NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Antal Timi kérdez egy olyat, hogy "ez most élő?" az milyen? 😀BlitzHawkMert amúgy mondta volna, hogy "Hagyjad már, ezt a két szart álmomban leéneklem." 😀
több mint 12 éve
Antal Timi kérdez egy olyat, hogy "ez most élő?" az milyen? 😀
több mint 12 éve
comment.blog.hu/2012/11/24/popzenere_horogtek_a_voice-ban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_24&utm_campaign=indexsixx írása tegnapról. true
több mint 12 éve
Rövid szünet omg mekkora dramai pillanatok , mindig van lejebb...
több mint 12 éve
Baricznak mekkora achievmentek... Ahol másnak "10000 platina album....1000 grammy díj" szövegek, neki "Mély érzések...Önálló album...stb" 😀fetomyés most elmehettek Kocsis Tibó és Vastag Csaba koncertpróbájára, Úristen, mekkora kegy az RTL-től.
több mint 12 éve
Baricznak mekkora achievmentek... Ahol másnak "10000 platina album....1000 grammy díj" szövegek, neki "Mély érzések...Önálló album...stb" 😀
több mint 12 éve
😀 semmi Hannibal Lecteres nyugi 😀Én tudom.zinedine5Azert en nem merem ezt ennyire egyertelmuen kijelenteni, ki tudja mire gondolt 😀TocaTimit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..peteyAzok természetesek.zinedine5
ezek a "kiestünk csináljunk vacsorát a bentmaradottaknak" annyira erőltetett szar.
lol most meg Baricz, 10 perc felvezetés egy középszar senkinek.
több mint 12 éve
Lemaradtam.Mint amikor szöges csizmával pofán rúgnak....
Mihez tudnátok hasonlítani?Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én tudom.Azert en nem merem ezt ennyire egyertelmuen kijelenteni, ki tudja mire gondolt 😀TocaTimit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..peteyAzok természetesek.zinedine5
több mint 12 éve
Azert en nem merem ezt ennyire egyertelmuen kijelenteni, ki tudja mire gondolt 😀Timit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..peteyAzok természetesek.zinedine5
több mint 12 éve
Timit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..peteyAzok természetesek.
több mint 12 éve
Timit elnézve ebben a ruhában, nagyon furcsa gondolataim támadtak..
több mint 12 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.zavi27Hat most megkoveznelek 😀
több mint 12 éve
Lemaradtam.Kb. mintha egyszerre seggbedugott volna Wilfork és Suh, miközben JFK énekelgetett volna a háttérben.
több mint 12 éve
Gergő elvitte Adélt q hátán, mert itt aztán a rihonya nem sokat énekelt
több mint 12 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.zavi27Csak mondd, hogy Jehova!
több mint 12 éve
Kövezettek meg, de nekem mindhárom duett nagyon tetszett most, a sok gynge produkció után. Nyílván a Gergő és Antal duett leginkább.
több mint 12 éve
Holnap meg kell néznem neten.Francért kapcsolok el ilyenkor.
több mint 12 éve
Nem ertek egyet veled.(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)kaszoszerintem már elég régóta azok.
na jó, először még vicces volt, hogy úristenjujjbeszóltnekik, de főleg idén már nagyon szánalmas vergődésfetomy
Szerintem mar elsore is szanalmasan eroltett volt
több mint 12 éve
(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)kaszoszerintem már elég régóta azok.
na jó, először még vicces volt, hogy úristenjujjbeszóltnekik, de főleg idén már nagyon szánalmas vergődés
több mint 12 éve
Lemaradtam.Gondolj bele mit erzel Schwartz, Linehan, Logan trio irant nah annal 3x szarabb.
több mint 12 éve
(mondjuk szerintem Nórinak már elég szánalmasok ezek a beszólogatásai mindenki felé)
több mint 12 éve
aztamindenit.
több mint 12 éve
Lemaradtam.Nem lehet semmihez. Az, hogy ezt kihagytad egy bunkó, tirpák dolog. Magadra vess. És mondj el 135 miatyánkot.