NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Engem is. Rombolni mindenki tud. Megmondani is. Építeni már egy kicsivel nehezebb feladat...Pont ez zavar Puzsérban. Rombolásban isteni, de az építő gondolatokban már komoly hiányok vannak.DzsokijuingNa igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaaEgy darabig tagadhatatlan.
Csak aztán picsán lett rúgva.
Azt nem mondta Puzsér, hogy mi lenne a megoldás szerinte?
Én többször beszélgettem vele, és bármilyen vehemensen is mondta a magáét az, sosem derült ki, hogy milyen valós alternatívája lenne a kereskedelmi televíziózás és az összmagyar igények metszetében.Sobri Jóska
Szóval anarchistának tökéletes. 😀
több mint 12 éve
Most nincs sok időm írni.ohh, valami velősebbre számítottam 😊 ez kb 2 perc után leesett... azért kösi
Legyen elég annyi, hogy ez a srác annyira akar házasodni mint.... szóval kurvára nem akar. A haverjai nevezték be a műsorba. Amúgy marha nagy csajozós a gyerek, heti rendszerességgel váltják egymást a barátnői a tanyáján.
Állítólag amúgy a 10perces bemutatkozó filmet elég gyorsan leforgatták. Liluék egész nap ottmaradtak a stábbal a tanyán olyan jól érezték magukat.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Most nincs sok időm írni.Legyen elég annyi, hogy ez a srác annyira akar házasodni mint.... szóval kurvára nem akar. A haverjai nevezték be a műsorba. Amúgy marha nagy csajozós a gyerek, heti rendszerességgel váltják egymást a barátnői a tanyáján.
Állítólag amúgy a 10perces bemutatkozó filmet elég gyorsan leforgatták. Liluék egész nap ottmaradtak a stábbal a tanyán olyan jól érezték magukat.
több mint 12 éve
A vásárhelyi gazdáról hallottam ezt-azt. 😊Bazzanipletykálj! az asszony el lesz ragadtatva ha bizalmas infókat közlök vele 😀
több mint 12 éve
nah akkor ma házasodna a gazda! (ha nem lenne meccs) az az igazi kultúr műsor! amúgy nekem adja, többen röhögök rajta mint egy jobb vígjátékon. estére doszt elég... 😀
több mint 12 éve
A számból vetted ki a szót. Tipikusan az a megmondóember, aki lefikáz mindent, de jobbat nem tudna csinálni/mondani. Gyakorlatilag egy nagy 0!
több mint 12 éve
Pont ez zavar Puzsérban. Rombolásban isteni, de az építő gondolatokban már komoly hiányok vannak.Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaaEgy darabig tagadhatatlan.
Én többször beszélgettem vele, és bármilyen vehemensen is mondta a magáét az, sosem derült ki, hogy milyen valós alternatívája lenne a kereskedelmi televíziózás és az összmagyar igények metszetében.Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
mondjuk így utólag bánom, hogy nem jeleztem az eseményt, jöhettetek volna.
több mint 12 éve
Igen.Meg ez nemtom miért akkora követelmény. Lehet nem szeretni a magyar pártokat mondjuk, de hogy a médiához semmilyen közük nem lehet, ez nevetséges. Nem baj az, ha egy adó valami értékrenddel azonosul. Mellesleg ha lenne valami Anarchista Párt (ami elég fura képződmény lenne 😀 ), akkor már Puzsér sem lenne független, vagy mifene.
De hogy független vajon egy kereskedelmi tévé ugye...Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igen.De hogy független vajon egy kereskedelmi tévé ugye...
több mint 12 éve
Függetlenség (politikai és gazdasági), közérthetőség és közérdekűség. Erre rádiókkal példálózott: jelenleg ami közérthető (ClassFM), az nem közérdekű és ami közérdekű (Kossuth), az nem közérthető.Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaaEgy darabig tagadhatatlan.
több mint 12 éve
Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊jjncaaEgy darabig tagadhatatlan.
