra hisztérikus csapkodása folytán: igen, az én anyám is nyugger."

Komment: "Ha ilyen anyád van, nem csoda, hogy jó nagy seggfej lett belőled." 😂Dzsokijuing
Azért elég nevetséges megint ez a politikai kiszólása egy ilyen show kapcsán, már múltkor is direkt belevitte a háttérképes tv házostrom szövegét. Úgy látszik ezért került be "véletlenül" most zsűrinek mint Fidesz katona, ahogy midnehova benyomják az embereiket...zavi27
Ez meg a másik véglet 😊
több mint 12 éve
Hál'istennek, hogy megéri még ebben az országban is kultúrával foglalkozni és nem csak az énekeseket és ugribugrisokat neveljük ki tucatszámmal...süti
Puzsérnak marhára igaza volt abban hogy Elek nem a produkciója miatt került ide hanem a karaktere és amiatt amit képvisel. Végtelenül szimpatikus ember DE nem ő érdemelte ezt meg hanem egyértelműen a Quantum.JayB

Azért elég nevetséges megint ez a politikai kiszólása egy ilyen show kapcsán, már múltkor is direkt belevitte a háttérképes tv házostrom szövegét. Úgy látszik ezért került be "véletlenül" most zsűrinek mint Fidesz katona, ahogy midnehova benyomják az embereiket...
több mint 12 éve
Hál'istennek, hogy megéri még ebben az országban is kultúrával foglalkozni és nem csak az énekeseket és ugribugrisokat neveljük ki tucatszámmal...süti

Komment: "Ha ilyen anyád van, nem csoda, hogy jó nagy seggfej lett belőled." 😂

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.