TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az már most tisztán látszik, hogy Zámbó úr nem tud elég hamisan énekelni ahhoz, hogy kiessen...

Do your job
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZEazzy
most utoljára már biztos rászóltak, mert jay-nek ejtette végre
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZ...másrészt én azthittem megtanítják a gyereket, hogy amikor nem pörgeti a nyelvét, akkor érthetően beszéljen, de csak nem sikerült...

Semmi szükség nekünk erre a Pí JAY Zee-re, de amekkora vicc ez a műsör, még röhöghetünk azért a gyereken párat, mert egyébként tényleg vicceseket tud mondani 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt nem hiszem el ez nagyon gáz Kvakának párbajozni áááááááááááááááááááááááá egyébként tényleg gyenge a műsor
több mint 12 éve
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?Bazzani
Nincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.

X-faktor meg eddig kurvagyenge.
És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27
Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszo
Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.zavi27
mai sorrend nálam:
1. Antal Timi
2. Oláh Gergő
3-4. Csobot Adél
3-4. Szabó Dávid
5. Spirit
6. Like
(...)
12. Pizsi idióta haverja
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?Bazzani
Nincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.

És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27
Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszo
Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.
több mint 12 éve

Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.
több mint 12 éve

Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.
több mint 12 éve

És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ma 21:00, Viasat3: Any given Sunday

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.

3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!gabtsi
én az első részt megnéztem, de úgy döntöttem, hogy elég lesz belőle a hogyvolt is 😀

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az x-faktorból ez a Lass Bea nevű csaj simán elmehetne hobbitnak valamelyik Gyűrűk Ura filmbe 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.

3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Illetve qrnám is.Höri
Alap.

több mint 12 éve
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀Schleck
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀

Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊Schleck
Mert a reality műsorok lényege, hogy a többieket ki kell csinálni és erre csak ő tett lépéseket 😀

Illetve qrnám is.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀

Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊

több mint 12 éve
Erika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ez a PJZ-s srác mennyire nem tud angolul? Csak hasonló szókezdeményeket tolt, mint ami az eredeti szám, amellett, hogy szarul is énekelte 😊 a rapper srác nekem tetszik, nemtom minek kell ez a kőostoba wannabe feka mellé.

több mint 12 éve
Igen ott szinte mindegyik hihetetlen gyenge volt. Kis Zámbó kiemelkedett ebből, jogos a bejutása, és amilyen rossz volt a többi, Lass Bea is jogos volt, bár fárasztó ez a színésznő-sírás vonala, de még a hangjában van valami. Többi halálgyenge volt, így Stone is. Tehát 3/2 jó döntés. Ferónál ugyanez az arány nálam, Like ebben a mezőnyben egyik legjobb volt, a másik továbbjutó is a szimpibbek közé tartozik. A 3. továbbjutó már itt is mindegy volt, így a show, meg érdekesség miatt jött a másik három semmilyen helyett a rapperek. Nem ide való, Csillag születikbe inkább, mert érdekes, egész egyedien tolják, de ez egy ének, énekesverseny, amihez nem sok közük van. De végülis 3/3 érthető volt Feró is ebből a felhozatalból, ahogy Maleknál is ugyanez (2 egyértelmű jó, és egy showelem bohockodó Adél a semmilyenek helyett.) Geszti már támadhatóbb, én ott kettőt is cseréltem volna másra a cigánysrác mellett. Ott sajnos a selypítő, buzist nagyon sajnálom hogy bevitte.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bootcamp első két napja óta nem láttam, de mikor hallottam, hogy Kvaka Avrilt énekel, azt megnéztem. (Évril Leviny, 😂 ) Egyáltalán nem bírom magát a csajt, de ez a When Youre Gone feldolgozás jobb volt, mint néhány UK/US-es Avril-dal, szóval simán be is fért volna egy minőségibb külföldi verzióba is...
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na kapja be Keresztes, hogy ezt az idegroncs Lass Beát elvitte magával, Zolika szinten van nálam ez a nőszemély elviselhetetlen, az apukát meg kiejtette....Stonenak meg a kis Zámbónak mondjuk örülök.
A csapatok közül a Soldierst sajnálom, mert 1, tutajosak 😛 2, debreceni kötődéssel rendelkeznek.
Viszont a P.Y.Z király, hogy bejutott, alapvetően nem áll közel hozzám a rap stílus, de ők jók (fogjuk rá)+ jókat fogok szakadni rajtuk. 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊Rataxes
Pedig élőben vonzó, kellemes jelenség.