TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
remélem Orsi nem suicid hajlampeteyremélem igen. vagy legalábbis többet életemben nem látom sehol
több mint 12 éve
remélem Orsi nem suicid hajlampeteyÉn remélem hogy igen és elássa magát jó mélyre
több mint 12 éve
DRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
több mint 12 éve
nagyon meglepődtem, hogy az történt, ami az utolsó 10 adásból 9-ben. kár, hogy nem lehet fogadni, simán megtenném, hogy 1 híján megfejtik. Vagy nyerek, vagy végre valami más lesz a vége.
több mint 12 éve
volt olyan buta hogy ne vigyenek haza pénzt 😀
több mint 12 éve
Hát azt nem létezik hogy ezenátmegy 😀
több mint 12 éve
Nem az a bajom, hogy buták mint a szemközti villanyoszlop, hanem hogy az orsi nevű csajt hallgatni olyan, hogy szívem szerint letépném a karom, hogy legyen mit hozzávágni.De most itt a dráááááááááámmmmmmmmmmaaaaaaa 😀
btw ez a japános kérdés aztán marha nehéz volt 😀 5 millát lehet szerezni ilyennel, hát oroszország alapból ott van a tengernél, oda meg azért nem 7 országon kell átverekedni magunkat 😀fetomy
több mint 12 éve
Nem az a bajom, hogy buták mint a szemközti villanyoszlop, hanem hogy az orsi nevű csajt hallgatni olyan, hogy szívem szerint letépném a karom, hogy legyen mit hozzávágni.btw ez a japános kérdés aztán marha nehéz volt 😀 5 millát lehet szerezni ilyennel, hát oroszország alapból ott van a tengernél, oda meg azért nem 7 országon kell átverekedni magunkat 😀
több mint 12 éve
a gyönyörű az volt hogy nekiálltak kombinálni hogy Vác merre helyezkedik el, és ahhoz képest hol van Japánez a Vácos kérdés degecc 😂peteySzerintem nem, kb 4 😀 nah akkor 2 😀Toca
több mint 12 éve
ez a Vácos kérdés degecc 😂peteySzerintem nem, kb 4 😀 nah akkor 2 😀
több mint 12 éve
Én sajnálom ,valaki ennyire hogy lehet buta.
több mint 12 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyNekem is ez volt az első reakcióm amikor kezdődött az adás 😊 @Pedig egyébként jó milf lenne ha tartaná a száját...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó most nem kell lenézni őket csak mert egyszerűbbek mint egy darab bot.
több mint 12 éve
ez tényleg elég fájdalmasezt a kódot én nem tudnám visszamondani
több mint 12 éve
4mp elég volt hozzá ,de csak mer 3 secben szaggatott a hangja bocs A kód című műsorban ha odakapcsolsz, kb. 12 másodperc után rájössz.fetomyOrsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?Toca
Én inkább elásnám mert ha pofán baszom csak tovább nyávog...
Nem mintha a másik nem lenne retardált.
Köszi kár lett volna ha ez az élmény kimarad 😀
több mint 12 éve
ja bocs A kód című műsorban ha odakapcsolsz, kb. 12 másodperc után rájössz.Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?Toca
több mint 12 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...fetomyKi az az Orsi?
több mint 12 éve
Orsit valaki verje már izomból pofán könyörgöm így 3 perc után...
több mint 12 éve
1. Ruzsa Magdi (jobban énekel Janis Joplin-t, mint a)1, Vásáry AndréEzen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő
Sobri Jóska
2, Caramell
3, Tóth Vera
4, PuskásPeet
5, BariczGsutianap
2. Oláh Ibolya
3. Tóth Vera
4. Caramell
5. Szabó Eszter
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Az hogy van hogy ez a majomparade Szabo David meg mindig itt van es alig kap kritikat? Egy fel fokkal ha jobban enekel mint Zambo cserebe valami elkepesztoen irritalo ergya hangja van. Simon Cowell ha ezt latna... Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBHát nem is tudom, de szerintem a Voice-ban az összes übereli majdnem.... Ez a többiek kritikája inkább.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
1, Vásáry AndréEzen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayBEz azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő
Sobri Jóska
2, Caramell
3, Tóth Vera
4, PuskásPeet
5, BariczG
Aki nem hiszi, annak utánajárnak