NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is keményjjncaaEgyébként pont tegnap mondták a TV-ben, hogy valami 105 magyar nyelvű TV adó létezik az országban.
Jó reality alapból nem lehet tényleges érték, de azért a voice messze nem bulvárszar szerintem. Még ha van is benne sok kis bénácskázás, legalább tudnak énekelni, egynémelyik egész jól szerintem.
több mint 12 éve
Holnap jön a kis Jimmy, meg a faszjancsi dagadó nyaki verőerű Stone és minden a helyére kerül.... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
A voice vs. x-faktor vitából elindulni egy filozofálgatásba a bulvár és a tényleges értékek kapcsolatáról, az is keményEz nem gáz. Ez egy műfaj.Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.zavi27És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpeteykatasztrófaturizmus 😀kaszo
Amíg nem kötelező nézni, van alternatíva, semmi gond nincs.
Akit meg érdekel, - hidd el, sokan vannak - hagy szórakozzanak.
Mindenki másnak ott van 120 tv-adó, 10.000 rádióadó, végtelen könyv, honlap, játék, stb.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A hörgőset nem láttam, de itt konkrétan le kellett halkítanom a tv-met. 😀Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.SchleckEz kevésbé volt gáz, mint az elsőben a hörgős csaj meg a másik levágott ebben a máfajban 😊 ez nekem még épp belefért, ha már párbajozni kell és mutogatni akarják mit tudnak.Rajna
Ez a mély hangú srác viszont nagyon megvett engem már megint. Nick Cave-et alapvetően bírom, de szerintem iszonyú jól is énekli.
több mint 12 éve
Nekem ez a versenyordítás azért kicsit már túl sok volt.SchleckEz kevésbé volt gáz, mint az elsőben a hörgős csaj meg a másik levágott ebben a máfajban 😊 ez nekem még épp belefért, ha már párbajozni kell és mutogatni akarják mit tudnak.
több mint 12 éve
Te Atya Úr IstenpeteyEz nekem is bejött, de az eddigiektől nem ájultam el, főleg nem a vietnámi gyerektől meg a csajtól.
több mint 12 éve
Ez nem gáz. Ez egy műfaj.Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.zavi27És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpeteykatasztrófaturizmus 😀kaszo
Amíg nem kötelező nézni, van alternatíva, semmi gond nincs.
Akit meg érdekel, - hidd el, sokan vannak - hagy szórakozzanak.
Mindenki másnak ott van 120 tv-adó, 10.000 rádióadó, végtelen könyv, honlap, játék, stb.
több mint 12 éve
Hát igen, ez a legnagyobb gáz! Ami jó, meg szakmai, az unalmas, de a bulvár az menő, mindegy hogy énekelnek.És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpeteykatasztrófaturizmus 😀kaszo
több mint 12 éve
Pontosan.És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpeteykatasztrófaturizmus 😀kaszo
Manapság a legnézettebb műsorok a trash-ek.
Mindegy, hogy reality, celebes, zenei, csak szemét legyen a javából.
több mint 12 éve
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenetpeteykatasztrófaturizmus 😀
több mint 12 éve
És ennek esik a nézettsége, míg a hulladék x-et imádják, rettenet
több mint 12 éve
Elég jók eddig ezek a Voice-párbajok.
több mint 12 éve
"Balázs: Hogy vagy?Csaj1: Rosszul.
Balázs: Jó."
😀😀
A végén jó volt, hogy a szőke csaj mikor felment megkérdezte hol a másik csaj, aztán a műsor vége előtt azt mondja a szőke: "Sírt is láttam lentről"... 😊
több mint 12 éve
Nem buták, a fekete szerint Ljubjana Lengyelország fővárosa, de a másik kijavította, hogy nem mert az szerbiáé.fetomyerről lemaradtam, kösz 😀
szőke azért kapna, alap 😊
több mint 12 éve
Mert kinézetre a szőke jobban bejött. 😀miért a fejét nézted? 😀shawnkaKérdés: Hogyan érkezett meg a stadionba az olimpiai megnyitón az Erzsébet királynőt helyettesítő kaszkadőr? léghajó, metró, ejtőernyő, jetski.akkor most már kíváncsi vagyok, mi miatt írod, hogy buták?Ez a másik szégyen.SchleckBelenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertekkaszo
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)kaszo
Erre azt kezdték el elemezni, hogy helikopteren volt, ami végül is ugyanaz, mint a léghajó stb. Balázs próbálta őket rávezetni, hogy arról hogy szállt le, minek kell ehhez kaszkadőr stb. Ezután arra jutottak, hogy még a jetskihez kéne kaszkadőr és végül megjelölték a léghajót.
És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.Schleck
több mint 12 éve
Nem buták, a fekete szerint Ljubjana Lengyelország fővárosa, de a másik kijavította, hogy nem mert az szerbiáé."Végülis mehetett léghajóval de akkor mivel érkezett?"
több mint 12 éve
miért a fejét nézted? 😀Kérdés: Hogyan érkezett meg a stadionba az olimpiai megnyitón az Erzsébet királynőt helyettesítő kaszkadőr? léghajó, metró, ejtőernyő, jetski.akkor most már kíváncsi vagyok, mi miatt írod, hogy buták?Ez a másik szégyen.SchleckBelenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertekkaszo
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)kaszo
Erre azt kezdték el elemezni, hogy helikopteren volt, ami végül is ugyanaz, mint a léghajó stb. Balázs próbálta őket rávezetni, hogy arról hogy szállt le, minek kell ehhez kaszkadőr stb. Ezután arra jutottak, hogy még a jetskihez kéne kaszkadőr és végül megjelölték a léghajót.
És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.Schleck
több mint 12 éve
Kérdés: Hogyan érkezett meg a stadionba az olimpiai megnyitón az Erzsébet királynőt helyettesítő kaszkadőr? léghajó, metró, ejtőernyő, jetski.akkor most már kíváncsi vagyok, mi miatt írod, hogy buták?Ez a másik szégyen.SchleckBelenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertekkaszo
És ezt a tipikus magabiztos buta fejjel fejtegette főleg a barna hajú, nekem iszonyúan irritáló volt.
több mint 12 éve
akkor most már kíváncsi vagyok, mi miatt írod, hogy buták?Ez a másik szégyen.SchleckBelenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertekkaszo
(nem figyeltem annyira a megnyilvánulásaikat, csak háttérból hallottam, hogy azért voltak jó válaszaik bőven, meg vissza tudta mondani az egész listát is a csaj)
több mint 12 éve
Ez a másik szégyen.Belenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertekkaszo
több mint 12 éve
Belenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?Schleckde hát nyertek
több mint 12 éve
Steve O asszem meghalt 😕 itthon meg max pákó ilyen bevállalós idióta, de hát az, hogy ő bármilyen olyan műsort vezessen ahol előadni kell... az khm...peachRyan Dunn halt meg a Jackassből
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal