TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
ma isnem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja volt
több mint 12 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.kaszoa keltákat nyomják a norvégok.
több mint 12 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.
több mint 12 éve
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.
több mint 12 éve
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.
több mint 12 éve
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.+ ha egy tájfunt belehelyeznek az arcodba.
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
gabtsi
mostantól én is felülök a Timi bandwagonra 😀
több mint 12 éve
A piros lakkruhara elmegy a hallasom.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLenémítottad a TV-t mi?gdavid
:love:gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.gabtsiA múlt heti produkciójához képest nekem ő is csalódás volt ma, csomószor el-elcsúszkált félhangokkal bőven...
Ma nem is írok sorrendet sem, egyikük sem kiemelkedő eddig (sőt...), és már csak ketten vannak hátra.kaszo
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
több mint 12 éve
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLenémítottad a TV-t mi?
:love:gabtsi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
fú, Adélka nagyon elkeltázza.
több mint 12 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.Uhhh...
Adelt meg szívesen vigasztalom ha kiesik a végen.gabtsi
Nem egy nagy szám alapból, de ezt is sikerült kibelezni... összevissza táncol a hangszíne.
Ha valakinek van hangja, az kizáró ok volt az idei válogatáson?
Jó dolog a fák-facktor, de azért akkor is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:love:
több mint 12 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.gabtsiA múlt heti produkciójához képest nekem ő is csalódás volt ma, csomószor el-elcsúszkált félhangokkal bőven...
Ma nem is írok sorrendet sem, egyikük sem kiemelkedő eddig (sőt...), és már csak ketten vannak hátra.
több mint 12 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.Adelt meg szívesen vigasztalom ha kiesik a végen.
több mint 12 éve
Oláh Gergő és Antal Timi. Többi sznte értékelhetetlen gyenge, vagy jellegtelen.Uhh.. ez volt az első adásom az idei szériában, amibe belenéztem most véletlenül de nem tudtam hogy ez tényleg ennyire gyötrelmes.Oláh Gergő. meg Adél 😀shawnka
Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?Igor
több mint 12 éve
Ez mekkora ótvar sz@r. A hip-hop megcsúfolása. És sajnos ez már nem a válogató szakasz, ráadásul a többi produkció is gyenge (egy-kettőtől eltekintve).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Uhh.. ez volt az első adásom az idei szériában, amibe belenéztem most véletlenül de nem tudtam hogy ez tényleg ennyire gyötrelmes.Oláh Gergő. meg Adél 😀
Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?Igor
több mint 12 éve
Uhh.. ez volt az első adásom az idei szériában, amibe belenéztem most véletlenül de nem tudtam hogy ez tényleg ennyire gyötrelmes.Nem tudtam, hogy ez ilyen szociológiailag hátányos helyzetű emberek támogató műsorává silányult..
Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
mekkora egy vicc ez a Stone, a Szabó gyerek is a legaljapeteyegyébként rendkívül tehetséges az RTL... csinálnak egy Megasztár 7-et (egészhetes szavazás, valaki?), és még Dávidból is képesek középszert csinálni. Évek óta Operettszínházban lép fel, nem egy darabban láttam már és én ott nagyon bírtam. Bár azért nem egy Szabó P. Szilveszter, de amit kellett, azt el tudta játszani korrektül.
több mint 12 éve
Félreérted zavi.Ja, akkor ok, bocsi. Ezekkel teljesen egyetértek, és én is remélem, hogy ez most jobb, minőségibb lesz majd, mint az utóbbi évek termése.
Eszemben sincs szídni a műsort. Csak reménykedtem benne, hogy ez mentes lesz a Geszti féle "neked Las Vegasban a helyed" típusú dolgoktól és lesz végre egy műsor ahol oda merik vágni a kritikát azoknak is akik nemcsak fizetet hülyék. X Faktort pont azért nem nézek, mert középszerűnél szarab énekesekkel hitetik el, hogy ők az új Madonnák meg Stingek. A közönség meg nyeli.Bazzani
több mint 12 éve
Félreérted zavi.Eszemben sincs szídni a műsort. Csak reménykedtem benne, hogy ez mentes lesz a Geszti féle "neked Las Vegasban a helyed" típusú dolgoktól és lesz végre egy műsor ahol oda merik vágni a kritikát azoknak is akik nemcsak fizetet hülyék. X Faktort pont azért nem nézek, mert középszerűnél szarab énekesekkel hitetik el, hogy ők az új Madonnák meg Stingek. A közönség meg nyeli.
több mint 12 éve
Hát zavi ha neked az előző válogatón szereplő ikerpár meg sztészibébi Miamiból nem volt gyengus akkor bocsi. De a mostaniban is szörnyű volt missZáporeső például.Jó azért írtam, hogy szinte mindegyik, de az ikerpár se világvége szar akit csak azért raktak oda, hogy midnenki röhögjön, meg eladják a műsort. Most kb volt eddig 20 énekes, abból kiemeleted azt a 2őt, inkább egyet aki tényleg nem volt annyira jó.Ez azért itthoni viszonlyatban, kb 15. énekeskutatóhoz képest enyhén nem rossz arány.😊
X faktort nem nézek, úgyhogy ahhoz nem tudok viszonyítani.
Persze voltak jók is valóban. Azért kíváncsi lennék, honnan tudják, hogy csak 3 ilyen hangszínű ember van a világon? Egyszerű túlzás.Bazzani
több mint 12 éve
Hát zavi ha neked az előző válogatón szereplő ikerpár meg sztészibébi Miamiból nem volt gyengus akkor bocsi. De a mostaniban is szörnyű volt missZáporeső például.X faktort nem nézek, úgyhogy ahhoz nem tudok viszonyítani.
Persze voltak jók is valóban. Azért kíváncsi lennék, honnan tudják, hogy csak 3 ilyen hangszínű ember van a világon? Egyszerű túlzás.
több mint 12 éve
Abodi Blanka jeeeeeeeeeee kicsit sajnálom, hogy a Voicba jött vissza de úgy kell Ferónak meg a többinek, meg is van, hogy kinek drukkolok egész műsor alatt. Csak az a hihetetlenül vihogó Malek ne legyen vele balek. Gyerünk kislány!Na, pl. ő is milyen jó visszatérő, mint azóta tapasztalaott gyűjtő, fejlődő énekes, nem biztonsági őr Stone mondjuk.
mit kislány én kérek elnézést, most találtam, aki egy ilyen mini koncertet teljesen szívből élőben ilyen körülmények között lenyom annak kb nem lenne szüksége semmilyen tehetségkutatóra csak egy jó szövegíróra esetleg zeneíróra, érdemes csak belehallgatgatni:
www.youtube.com/watch?v=mO0RNArirHQdande