NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
16
4
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
ez mondjuk elég epic, hogy a Geszti által írt és kitalált szöveget magyarázzák Mikiék mindenki Petijének 😀
több mint 12 éve
Na most miből szűrted le, hogy engem igen? 😀Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀Eazzyengem ez nem zavar 😀shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀Eazzyengem ez nem zavar 😀
több mint 12 éve
Na csak megtalálják a ribinek a megfelelő zenét 😀
több mint 12 éve
Én még mindig a hatása alatt vagyok. JFK! JFK! JFK!Csinálok egy fan klubot! Ki akar belépni? 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Szánalmas ez az ember, de azok, akik biztatják, hogy márpedig megvan benne a tehetség, azok a kurva gázok. Szar vagy édes fiam, húzzál haza! Ennyi.
több mint 12 éve
Az a bajom, hogy a mentorok szerint ez volt az eddigi legjobbja (már ez elég durva), de emiatt megint nem megy még csak párbajra sem.berger90Nyugi, amikor végén ott állt könnyes szemmel a színpadon, Jimmy-rajongó nyuggerek ezrei vetődtek rá a telefonra, hogy "megríkatták a KIRÁLY fiát, meg köll menteni!"
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Az a bajom, hogy a mentorok szerint ez volt az eddigi legjobbja (már ez elég durva), de emiatt megint nem megy még csak párbajra sem.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Krisztián, eddig fos voltál, de ez most összeállt keményen --> szarrá.
több mint 12 éve
Ez kemény. Malek arca mindent elárult...
Amúgy maga a dal is egy botrány.
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
A mentoráltja sem jobb minőségben, jól van. Gyorsan kihullik ez a gyerek is, ha így folytatja.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Geszti ellőtte a tehetségkutatók legbuzisabb felkonfját evör. Brrr.
több mint 12 éve
"Bennem nem volt ma több gesztikuálás."ha jól emlékszem, bár a rövidtávú memóriám rosszabb mint a hosszútávú 😀
több mint 12 éve
1799 gesztikula 😀 óriási figura ez a kő 😀pont lemaradtam a gonosz F1 miatt a kontextusról, hogyan szőtte bele? 😀
Vááá Alkonyat paródia lesz holnap az RTL-en! 😀fetomy
több mint 12 éve
1799 gesztikula 😀 óriási figura ez a kő 😀Vááá Alkonyat paródia lesz holnap az RTL-en! 😀
több mint 12 éve
gyengék? ez barátaim, ez kurvagáz volt.Ha elpuffogtatod a jelzőket már az elején, akkor a többiekre nem marad. JFK mit írsz majd? "Hipermega kurvagáz, az is a metánosabb fajtából" 😂
"végülis hangilag botrányos volt, de ez nem egy énekverseny, le van szarva! cukik voltatok és jól néztek ki, erről van szó!"shawnka
több mint 12 éve
gyengék? ez barátaim, ez kurvagáz volt."végülis hangilag botrányos volt, de ez nem egy énekverseny, le van szarva! cukik voltatok és jól néztek ki, erről van szó!"
több mint 12 éve
Hát ez a lánycsapat nem a nevéhez méltóan szerepel 😀 Gyengék nagyon.gdavidde legalább a szám jó volt 😀 csak itt-ott zavart kissé a kiejtés
több mint 12 éve
Hát ez a lánycsapat nem a nevéhez méltóan szerepel 😀 Gyengék nagyon.