TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, hát mondhatjuk hogy egy kő esett le a szívemről. Bár nagyobb poén lett volna egy Stone-JFK-PJZ nagydöntő :/fetomymajd az Egy este Jimmy Fia Krisztiánnal az RTLII-n jó móka lesz 😀
több mint 13 éve
Na, hát mondhatjuk hogy egy kő esett le a szívemről. Bár nagyobb poén lett volna egy Stone-JFK-PJZ nagydöntő :/
több mint 13 éve
Csak én éreztem úgy, hogy Antal kisasszonynak gondjai vannak a magas hangokkal?
Valaki lője le ezt a Csokor adélt...rühellem...JC6
Én az "endricsárdfordószpel"-nél vesztettem el a fonalat 😀most miért, a mórningsztááááár is milyen szépen szólt már. 😀
www.dailymotion.com/video/xvjai1_stone-send-me-an-angel_shortfilms 1:40-nélfetomy
JC, hja Timinél ez inkább szavalás volt mint éneklés, azt hittem megfullad szegény a felénél.
Adél meg váhatóan scriptelve volt a top3-ba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak én éreztem úgy, hogy Antal kisasszonynak gondjai vannak a magas hangokkal?Valaki lője le ezt a Csokor adélt...rühellem...
több mint 13 éve
Én az "endricsárdfordószpel"-nél vesztettem el a fonalat 😀www.dailymotion.com/video/xvjai1_stone-send-me-an-angel_shortfilms 1:40-nél
több mint 13 éve
-én csúszásban nézem- Stone-tól ez a második szám zseniálisan epic 😀 Na ez egy olyan angol akcentus, amibe szerelmes vagyok 😀 Kész 😀 "Fura viszonyban vagy te az angol nyelvvel" 😀fetomyHirÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJem
több mint 13 éve
-én csúszásban nézem- Stone-tól ez a második szám zseniálisan epic 😀 Na ez egy olyan angol akcentus, amibe szerelmes vagyok 😀 Kész 😀 "Fura viszonyban vagy te az angol nyelvvel" 😀
több mint 13 éve
Szerintem meg toronymagasan a legjobb rész volt a mai az idei szériából, persze elég alacsonyan volt a léc, de akkor is. Szinte mindegyik dal tetszett, és Wolf Kati is nagyon jól énekelt, profi volt. Stone várható volt, köv héten Dávid lesz.
több mint 13 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."az viszont nem burkolt buzizás, hogy azt mondta neki, hogy "ma igazi loca voltál" ;D ugyanis loco=őrült férfi, loca=őrült nő ugyebár a latin nyelvekben megkülönböztetik a hím és nőnemet. A még nagyobb poén, hogy bizonyos latin országokban ha egy férfira azt mondják, hogy loca akkor egyértelműen arra utalnak hogy díszbuzi 😛
Burkolt buzizás rulz. 😀Bálesz
több mint 13 éve
Na jó, az tény, hogy Balázs szájából sokkal viccesebben hangzott volna 😀Az én szememben ő Júlia...😀Báleszaz egy dolog, de Nóri nem erre gondolt, még burkoltan sem 😀 az erkélyes utalás miatt mondta 😊kaszo
Most pedig elmorzsolok néhány néma könnycseppet a Dunakavicsért...

több mint 13 éve
Azt én is.
több mint 13 éve
azért megnéznék egy műsort amint beültetnék Simon Cowellt hogy értékelje ezeket a tálentumokat.peteyElőször

aztán

utána

majd megtudja, hogy ez nem vicc
több mint 13 éve
azért megnéznék egy műsort amint beültetnék Simon Cowellt hogy értékelje ezeket a tálentumokat.
több mint 13 éve
Az én szememben ő Júlia...😀Báleszaz egy dolog, de Nóri nem erre gondolt, még burkoltan sem 😀 az erkélyes utalás miatt mondta 😊
több mint 13 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."ebben mi? 😀
Burkolt buzizás rulz. 😀Bálesz
Mercutiót játssza, ami szvsz a legkirályabb szerep a musicalben 😀
több mint 13 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."Burkolt buzizás rulz. 😀

több mint 13 éve
Megkérdezem minden héten, hát most is: -kinek a szeretője ez a Stone? Sztem Feróé...JFK nem idegesített, mert csak szimplán szarnak tartottam, de ezzel a debillel elhitetik, hogy ő az új Caruso.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
eyecandy ide vagy oda, ez is borzasztó gyenge.
több mint 13 éve
szegény Scorpions...