TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 12 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Amúgy csak én érezlek titeket kicsit homofóbnak?

Én telibe szarom, hogy Alföldi meleg, nagyon nem érdekel 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Én csak az első szériát néztem, szóval én inkább focit nézek. De azért aki Szikorát elképzeli mint mentort..

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez nagyon kemény... Ez kb nézettségfelező névsor.Bazzani
fenét, a lényeg hogy ellentmondásosak, szóval bejön a love-to-hate faktor.

remélhetőleg minálunk nem, és szombat esténként majd a Texas A&M-Clemson meccseket nézi mindenki.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én a 20év alattiakra gondolok, akik sztem a szavazatok nagy részét adják.Bazzani
Nem, a szavazatok nagy részét középkorú nők adják.

több mint 12 éve
Én a 20év alattiakra gondolok, akik sztem a szavazatok nagy részét adják.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Én már közel vagyok a harminchoz, de a baráti körömben többen utálják a Tóth Gabit (köztük én is)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az előző zsűriben sem volt ratyi.
A Tóth Gabi sztem nem rossz húzás (a fiatalok szeretik), Geszti marad, Feró pótolható, Malek viszont a legjobb mentor volt. Ez az Alföldi-Szikora duó nagyon kemény.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
Milyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀laccoo74
Az Alföldi neked micsoda?Matthew99
Homárnak homár, de nem tervez ruhát, és nem pofázik bele, hogy mit vegyek magamra!laccoo74
Nem, ő csak a fiúversenyzők fenekét fogja paskolni, meg órákat ölelkezni velük. Mondjuk azt nem értem neked miért hiányzik egy énekműsorba egy homár divattervező zsűritag. Szerintem a színpad mögött van elég belőlük.Matthew99
mekkora kib*szás lenne, ha a lányokat kapná meg...
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Milyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀laccoo74
Azért Szikora is lesgyanús, nem? Legalább is olyannak tűnik, aki mindkét hangszeren játszik..............

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Homárnak homár, de nem tervez ruhát, és nem pofázik bele, hogy mit vegyek magamra!laccoo74
Nem, ő csak a fiúversenyzők fenekét fogja paskolni, meg órákat ölelkezni velük. Mondjuk azt nem értem neked miért hiányzik egy énekműsorba egy homár divattervező zsűritag. Szerintem a színpad mögött van elég belőlük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Homárnak homár, de nem tervez ruhát, és nem pofázik bele, hogy mit vegyek magamra!
több mint 12 éve
Valaki nézte az új Friderikusz műsort? Meglepően jó!csi77
Bele néztem a műsorba, elég nézhetőnek tűnik.Úgy tudom, hogy itt nem lesz kiesés, hanem csak a végén hirdetnek győztest, és nem lesz közönségszavazás, hanem a "tanári kar", és egy 15 főből álló SZAKMAI zsűri fogja értékelni az elhangzott produkciókat.
több mint 12 éve
Az Alföldi neked micsoda?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A homokos Alföldi szakmailag még korrekt is lehet, csak hát ugye... A Szikora&Tóth Gabi&Geszti triumvirátussal egyenesen ki lehet üldözni az országból, Gesztit mondjuk már megszoktam. Még ha Szikora Robi helyett a gidái lennének talán megbocsátanám 😊Rataxes
Milyen zsűri az, ahol egy árva homoszexuális divattervező, vagy legalább egy szintén meleg sztájliszt nem ül.Komolyan mondom, az ilyen műsor halálra van ítélve!😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
A homokos Alföldi szakmailag még korrekt is lehet, csak hát ugye... A Szikora&Tóth Gabi&Geszti triumvirátussal egyenesen ki lehet üldözni az országból, Gesztit mondjuk már megszoktam. Még ha Szikora Robi helyett a gidái lennének talán megbocsátanám 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez nagyon kemény... Ez kb nézettségfelező névsor.Bazzani
És ki az aki miatt csak felezzük? 😀

több mint 12 éve
Ez nagyon kemény... Ez kb nézettségfelező névsor.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A megújult X-Faktor zsűri: Alföldi Róbert, Geszti Péter, Szikora Róbert, Tóth Gabi.
Már tavaly se néztem, de ez a névsor garantálja, hogy a következő évadra se gondoljam meg magam.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Valaki nézte az új Friderikusz műsort? Meglepően jó!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
RTL Ragadozó most. mekkora egy zs kategóriának tűnik így 😀

több mint 12 éve
Vasárnap leseggeltem a Sherlock elé, de valahogy éreztem, hogy korábban nem ezt a filmet láttam. Erre tessék:  comment.blog.hu/2013/04/15/az_nmhh_miatt_kaszaboltak_ossze_a_sherlock_holmes-tDzsokijuing
Én meg magamat kezdtem hülyének érezni, hogy másik filmben volt a lassított verekedős rész és rosszul emlékszem. Kapják be...

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 078 — Saturday Night Lights
Vasárnap leseggeltem a Sherlock elé, de valahogy éreztem, hogy korábban nem ezt a filmet láttam. Erre tessék:  comment.blog.hu/2013/04/15/az_nmhh_miatt_kaszaboltak_ossze_a_sherlock_holmes-t

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
most találtam rá face-en, szerintem zseniális 😊

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 860
Félelmetesen néz ki de kíváncsi vagyok hány %-a valós mozgás benne, néhol elég hihetlen hogy nem az animáció. De nem akarok rosszmájúskodni mert gyönyörű így is úgy is. 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 083 — je suis poloska
na így már vágom, kik ezek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!