Én többször beszélgettem vele, és bármilyen vehemensen is mondta a magáét az, sosem derült ki, hogy milyen valós alternatívája lenne a kereskedelmi televíziózás és az összmagyar igények metszetében.
több mint 12 éve
Na igen, ez tényleg puzsérosabb, és kétségtelenül igaz 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azt mondta, hogy előadást/produkciót négyféleképpen lehet csinálni:-jót jól
-rosszat rosszul
-jót rosszul
-rosszat jól
utóbbiból nyomnak le legtöbbet a torkunkon, és ez a legrosszabb párosítás, mert végülis rossz volt az, amit Hitler csinált, de kétségtelenül kurvajól csinálta. ezt idéztem.
hozzátette, hogy az RTL-t és ezt a műsort ő csak ugródeszkaként használta, hogy eljuttassa a faszságait (ezt is így mondta) egy szélesebb hallgatóságnak. szerinte ez bejött neki, mert ha nem hívták volna, akkor hozzánk se jött volna el.
ja meg kijelentette, hogy a következő CsSz-t csak úgy vállalja el, ha ott is csapatok lesznek és ő kiválaszthat magának 3 embert, hogy aztán a maradék kilencből egy népi bajszos karakter legyőzzön a döntőben egy cigány ugrabugráló énekest.
több mint 12 éve
Jogos, de nem puzséros.Szinte biztos vagyok benne, hogy a párhuzam úgy szólt, hogy amit a nácik tettek a zsidókkal, azt teszik ezek a műsorok az ízlésseljjncaaPuzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.shawnkaMi mentén?
Mi volt a hasonlóság oka?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.Sobri Jóska
Az érdekelne, hogy ha ízléstömeggyilkosságnak nevezte ezen műsorokat, akkor magára, mint aktív CSSZ főtiszt miként gondol?
Von Stauffenberg? Vagy Schindler?
több mint 12 éve
Szinte biztos vagyok benne, hogy a párhuzam úgy szólt, hogy amit a nácik tettek a zsidókkal, azt teszik ezek a műsorok az ízlésselPuzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.shawnkaMi mentén?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Puzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.shawnkaMi mentén?
Mert ha Hitlert Teréz anyához hasonlítod, felkapom a fejem, de ha annyi a hasonlóság, hogy mindketten halottak, vagy európai származásúak, akkor jogos.
több mint 12 éve
Puzsér ma előadást tartott a sulimban. Leginkább az ragadt meg, hogy a Csillag születiket(meg a mai X-faktor-Voice kombót) Hitlerhez és a holokauszthoz hasonlította.
több mint 12 éve
Való igaz. Önzetlen dolog volt tőle, hogy így tett. Lehet, hogy az ufók kérték tőle ezt a főnöke által.de pont így gondolta ő is, hogy ilyen feleség kellene mindenkinek, úgyhogy azért válnak el, hogy bedobja a közösbekaszoAkkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:A férje nem így gondolta. Sobri Jóska
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
Ilyen feleség kellene mindenkinek, nem? 😀JC6
több mint 12 éve
de pont így gondolta ő is, hogy ilyen feleség kellene mindenkinek, úgyhogy azért válnak el, hogy bedobja a közösbeAkkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:A férje nem így gondolta. Sobri Jóska
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
több mint 12 éve
Akkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:A férje nem így gondolta.
- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor is Keresztes Ildike a legnagyobb, aki minden egyes versenyzőnek azt mondja:- nagyon szeretlek
- szeretem amit csinálsz
- imádom amit teszel
Ilyen feleség kellene mindenkinek, nem? 😀
több mint 12 éve
Förtelem 😀Én nagyon remélem, hogy most már végigviszi az RTL, amit elkezdett, és megnyeretik Jimmy Jr-ral. 😀 Aztán bejelentik, hogy soha többé X-faktor.
Ha nem Gergő nyeri megyek székházat gyújtani!JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Förtelem 😀Ha nem Gergő nyeri megyek székházat gyújtani!