NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
és meg se dicsértétek Adél száját a benzincsöves meg parafadugós felkészülő résznél, nem is vagytok ti igazán szerelmesek, ejnyekaszo
mert még a kő hatása alatt voltak
több mint 12 éve
Jól állt a szádban a dugó : DDDD
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
és meg se dicsértétek Adél száját a benzincsöves meg parafadugós felkészülő résznél, nem is vagytok ti igazán szerelmesek, ejnye
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Jaj, ez nagyon jól sikerült.

a személyiség simogat mint a napsugár.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Ez a Stone jobban idegesít, mint JFK. Elhiszi magáról, hogy egy sármos bonviván, pedig egy kopasz, fahangú gyökér.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
De jóóó volt! KÖvezzetek meg, de nagyon KÖllemes dolog volt ez. Elhallgatnám minden nap KÖzben. KÖsz nem.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ez bazdmeg mi?zinedine5
rakás szar
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
ez bazdmeg mi?
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
kezdődik!

a képlet a szokásos, JFK-t a döntőbe!
több mint 12 éve
hohóóóó gyerekek, ma mindenki 3 dallal készült!!!!
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Abban az országban, ahol Delhusa Gjonit és Dallast adnak főműsoridőben, komolyan gyökeres változást vársz?berger90
A Dallast minden országban főműsoridőben adták/adják.

Szomorú hír:  index.hu/kultur/media/2012/11/24/meghalt_jockey/

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpetey
Abban az országban, ahol Delhusa Gjonit és Dallast adnak főműsoridőben, komolyan gyökeres változást vársz?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy itt is ingyen lehet-e ebben szavazni, mint az amerikaibanfetomy
aha, ez aranyos 😀
több mint 12 éve
Mert a marketinges feladata, hogy megtalálja és kihasználja azt, amivel az emberek figyelmét, érdeklődését meg lehet fogni illetve amivel valamilyen szimpátiát, kötődést lehet elérni az énekesekkel. Azzal nem lehet, hogy ha leírják mind a 48 énekesről, hogy szépen énekelt.

Attól még, hogy nekik is szükségük van az átlagemberek, a parasztreality-re vágyók figyelmére, még lehet szakmaibb a műsor. Kell a nézettség, különben b.szhatják, hogy jók az énekesek.

Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy itt is ingyen lehet-e ebben szavazni, mint az amerikaiban, akkor még lehet életemben először szavazok is 😀
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Most komolyan felhozod a bulvárújságokat? Mert a bulvárújság mit írjon? Tök mindegy mennyire minőségi egy műsor, a blikket soha semmi más nem fog érdekelni, csak a bulvár. Éppen ezért hívják bulvárlapnak. Akkor is azzal foglalkozna csak, hogy kivel hányszor és hol kefél, ha az énekes a saját számát, egyszerre 3 hangszeren játszva, tökéletesen énekelné el.fetomy
a sajtóközleményt pont azért idéztem, hogy látszódjon, a voice marketingesei ugyanarra játszanak rá, mint bármelyik x-faktor, ha tényleg a "szakmaiság" lenne a lényeg, akkor talán nem ezt a bulvármocskot próbálnák a nézők torkán letuszkolni

nekem a két műsor annyiban más, hogy itt szebben énekelnek, mondjuk még kicsit érdekelt is volna, ha nem bohóckodják el az első részeket a zsűritagok... (megfordulás 1 hang után, egymásnak dumálás a szám közben, hogy "fordulj már meg te is", stb.)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igen a saját számokat én is hiányolom, sőt már többször gondolkodtam, hogy a következő nagy formula egy olyan lesz, ahol mindenki csak saját számot énekelhet, csak mindig elvetem, mert azért azzal sokkal nehezebb szórakoztatni, mivel kevés az a dal, ami első hallgatásra is már tarolni tud.
Egyébként a UK XF-ben azzal indult egy csaj, eljutott az élő show-ig, és ott ő volt az első aki live showban is saját számot énekelt. Nem is volt rossz amúgy.

