TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Úristen milyen lehet a mezőny, ha ez az idétlen majom továbbmehetett. Jelzi országunk és ennek az Eurovizionak is a színvonalát, értelmét.zavi27
Ez mégis milyen módon jelezné az országunk színvonalát?Schleck
Aki szerint szégyengyalázat amit byealex csinál annak tök mindegy az eredmény.
Mondjuk a kritikusoknak nem kedvez hogy továbbjutott, de leleményesen bele lehet kötni ebbe is.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Szóval zavi szerint minden ország szar, mert az összes versenyző szar 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Görögök az abszolút favoritok😀Kenny
holnap be is megyek a kolosy tér közelében található krimóba, amit egy öreg görög emigráns működtet x éve, rettenetesen beszórakozok, majd mikor kérdőre von azért, mert fizetés nélkül távoznék, közlöm vele, hogy ALCOHOL IS FREEEEE 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Úristen milyen lehet a mezőny, ha ez az idétlen majom továbbmehetett. Jelzi országunk és ennek az Eurovizionak is a színvonalát, értelmét.zavi27
Ezt juttatuk ki, őrá szavaztak ennyien, hogy ő képviseljen minket.zavi27
Szóval kijuttattunk egy szart, aki mégis továbbjutott. Ez azt jelenti, hogy iszonyú jók vagyunk, ha még a legalja is ilyen köztünk. Szóval erre gondoltál? Mert másnak nem lenne értelme a levezetésedből.Schleck
Ő is pocsék, de hogy így is továbbment, képzelem milyen lehet a többi is, erre gondoltam.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezt juttatuk ki, őrá szavaztak ennyien, hogy ő képviseljen minket.zavi27
Szóval kijuttattunk egy szart, aki mégis továbbjutott. Ez azt jelenti, hogy iszonyú jók vagyunk, ha még a legalja is ilyen köztünk. Szóval erre gondoltál? Mert másnak nem lenne értelme a levezetésedből.

több mint 12 éve
Ezt juttatuk ki, őrá szavaztak ennyien, hogy ő képviseljen minket.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez mégis milyen módon jelezné az országunk színvonalát?

több mint 12 éve
Úristen milyen lehet a mezőny, ha ez az idétlen majom továbbmehetett. Jelzi országunk és ennek az Eurovizionak is a színvonalát, értelmét.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Görögök az abszolút favoritok😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amennyire belenéztem, főleg az összefoglalókat látva évek óta az egyik leggyengébb mezőny, Talán Philipék tudtak valami 😛 azt mondom legyen egy Top10 de ha nem túléljük 😀
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
ebben a fos mezőnyben kifejezetten bölcs döntés. legfeljebb 20onvalahanyadik hely lesz megint.berger90
mondjuk ez is jogos, hogy a mezőny is kifejezetten szar
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
ebben a fos mezőnyben kifejezetten bölcs döntés. legfeljebb 20onvalahanyadik hely lesz megint.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
na hát végülis grat, megmondom őszintén nem hittem volna, hogy ezzel a még önmagához képest is gyenge produkcióval döntőbe lehet jutni.
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
na lehet reménykedni

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Kb az izraeli bige aki egyedül extra. A többi vagy egy rakás köcs*g vagy vonyít. Nem szeretem de alexnek bőven jónak kell lennie....peach
az albánokat kaptam el az előbb, mikor belenéztem, nem is tudtam, hogy az irigy hónaljmirigy is elindulhatott más nemzet színeiben 😊

nem vagyok oda amúgy ByeAlex számáért (a hipszterkedésért meg pláne), de kifejezetten üde színfoltja ennek a mezőnynek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 374 — #neverpunt
Az a "hajlítás" a refrénbe nagyon nem hiányzott, már csak azért sem, mert a szavazás alatt végig ezt az elcseszett részt ismétlik.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
Nem hiszem, hogy izgulnunk kell a döntőért, rém gyenge volt. 😀Dub
attól hogy gyenge még simán lehet döntős, annyi idióta produkció jutott be eddig amióta követem...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Kb az izraeli bige aki egyedül extra. A többi vagy egy rakás köcs*g vagy vonyít. Nem szeretem de alexnek bőven jónak kell lennie....peach
a 95 éves fiatalember csapata is különleges volt szerintem, fülbemászó volt

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Kb az izraeli bige aki egyedül extra. A többi vagy egy rakás köcs*g vagy vonyít. Nem szeretem de alexnek bőven jónak kell lennie....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy izgulnunk kell a döntőért, rém gyenge volt. 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Ez a jégember nekem bejött. Rajta kívül eddig nem sok maradt meg.Matthew99
hát nekem az Ukrán csaj mindenképp... 😊
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Ez a jégember nekem bejött. Rajta kívül eddig nem sok maradt meg.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
benéztem ide és nem értettem miért vagyok téma.
Aztán utánaolvastam 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
na vajon mi lesz a mi kis Alexünkkel?? 😊
ha bejutna még a döntőt is megnézném...

szép darab ez a Macedón Bangó Margit...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én csak bele-bele hallgattam, főleg a végén az összefoglalókba, ami azt illeti szvsz (ne kövezzetek meg) Byealex egyiknél sem rosszabb olyan nagyon az legalább eredeti féle. Csak az a kérdés mennyire tudja eladni menyire jön át (ala Péli).