TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagy Ferónak pl. sohasem volt hallása... 😛 Megjegyzem meg is látszik ezeken a "Kelta" Harcosokon (PJZ). 😊Jó, hát az angolban azért olyan emberek vannak, akik elég híresek és van hangjuk is (Somlón ráadásul konkrétan azt látom, hogy nem igazán érdekli az egész 😊 ). De amúgy tényleg sokkal jobb az Xnél.Somlón azt látod, hogy szegény kissé süket. 😊
Amúgy csak szerintem indulhatna akár versenyzőként is Malek Andrea? Szerintem befér az elfelejtett/nem igazán befutott előadók kategóriájába 😊Rajna
Nagy merészség volt berakni a zsűribe.
Vagy lehet nem árulta el, hogy szinte alig hall már valamit szegény.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Jó, hát az angolban azért olyan emberek vannak, akik elég híresek és van hangjuk is (Somlón ráadásul konkrétan azt látom, hogy nem igazán érdekli az egész 😊 ). De amúgy tényleg sokkal jobb az Xnél.Somlón azt látod, hogy szegény kissé süket. 😊
Amúgy csak szerintem indulhatna akár versenyzőként is Malek Andrea? Szerintem befér az elfelejtett/nem igazán befutott előadók kategóriájába 😊Rajna
Nagy merészség volt berakni a zsűribe.
Vagy lehet nem árulta el, hogy szinte alig hall már valamit szegény.
több mint 12 éve
Jó, hát az angolban azért olyan emberek vannak, akik elég híresek és van hangjuk is (Somlón ráadásul konkrétan azt látom, hogy nem igazán érdekli az egész 😊 ). De amúgy tényleg sokkal jobb az Xnél.Amúgy csak szerintem indulhatna akár versenyzőként is Malek Andrea? Szerintem befér az elfelejtett/nem igazán befutott előadók kategóriájába 😊
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy a Voice, talán csak jobb lesz a csalódást keltő VVfaktor után. Nem is kellett csalódnom, hiszen - bár sehol sincs a UK verzióhoz (megjegyzem a US sincs szvsz) - van benne izgalom, nincs benne alpári megnyilvánulás - ami az x-ban van bőven - és még Malek Andi vihogása is elviselhető. Amúgy Mező Misi szerintem nem idegesítő, de az abszolút pozitív csalódás nekem Caramel. Szóval nálam nyertek egy kis ideig, mondjuk amíg nem lesz alpárias bulvár sz.r, mint a kelta faktor...
több mint 12 éve
Tegnap megnéztem életem első magyar X-faktorátÉn is pont tegnap néztem, hát sírtam annyira pokolian gáz volt. De hát mindig van lejebb ...
Ez a cikk tökéletesen összefoglalja:http://comment.blog.hu/2012/10/21/abszurd_stilusparodia_lett_az_x-faktorbol?fb_action_ids=489724257727188&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
"Az, amit Feróék, de különösen a szinte mindenkitől virtuálisan (?) elélvező Keresztes Ildikó a műsorban leművelt, arra nincs bocsánat, ha otthon nem köpködik sűrűn magukat szembe a tükör előtt, akkor szégyelljék magukat. "
Volt pár "előadás" ahol le kellett némítanom a tvt/átkapcsolnom, mert annyira rossz volt...tenorx
több mint 12 éve
Tegnap megnéztem életem első magyar X-faktorátEz a cikk tökéletesen összefoglalja:http://comment.blog.hu/2012/10/21/abszurd_stilusparodia_lett_az_x-faktorbol?fb_action_ids=489724257727188&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
"Az, amit Feróék, de különösen a szinte mindenkitől virtuálisan (?) elélvező Keresztes Ildikó a műsorban leművelt, arra nincs bocsánat, ha otthon nem köpködik sűrűn magukat szembe a tükör előtt, akkor szégyelljék magukat. "
Volt pár "előadás" ahol le kellett némítanom a tvt/átkapcsolnom, mert annyira rossz volt...
több mint 12 éve
A piros lakkruhara elmegy a hallasom.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLenémítottad a TV-t mi?gdavid
:love:gabtsi
gabtsi
😊
több mint 12 éve
szerk.: olyan feature miért nincs, hogy kettő (vagy több) megy haza egyszerre?gdavidMert úgy unalmas lenne a "döntő", hogy itt is egyszerre kiesik a 3/4-ed mezőny... Timi meg Gergő akikre tényleg azt mondom, hogy ha már muszáj vegyék el ők a zeneiskolások kenyerét, de a többiért nem fájna a szívem. Meg Stone-t kedvelem még, de neki meg simán egy jobb magyar rock bandában lenne a helye.
