NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Stone maradjon, hátha levarrja a kispicsát 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Aztan micsoda dramaturg esemenyek zajlanak mar megint. Zambo poronyt meg maradt, de minek. Nem lehetett volna mentorostul hazakuldeni mindaharmat? Az lett volna a legjobb.
több mint 12 éve
amúgy az biztos, hogy JFK párbajozik. igaz, ő nem az apja miatt van itt, és nyilván nem azért énekelt fiú-apa kapcsolatról, mert ő Jimmy Fia Krisztián.a párbaj W-vel hőssé fog válni, jövő héten pedig jöhet az ultimate fegyver: egy Jimmy szám, amit nem azért fog kapni, mert ő Jimmy Fia Krisztián, hanem mert a tematika ezt követelte meg, és hangszínben ez állt hozzá tökéletesen közel.
2 hét múlva pedig jöhet a Jimmy tematikus hét.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy leginkább Keresztest kéne kirakni bár akkor ezek tuti nem kerülnek be 😛
több mint 12 éve
Lass Bea és Stone fog párbajozni. Kicsi Jimmy kell a népnek.Boston3 pocsék közül mindegy melyik meg majd, de valszeg Kis Jimmyke marad majd, igen.
több mint 12 éve
Stone olyan, mint egy gidabőrbe bújt vén mirelit kecske.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Lass Bea és Stone fog párbajozni. Kicsi Jimmy kell a népnek.
Do your job
több mint 12 éve
Keresztes feje priceless, minden másra ott a MasterCard 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Köszi a válaszokat mindenkinek! Szeretem a swinget. Az eredeti is jó. Lehet, hogy kéne rádiót hallgatnom, vagy néha zene TV-t is néznem. Akkor talán nem lennék ennyire tájékozatlan a mai zenéket illetően 😊
több mint 12 éve
mai PR, szigorúan saját vélemény alapján:lol, első két továbbjutó az utolsó kettő nálam 😀
1. Oláh Gergő
2. Antal Timi
-----------------
-----------------
-----------------
-----------------
3. Szabó Dávid
4. Adél
5. Lass
6. Zámbó
7. Stone
8. Like (ezt sajnálom, hogy ilyen lentre kellett tenni)
9. Fehér Z.kaszo
több mint 12 éve
az nem ő volt, csak egy dublőr 😊 még az élő feliratot is levették addig a kis sunyik.Sry nem tudtam. Múlt héten még itt cigánykerekezett a műsorban...BostonA sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...BostonÁldott állapotban van, ezért kellenek az ilyen ruhák.gdavid
több mint 12 éve
Sry nem tudtam. Múlt héten még itt cigánykerekezett a műsorban...A sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...BostonÁldott állapotban van, ezért kellenek az ilyen ruhák.gdavid
Do your job
több mint 12 éve
Vessetek meg, de nekem ez a Majka produkció tetszett. Mi volt a szám, amit előadtak?gdavidA sajátjuk, csak swing stílusban.
www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk
egyébként azt vágjátok, hogy már ez a legnézettebb magyar nyelvű videoklip youtube-on, ha azt a fos gumimacit nem számoljuk? igen, még a mizunál is több.
több mint 12 éve
Vessetek meg, de nekem ez a Majka produkció tetszett. Mi volt a szám, amit előadtak?gdavidMajka ft. Curtis - Belehalok
de ez egy igencsak átdolgozott verziója volt az eredetijüknek.
több mint 12 éve
Vessetek meg, de nekem ez a Majka produkció tetszett. Mi volt a szám, amit előadtak?gdavidSaját dala, az eredeti verziót nagy szeretem, pedig nem vagyok raprajongó. De ez se volt vészes.
több mint 12 éve
Vessetek meg, de nekem ez a Majka produkció tetszett. Mi volt a szám, amit előadtak?
több mint 12 éve
visszatérve a 99 luftballoonsra.Nem tudom, minek kell erőltetni a témakörözést, a múltkori "Bond-hét" is felesleges volt, ha egyszer nem filmekből énekeltek betétdalokat, most dettó. Pedig már adás elején azt hittem, hogy Ace of Base - It's a beautiful life meg ilyesmi dalok lesznek, én kis naiv 😀
“Mind a német, mind az angol verzió 99 szálló léggömbről szól, amik egy apokaliptikus katonai megtorlás indítását jelzik.”
Az élet szép.shawnka
több mint 12 éve
visszatérve a 99 luftballoonsra.“Mind a német, mind az angol verzió 99 szálló léggömbről szól, amik egy apokaliptikus katonai megtorlás indítását jelzik.”
Az élet szép.
több mint 12 éve
Továbbra is ugyanaz mint hetek óta. Ha it nem Antal Timi, Oláh Gergő döntő lesz akkor megette a fene az egészet. Ez a kettős nagyságrendekkel kiemelkedik. Zámbóék meg nevetségesek voltak, eddig midennt szarul énekelt, kivétel a kigyakorolt apja utánzását, most direkrt előjönnek megint ilyennel, ezt kiszúrja mindenki, erre magukból kikelve kikérik maguknak, nevetséges. Azért volt hangyányit jobb, mert ezt az egyet tudja még valamennyire. Fehér Zoli még lehetne 3. hang talán, de ma iszonyat szar dalt választottak neki. Tiniadélon meg nem tudom mit vagytok ennyien elalélva, úgy csináltok mintha valami komoly, bombanő lenne, nekem kicsit sok ez a szexistennőhozzállás már mindig vele szemben.😊
több mint 12 éve
mai PR, szigorúan saját vélemény alapján:1. Oláh Gergő
2. Antal Timi
-----------------
-----------------
-----------------
-----------------
3. Szabó Dávid
4. Adél
5. Lass
6. Zámbó
7. Stone
8. Like (ezt sajnálom, hogy ilyen lentre kellett tenni)
9. Fehér Z.
több mint 12 éve
A sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...BostonÁldott állapotban van, ezért kellenek az ilyen ruhák.
több mint 12 éve
A sztájliszt vagy betépett, vagy valami miatt nagyon haragudhat Nórikára, mert ez a ruha, hát izé...
Do your job