Játszani tudnak, nem tudom a műsoron belül miért nem. De a Voice-ban számomra pozitív, hogy van saját zenekaruk, nem gépről nyomják a számokat.

Most komolyan felhozod a bulvárújságokat? Mert a bulvárújság mit írjon? Tök mindegy mennyire minőségi egy műsor, a blikket soha semmi más nem fog érdekelni, csak a bulvár. Éppen ezért hívják bulvárlapnak. Akkor is azzal foglalkozna csak, hogy kivel hányszor és hol kefél, ha az énekes a saját számát, egyszerre 3 hangszeren játszva, tökéletesen énekelné el.

Azért lehet az XF fölé helyezni, mert ezek jó énekesek, többük egyedi is. Szerintem vitán felüli, hogy zeneileg sokkal minőségibb előadásokat hallunk itt, mint az X-Faktorban, ha szerinted nem, akkor nincs miről beszélni 😊

De egyébként nézd meg az amerikait. Szerintem az igenis értékes műsor, még ha ugyanúgy megvan a bulvár része is. Ott nagyon sok teljesen egyedi módon átdolgozott dalt lehet hallani, és sok olyan van, ami nem éppen mai slágerlistás. Csak nyilvánvalóan itthon nincs erre elég jó ember. Számomra már az is nagy plusz a magyar voice-nak, hogy mindenki tud énekelni, és úgy néz ki nem kell JFK-ket hallgatni majd az élő showban.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Szerintem egy filozófálgatásba bárhonnan el lehet jutni.
Van az X-faktor vs Voice is annyira jó, mint (...) egy Menzel vs. Bunuel.Sobri Jóska
ide nem szeretnék eljutnijjncaa
Pedig ez az igazság.
Pont ugyanannyira jó mindkét pár ahhoz, hogy filozófálgasson általuk az ember, beszélgessen, érveljen esetleg vitázzon.
Nem látom a különbséget.

több mint 12 éve
Van az X-faktor vs Voice is annyira jó, mint (...) egy Menzel vs. Bunuel.Sobri Jóska
ide nem szeretnék eljutni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpetey
katasztrófaturizmus 😀kaszo
Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.zavi27
Ez nem gáz. Ez egy műfaj.
Amíg nem kötelező nézni, van alternatíva, semmi gond nincs.
Akit meg érdekel, - hidd el, sokan vannak - hagy szórakozzanak.
Mindenki másnak ott van 120 tv-adó, 10.000 rádióadó, végtelen könyv, honlap, játék, stb.Sobri Jóska
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is keményjjncaa
Van az X-faktor vs Voice is annyira jó, mint egy Pats vs. Jets vagy egy Orbán vs. Bajnai, egy Gangnam Style vs. Für Elise, vagy egy Menzel vs. Bunuel.

szerk: Értéket meg lehet profi stábbal tudatosan létrehozni, alkotni, gyártani, és lehet spontán teremteni.
Te az utóbbit várod el az elöbbitől.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
- az énekesek szinte alig játszanak hangszereken
jjncaa
Ez mondjuk tényleg fura, mert konkrétan irtják ezt, a Voice meghallgatásair is jött pár ember hangszerrel, de sztem ezután ezt nem láthatjuk, az X-ben meg konkrétan azokat a bandákat, amik hagyományos felállásban nyomták, tehát volt egy frontember és voltak hangszereszesek mellettük akik vokálozgattak esetleg, azokból kiszedték a frontembert és egyedül preferálták, mert a többieknek szar a hangja, lol.

több mint 12 éve
Megnyugtatónak nem is kell lennie, de a többi miért ne lehetne, ha jók az énekesek? Mármint a sznobizmuson kívül.fetomy
a többit nem tudom mire értetted 😛 ami az én bajom az ilyen műsorokkal:
- elvétve énekelnek saját számokat
- az énekesek szinte alig játszanak hangszereken
- a dalok skálája rendkívül szűk, és akkor még csak a felkapott műfajokról beszéltünk

majd ha ezekkel mernek kockáztatni, akkor talán kijelenthető, hogy értéket kívánnak létrehozni... amúgy a boltokban a bulvárújságok címlapjáról ugyanúgy a vojsz-sztorikat látom visszaköszönni, szóval ezért nem tudom mire vélni az x-faktor fölé helyezést

ez meg a tv2 egyik sajtóközleménye valamelyik adásról, no komment

"Az első versenyző Modor Miltiádész, édesapja öt éve súlyos betegségben elhunyt. Azóta ő és testvére édesanyjuk támasza. Először Mező Misi, majd Somló fordultak meg. … A következő továbbjutó, Torzsa Gabi, akinek nagypapája vak, tehát az, hogy valaki úgy hallgatja, hogy közben nem látja, számára nem idegen. Gabi abszolút antialkoholista. Nem jár bulizni, csendes, visszahúzódó. Mégis azt énekli: “Réééészegeeen!” …. Otthon inkább szeretet volt, mint pénz. Apuka munkanélküli, anyuka gyári munkás. Klaudia napszámban szokott dolgozni, almaszedés, földmunkák – ez az élete. Fel szokott lépni apukájával, ahol ő énekel, édesapja gitározik…."

---
több mint 12 éve
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is keményjjncaa
Egyébként pont tegnap mondták a TV-ben, hogy valami 105 magyar nyelvű TV adó létezik az országban.

Jó reality alapból nem lehet tényleges érték, de azért a voice messze nem bulvárszar szerintem. Még ha van is benne sok kis bénácskázás, legalább tudnak énekelni, egynémelyik egész jól szerintem.fetomy
Egy műsor, ahol bizonyos szintű énekhanggal megáldott/megvert emberek énekelnek el közismert slágereket, bármiféle hozzáadott tényező nélkül, semmiképp nem lehet értékes, szórakoztató/felemelő/megnyugtató/stb. persze igenjjncaa
Lehet értékes, ha annyival megspékeled, hogy nem a legközismertebb mulatóst, hanem valami igényesebb dalt énekelnek el, amit a nagyközönség nem feltétlen ismer, valamint ha van a feldolgozásban valamiféle hozzáadott érték. Persze mindkettő inkább potenciál, mint a valóság, de ha tudnak énekelni az emberkék, akkor mindkettőt meg lehet csinálni, fatorkokkal viszont a legjobb szám legértőbb feldolgozása is inkább visszás hatást kelt.

több mint 12 éve
Megnyugtatónak nem is kell lennie, de a többi miért ne lehetne, ha jók az énekesek? Mármint a sznobizmuson kívül.
több mint 12 éve
Egyébként pont tegnap mondták a TV-ben, hogy valami 105 magyar nyelvű TV adó létezik az országban.

Jó reality alapból nem lehet tényleges érték, de azért a voice messze nem bulvárszar szerintem. Még ha van is benne sok kis bénácskázás, legalább tudnak énekelni, egynémelyik egész jól szerintem.fetomy
Egy műsor, ahol bizonyos szintű énekhanggal megáldott/megvert emberek énekelnek el közismert slágereket, bármiféle hozzáadott tényező nélkül, semmiképp nem lehet értékes, szórakoztató/felemelő/megnyugtató/stb. persze igen

---
több mint 12 éve
Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.Schleck
Ez kevésbé volt gáz, mint az elsőben a hörgős csaj meg a másik levágott ebben a máfajban 😊 ez nekem még épp belefért, ha már párbajozni kell és mutogatni akarják mit tudnak.Rajna
A hörgőset nem láttam, de itt konkrétan le kellett halkítanom a tv-met. 😀

Ez a mély hangú srác viszont nagyon megvett engem már megint. Nick Cave-et alapvetően bírom, de szerintem iszonyú jól is énekli.Schleck
Ja, nekem a meghallgatásokon is ő volt a kedvencem, itt meg tolta is a lovat a vak csaj alá, akinek nem olyan extra a hangja sztem. Féltem picit, hogy a dráma kedvéért a vakot viszi tovább Misi, de hálisten nem.