TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Timit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..peteyAzok természetesek.
több mint 13 éve
Timit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..
több mint 13 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.zavi27Hat most megkoveznelek 😀
több mint 13 éve
Lemaradtam.Kb. mintha egyszerre seggbedugott volna Wilfork és Suh, miközben JFK énekelgetett volna a háttérben.
Mihez tudnátok hasonlítani?Bazzani
több mint 13 éve
Gergő elvitte Adélt q hátán, mert itt aztán a rihonya nem sokat énekelt
több mint 13 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.zavi27Csak mondd, hogy Jehova!

több mint 13 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.
több mint 13 éve
Holnap meg kell néznem neten.Francért kapcsolok el ilyenkor.
több mint 13 éve
Nem ertek egyet veled.(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)kaszoszerintem már elég régóta azok.
na jó, először még vicces volt, hogy úristenjujjbeszóltnekik, de főleg idén már nagyon szánalmas vergődésfetomy
Szerintem mar elsore is szanalmasan eroltett volt
több mint 13 éve
(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)kaszoszerintem már elég régóta azok.
na jó, először még vicces volt, hogy úristenjujjbeszóltnekik, de főleg idén már nagyon szánalmas vergődés
több mint 13 éve
Lemaradtam.Gondolj bele mit erzel Schwartz, Linehan, Logan trio irant nah annal 3x szarabb.
több mint 13 éve
(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)
több mint 13 éve
aztamindenit.
több mint 13 éve
Lemaradtam.Nem lehet semmihez. Az, hogy ezt kihagytad egy bunkó, tirpák dolog. Magadra vess. És mondj el 135 miatyánkot.
több mint 13 éve
En nem voltam szemet, csak kerdeztem, de akkor megnyugodtam.Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találatkaszo
Ezek eltalatak 1 hangot is?Toca
Geszti: Ezzel haknizni kene, hat inkabb munkataborokba kinozni lehetne ezzel.
több mint 13 éve
igenigen, én is hallottam!Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találatkaszo
ebből most tényleg kell egy hét, hogy felépüljek.
több mint 13 éve
Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találat
több mint 13 éve
Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.Ezek eltalatak 1 hangot is?
több mint 13 éve
Ez odafog baszni... Vaaaaaa 😀
több mint 13 éve
Nagyon kíváncsi vagyok JFK kivel énekli a duettjét. Bár a Kővel kéne szerintem.fetomyés igen, kurvanagy lesz!
több mint 13 éve
Dávidnak a Budget energiaital is tud szárnyakat adni. Vagy a búzasör persze.Nagyon kíváncsi vagyok JFK kivel énekli a duettjét. Bár a Kővel kéne szerintem.
több mint 13 éve
Az origon írták, hogy most koncepció JFK fikázása és Antal Timi istenítése. Az egyik eddig bejött, a másik kiderül mindjárt..csi77Na a másik is igaz. Csodálatos voltál Timikém! Drágám! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png