TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊Rataxes
Mikor megláttam a rózsaszín fejét meg, hogy megint sikerült melltartó nélkül megjelennie majdnem elhánytam magam...Matthew99
nincs mit tartani.

instant kill

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
csak most látom mi volt.

HELLYEAH!
Malek 4 prez!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊Rataxes
Mikor megláttam a rózsaszín fejét meg, hogy megint sikerült melltartó nélkül megjelennie majdnem elhánytam magam...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Malek jól döntött szerintem, 3/2 csaj papírforma volt ebben a gyengébb hetesben kiemelkedtek, a 3. a kiscsaj az gáz, de az meg várható volt a műsor miatt, meg a többi gyenge volt. A fiúk mezőnye már korábban is látszott, hogy a legerősebb idén, gyakorlatilag 5 simán bejuthatott volna ebből. Cigány srác tényleg nagyon jó, szerintem a Szilárd is bomba lett volna, őt sajnálom meg azt a visszafogott srácot is, én őket vittem volna. Csak ezt a buzis, sirógépet hagytam volna ki, miatta mérges vagyok.
több mint 12 éve
Én egyébként annyira nem lepődtem meg Geszti döntésén, az első két srácot én is döntőbe vártam, egyedül a homi romasrácot ejtettem volna ki a nagyobb darab fiatal gyerek rovására... Meg ugye elsődleges szempont volt nálam hogy a Szilárd nevű kisköcsög kiessen, már pár évvel ezelőtt a Társulatban is utáltam 😊
A csajok mezőnye is rendben van szerintem, Adélka még meg fog lepni pár embert, szerintem jól tolja csak még figyelmetlen, ezért hamiskás néhol... De szerintem ezen segíteni fog ha a mentorával 7/24-ben gyakorolnak. Nálam Ő a nr. 1. 😊
Az orrpiercinges csak is rendben van, és a harmadik csajszi bejuttatása is várható volt, kell egy ilyen tisztalelkű hamupipőke minden műsorba 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
don szilárdos picsogásNewman
az a gyerek nagy rejtély, hogy mit vár az élettől azok után, hogy beöltözik fred durstnek és folyik a nyál a szájából éneklés közben.

"Looks like Tarzan, plays like Jane"

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Zolika első héten úgy fog repülni, hogy csak úgy nyekken. Köze sincs a színpadhoz, enyhén szólva se egy megnyerő személyiség.
A norvégnak örülök, jól tolja, norvéghoz képest még szimpatikus is. A 3.tag olyan semmilyen számomra.

A lányoknál Jáger ebben az adásban totál leépítette magát nálam. Az a Kvaka, Kavka vagy Kafka vagy miafaszom nevezetűt én bírom eléggé, elég szende mondjuk a csaj. 😀
Adélka meg tutajos ez magától értetődik, bár ez a don szilárdos picsogás mindkét részről (főleg a sráctól) enyhén túl lett játszva. A 19 éves csajt meg az elején nem igazán csipáztam, sőt....viszont ő meg adásról-adásra építette fel magát nálam.

Tehát minden maradt a régiben, Geszti balfasz, meg van az idei év Baricza Adélka személyében és Ördög Nóri még mindig felbasz (bár az előző évekhez képest ez semmiség). 😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Úristen Geszti bazmeg 😀 Ekkora egy gyökeret. Most szánalomból továbbjutott a kis buzi, amikor Emota hatszor jobb volt nála...mondjuk a színházi fajankót gondoltam hogy be kell nyomni..

