TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Az már most tisztán látszik, hogy Zámbó úr nem tud elég hamisan énekelni ahhoz, hogy kiessen...
Do your job
több mint 12 éve
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZEazzymost utoljára már biztos rászóltak, mert jay-nek ejtette végre
több mint 12 éve
Először is, Nórika sem tud angolul, mert nem PGZ, hanem PJZ...másrészt én azthittem megtanítják a gyereket, hogy amikor nem pörgeti a nyelvét, akkor érthetően beszéljen, de csak nem sikerült...Semmi szükség nekünk erre a Pí JAY Zee-re, de amekkora vicc ez a műsör, még röhöghetünk azért a gyereken párat, mert egyébként tényleg vicceseket tud mondani 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el ez nagyon gáz Kvakának párbajozni áááááááááááááááááááááááá egyébként tényleg gyenge a műsor
több mint 12 éve
mai sorrend nálam:Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.zavi27Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszoAhogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?BazzaniNincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.
X-faktor meg eddig kurvagyenge.
És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
1. Antal Timi
2. Oláh Gergő
3-4. Csobot Adél
3-4. Szabó Dávid
5. Spirit
6. Like
(...)
12. Pizsi idióta haverja
több mint 12 éve
Természetesen meg Oláh Gergő favorit nálam, meg a Szabó Dávid se rossz. Esetleg Lass Beából lehet még valami. Többi maradt gyengusz nagyon.Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.kaszoAhogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?BazzaniNincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.
És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.kaszo
több mint 12 éve
Szerintem Kvaka is gyengusz volt, többet vártam tőle. AntalT magasan a legjobb eddig. Felesleges volt feljavítani az előadásokat a mentorházban, most nyilván simán kiderült, hogy mennyire szar egyik-másik, hiába dicsérik őket agybafőbe a mentorok... Hivatalos FB-oldalon is megy a fikázás, teljesen jogosan.Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.zavi27Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?BazzaniNincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.
több mint 12 éve
Ahogy vártam, 2 csajon kívül (Kvaka, és Antal Timi) többi szinte értékelhetetlen gyenge eddig.Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?BazzaniNincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.
több mint 12 éve
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?BazzaniNincsenek full amatőrök (inkább félprofik, vagy régebbről ismert, de azóta eltűnt énekesek (Fatima, jövő héten Nika), ezzel bikicsunájok kizárva.
És nagy ötlet volt megnyitni a szavazást fél órával ezelőtt, kár hogy még mindig csak 3 versenyző kódja derült ki.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ez a Voice miben különbözik mondjuk az X faktortól a háttalülős válogatáson kívül?
több mint 12 éve
Ma 21:00, Viasat3: Any given Sunday
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.én az első részt megnéztem, de úgy döntöttem, hogy elég lesz belőle a hogyvolt is 😀
3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!gabtsi
több mint 12 éve
Az x-faktorból ez a Lass Bea nevű csaj simán elmehetne hobbitnak valamelyik Gyűrűk Ura filmbe 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csajom mondja h amig melozom toltsem le neki a gjonit azt hallotta jó lesz.3 perc után tettem félre a munkát, gyerekek ez vmi egészen döbbenetes. egyszerűen nem találok szavakat. Kötelező!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Mert a reality műsorok lényege, hogy a többieket ki kell csinálni és erre csak ő tett lépéseket 😀Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀SchleckErika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊Schleck
Illetve qrnám is.
több mint 12 éve
Te miért szurkoltál a törtető ribancnak? 😀Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀SchleckErika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.Höri
Remélem nem valami rokonod, mert akkor bocsi. 😊
több mint 12 éve
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀SchleckErika kiesett, mindenki mondjon le. Marad szombat estére a college futball.
több mint 12 éve
Ez a PJZ-s srác mennyire nem tud angolul? Csak hasonló szókezdeményeket tolt, mint ami az eredeti szám, amellett, hogy szarul is énekelte 😊 a rapper srác nekem tetszik, nemtom minek kell ez a kőostoba wannabe feka mellé.
több mint 12 éve
Huh, ez az öreg kategória valami borzalmasan gyenge. 😀SchleckIgen ott szinte mindegyik hihetetlen gyenge volt. Kis Zámbó kiemelkedett ebből, jogos a bejutása, és amilyen rossz volt a többi, Lass Bea is jogos volt, bár fárasztó ez a színésznő-sírás vonala, de még a hangjában van valami. Többi halálgyenge volt, így Stone is. Tehát 3/2 jó döntés. Ferónál ugyanez az arány nálam, Like ebben a mezőnyben egyik legjobb volt, a másik továbbjutó is a szimpibbek közé tartozik. A 3. továbbjutó már itt is mindegy volt, így a show, meg érdekesség miatt jött a másik három semmilyen helyett a rapperek. Nem ide való, Csillag születikbe inkább, mert érdekes, egész egyedien tolják, de ez egy ének, énekesverseny, amihez nem sok közük van. De végülis 3/3 érthető volt Feró is ebből a felhozatalból, ahogy Maleknál is ugyanez (2 egyértelmű jó, és egy showelem bohockodó Adél a semmilyenek helyett.) Geszti már támadhatóbb, én ott kettőt is cseréltem volna másra a cigánysrác mellett. Ott sajnos a selypítő, buzist nagyon sajnálom hogy bevitte.
több mint 12 éve
Bootcamp első két napja óta nem láttam, de mikor hallottam, hogy Kvaka Avrilt énekel, azt megnéztem. (Évril Leviny, 😂 ) Egyáltalán nem bírom magát a csajt, de ez a When Youre Gone feldolgozás jobb volt, mint néhány UK/US-es Avril-dal, szóval simán be is fért volna egy minőségibb külföldi verzióba is...
több mint 12 éve
Na kapja be Keresztes, hogy ezt az idegroncs Lass Beát elvitte magával, Zolika szinten van nálam ez a nőszemély elviselhetetlen, az apukát meg kiejtette....Stonenak meg a kis Zámbónak mondjuk örülök.A csapatok közül a Soldierst sajnálom, mert 1, tutajosak 😛 2, debreceni kötődéssel rendelkeznek.
Viszont a P.Y.Z király, hogy bejutott, alapvetően nem áll közel hozzám a rap stílus, de ők jók (fogjuk rá)+ jókat fogok szakadni rajtuk. 😀
több mint 12 éve
Tényleg, ezt a Tóth Gabi nevű retket csak én csapdosnám meg a szívlapáttal? 😊RataxesPedig élőben vonzó, kellemes jelenség.