TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Az én szememben ő Júlia...😀Báleszaz egy dolog, de Nóri nem erre gondolt, még burkoltan sem 😀 az erkélyes utalás miatt mondta 😊
több mint 11 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."ebben mi? 😀
Burkolt buzizás rulz. 😀Bálesz
Mercutiót játssza, ami szvsz a legkirályabb szerep a musicalben 😀
több mint 11 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."Burkolt buzizás rulz. 😀
több mint 11 éve
Megkérdezem minden héten, hát most is: -kinek a szeretője ez a Stone? Sztem Feróé...JFK nem idegesített, mert csak szimplán szarnak tartottam, de ezzel a debillel elhitetik, hogy ő az új Caruso.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
eyecandy ide vagy oda, ez is borzasztó gyenge.
több mint 11 éve
szegény Scorpions...
több mint 11 éve
Roma gyerek hamis, Adél jó. Jol van Feró, leülhetsz, egyes.
több mint 11 éve
Abban bíznak, hogy senki nem ismeri az eredetit vagy a feldolgozást vagy bármit ami hasonlít egy jó énekre?
több mint 11 éve
Néha egészen rendkívüli produkciók vannak ebben a Pávában.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Stone a magyar komolyzene Uhrin Benedekje......Terence Hill után: -Mást is tudnak ezek a Fred Astaire-i lábak?
Broáfff
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Aki ezek után a Stone nevű debil szarjancsira szavaz, az nézzen győzikét.... 😊 csi77comment.blog.hu/2012/11/30/mi_lesz_velunk_gyozike_visszavonul nem lehet 😕((
Mindig jövőre
több mint 11 éve
JFK vs. Knézy volt már?Holnap 9-től Zámbó Krisztián lesz a vendék a morning showban, ajánalós 😀 Kíváncsi vagyok mennyire fogják majd vissza magukat.... JayBBár csak a végébe kapcsolódtam be, de úgy tűnt, hogy mégsem ment el. 😀Newman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Nézi valaki? Én nem vagyok nagy hívője ezeknek a műsoroknak, de szerintem ez a műsor kb öt szinttel veri a X-eseket.Sokkal minőségibb, jobb szerintem is, bár ez a 2. párbajadás kevésbé volt jó, csak 1-2 párharc tetszett. Fatima féle volt a legjobb most.
Aki ezek után a Stone nevű debil szarjancsira szavaz, az nézzen győzikét.... 😊 csi77
több mint 11 éve
Én nyilván nézem, csak csúszva, úgyhogy nem tudok eredménykövetőzni 😊 Eddig ketten mentek le nálam, és mindkétszer az esett ki aki iszonyat unszimpatikus volt 😊 (Paraguay és a kövér csaj)Igen, minden héten megbeszéljük, hogy ezerszer jobb 😊 Bár azért várjuk meg az élőket, itt is nyilván utánjavítják a felvett részeket.
több mint 11 éve
Nézi valaki? Én nem vagyok nagy hívője ezeknek a műsoroknak, de szerintem ez a műsor kb öt szinttel veri a X-eseket.Aki ezek után a Stone nevű debil szarjancsira szavaz, az nézzen győzikét.... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Holnap 9-től Zámbó Krisztián lesz a vendék a morning showban, ajánalós 😀 Kíváncsi vagyok mennyire fogják majd vissza magukat.... JayBBár csak a végébe kapcsolódtam be, de úgy tűnt, hogy mégsem ment el. 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Holnap 9-től Zámbó Krisztián lesz a vendék a morning showban, ajánalós 😀 Kíváncsi vagyok mennyire fogják majd vissza magukat....