TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Azt hittem, hogy ebben a Voice-ban nem lesz túlsztárolás, de sajnos itt is van.
Nem szeretem az ilyen "ebből a hangból max 3 van a világon" típusú megnyilvánulásokat. Ezek a visszatérő exsztárok meg egyenesen nevetségesek. Jó lenne ez a műsor, de nagyon kevés az olyan énekes aki tényleg megfogott valamivel. Gyengéből meg van bőven...Bazzani
Szerintem meg 100szor jobb, érdelkesebbn, szakmaibb ez a Voice mint a nevetséges idei X faktor! Nika meg egyenesen a legjobb volt, nem tudom mi a bajod vele, ezeknek a visszatéréseknek pont hogy van értelme, nem úgy mint a másikban, 1 év múlva újra eljövő magánszemélyeknek. Pont szerintem hogy alap gyenge nem nagyon van az előzetese szűrés miatt, akik kiestek azok sem voltak, röhögnivaló fizetett gyengék. Aztán hogy ki lesz nagy énekes, bombajó tényleg az majd kiderül később, de mindegyik megüttöt egy elég jó mércét. Annál az esetnél meg tényleg az egész különleges hangszínre érették a világon talán 3 ilyen lehet dolgot, nem arra hogy világsztárként énekelt egyből.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Azt hittem, hogy ebben a Voice-ban nem lesz túlsztárolás, de sajnos itt is van.
Nem szeretem az ilyen "ebből a hangból max 3 van a világon" típusú megnyilvánulásokat. Ezek a visszatérő exsztárok meg egyenesen nevetségesek. Jó lenne ez a műsor, de nagyon kevés az olyan énekes aki tényleg megfogott valamivel. Gyengéből meg van bőven...

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Abodi Blanka jeeeeeeeeeee kicsit sajnálom, hogy a Voicba jött vissza de úgy kell Ferónak meg a többinek, meg is van, hogy kinek drukkolok egész műsor alatt. Csak az a hihetetlenül vihogó Malek ne legyen vele balek. Gyerünk kislány!

mit kislány én kérek elnézést, most találtam, aki egy ilyen mini koncertet teljesen szívből élőben ilyen körülmények között lenyom annak kb nem lenne szüksége semmilyen tehetségkutatóra csak egy jó szövegíróra esetleg zeneíróra, érdemes csak belehallgatgatni:

www.youtube.com/watch?v=mO0RNArirHQ
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Antal Timi nagyon jó volt. Egy jó nagy szinttel fölötte az egésznek. Miki nagyot húzott, ő akarta nagyon még a műsor elején, szépen elkapta.

PGZ az semmi nem volt, de legalább lehet rajtuk nevetni...Vaka vaka meglehetősen gyenge volt a vártakhoz képest.
Buzizolira nem is akarok fecsérelni szavakat.

Ez a Like ez mi? Szétszórt, gyenge, erőtlen. Kicsit szemét is leszek, de még látványra sem jók...

Zámbó Krisztián megkapta az egyetlen backstreetboys számot, amit szeretek. Én simán el tudok vonatkoztatni a fatertól, mert olyan hanggal nem fog még egy ember születni egyhamar, de sajnos még így sem érzek semmi különlegeset, és még annyira el is hal a hangja magasan, hogy fáj tőle a fülem (és mi ez a kritika Gesztitől, hogy itt nem az a lényeg, hogy TUDSZ-E ÉNEKELNI, hanem hogy átadd az érzéseket...vádááfákk? Akkor megyek én is, én úgy átadom az érzéseimet, hogy Geszti feje is lerepül...).

Spirit...hát kimegyek az utcára, és egy délután alatt összekaparok harminc ilyen énekest...

Oláh Gergő zsír, szokás szerint. Annyira könnyedén csinálja, izzadság nélküli döntő ez egyből, bírom.

Adélka...az egyik kedvenc számomat tolta, de hát Caro Emeraldnak annyival finomabb hangja van, akkora osztálykülönbség. Nagyon dugnám, mint a lopott biciklit, de ennyi.

Színészpulyának olya péklapáttal verendő feje van...de egyébként nem volt azért vészes, csak én mondjuk soha nem hallgatnám meg önszántamból egy számát sem. Bár ha belegondolok, akkor egyik x-faktorosét sem 😀

Kár hogy a végén nem küldhették haza mindkettőt.

Oláh Gergő és Antal Timi a döntőbe, a többiek kuka!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
😂

én itthon betippeltem egy Zámbó Jr. vs. PéJéZé párbajt. nincs igazság.shawnka
Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.kaszo
És mégis mi a faxtól van neki olyan?Boston
A vezetékneve miatt.kaszo
Értem én. Mondjuk csinálhatná a retek klub, hogy jövő héttől nem énekel. Egy pár kört úgy is megy.
+ ma még a műsor is jobb lett volna...Boston
Alapjáraton nem is ezzel van a gond, ez várható volt, kell a pénz, szavazatok, nézettség Zámbóval, és ebben a nagyon gyenge mezőnyben még amúgy a középmezőnyben is van a tudásával. Itt a többi atomszar helyett ma kieső a durva, mert még a fehér zoli is bőven nem a legrosszabb ebben a mezőnyben...
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
az mennyire igaz, hogy Miki mategnap repült haza, hogy azért a műsorban megjelenjen?shawnka
hát bulvároldalak úgy hozták le, hogy a vesztkószton volt, de indulás előtt kiosztott személyes feladatokat mindenkinek, hogy mit gyakoroljanak stb., de nem hiszem h csak egy napot lett volna velük összesen.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
senkiháziak kezében van a popszakma.  www.youtube.com/watch?v=2p2qKK49pFM

sajnlom Emota nem került be a homárzoli helyett

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
LOL tuti kiesett Andi mert hőbörög az egész facebook 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
LOL tuti kiesett Andi mert hőbörög az egész facebook 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
😂

Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.kaszo
Egyértelmű, a régi Zámbó fanok, jaj ugyanolyan a szeme is, meg a mozgása mint az apjnának, de aranyos!zavi27
Igazából ha elment volna egy Tabáni-vonalon a "nép gyermekeként", akkor akár top3-ba is betúrhatta volna magát, de ha marad ezekkal a szar számválasztásokkal, amit nem tud elénekelni, akkor a kötelező pár hét után ki is esik, mert ezekkel az angol számokkal nem fogja megtartani a jelenlegi szavazóit, újakat meg nyilván nem hoz a hamis részek miatt.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
😂

A vezetékneve miatt.kaszo
Értem én. Mondjuk csinálhatná a retek klub, hogy jövő héttől nem énekel. Egy pár kört úgy is megy.
+ ma még a műsor is jobb lett volna...

Do your job
több mint 12 éve
😂

Egyértelmű, a régi Zámbó fanok, jaj ugyanolyan a szeme is, meg a mozgása mint az apjnának, de aranyos!
több mint 12 éve
😂

A vezetékneve miatt.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
😂

És mégis mi a faxtól van neki olyan?

Do your job
több mint 12 éve
😂

Zámbónak azért egy 4-5 hétig fix helye van szvsz, akármilyen szarul énekel, benntartja a fanbase.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
az mennyire igaz, hogy Miki mategnap repült haza, hogy azért a műsorban megjelenjen?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Malek helyébe most hagynám ott az egészet tudom nem fogja.... kb az országról is ez mindent elmond ha vaslóban! így voltak a szavazatok...
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
😂

én itthon betippeltem egy Zámbó Jr. vs. PéJéZé párbajt. nincs igazság.
több mint 12 éve
Na, eddig néztem ezt a szart, tovább nem fogom, nevetséges.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, nem lepett meg, hogy megint hülyék voltak. 😀

több mint 12 éve
Takarodjanak a fenébe...................
több mint 12 éve
Keresztes úgyis mindig kiejti elvből a csinos nőket.

És igen, szánalom.
több mint 12 éve
Ez a Geszti hülye ki jár előrébb az éneklésben????
több mint 12 éve
Sajnálom a srácot is de ez elég egyértelmű számomra!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért nagyon ciki lenne, ha Kvakát nem vinné tovább a zsűri, de már nem lepődnék meg semmin.