TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 12 éve
Neeeeeeeeeeeeeee
több mint 12 éve
Jah bocs félreértettem 😛 azt hittem Stone akarja hazaküldeni
több mint 12 éve
NEEEEEEEE!!!!!! HOL VAN A FÜLETEEEEEK??????? :mad: :mad:
több mint 12 éve
Ez jól megy neki, mégis ezen nőtt fel, volt idő gyakorolni. Minden esetre ez biztos segített kilépni az árnyékából 😊Boston2 Jimmy dal volt ami ertekelheto volt, de meg ez is borzasztoan hamis volt szinte vegig.
több mint 12 éve
Mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaan??? Miklóós
több mint 12 éve
Ez jól megy neki, mégis ezen nőtt fel, volt idő gyakorolni. Minden esetre ez biztos segített kilépni az árnyékából 😊
Do your job
több mint 12 éve
Egyebkent viccet felreteve a Stone fele szam nem volt rossz a korulmenyekhez kepestTocaHát Jimmy fiához képest valóban.
Tényleg az ő száma volt. Akkor nagy plusz, egész jó kis dal volt.
több mint 12 éve
Egyebkent viccet felreteve a Stone fele szam nem volt rossz a korulmenyekhez kepest
több mint 12 éve
Na ez egész tűrhető volt Stone-tól.Viszont a Voicenak nem bocsátom meg, hogy Blanka megint kiesett, nem mintha egyébként szüksége lenne rá de azért mégis na...
több mint 12 éve
Röhejesen szánalmas.HUUUUÚÚÚÚ, JFK!!!!!HanSoloA biztonság kedvéért az apja számát énekli, úgyis rég volt szó róla, hogy ő Jimmy fia, ideje eszébe juttatni mindenkinek.fetomy
több mint 12 éve
Ez tényleg ugyanaz a gyerek?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
HUUUUÚÚÚÚ, JFK!!!!!HanSoloA biztonság kedvéért az apja számát énekli, úgyis rég volt szó róla, hogy ő Jimmy fia, ideje eszébe juttatni mindenkinek.
több mint 12 éve
JFK 0-1 kozott van szoval atlag 2 jo kijon.Tippjatek:Ohohó, meglepi!
2 parbajban hany eltalat hang lesz/ fő:
1. 1
2. 2
3. Több
4. Egyse
Odssok 1.01-1.02-9999-0.99Toca
Stone 3 eltalált hanggal nyitott!!!HanSolo
több mint 12 éve
HUUUUÚÚÚÚ, JFK!!!!!
több mint 12 éve
Mivan, ez Stone saját száma volt, jól értettem??Boston nem jól értetted: Tiszta hang = vérzés.
több mint 12 éve
Jöjjön az a versenyzo aki meg eleteben nem talalt el 2 hangnal tobbet , de most vagy jovoheten hatha elfog.
több mint 12 éve
Tippjatek:Ohohó, meglepi!
2 parbajban hany eltalat hang lesz/ fő:
1. 1
2. 2
3. Több
4. Egyse
Odssok 1.01-1.02-9999-0.99Toca
Stone 3 eltalált hanggal nyitott!!!
több mint 12 éve
Keresztespók úgy tolta a tanácsait , mint egy box meccsen. Előkészítesz tiszta hanggal, aztán jöhet az érzés.
Do your job
több mint 12 éve
Mindet eltalálják szerintem!Most lenne jó egy twist, hogy 2-2 a szavazat és a nézők is ugyanannyian szavaztak mindkettőre így átmehet mindkettő jövő hétre. Túl igazságtalan ez így, hogy a két legszarabb párbajozik :/
több mint 12 éve
Tippjatek:2 parbajban hany eltalat hang lesz/ fő:
1. 1
2. 2
3. Több
4. Egyse
Odssok 1.01-1.02-9999-0.99
több mint 12 éve
DRÁÁÁÁMMAAAAAA!!!!
több mint 12 éve
Zámbó Krisztián: Szavazz úgy is, ha rossz vagyok... 😀 hogy áll a verseny ki fog ma esni?eaglesmcnabbVagy keresztespok drama lesz vagy Antal Timi hazacsapja valamelyik hangtalan szerencsetlent.
több mint 12 éve
comment.blog.hu/2012/11/24/popzenere_horogtek_a_voice-ban?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_24&utm_campaign=indexhoppá, nem gondoltam volna, hogy még valaha magyar reality műsorról pozitívat is olvasok valahol 😊 főleg tv2-n.
sixx írása tegnapról. truepetey
a ukban múlt héten megjátszották, hogy a fos továbbjutása után a két legjobb párbajozott, reméltem itt is lesz egy antal timi vs og, de sajnos nem 😕 Azért remélem Timi párbajozik Stone-al, megnézném Miki reakcióját 😀 Főleg ha nézőivel a kő továbbgurul.
több mint 12 éve
Zámbó Krisztián: Szavazz úgy is, ha rossz vagyok... 😀 hogy áll a verseny ki fog ma esni?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!