ki gondolná, hogy Cooliot hall majd az X-ben...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
azt a csőbuzi zolit már ide is azt hittem hogy csak azért rakták be hogy tovább_ jusson mint tavaly, erre döntőzik 😀

a csajoknál hatalmas pozitív meglepetés volt, hogy a szomorúcigánylány nem jutott tovább. egy megasztárból ki nem hagyták volna 😀

több mint 12 éve
Ááá, igen, valóban, gettómilliomos 😊 Köszi 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Nem vágjátok mi volt az a zene ami a végén a csajok kiválasztását "festette alá"? Ilyen női dúdolós cucc... Úgy emlékszem valami fílinges filmben volt, csak nemtom melyikben.Rataxes
Asszem ez volt az:
 www.youtube.com/watch?v=uZVUKsjiLmI
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
B@ssza meg. Remélem ez a kis idegesítő pics@ kihullik az első héten. Nem bírnám elviselni hetekig.gdavid
jajj, ne higgyük már el, hogy minden, amit a TV-ben látsz, az úgy van.
Adélt az RTL hívta alapból a műsorba, egy pillanatig nem volt kérdéses a sorsa. Megkapta azt a karaktert, aki a selejtezőkön bénázik, aztán az élőben letarol mindenkit. TOP3-as lesz, meglássa az egész világ.

Szabó Dávid is ugyanilyen DC-s karakter. Operettszínházban nyomja évek óta minden este, és nem háttértáncosként... az ő bejutása is lock volt.shawnka
Olvass néhány hozzászólással lejjebb, akkor láthatod, hogy tisztában vagyok vele. De akkor is idegesít Adél. Az angoloknak jobb jutott.gdavid
vágom, lejött már az előbb is. ki kellett írnom magamból 😀

amúgy: az első hét Mentor's choice szokott lenni. remélem Miki beválaszt Adélnak egy jóféle Zseton a zsákbant 😂
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Mi van Veletek srácok? Adél szerintem egy angyalka 😊 Imádnivaló 😊Rataxes
én is rákerestem, mert olyan oltásokat olvastam róla, hogy csak ne, de osztom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
B@ssza meg. Remélem ez a kis idegesítő pics@ kihullik az első héten. Nem bírnám elviselni hetekig.gdavid
Adélt az RTL hívta alapból a műsorba, egy pillanatig nem volt kérdéses a sorsa. Megkapta azt a karaktert, aki a selejtezőkön bénázik, aztán az élőben letarol mindenkit. TOP3-as lesz, meglássa az egész világ.

Szabó Dávid is ugyanilyen DC-s karakter. Operettszínházban nyomja évek óta minden este, és nem háttértáncosként... az ő bejutása is lock volt.shawnka
Olvass néhány hozzászólással lejjebb, akkor láthatod, hogy tisztában vagyok vele. De akkor is idegesít Adél. Az angoloknak jobb jutott.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Nem vágjátok mi volt az a zene ami a végén a csajok kiválasztását "festette alá"? Ilyen női dúdolós cucc... Úgy emlékszem valami fílinges filmben volt, csak nemtom melyikben.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve

Szabó Dávid is ugyanilyen DC-s karakter. Operettszínházban nyomja évek óta minden este, és nem háttértáncosként... az ő bejutása is lock volt.
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Kvaka továbbjutás alapján azért elég papír volt a másik kettő, bár Jáger Kingát sajnálom, de azért jó lesz ez.
Kár hogy Geszti egy fasz, durva mezőny lehetett volna.
több mint 12 éve
Mi van Veletek srácok? Adél szerintem egy angyalka 😊 Imádnivaló 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
B@ssza meg. Remélem ez a kis idegesítő pics@ kihullik az első héten. Nem bírnám elviselni hetekig.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
pfff

több mint 12 éve
ugye? éljen a direkt casting! 😂
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
wtf? ez a gyerek úgy nyekkent volna nálam mint a huzatpetey
Csak ne ez a homár gyerek legyen a harmadik, de a néger és Meggyes Csaba szerintem is jobb volt, mint ez a srác.Schleck
Nem jött be. Francba.gdavid
nem mellesleg amfocizott is korábban, ahogy említettem volt 😊 kár érte, de fog ő még ilyen tehetségkutatón messzebb jutni szerintem, akit addig érdekel, a Madáchban pl. meglesheti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csabi elmondta ezt a hármat, eddig nem is ért meglepetés. Viszont a csajok közül nem tudom kik lesznek. Tippre Jáger Kinga, Kvaka Andi meg Adél.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
kész, ez a legalja