TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Voice is odabasz. 😀 Vagy külföldről jönnek haza csak és kizárólag a műsor kedvéért, mert végre van egy ilyen lehetőség, hogy megmutathatja ének tudását (WTF?!) VAAAGY nem kellett senkinek és kiakad, hogy akkor nincs mese külföldön kell folytatnia a pályafutását... 😂3. adásban meg Peru (Eurosport kommentátor, pankrátor rajongók nevében mondhatom, hogy nagy kedvencünk). 😀
Amúgy viszonylag élvezhetőbb, mint az X, itt a mesterek is bírnak értelmeseket mondani, ellenben az X-es, hát... arra már külön nyelvet kell kifejleszteni, mert jelenleg egyiken se lehet kifejezni...
Mondjuk a Voice-nál is majd csak később ugrik a majom a vízbe (direkt nem nézem meg előre mi van a válogató után).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én többnyire élveztem az X-traktor UK és USA változatát is, pár dologtól eltekintve tetszett. De ez a magyar változat valami katasztrófa. Rajtunk röhög az egész világ, mikor meghallják a youtube-on ezt a sok szart a döntőben...ismétlem, a döntőben, nem a selejtezőkkor...
A másik dolog, ami kiakasztott az stohl...nem is fecsréelk rá több szót. Szégyen...
A harmadik. Mi a rák volt ez a Bond-hype? Minden második szava Nórikának a 007 volt. Hogy ő ezt csinálta volna, meg azt, ezt nem, így meg úgy, jaj ott a film, jön 1799 buci, a választott zenék, satöbbi.
Agyhalál.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
😕comment.blog.hu/2012/10/28/a_bikicsunajbol_junomajnem_lett_az_x-faktorban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azon én is szakadtam. Nyomtam is egy uppot neki 😊Ha esetleg valakinek kimaradt tegnap az életéből 😀 www.youtube.com/watch?v=_YrfchXzyXQAz első komment a videó alatt priceless 😂Matthew99
Remélem megnyeri 😂Boston
Do your job
több mint 12 éve
Ha esetleg valakinek kimaradt tegnap az életéből 😀 www.youtube.com/watch?v=_YrfchXzyXQAz első komment a videó alatt priceless 😂
Remélem megnyeri 😂Boston
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ha esetleg valakinek kimaradt tegnap az életéből 😀 www.youtube.com/watch?v=_YrfchXzyXQRemélem megnyeri 😂
Do your job
több mint 12 éve
Gergőn és Antal Timin kívül idén még nem nagyon volt értékelhető produkció. A többit szinte fáj megnézni...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gergő szarrá alázza ezt a mezőnyt, bár ilyen ellenfelek mellett nem is csoda. A fele fos. Szó szerint.
több mint 12 éve
kaposváron meg feltámadt a szél.Kartal az ország fekete pontja. Szokj hozzá.shawnkaEgy pillanatra láttam Zámbó Jr. produkcióját.ha látnád a múltheti kiesőket nem csodálkoznál hogy bejutott. kemény a mezőny na 😀
Életemben nem kapcsoltam még ilyen gyorsan el sehonnan.
Ez bejutott????????????????????Bazzani
Persze a kartali csajt egyből ki kellett lőni onnan...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Feró szíve szerint megcsinálta volna szerintem, de nem merte meghúzni.SchleckNekem is úgy tűnt. De nem elég kemény rocker az öreg már 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Hát erre a Spiritre nem lehetett a párbajukon elmondani, hogy nomen est omen..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Feró szíve szerint megcsinálta volna szerintem, de nem merte meghúzni.Azt rémlett, hogy kint volt. Arra vagyok/voltam kíváncsi, hogy itthon volt-e ilyen.gdavidVolt már 4-0?gdavidA kintiben én úgy tudom, hogy igen. Cowell mester szavazott a saját csapata ellen. 😀Schleck
több mint 12 éve
Azt rémlett, hogy kint volt. Arra vagyok/voltam kíváncsi, hogy itthon volt-e ilyen.Volt már 4-0?gdavidA kintiben én úgy tudom, hogy igen. Cowell mester szavazott a saját csapata ellen. 😀Schleck
több mint 12 éve
sőt egyszer Hamilton csaja is 😀Volt már 4-0?gdavidA kintiben én úgy tudom, hogy igen. Cowell mester szavazott a saját csapata ellen. 😀Schleck
több mint 12 éve
Volt már 4-0?gdavidA kintiben én úgy tudom, hogy igen. Cowell mester szavazott a saját csapata ellen. 😀
több mint 12 éve
nem tudom, nem járok olyanba 😀A Spirit előadását hallva Geszti forog a székében.shawnkaAz újságíró iskolában nem tanítják a forrásmegjelölést? 😛Schleck
több mint 12 éve
Volt már 4-0?
több mint 12 éve
A Spirit előadását hallva Geszti forog a székében.shawnkaAz újságíró iskolában nem tanítják a forrásmegjelölést? 😛
több mint 12 éve
A Spirit előadását hallva Geszti forog a székében.
több mint 12 éve
Köszi Retek Klub, megvan a jövő heti röhögnivalóm is. 😊
több mint 12 éve
Végül is mindegy, egyikért sem kár :pAkkor a tákolt csapat megy haza?gdavidvagy a b.u.z.i.shawnka
szerk.: huhh, ez a csapat nagyon gyenge. Már a csaj is a siralmas kategóriát erősíti.
több mint 12 éve
Akkor a tákolt csapat megy haza?gdavidvagy a b.u.z.i.
több mint 12 éve
Akkor a tákolt csapat megy haza?
több mint 12 éve
Kartal az ország fekete pontja. Szokj hozzá.Egy pillanatra láttam Zámbó Jr. produkcióját.ha látnád a múltheti kiesőket nem csodálkoznál hogy bejutott. kemény a mezőny na 😀
Életemben nem kapcsoltam még ilyen gyorsan el sehonnan.
Ez bejutott????????????????????Bazzani
Persze a kartali csajt egyből ki kellett lőni onnan...eaglesmcnabb