Amúgy a mai adás legjobb része: www.rtlklub.hu/bandahaboru/5093_ann_my_guard_-_preparation
Mind zenében, mind klip megvalósításban le a kalappal előttük. Legalább már látni ilyet is a tv-ben, és nem csak az ezredik sz/rt fossa ki magából a tévé...
több mint 12 éve
Ideje vót mán 😀Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.+ ha egy tájfunt belehelyeznek az arcodba.
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
gabtsi
mostantól én is felülök a Timi bandwagonra 😀shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Részben helyreállt a világ rendje, útra kelta PJZ!Már csak 7 produkciónak kell elhullania.
több mint 12 éve
Faterom nézi a másik szobában a tévét, így én is hallom most az adást, de ez már tényleg mindennek a kegalja hogy ez a két srác bekerült a döntőbe, meg még nyalják is a seggüket... Katasztrófa volt, ehhez még fül se kell...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Miért nem lehet egyszerűen megmondani Diarrának, hogy figyelj, te is szar voltál, de ezeknek a szerencsétleneknek semmi keresnivalójuk nincs is? 😀
több mint 12 éve
Beának a dal végére.. megjött 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Komolyan Lass Bea most először (párbaj) tetszett és talán van benne vmi ha esetleg tudja ezt hozni később akkor még van esélye (már ha nem most esik ki de elég komolytalan lenne hacsak Miklós nem akar bosszút állni 😛)
több mint 12 éve
Keresztes elég epic, hogy a saját számán sír 😂
több mint 12 éve
Az egyik artikulálni, a másik meg énekelni nem tud. Ki a fene válogatta be ezt a "fantasztikus" hip-hop duót?????? Első válogatón kellett volna nekik ajtót mutatni, nem most. De jobb későn, mint soha.gdavidvicces, ahogy az ének egyre rosszabb lett, a rap meg egyre érthetőbb. legalábbis én a párbajdalból már több (!) szót is megértettem. tökfilkó viszont paródia volt kb., szégyen hogy a saját mentoruk még erre is eljátszotta, hogy élvezi. sose halljon akkor ennél jobb előadást.
több mint 12 éve
erre kár volt bekapcsolnom a tévét. ezek ellen esett ki Andi a múlthéten? na menjetek a faszomba!!! ez volt az utolsó, remélem kiesnek a rákba!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az egyik artikulálni, a másik meg énekelni nem tud. Ki a fene válogatta be ezt a "fantasztikus" hip-hop duót?????? Első válogatón kellett volna nekik ajtót mutatni, nem most. De jobb későn, mint soha.szerk.: olyan feature miért nincs, hogy kettő (vagy több) megy haza egyszerre?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
mondjuk az érdekes, hogy már a 2. adásban párbajoznak. biztos meghekkelták a rendszert, mert ez nem állapot 😀
több mint 12 éve
lőjünk el még egy keltás poént gyorsan.Vajon milyen ötlettel kelt a csávó ma reggel, hogy ilyenre festette az arcát? 😛
Ég kék. Az RTL kelta.shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
höhö, random angol szavak egymásután mondva. szeretem azt, ahogy hazudsz te kelta 😀
több mint 12 éve
PYZ szevasz.Az első két adás kiesőjének Zolikát és Beát tippeltem, egyik se esik ki sajnos, de legalább párbajoztak...
több mint 12 éve
lőjünk el még egy keltás poént gyorsan.Ég kék. Az RTL kelta.
több mint 12 éve
Nem tudok mást mondani erre az évadra: SZÖRNYŰ, nem tudom hogy válogatták ezt össze de katasztrófa egy két kivételtől eltekintve komoyen az a PJZ meg ez a Like egy kabaré de persze a még hanggal is rendelkező Kvakának kellett kiesnie... körülbelül itt be is fejeztem a nézését. Ahogy ma már korábban mondtam bízom benne Blanka a Voiceban megmutatja mi az igazi éneklés.
több mint 12 éve
első héten nekem Antal Timi jobban bejött, szerintem kicsit lazábbra vette, mert ígyis-úgyis fix továbbjutása volt 😊 de hát ízlések és pofonok, én azt is elfogadom, ha valaki őt tartotta jobbnak. mostanra meg már egyértelmű lett, főleg hogy Adél is így leromlott újra.ma isnem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnkaigen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja voltNewman