TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
ez a Vácos kérdés degecc 😂peteySzerintem nem, kb 4 😀 nah akkor 2 😀
több mint 13 éve
Én sajnálom ,valaki ennyire hogy lehet buta.
több mint 13 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyNekem is ez volt az első reakcióm amikor kezdődött az adás 😊 @Pedig egyébként jó milf lenne ha tartaná a száját...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Jó most nem kell lenézni őket csak mert egyszerűbbek mint egy darab bot.
több mint 13 éve
ez tényleg elég fájdalmasezt a kódot én nem tudnám visszamondani
több mint 13 éve
4mp elég volt hozzá ,de csak mer 3 secben szaggatott a hangja bocs A kód című műsorban ha odakapcsolsz, kb. 12 másodperc után rájössz.fetomyOrsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?Toca
Én inkább elásnám mert ha pofán baszom csak tovább nyávog...
Nem mintha a másik nem lenne retardált.
Köszi kár lett volna ha ez az élmény kimarad 😀
több mint 13 éve
ja bocs A kód című műsorban ha odakapcsolsz, kb. 12 másodperc után rájössz.Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?Toca
több mint 13 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?
több mint 13 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...
több mint 13 éve
1. Ruzsa Magdi (jobban énekel Janis Joplin-t, mint a)1, Vásáry AndréEzen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő
Sobri Jóska
2, Caramell
3, Tóth Vera
4, PuskásPeet
5, BariczGsutianap
2. Oláh Ibolya
3. Tóth Vera
4. Caramell
5. Szabó Eszter
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Az hogy van hogy ez a majomparade Szabo David meg mindig itt van es alig kap kritikat? Egy fel fokkal ha jobban enekel mint Zambo cserebe valami elkepesztoen irritalo ergya hangja van. Simon Cowell ha ezt latna... Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBHát nem is tudom, de szerintem a Voice-ban az összes übereli majdnem.... Ez a többiek kritikája inkább.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
1, Vásáry AndréEzen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő
Sobri Jóska
2, Caramell
3, Tóth Vera
4, PuskásPeet
5, BariczG

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ezen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő
több mint 13 éve
Tegnap potoltam a Voicet, hat az elso paroson kivul akik kb nem tulsagosan erintettek meg kivagtak az osszes embert akiert szurkoltam. 😕Blanka ;( meg Szilvi is, bar azt a reszt megertem.
Mondjuk azt az irritalo Rekat akinek olyan hudenagy hangja sincs szerintem miert vittek tovabb az Oliver helyett azt meg mindig nem ertem.
több mint 13 éve
Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.
több mint 13 éve
Az hogy van hogy ez a majomparade Szabo David meg mindig itt van es alig kap kritikat? Egy fel fokkal ha jobban enekel mint Zambo cserebe valami elkepesztoen irritalo ergya hangja van. Simon Cowell ha ezt latna... Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.
több mint 13 éve
pedig be volt készítve a nevetős gif. egy újabb sorozat ért ezzel véget 😕
több mint 13 éve
Beszarok rajtatok 😀JC6En most megyek fel kell dolgoznom hogy egy JFK-val kevesebbek lettünk 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beszarok rajtatok 😀
több mint 13 éve
Ja, olyat reggelig sorolok 😀na jó, de azért olyat csak tudnál, aki jobb Stone-nálkaszomondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszoNem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz

több mint 13 éve
A mentorházban voltak jobbak, plusz a legelső kieső csaj is sokkal jobb volt ennél.mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszoNem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz
több mint 13 éve
mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszo
Hát azért az első körben kieső Kvakának bőven lenne helye...mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszoNem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz
több mint 13 éve
na jó, de azért olyat csak tudnál, aki jobb Stone-nálmondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszoNem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz