NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Ez az utolsó párbaj készre tett. Hátborzongató.

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is keményjjncaa
Egyébként pont tegnap mondták a TV-ben, hogy valami 105 magyar nyelvű TV adó létezik az országban.

Jó reality alapból nem lehet tényleges érték, de azért a voice messze nem bulvárszar szerintem. Még ha van is benne sok kis bénácskázás, legalább tudnak énekelni, egynémelyik egész jól szerintem.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Holnap jön a kis Jimmy, meg a faszjancsi dagadó nyaki verőerű Stone és minden a helyére kerül.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpetey
katasztrófaturizmus 😀kaszo
Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.zavi27
Ez nem gáz. Ez egy műfaj.
Amíg nem kötelező nézni, van alternatíva, semmi gond nincs.
Akit meg érdekel, - hidd el, sokan vannak - hagy szórakozzanak.
Mindenki másnak ott van 120 tv-adó, 10.000 rádióadó, végtelen könyv, honlap, játék, stb.Sobri Jóska
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is kemény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.Schleck
Ez kevésbé volt gáz, mint az elsőben a hörgős csaj meg a másik levágott ebben a máfajban 😊 ez nekem még épp belefért, ha már párbajozni kell és mutogatni akarják mit tudnak.Rajna
A hörgőset nem láttam, de itt konkrétan le kellett halkítanom a tv-met. 😀

Ez a mély hangú srác viszont nagyon megvett engem már megint. Nick Cave-et alapvetően bírom, de szerintem iszonyú jól is énekli.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.Schleck
Ez kevésbé volt gáz, mint az elsőben a hörgős csaj meg a másik levágott ebben a máfajban 😊 ez nekem még épp belefért, ha már párbajozni kell és mutogatni akarják mit tudnak.

több mint 12 éve
Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Te Atya Úr Istenpetey
Ez nekem is bejött, de az eddigiektől nem ájultam el, főleg nem a vietnámi gyerektől meg a csajtól.

több mint 12 éve
Te Atya Úr Isten

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.zavi27
Ez nem gáz. Ez egy műfaj.
Amíg nem kötelező nézni, van alternatíva, semmi gond nincs.
Akit meg érdekel, - hidd el, sokan vannak - hagy szórakozzanak.
Mindenki másnak ott van 120 tv-adó, 10.000 rádióadó, végtelen könyv, honlap, játék, stb.

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Pontosan.
Manapság a legnézettebb műsorok a trash-ek.
Mindegy, hogy reality, celebes, zenei, csak szemét legyen a javából.

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
katasztrófaturizmus 😀
több mint 12 éve
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenet

több mint 12 éve
Elég jók eddig ezek a Voice-párbajok.
több mint 12 éve
"Balázs: Hogy vagy?
Csaj1: Rosszul.
Balázs: Jó."
😀😀

A végén jó volt, hogy a szőke csaj mikor felment megkérdezte hol a másik csaj, aztán a műsor vége előtt azt mondja a szőke: "Sírt is láttam lentről"... 😊
több mint 12 éve
Nem buták, a fekete szerint Ljubjana Lengyelország fővárosa, de a másik kijavította, hogy nem mert az szerbiáé.fetomy
erről lemaradtam, kösz 😀
szőke azért kapna, alap 😊
több mint 12 éve
Belenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleck
de hát nyertekkaszo
Ez a másik szégyen.Schleck
akkor most már kíváncsi vagyok, mi miatt írod, hogy buták?
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)kaszo
Kérdés: Hogyan érkezett meg a stadionba az olimpiai megnyitón az Erzsébet királynőt helyettesítő kaszkadőr? léghajó, metró, ejtőernyő, jetski.

Erre azt kezdték el elemezni, hogy helikopteren volt, ami végül is ugyanaz, mint a léghajó stb. Balázs próbálta őket rávezetni, hogy arról hogy szállt le, minek kell ehhez kaszkadőr stb. Ezután arra jutottak, hogy még a jetskihez kéne kaszkadőr és végül megjelölték a léghajót.
És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.Schleck
miért a fejét nézted? 😀shawnka
Mert kinézetre a szőke jobban bejött. 😀

több mint 12 éve
Nem buták, a fekete szerint Ljubjana Lengyelország fővárosa, de a másik kijavította, hogy nem mert az szerbiáé.

"Végülis mehetett léghajóval de akkor mivel érkezett?"
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Belenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleck
de hát nyertekkaszo
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)kaszo
Kérdés: Hogyan érkezett meg a stadionba az olimpiai megnyitón az Erzsébet királynőt helyettesítő kaszkadőr? léghajó, metró, ejtőernyő, jetski.

Erre azt kezdték el elemezni, hogy helikopteren volt, ami végül is ugyanaz, mint a léghajó stb. Balázs próbálta őket rávezetni, hogy arról hogy szállt le, minek kell ehhez kaszkadőr stb. Ezután arra jutottak, hogy még a jetskihez kéne kaszkadőr és végül megjelölték a léghajót.
És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.Schleck
miért a fejét nézted? 😀
több mint 12 éve
de hát nyertekkaszo

És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.

több mint 12 éve
de hát nyertekkaszo
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)
több mint 12 éve
de hát nyertekkaszo
Ez a másik szégyen.

több mint 12 éve
de hát nyertek
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Steve O asszem meghalt 😕 itthon meg max pákó ilyen bevállalós idióta, de hát az, hogy ő bármilyen olyan műsort vezessen ahol előadni kell... az khm...peach
Ryan Dunn halt meg a Jackassből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal